Ali26762 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ela, Aga i Czika poradzą sobie śpiewająco, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :D Wyobrażam sobie jaka jesteś dumna ze swoich wychowanków! W tym roku spisują się wyśmienicie A Deryś dziś kończy 7 miesięcy
vigor Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dzieki za zyczenia i obietnice 3mania kciukasow i pazurkow. Flaire - sprobujemy , ale na 100% nie obiecuje. Przyjemnego spacerownia z swoimi pupilami. Ahoj!
zadziorny Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 3mamy, 3mamy. Oczywiście, że 3mamy za wszystkich dogomaniaków :lol:
vigor_junior Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 wreszcie w Polsce tyle że w Lublinie.... do domu dotre chyba w 2 dni to pociagniemy serialik :). a teraz to zycze powodzenie mamie, tacie i Diunie w Przemyślu! ja dalej zalatwiam biznesowe sprawy...
vigor_junior Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 INA napisał(a):Chciałam jeszcze wrócić do fantastycznych fot panny Diuny i Bonda - ekstra i świetna zabawa :lol: :lol: Czy bawicie się może w programie Fun Photor??( jakoś tak się nazywa>) Czy jakimś innym??? :lol: :lol: ja tylko Photoshop... 20 minut i foto gotowe. ;)
swallow Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Witam Jesteśmy już po wystawie we Włocławku. Wystawa byla zorganizowana na hali, warunki beznadziejne, tłok, tłok i jeszcze raz tłok. Aby dopchac się do ringu, musiałam swoja Czeske nieść na rękach. Stawka i wyniki: psy młodzież TABASCO Venator Magnus psy posrednia AMAR z Kowalskiej Kniei psy otwarta BORUS Przanko suki młodzieży CESARIA Adriana`s Dogs - zw Młodziezy, najlepszy junior w rasie suki posrednia PAGA Askiras I dosk WEGA Venator Magnus suki otwarta BELLA Artemida Lubuczewo CZIKA z Szumiacych Klonów I dosk suki użytkowa DEBORA z Kozackich Stepów - najlepsza suka w rasie, zw rasy suki Championów KLIWIA Rodem z Walii Moja Czeska dziś ukonczyła młodzieżowy championat i dostala przepiękny opis , czyli dzien mozemy zaliczyc do udanych. Na finalach nie zostalismy, bo warunki na to nie pozwoliły. Wieczorem wkleję fotki terierow walijskich z wystawy
swallow Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 INA napisał(a): Chciałam jeszcze wrócić do fantastycznych fot panny Diuny i Bonda - ekstra i świetna zabawa :lol: :lol: Czy bawicie się może w programie Fun Photor??( jakoś tak się nazywa>) Czy jakimś innym??? :lol: :lol: Ja używam Corel Photo Paint, tez parę minut roboty
borsaf Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Swallow WIELKIE GRATULACJE DLA CZESKI :D :D :D Czy możesz przetłumaczyc z polskiego na nasze, czy któryś z tych piesków jest z dogo? Po rodowodowych imionach trudno mi jest zajarzyć who is who?
swallow Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Borsaf Czika jest Agnieszki Ostaszewskiej, Debora i Kliwia sa pani Małgosi Skrzypczyk (nie znam jej nicka z dogo, ale wiem ze czasem sie tu udziela) Powyzsze suki wyglądały naprawdę PIĘKNIE. Nie znam takze szczegółowych wyników welszy, dlatego nigdzie nie napisałam, że pies, czy suka dostały CWC, chociaż jesli chodzi o te powyzsze sunie to w ciemno to CWC mogłam wstawic Cesaria to moja Czeska O airedalach nie wiem nic, nie udało mi sie dopchać do ich ringu :( . Jeśli chodzi o organizację wystawy to jest to jedna wielka porażka
niedzwiedzica Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Brawo dla Cześki :laola: Gratulacje za skonczony Championat Młodzieży :multi: Dla pozostałych uczestników również :D
Ali26762 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 My również serdecznie gratulujemy wszystkim, a szczególnie swallow z Cześką i adze_o z Cziką! Hurra !!!
Ali26762 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A program, którego ja używam do grafiki to Paint Shop Pro 7.
Ali26762 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Deryl w piątek o 17.00 zaczyna szkolną edukację pod bacznym okiem Pani Instruktorki. Zapisałam go na obedience jednak.
vigor Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Duza jest moc 3mania kciukasow i pazurkow. Diuna otrzymala ZW Młodziezy - ocena doskonala, swietny opis za budowe, przygotowanie (to moje skromne dzielo) i prezentacje (to Vigorowa). Na rasie rywalizowala z PIRATEM Askiras (ojciec: Cesar de Facto tak, tak chyba od Aluzjii), ktory otrzymal na innych wystawach 2 CACIB-y i ku naszej wielkiej radosci Diuna wygrala - czyli ZW RASY. Najpierw byly finaly grupowe i znowu sukces, gdyz Diuna zdobyla III miejsce na grupie (I-szkot, II-amstafik). Jako przedostatnia konkurencja, to final JUNIOR WYSTAWY (suki i psy razem). Stawka liczyla 31 mlodziezowcow. Jednak zmeczenie i upal dal sie wielu psom we znaki, bo nie chcialy sie ladnie prezentowac. Do finalowej rozgryki Diuna nie zakwalifikowala sie. FOTKI BEDA JUTRO, BO PADLY AKUMULATORKI I NIE MOGE FOTEK SKOPIOWAC.
Ali26762 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Serdeczne gratulacje dla Diuny i całego teamu :D
aga_ostaszewska Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Diuna, serdeczne gratulacje! Czeska, dla Ciebie - jeszcze raz, tyma razem wirtualnie, gratulacje! My juz w domku ... niestety muszę powiedzieć, ze bardzo zawiodłam się na tej wystawie... - organizacja fatalna - panie w sekretariacie baaaaaardzo niemiłe - brak miejsca na stoły trymerskie itp. (co było tragiczne w skutkach, gdyż wystawcy z psami ustawiali sie między trybunami a ringami i miejsca do przejścia nie było ) - początkowo hala nie była klimatyzowana (upał był straszliwy) - kiepskie podgumowane maty na ringach (nierowno rozłozone, sama mało co nie wywinęłam "orła") - psy wystawiano na zewnatrz na betonie - NIE BYŁO NAWET 1 STANOWISKA Z PIFKIEM :roll: Długo trzebaby wymieniac wady... Na szczęście czas spedziłam z cudnym teamem - Flaire (Api&Misia) oraz Eliza z Poezji Ruchu z psiakami (Sasza, Łata). Powiem zupełnie szczerze, ze gdyby nie towarzystwo, to ... byłoby ze mna źle :evil: Dziekujemy wszystkim za kciuki!
Flaire Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Dziekujemy wszystkim za kciuki!Bo aga_o wygrała kolejne CWC. Zapomniała napisać, czy skromna taka, czy co? :niewiem:
Flaire Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 vigor, wielkie gratulacje dla Diuny! :D
jborowy Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiających. aga-o.. nie narzekaj na organizację we Włocławku. W Przemyślu cichaczem zmieniono miejsce wystawy. vigor - byłem z moimi Paniami w arboretum w Bolestraszycach i kompleksie pałacowym w Krasiczynie. Przez Przemyśl przejeżdżałem dwa razy. Pierwszy raz było za wcześniej aby pchać się na wystawę i pojechalismy do arboretum. W drodze powrotnej, jak w dym pojechałem na stadion Polonii, gdzie spotkałem autokar z wycieczką emerytów z Drohobyczy. Zanim się zorientowałem, gdzie faktycznie odbywa się wystawa, mogłem już spokojnie jechać oglądać lepiankę Sapiechy.
aga_ostaszewska Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Nie taka skromna... 8) tylko swallow napisała o złocie (w dmoyśle o CWC :D ) Był Rafał? Pifko przywiózł? :P
Flaire Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Nie taka skromna... 8) tylko swallow napisała o złocie (w dmoyśle o CWC :D )Ano tak. NIe doczytałam, sorry. aga_ostaszewska napisał(a):Był Rafał? Pifko przywiózł? :PBył, przywiózł, nie był pewien, czy Ty będziesz, więc przywiózł DUUUUŻO. :D Potem poturlaliśmy się do kliniki, bo Misi należał się zastrzyk, a Apci - szczepionka.
zadziorny Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Wielkie gratulacje dla dzisiejszych zwycięzców wystaw :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Aż mnie dziś ręce rozbolały od tego trzymania kciuków :wink: Ale warto było. Każdy wystawiający dziś dogomaniak może się pochwalić zdobytym na ringu tytułem. Tak trzymać :lol:
Flaire Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 zadziorny napisał(a):Każdy wystawiający dziś dogomaniak może się pochwalić zdobytym na ringu tytułem. Tak trzymać :lol:Bo dogomaniackie kciuki NAPRAWDĘ DZIAŁAJĄ! :D Tak trzymać! :kciuki:
zadziorny Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']- NIE BYŁO NAWET 1 STANOWISKA Z PIFKIEM :roll: To SKANDAL :evil: Powyższym niedopatrzeniem powinna się zająć odpowiednia sejmowa komisja śledcza :wink:
aga_ostaszewska Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A ja znów widzę Małgosie od Kliwii i Debory :lol: Jak Wam poszło Malgosiu na grupie? Daj znać!
Recommended Posts