zadziorny Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 vigor - właśnie przeglądałem katalog wystawy w Nowym Targu. Ależ Wy tam macie konkurencję :question: A sędzia jaki ostry :flop: Na waszym miejscu zawróciłbym do domu w połowie drogi :wink:
Ali26762 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='zadziorny']Wprawdzie Ali machała wyraźnie po warszawsku, ale ja również czułem się adresatem jej pozdrowień :wink: I bardzo słusznie :D
Ali26762 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 My z Derysiem też będziemy trzymać wszystko za jutrzejszych wystawowiczów :)
Flaire Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 A kto jutro wystawia i gdzie? Bo nasze kciuki lepiej działają, jak wiemy, za kogo trzymamy. :wink: My niestety jutro nie wystawiamy :( , chociaż fajnie byłoby pokazać małą Pani Świętoń! :)
gugu Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Powodzenia tym co wystawiaja i pupilkom czworonoznym,niech dadzą z siebie wszystko i wygraja co trza...... :P
zadziorny Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Wiem na pewno, że wnusia Diuna będzie się prężyć w Nowym Targu, a w Raciborzu wystąpi Jazon z Psiego Chaosu, którego pomagałem przygotować :lol: Coś o wystawie w Białymstoku wspominała również Martini*** :hmmmm:
vigor Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Tak, tak w Nowym Targu prezyc sie bedzie Diuna i Vigorowa, ja jestem jedynie kierowca (i to w obie strony), corunia na pstrykac fotki. Prosimy o kciukasy, ktore niech sie przeloza na sukcesik. O wynikach bede informowal Zadziornego sms-em, bo w domu bedziemy bardzo pozno. Ahoj!
Ramir Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 W Nowym Targu jest tylko jeden AT. I to mój NANADO. Flaire to ten z Poznania. Jedzie z nim jego drugi właściciel.
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej! hej! trzymam za wystawiaczy a nade wszystko za wystawiane psiska :D jborowy---cudnie, że tak szybko szczeniaki znalazły domy; pozdro dla p.Borowej :D Zeźliłam się rano na Fifa, bo ten wdał się w krzakach w gooooowno... Oglądałam o agresji u rotków (pr. "na żywo" na tvp.3), ale w zeszłym tygodniu to czyjś(?) kundelek capnął Fafola i warczał na mnie jak nienormalny :o Mam małego stresa, bo od września zacznie się sezon samotnych godzin Fafcia w domu; do tej pory wszystko było OK., ale się skubany towarzysko rozwydrzył---od kwietnia siedział z maturzystką, potem wakacje...i ciagle z nami :P
zadziorny Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 bogula - i Twój Fafol tak spokojnie zniósł to capnięcie? :hmmmm: Bo moje bestie natychmiast wdałyby się w bójkę :evil:
INA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No to za wystawiwiczów trzymamy z Vigusiem kciuk Ali ja jeszcze o tym koncercie..jezeli oglądając w telewizji wywarł na mnie takie wielkie wrażnie to nie jestem wstanie wyobrazić sobie jak to było w Gdańsku... :o te efekty, nagłośnienie...Jean jest wogóle super a ma 57 ... Tylko Wam zazdrościć. To wspaniale że maluch tak to wszystko spokojnie zniósł - pewnie tam muzyka tak na niego działała 8) że już na huki nie reagował albo rośni Ci w domu pies myśłiwski... 8) zadzorny zuwazyłeś..ekspeymenty :oops: bystrzak :D taa nibym mam 120 fot na kompie..i ciągle coś przybywa ale trudno wybrać cośik.. jborowynawet nie zdążyłam pożegnać mluszkówch nawet nie zamachałam tak to szybko poszło..czyli następny klan jborowego poszedł w świat :) . Czy do kujwsko - pomorskiego też któreś zawitało..Rozmawiałam kiedyś z ludzmi którzy szukali szczeniaczka TW i mówili że kilka ogłoszeń znalezli i będą wybierac..
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 zadziorny---Fafik nie mógł dać się w bójkę, bo na drugim końcu smyczy byłam ja i to ja tupnęłam nogą i powiedziałam :"idziemy, bo to jakiś nienormalny" a do tamtego jeszcze: "zwiewaj!" :D :wink: :lol:
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Marnie się dzisiaj czuję (głowa pęka), więc dałam się do wyszywania :o : ze starej i wielgachnej bluzy zrobiłam poszewkę na psią kołderkę, a nad napisem bigstar zrobiłam większy i zieleńszy : FAFIK......... :D ; macie tak jak Wam żle?.........
zadziorny Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Mam wspaniałą wiadomość od vigora :lol: Diuna w Nowym Targu otrzymała kolejne Zwycięstwo Młodzieży i wzięła rasę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Poza tym wspaniale prezentowała się na ringu :laola: W Raciborzu Jazon dostał srebro, natomiast rasę wzięła suczka pana Polehny :roll: W airedalach (o ile się nie mylę) rasę wziął pies z Czech :D
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Brawa dla "naszych" piesków i dla p.Vigorowej :D Czy opiekunowie Jasona/Jazona są już na dogo? nitencja----jakie "wyszły" psiurki ze zwiazku Alexa i Ery? ponoć tylko dwa?
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Przeszukałam w końcu cały komp., ale foty, które miałam z wystaw i spotkań z Wami (i pierogi, i ciasto) zniknęły w efekcie spalenia płyty głównej w starym kompie; nie udało się ich odzyskać...Jeśli komuś z Was się chce, to poproszę o fotki z moim udziałem z Opola, Bytomia i Krakowa ---- ona63@poczta.onet.pl Dzięki!
zadziorny Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 bogula napisał(a):Czy opiekunowie Jasona/Jazona są już na dogo? Właściciele JAZONA Psi Chaos często czytają nasze forum, ale z tego co mi wiadomo jeszcze się nie zarejestrowali :lol:
zadziorny Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Najświeższe wiadomości z Nowego Targu: Diuna na 3 miejscu w finale Junior suka. Suuuuukceees :laola: :ylsuper:
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 zadziorny-------jesteś kofffffany! zaraz sprawdze pocztę...... Ech! jestem po wieczornym spacerku; w parku spotkałam starszego pana, który prowadził cudną 9miesięczną AT : Ethel z hodowli z Bobrownik. Ucieliśmy sobie pogawędkę, a jakże! sunia do zakochania!
aga_ostaszewska Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No i jestem już w Warszawie :-? Na week-end uciekłam na Mazury na działeczkę... zaopatrujac się w chłopa (własnego, osobistego) oraz Czikę. Wyjazd zapowiadał się fantastycznie aż do godziny 23 z minutkami - gdy zakonczyła się transmja z koncertu, postanowiłam sprawdzić co tak przez cały koncert szumiało... no i zobaczyłam - cała piwnica zalana... wody do kostek... walnęła jakaś rura! :evil: W efekcie wylaliśmy ponad 40 wiader wody, musieliśmy wynieść szafki zastawione słoikami (skrzętnie zbieranymi na marynowane grzybki) oraz inne meble! Masakra! Skończyliśmy o 5 rano... Wstaliśmy o 13 - zjedlismy śniadanko. Cały wieczorek znosilismy meble do piwnicy i robilismy porzadki... Dopiero wieczorkiem odpoczelismy. A dziś wstaliśmy dośc wcześnie, żeby skosic trwkę na 3 tys metrów, podlac kwiatki i powyrywać chwasty... O 14 trzeba było wsiadać do auta i pomykać w strone Warszawy, żeby unikąć wielkich korków! I tak zakończył się wyjazd, podczas którego miałam odpocząć i nabrać sił na kolejny tydzien pracy... :evil: DIUNA GRATULACJE!
gugu Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 aga weekend z przygodami :roll: .....buuuu,nie tak miało byc.....nastepny bedzie lepszy..... :P
aga_ostaszewska Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='gugu']aga weekend z przygodami :roll: .....buuuu,nie tak miało byc.....nastepny bedzie lepszy..... :P Oby Twoje słowa się sprawdziły... w przyszłym tygodniu mamy wystawę we Włocławku :wink:
bogula Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 zadziorny------mam! mam! DZIĘKI!!! aga_o----dobrze, że wzięłaś faceta; przydaja się :wink: vigory----jeszcze raz brawuski!
Recommended Posts