INA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cały dzień tylko jecie paczki:cool3: ;) - dziękuje Ibolya za pamięć - wezmę kawke doleje ciepłej wody:razz: - ... ja też dałam skusić się na jednego w pracy- szef częstował i półtora u mamy:crazyeye: :shake:
bogula2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Siemka! ja pożarłam 6 i na jeszcze mam chęć:evil_lol: Życie się odkreciło...i mam licencje na poranne kawki:multi:
Ela_hryckiewicz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam !!! A jeśli mówicie o obżarstwie pączków to zjadłam 8 i jeszcze są dwa, może zmęcze do końca dnia :evil_lol: Dziś zleciały moje pióra na krótko :evil_lol: mam dość kity psy ogolone i ja też :crazyeye:
rita60 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bogula2']Siemka! ja pożarłam 6 i na jeszcze mam chęć:evil_lol: Życie się odkreciło...i mam licencje na poranne kawki:multi: bogula2 tak sie ciesze,ze wracasz i bedziesz rano robiła pyszna kawke/mam nadzieje,ze juz na nowym miejscu/:multi:
zadziorny Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 INA napisał(a): kurczę mam troche wolnego czasu chciałam się rozpakować - zadomowić - a tu nici z nerwów;) zjadłam jeszcze 1,5 pączka i też mnie mdli:cool1: na basen nie nie idę bo paskudnie u nas pada... Ty się tu nie migaj, tylko pędem na basen nadmiarowe kalorie spalić :cool3: :evil_lol: :eviltong:
INA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 bos- tu na dogomanii- w nowej galerii - wstawiłam fotki Vigo i jedna zatytuławana jest " u bosa..."- mogłam :roll: :roll: :siara: :cool3:
Ela_hryckiewicz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Co Wy tak moczycie się w tych basenach ........ tacy brudni jesteście :eviltong: :evil_lol: :razz:
Nitencja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 bogula2 super ze jestes :multi: Jak zyjecie sobie kobietki :razz:
INA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 zadziorny napisał(a):Ty się tu nie migaj, tylko pędem na basen nadmiarowe kalorie spalić :cool3: :evil_lol: :eviltong: Już prawie po basenie:roll: - od 19 .00 - 20.00 - mądry jeżdzi samochodem to mu dobrze:cool3: a ja musiałabym piechty zaiwaniać dosć spory kawałek - a w deszczu i takiej wilgoci to nic przyjemnego - potem takie mokre zmoknięte ciuchy ubrać na siebie po basenie brrr...
bos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='zadziorny']Ty się tu nie migaj, tylko pędem na basen nadmiarowe kalorie spalić :cool3: :evil_lol: :eviltong: zadziorny.......taka dziewczyna jak malina.....śliczności.....gdzieś Ty u niej sie dopatrzyl nadmiarowych kalorii......... ..... mogła by......orzechy rozgniatać.......nie powiem czym:multi: :p:loveu: :loveu: :loveu: Jeśli jednak kto chce to ja darmo oddam swoje......"kalorie" :eviltong: :razz:
zadziorny Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ela_hryckiewicz napisał(a):Co Wy tak moczycie się w tych basenach ........ tacy brudni jesteście :eviltong: :evil_lol: :razz: Ja się nie moczę :shake:, tylko pływam :mad: :cool1: :roll:
bogula2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Siemka! pochwalę się------Livka ma niemal 8kg:loveu: i bedzie chyba jak Deryś "nienajmniejsza":loveu: .Apetyt ma extra---niedawno przypłaciła obżarstwo nie globusem, ale solidnym zatruciem pokarmowym (chlustające wymioty i tryskające kupy); szybka i fachowa pomoc weta zachowała psinę w formie:multi: .Fajnie aportuje ...za kulki. Przesypia całe noce. Jeszcze zdaży się jej podlać parkiet:oops: . Jak nie pada ,to daje radę na dłuuuuuuuuugich spacerach:loveu: . Bez leków choć jazda busem chyba ją niepokoi: "płacze" ziewając i oblizując sie ciągle; w samochodzie bez sensacji--wygodnisia:loveu: W najbliższą niedzielę dzięki Gwarkowi jedziemy obczaić trening agillity:evil_lol: ...Czy jest tutaj na dogo rodzeństwo Livki? jak one?
zadziorny Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 bogula2 napisał(a):Siemka! pochwalę się------Livka ma niemal 8kg:loveu: i bedzie chyba jak Deryś "nienajmniejsza":loveu: . Czyli tyle co Trudzia :crazyeye: :roll: :loveu:
INA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bos']zadziorny.......taka dziewczyna jak malina.....śliczności.....gdzieś Ty u niej sie dopatrzyl nadmiarowych kalorii......... ..... mogła by......orzechy rozgniatać.......nie powiem czym:multi: :p:loveu: :loveu: :loveu: Jeśli jednak kto chce to ja darmo oddam swoje......"kalorie" :eviltong: :razz: bos - Ty to potrafisz kobiecie w namącić w głowie;) :cool3: :cool3: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Taa, Wy tu sobie pogaduszki prowadźcie a mnie czas wyruszać na basenik :cool3:. Potem jeszcze pobasenowe piffko :drinking: i lulu :sleep2:
rita60 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bos']zadziorny.......taka dziewczyna jak malina.....śliczności.....gdzieś Ty u niej sie dopatrzyl nadmiarowych kalorii......... ..... mogła by......orzechy rozgniatać.......nie powiem czym:multi: :p:loveu: :loveu: :loveu: Jeśli jednak kto chce to ja darmo oddam swoje......"kalorie" :eviltong: :razz: Bos moge cie uwolnic ,biore tak jakos około 6 kg,pasuje:evil_lol:
bos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 zadziorny napisał(a):Taa, Wy tu sobie pogaduszki prowadźcie a mnie czas wyruszać na basenik :cool3:. Potem jeszcze pobasenowe piffko :drinking: i lulu :sleep2: lulu....to lepiej zrób teraz......bo na baseniku może byc krucho....:eviltong: :razz:
INA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 bogula - to już 8 miesięcy :crazyeye: - Vigo jak miał 8 to wydawal mi się dorosłym psem prawie..:p ( teraz tak nie uwazam:eviltong: ) to dobrze ze mała ma apetyt - nikt pewnie nie chciał by być w mojej skórze... Najbardziej to ucieszyłaś mnie inf o agility ale będziecie mieli fajnie - dlaczego nikt taki jak np Gwarek nie mieszka koło mnie:shake:
bos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='rita60']Bos moge cie uwolnic ,biore tak jakos około 6 kg,pasuje:evil_lol: dziewczyno........... nawet więcej ..... i jeszcze masz u mnie duże pifffko z pianką.....:multi: :multi: :multi: :razz:
Ela_hryckiewicz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [QUOTEbogula2]pochwalę się------Livka ma niemal 8kg i bedzie chyba jak Deryś "nienajmniejsza"[/QUOTE] bogula tymi kilogramami się nie martw Livka może być kobitką nabitą czyli dobrze zbudowaną Lucki jest wyższy i waży 8 kg Agapcia jest niższa i waży 9 kg. Patrz na wzrost i czaruj żeby nie rosła duża. Proszę małe mizianko dla Livki :loveu:
bogula2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='INA']bogula - to już 8 miesięcy :crazyeye: - Vigo jak miał 8 to wydawal mi się dorosłym psem prawie..:p ( teraz tak nie uwazam:eviltong: ) to dobrze ze mała ma apetyt - nikt pewnie nie chciał by być w mojej skórze... Najbardziej to ucieszyłaś mnie inf o agility ale będziecie mieli fajnie - dlaczego nikt taki jak np Gwarek nie mieszka koło mnie:shake: INA---nie! Livka ma 5 miesięcy i niemal 8kg:lol: ...Co do Gwarka...:loveu: ...
bos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='INA']bos - Ty to potrafisz kobiecie w namącić w głowie;) :cool3: :cool3: :cool3: ;) :evil_lol:......co tam namącić........prawda......:loveu:.....ja tam gdy mi smutno to....ogladam sobie zdjecia dogomaniaczek..... otwieram zdjęcia z wakacji.........:loveu:....oglądam........wspominam.. .....i zaraz mi lepiej:razz: :razz: :multi: :eviltong::eviltong: :eviltong::lol: :lol:
bogula2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Ela_hryckiewicz'][QUOTEbogula2]pochwalę się------Livka ma niemal 8kg i bedzie chyba jak Deryś "nienajmniejsza" bogula tymi kilogramami się nie martw Livka może być kobitką nabitą czyli dobrze zbudowaną Lucki jest wyższy i waży 8 kg Agapcia jest niższa i waży 9 kg. Patrz na wzrost i czaruj żeby nie rosła duża. Proszę małe mizianko dla Livki :loveu: Elu--- te kilogramy mnie cieszą---lubię spore/solidne welszyki:loveu:
bos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bogula2'] Elu--- te kilogramy mnie cieszą---lubię spore/solidne welszyki:loveu: .......nie za solidne........i oby nie jak wujek bos:diabloti: Hej imienniczko:multi:
bogula2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej, bos ! jak tam Opole? jak Jazon? nie marudź o tych rozmiarach---mnie sie podoba konkret: siła, dynamika, zmysł,spryt,wytrwałość.....to pewnie, że sama nie jestem ladaco i sie bardzo lubię:eviltong:
Recommended Posts