Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A jak pięknie warczy Cześka :D

Heyka :)

Kochani, Cześka również ukończyła dzisiaj championat! Brawo!

Ogromnie gratuluję swallow (nie zdążyliśmy się pożegnać, musieliśmy uciekać na pociąg), gratuluję Eli dwóch zwycięzców młodzieży i kolejnego championa w hodowli :cunao: :cool2: :smilecol:

Było fantastycznie, odwiedziło nas mnóstwo gości - o jovannie nie piszę, bo ona swoja, poznaliśmy hanik.
Ja spotkałam mnóstwo ludków z Trójmiasta, nawiązałam nowe, ciekawe i cenne znajomości, zdobyłam narzeczoną dla Derylka, a może i dwie ;) , a przede wszystkim zobaczyłam się z Kliwią, Ibolyą, swallow i jej TZ-etem, no i z Elą, Mieciem i Krzyśkiem :multi: :multi: :multi:

Deryś w pociągu zachowywał się świetnie, był bardzo grzeczny, a pierwszy raz jechał pociągiem.

Idę po piwo, jak wrócę to przepiszę opis, jaki dostał Deryś i będziemy dziękować za kciuki i gratulacje :)

Posted

[quote name='vigor']Ogromiaste gratulacyje dla AGAPY:lol::multi::eviltong:, SZCZĘŚCIARZA, DERYLKA, CZIKI i ANGIE .
[SIZE=2]O rasę walczyli: Gapcia, Czika i Deryl. Wygrała Czika - brawooooo.
Ahoj!

vigor - Cześka nie Czika :cool3: :lol:

Wystawa bardzo udana.
1. Wspaniała atmosfera dzieki Dogomaniakom
2. Każdy z Dogomaniackich welshy wrócił z tytułem
3. Dobra organizacja - psy sędziowane szybko, finały rozpoczęte zgodnie z katalogiem, co zdaża się niezwykle rzadko
4. mocna konkurencja, bardzo cieszy fakt, że polskie welsze sa coraz lepsze :multi:

Zdjęcia mam beznadziejne - robił mój TZ :evil_lol:

Wybór zw. rasy:

Posted

Słuchajcie to co się działo dziś w Bydgoszczy to jedna wielka
rodzina Welszowa i miłośników welszy
Jovanna miło mi że cię poznałam osobiście jesteś super:loveu:
Kliwia jak zwykle to siła spokoju perfekcji i wdzięku
Małgosiu dziękuje za pomoc wytrwałość i cierpliwość dla nas :loveu:
Ibloyla to super babka z nią to można konie kraść :evil_lol:
Swallow robi pyszne sałatki polecam ser feta ogóreczki papryka
oliwki pomidorki itp rewelacja niebo
No i ta Cześka ludzie ustawiła wszystkich i jeszcze wszystko wygrała
to się nazywa Welsz :evil_lol:
Mam niewiele zdjęć mój syn nie jest dobrym fotografem
on na razie wszystko testuje ale zobaczcie na razie to co mam
Agapa w objęciach Ibolya

Szczęściarz w klasie młodzieży

Deryl w klasie otwartej

Agapa klasie młodzieży

porównanie młodziaków

Suki klasa otwarta

Porównanie najlepszy pies suka i Agapa hi hi

No nareszcie należy mi się wypoczynek :evil_lol:

Posted

Swallow, już są, nawet dwa razy! :cool3: Gratulacje raz jeszcze za zwycięstwo Cześki, ale wszystkim się należą ogromne brawa :klacz: :klacz: :klacz: , bo w końcu najwyższe miejsca zgarnięte - super!!!. Ogromnie się cieszę! :multi:

Posted

Wcięło mi post !
Wczoraj zrobiło mi to samo z prośbą, o ufocenie jedynej rodzynki skye - Jagódki.

Gratulacje dla welshy raz jeszcze ! Częstujcie się świeżutkimi faworkami w dziale kuchennym.

Spójrzcie na wygląd strony głównej forum. Znów zmiany. Admini działają, a modzi wzniecają bunt.

Posted

czas na foty ;)

Ali cwiczy z Derysiem

Angie z paolinka

to cwc powinno byc moje :evil_lol:

2 lokata ;)

paolinka z Derysiem na MP

zajeli 3 miejsce

pijemy pod stolem :evil_lol:

i chlup ;)

na zdrowko ;)

Derys w nowym ubranku ;)

fotka na pamiatke. pozegnanie ;)

Posted

Witam
Za du?o to ja nie widz? jedynie to co na podgladzie- a tam nie wiele si? mie?ci-- ale to co zobaczy?am to super spotkanko :multi: - szkoda ?e nie mog?am by?:shake: --ale fajna atmosfera - te balony i rysunki na ?cianie to na wasz? cze??:lol: :cool3: - Nasze dogmaniacjie welsze - oczywi?cie najpi?niejsze i cudnie zrobione:loveu:
jeszcze raz GRATULUJE - brawo championy:multi: :multi: :multi:

Co si? dzieje z dogo dat? m?j komp pami?ta z 01.02 nie widzi nast?pnych post?w nie mam wszystkich polskich liter - ADMN si? m?ci:razz:

Posted

Heyka :multi:

Nareszcie dogo działa :multi: Może już będzie spokój, bardzo mi Was brakowało, kiedy nie działało :eviltong:

W Bydgoszczy było SUPER !!!!!!
Podróż z Kliwią minęła bardzo przyjemnie, jechałyśmy pociągiem pospiesznym i trochę się obawiałam, ale było ok, czyściutko, cieplutko i bez zbytniego tłoku.

GRATULACJE dla naszych welszyków koffanych :
Cześka :klacz::cool2:
Derylek :klacz::cool2:
Agapcia :klacz: :cool2:
z tej panienki najbardziej jestem dumna :multi:
Szczęściarz :klacz: :cool2:
wygrały wszystko i zdobyły wszystko, co było do zdobycia :cool2::iloveyou:

Angie :klacz::cool2:

Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie, jak zwykle było super !
swallow, Ali, jovanna, Ela - fajne fotki.

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

Z tego wsszystkiego zapomniałam kawki zrobić :oops:
Zapraszam, rozpuszczalska :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: i sypanka :morning::morning::morning:
i herbatka :drinka::drinka::drinka:

Posted

Przyszłam na kawkę bo na AT jeszcze cisza po burzy:evil_lol:
Poraz kolejny GRATULUJE -- i chciałam się jeszcze raz zapytać bo wczoraj pytanie wyszło po chińsku:eviltong:
CZy te rysunki i baloniki na jednym ze zdjęć z wystawy to na Waszą cześć:cool3: ( na tym gdzie było chlup:cool3: :razz: )

Posted

:multi: Gratuluję Welshykom! :multi:

[SIZE=2]
Ja poproszę herbatkę. :cool3:
Niedługo z bratem będziemy jechać do Laryngologa na kontrolę. Został pobity w szkole, jakoś w tamtym tygodniu. :-( Wychodziliśmy ze szkoły... Gdy wychodziłam za teren szkoły, zobaczyłam że chłopak z naszej klasy popchnął Bartka na barierkę, i zrzucił ze schodów... Gdy Bartek upadał, dostał jeszcze z pięści w twarz! :shake: Podbiegłam jak najszybciej mogłam, odepchnęłam sprawcę :-(... I na szczęście już brat nie został uderzony. Sprawa od razu trafiła na policję. Chłopak wyleciał ze szkoły. Najśmieszniejsze w tym jest to, że Brat został pobity za to, że założył serwer w grę CoD, i Sprawca się nie zmieścił na tym serwerze. Ja do tej pory się nie pozbierałam. :shake: Brat nie ma na szczęście złamanego nosa. Ale ma krwiaka w przegrodzie nosowej, ma coś z chrząstką, no i zwichnięty palec.

Co o tym sądzicie? :-(

Posted

Dzień dobry wszystkim. Ja się po wczorajszym dniu czuję jak po przymusowym odwyku. Ale dogo działa ! Ciekawa jestem, czy jeszcze jakieś niespodzianki nas spotkają !

Posted

Witajcie :lol:
Wreszcie dogo działa normalnie :roll:. Częstuję się kawusią rozpuszczalską z mleczkiem bez cukru :kaffee_2:. Dzięki Ibolya :cool3: :loveu:.

Na fotkach widać jaka fajna impreza była w Bydgoszczy :loveu: :multi: :p. Szkoda że mnie nie było :placz: :cool1:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...