Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyłączam się do gratulacji dla dzielnej Diuny i jej właścicieli
:happy1:
:cool2::Cool!::Rose::bigcool::cunao::laola:

Pozostałm - De- JUBILATOM - również wszystkiego najlepszego, długich, zdrowych i radosnych lat
u boku swoich Państwa

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Derylkowi i jego rodzeństwu najlepsze życzenia zdrówka i spełnienia wszystkich psich marzeń przesyła Shaggy ze swoją panią oraz tajemnicza blondynka...:BIG: :BIG: :BIG:

Diuna - gratulacje! ! ! :laola:

Posted

[SIZE="4"]Wszystkiego smakowitego i psiego dla dzisiejszych solenizantow :multi: :multi: :multi:

No i kolejne bardzo dorosle psy mamy :cool3: :loveu: :cool3:

Posted

Dla DIUNKI, synówki mojej koffanej :iloveyou: WIELKIE GRATKI za dzisiejszy sukces :klacz::klacz::klacz::cool2::cool2:

Dla DEXIA i DŻINIA 100 latek z okazji urodzin :new-bday:
:BIG::BIG::BIG::tort::bday::bday:

Posted

Kochani, ogromnie dziękujemy za piękne życzenia, Deryś wszystkich wylizuje od ucha do ucha i przybija piątala!

Jesteśmy już po imprezie, były smakowite konkrety i coś słodkiego, była świeczka i wybuszek :)
Prezenty też się znalazły. Chcieliśmy mu dać jakąś zabawkę z tych, które zostały po Beruszku, bo Bery miał mnóstwo naprawdę fajnych zabawek. Zdjęliśmy więc dwa worki z pawlacza i zaczęliśmy wybierać... Deryś nie dał nam szans na wybór, wybrał sobie sam... WSZYSTKIE! :D :D :D
Narazie jest przeszczęśliwy, jak pójdzie spać, to mu większość tego bałaganu zlikwidujemy oczywiście, ale w tej chwili aż miło na zwierza patrzeć :D

Mam fotki, zaraz będę ściągać i na pewno dzisiaj wstawię, abyście mogli zobaczyć co się u nas działo :D

Posted

:multi: :multi: :multi: [SIZE="4"]Derylku! Wszystkiego Najlepszego!!! :multi: :multi: :multi:
[SIZE="1"]A wydaje się, jakby Deryl wczoraj na dogo przybył ;)

Gratulacje dla Diuny! :klacz:

Ciasto jabłkowe niedzwiedzicy upiekłam :eviltong: Wyszło pysznie :p Możecie się częstować :cool1:

Posted

No to było tak:

Najpierw były konkrety - duuuużo parówek, wołowinka, buraczki i troszkę makaronu i warzyw. Oczywiście najszybciej zniknęła stercząca parówa

Reszta parówek znikała sukcesywnie, aczkolwiek w tempie iście zawrotnym

Po pewnym czasie, jak już się konkrety ułożyły w brzuszku, na stół wjechało coś extra - nie był to co prawda tort, a kawałek sernika, ale i tak z psiego punktu widzenia taki kawał na raz, za nic i to na stole, na talerzu, to coś niezwykłego ;)

Ciacho nie dało się od razu skonsumować, bowiem nagle z jego środka coś rozbłysło

Jak to tylko przestało szumieć i świecić należało się wykazać należytym refleksem, zwinąć ciacho z talerza i zjeść jak najszybciej

Doooobre było :)

A później przyniesiono worki z zabawkami

Udało się przejąć kontrolę nad skarbami

Och, jak dużo zabawek!

A jakie fajne!

Co tu wybrać...?

Długo trwało oglądanie zabawek - jedne piszczały, inne świstały, dwie miauczały, jedna szczekała, jedna piała, a jedna nawet kwakała...

Ech, był to wieczór pełen wrażeń...

Posted

I ja i Deryśko ogromnie dziękujemy borsaf, Ibolyi, ricie60, Nitencji, vigorom, INIE, Kardusi, Jurze, bosowi, zadziornemu, Gosi, Anishy, Wind, coztego, no i oczywiście sprawczyni zamieszania p.t. "Deryl", czyli Eli, a także wszystkim czworonogom, które się także dołączyły, za piękne życzenia i za życzliwość z jaką spotykamy się tu, na forum i w realu. Cieszymy się ogromnie, że mamy tak dużo bliskich, życzliwych duszyczek wokół siebie :loveu:
Jeszcze raz - Deryś bardzo, bardzo dziękuje wszystkim!

Posted

Jako ostatnia ,ale najserdeczniej Derysiowi zyczymy wraz z Mishka wszystkiego naj naj :multi: :multi: :multi: :multi: co sobie wymarzy :) Super fotoreportaz z urodzin Derylka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ps:Ali zdradz prosze przepis na Derysiowy tort urodzinowy:)

Posted

Ali,

Ale biba!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jestem pod takim wrazeniem, ze ... ze przygarnij mnie na Twojego drugiego psa :krolik: Bardzo prosie :Rose: :modla: :Rose:

Zupelnie nie wiem co Wam powiedziec: dobranoc czy dzien dobry :roll: Nie mniej fajnie jest :p Obudzilam sie i pewnie za dwie godziny znowu pojde spac :eviltong:

W.

Posted

[quote name='Ali26762']No to było tak:
.......................................
Po pewnym czasie, jak już się konkrety ułożyły w brzuszku, na stół wjechało coś extra - nie był to co prawda tort, a kawałek sernika, ale i tak z psiego punktu widzenia taki kawał na raz, za nic i to na stole, na talerzu, to coś niezwykłego ;)

Ciacho nie dało się od razu skonsumować, bowiem nagle z jego środka coś rozbłysło

.............................
Heyka :multi:
Ali ale mieliście fajną imprezkę:cool2:
Fotoreportaż, jak zwykle, wspaniały :cool2: a te foty Derysia, jak się dziwi, co też takiego dzieje się z pychotką, którą zamierzał zaraz skonsumować, po prostu mistrzostwo świata :klacz::klacz::klacz::cool2::cool2:
(tylko dlaczego ja odnoszę wrażenie, jakby to Bodryś był na tych fotkach?)
[SIZE=2]Kochani, o kawce nie zapomniałam :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: i sypanki :morning::morning::morning: i herbatki :drinka::drinka::drinka: częstujcie się, zapraszam.

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

Biorę jedną rozpuszczalską z mleczkiem bez cukru :kaffee_2:.
Miłego dnia wszystkim :lol: :loveu:.

A gdzie się podziali erdelowcy i foksiarze? :hmmmm: :niewiem: Już nas nie lubią że się tak odcięli :shake: :mad:

Posted

Ali reportaz z urodzin fantastyczny,a mina Derysia jak mu sie serniczek zapalił -rewelacja/startuj do konkursu/. Ja wpadłam do was na kawusie,biore fusiasta,do was teraz daleko,ale nie ma takiej siły,zeby nas rozdzielili:happy1: miłego dnia dogomaniacy.

Posted

[quote name='zadziorny']

A gdzie się podziali erdelowcy i foksiarze? :hmmmm: :niewiem: Już nas nie lubią że się tak odcięli :shake: :mad:
Nie denerwuj mnie zadziorny:angryy: :mad: :angryy:wiesz jak jest:cool3: proponuje aby kazdy,komu zalezy aby byc znowu razem,wypowiedzieli sie na watku-Pytanka do admina.Przeciez tak nie moze byc:shake: :-(

Posted

[quote name='Ali26762']No to było tak:

(...)
Derysiowi spóźnione, ale bardzo szczere życzenia.
Z okazji urodzinek wszystkiego psio-szczęśliwego, dużo zdrówka, kości wspaniałych zabawek i słodkości. Niech śnią się sny psiejsko szczęśliwe a wszystkie dni były psiejsko radosne i czarodziejskie. Dużo, dużo łąk do biegania:)
Panią uprasza się o wycałowanie pyśka Derysiowego oraz wymizianie 7 razy od bandy ommowej w miejscach Derysiowo ulubionych:loveu:

Ali wysłałam PM, mam nadzieję iż tym razem dojdzie.

Posted

Diunce gratulujemy sukcesów.
O Fidze napiszę jeszcze ale później bowiem udajemy się do weta. Wpadłam tylko na sekundę i wypadam już.
Wszystkim życzymy udanego wiosennego dnia i uśmiechów:lol::lol:
My mamy uśmiechy psie na obliczach:loveu:
Powiem tylko, że mam w domu kozicę górską i walentego który macha ogonem w takim tempie, że obawiam się iż mu odpadnie:razz:

Posted

Ali - lubię Cię między innymi oczywiście :lol: ..za dokładność i precyzje - ( czego ja niestety jestem przeciwieństwem) zawsze tak starannie przekazujesz nam te fotorelacje klatka po klatce pokazywał nastrój waszej wczorajszej uroczystości,
i minka Derylka jak mu serniczek wybuchł, zabawek naprawdę mu sporo przybyło:crazyeye: a myślałam, że Vigo ma dużo - ( miał.. bo jeszcze jakiś czas temu niszczył teraz już nie:multi: )

Posted

Ali nie bij....cieczka w chacie...:(
Wystawa poszlaaaaaaaaaaaaaa...w pizdu...ech...:shake:
Bedziemy kryc, ale ja zielona w temacie jestem...pomocy!:lol:

Posted

Deryśko, Dexio i Dżino wszystkiego naj naj najpsiejszego! [SIZE=2](ja jak zwykle spozniona)

Diuneczko, wielkie gratulacje dla Ciebie i twoich Państwa!

Wind: Jak widze spoznilam sie z porada. Przepraszam, ale ostatnio mam totalny zawrot glowy i wlasciwie na Dogo nie wchodze! Bede sledzila pilnie poczynania architektoniczne Waszej chaupki cudnej!

Ela_h: Wyslalam Wam mail'a, fax... nie odzywasz sie! Dzialacie cos?

Zagladam niezmiesko sporadycznie, bo coz czasu mam ostatnio malutko!
Pozdrawiam WSZYTKICHICH i wracam z kawusia do pisania pisemek procesowych!

Posted

[quote name='jovanna']Ali nie bij....cieczka w chacie...:(
Wystawa poszlaaaaaaaaaaaaaa...w pizdu...ech...:shake:
Bedziemy kryc, ale ja zielona w temacie jestem...pomocy!:lol:
Spoko loko! Z pomoca specjalistow z Dogo, dasz rade!
Razem bedziemy sledzic cykl rozrodowy hihihi :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...