Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, serniczek w piecu, zaraz się zabieram za produkcję przysmaku kolacyjnego dla mojego jubilata :multi:
Zdradzę Wam, że będzie w nim duuużo parówek :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='borsaf']Ja tez nie mam erdeli:placz::placz::placz:
Masz, tylko w innym miejscu. Kliknij na grupę 3 to Ci się pokażą.
Bez sensu taki podział, już byłam z paszczą u Admina, podobnie jak coztego.

Deryś bardzo dziękuje za życzenia i przekazuje gorące lizy :multi:

Posted

DERYSZKU!!!! Wszystkiego najpsiejszego z okazji 2-ich urodzinek :iloveyou: :new-bday: :BIG::BIG::BIG: dużo, dużo zdrówka, sukcesów na ringach :huh::huh: :cunao:
i STO szczęśliwych latek z Twoją Wspaniałą Pańcią!!!

Posted

Nie znam sie na informatyce,....ale jak juz musiał namieszać to powinien to robic z głową i nie rozdzielać skubańców bo to wspólny temat.
Komus widocznie bardzo przeszkadzało, ze my tu jak w jednej rodzinie zyjemy.

Hihihi, juz był taki jeden...forum mu zamilkło....

Posted

Derysiu z okazji ukonczenia 2 lat zycze ci z PARYSKIEM duzo zdrowia,badz zawsze słoneczkiem dla swojej kochajacej cie panci.:tort::laola:[SIZE=2]/zyczenia rowniez dla pozostałych panow [SIZE=3]D[SIZE=2]/

Posted

[quote name='Kazimierz Konarski']Ja i mój pies kochamy wszystkie zwierzaczki a zwłaszcza terriery walijskie.
Będziemy dzielić się z Wami swimi radościami i smutkami. Mamy nadzeję, że naawiążemy dużo sympatycznych przyjazni.

He,,hej,hej :multi::multi::multi:- witaj w gronie czaprakowych, szorstkich i najkochańszych na świecie :multi::multi::multi:.
Pisz często, dużo i wesoło :loveu::loveu::loveu:...

[quote name='OMM'] (...)
Pierwsza podróż Figi do domu, wtulała się w łokieć TŻ, próbowała też kierować samochodem razem z nim

pierwszy posiłek w nowym domu

własne kolanka, własne głaski

własny facet w łóżku:evil_lol:

psy u mnie w domu mają podobne miny:
i

nawet nie marzyliśmy, że będzie TAK:loveu:

OMM - przeżyłaś cudowne chwile :loveu:. Gratuluję i ciesze się z Tobą, Twoją rodzinką i Maksiem. Ucałuj Figę od nas :lol:.

[quote name='OMM']A to tak jeszcze z przeszłości jedno zdjęcie Figi

A tak wyglądam obecnie

Niesamowta przemiana :lol::lol::lol: - śliczna sunieczka. Ile ma latek?

[quote name='Anisha']Nienormalna jakaś jestem, czy gdzie się podziały airedale i inne? :hmmmm:

:shake: Chyba ktoś nam zazdrościł tego, że jesteśmy jedną wielką czaprakową rodzinką. Gdy byliśmy bliżej siebie - można było skokiem pchły być i tu i tam...

[quote name='vigor_junior']wieści z Rzeszowa:
Diuna Zadziorne Ucho ma Rase..czeka na grupę... się dowiem więcej napisze..
Super wieści :loveu::multi::loveu: - czekamy na cdn. i THE END :loveu:...

Posted

Właśnie wrócilim z Rzeszowa. Było fajowo. Spotkalim w kolejności: foxydoxy z Sambą (dzięki za fachowe tu i ówdzie poprawki u Diuny), właścicieli z Mirą Borowy Kennel, Borowych z aparatem i ciachami wątrobowymi, Zebrę z papierami, naleśniki francuskie z welshami.
Diuna otrzymała bardzo superowy opis od pana Kitlińskiego i co ważne, że odważnie zapierniczała po ringu.
Fotek nie mamy, bo 2 komplety baterii odmówiło posłuszeństwa (mimo ładowania:mad::mad::mad:). Pstrykał jborowy i mój kolega, toteż trzeba cierpliwie czekać na fotki z ich aparatów.

Derylku - wszystkiego najlepszego w 2 rocznicę urodzin tj. żadnego ciacha, żadnej wędzonki lecz do wzięcia sobie żonki :evil_lol::lol::eviltong:, tego ci życzą vigorowie z Diuną.

Dexiu - tobie też życzymy jak wyżej!!!!

Ahoj!

Posted

A tu jesteście ładnie to tak chować się pod spód :mad:

Sto psich latek dla Derylka, zdrówka i psiej szczęśliwości i wiecznego nieustającego szczęścia przy boku ukochanej Pańci i Pana
:BIG: :BIG: :BIG: :tort: :new-bday:

[quote name='Anisha']
A ja dla mojego szorstka chcę taką:

No nie pojęte Anisha gust masz tak samo wyszukany jak ja;) :cool3:
SUPER OBROŻA..może gdzieś mają w Polsce podobny wzór:roll: zachorowałam...

[quote name='jovanna']Czesc wrocilismy w tej chwili z agility, fotki jakies wrzuce potem ;)
jovanna - że też szybciej na to nie wpadłam.. czy trenujesz u Magdy:roll: ?
OMM - jesteś osobą o wielkim serduchu...oglądając fotki tej mizeroty ze schroniska i piecha u Ciebie w domu to jaby dwa inne psy były...
Niech panna odpocznie ja też uważam że to z nadmiaru wrazeń...
Opowiedz jak to się stało że przygranęłas ją do siebie..

Posted

Witam !!!

Dziś szczególny dzień Deryl kończy dziś 2 latka

[SIZE="6"]Derylku 100 lat dużo zdrówka wiele sukcesów
wiele radości i dużo psich przysmaków

:tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

:laola: :laola: :laola:

:BIG: :BIG: :BIG: :smilecol:

Posted

[SIZE=4]Kochanemu Derysiowi

z okazji dugiej rocznicy urodzinek - życzymy psiego szczęścia i radości, uroczych walijek w otoczeniu, smaczności w urodzinowym torciku i na codzień
oraz pucharu w niedzielę

Posted

Flaire napisał(a):
bosik, dzisiaj to tu chyba tylko Ty i ja - może jeszcze OMM? Bo zadziorny już w pracy, a reszta, mam nadzieję, na spacerkach z pieskami w taki piękny dzionek! :-) :multi:

My byłyśmy na naukach. Och, fajnie było.

coztego napisał(a):
Ten to potrafi nas uszczęśliwić :placz:

Idę robić ciasto jabłkowe niedzwiedzicy. Życzcie mi powodzenia :p

Coztego, czy mi się wydaje, czy Ty na każdym wątku inne ciasto pieczesz ;)

rita60 napisał(a):
Wyszłam ze strony i nie moge znalezc erdelkow:flaming::Help_2::Help_2:

Ritus, to może lepiej nie wychodź ;). A tak serio, to może ygodniej by Ci było, gdybys zasubskrybowała (trudne słowo :evil_lol:) wątki. Nie musiałabyś wędrować po stronach.

Posted

Przez to trudne słowo zapomniałam o JUBILATACH, a szczególnie tym jednym, którego znam osobiście. STO LATEK :bday::bday:

Posted

[quote name='Jura']My byłyśmy na naukach. Och, fajnie było.

Ritus, to może lepiej nie wychodź ;). A tak serio, to może ygodniej by Ci było, gdybys zasubskrybowała (trudne słowo :evil_lol:) wątki. Nie musiałabyś wędrować po stronach.
Jura wpadłam na to,weszłam w panel uzytkownika i udało sie:multi:

Posted

DIUNECZKO.......gratulacje i wielkie brawa..........za tegoroczny debiut i to w wielkim stylu :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:....no i oczywiście dla Twoich dwunożnych opiekunów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

DERYŚ,DEXIO........i reszta KLONÓW :evil_lol::BIG::laola: wszystkiego naj na te DRUGIE urodzinki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jura napisał(a):

.

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :cunao:

Posted

100 lat dla Derysiątka! Dużo zdrówka, spacerów, szkolonka (może wreszcie namówisz Pańcię na zawody?? :cool3:), miłości, pysznego jedzonka, jeszcze większej ilości zabaweczek i wszystkiego, o czym tylko Twoja szorstka główka zamarzy!!! :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...