Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']
Oj dawno mnie nie było widze nową tawarz małego drania dolika
Witam Cię serdecznie w krainie dogomaniaków.
Jestem strasznie smutna i zatroskana występ Agapy w Bydgoszczy
stoi pod znakiem zapytania a Szczęściarza po wystawie czeka operacja
usunięcia dużej brodawki na wardze :placz:

Agapie stwierdzono urojoną ciąże lub zapalenie sutek ma powiększone
zaczerwienione i twarde guzkowate. w przyszłym tygodniu jestem
umuwiona z panią doktor, która jest specjalistką w tej dziedzinie
wszystko wyjaśni się w czwartek. Kurcze jak nie urok to sr........:mad:

I Ciebie wita nowa mordka :) w piękny sobotni poranek :multi:

Trzymamy mocno kciukasy za twoje psiurki, coby jak najszybciej sie wszyskich paskudnych :angryy: przypadłości pozbyły

zadziorny - Hurra :laugh2_2::Cool!: ale mamy śliczną siostrzyczkę!

Nie widzę jeszcze nikogo na kawie :shake:, czyżby pogoda zatrzymała Dogomaniaków w łóżkach?
Ja dziś zaczęłam od kawy zbożowej Inka :) może ktoś ma ochotę?

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Jura :evil_lol: - czyli oddajesz się mojemu ulubionemu zajęciu. :loveu: Ostatnio znowu kupiłam dla Lukra obrożę z rogza, niebieską w łapki. To już jest uzależnienie.:p
Ja tylko oglądałam...:evil_lol:

[quote name='Ali26762']Gosia, nie nauczysz się manewrów, dopóki się nie obetrzesz o coś lub o kogoś :cool3:
No tak, ja nie umiem manewrować. Ale samochodem jeżdżę:evil_lol:

Ali, są instruktorzy z anielską cierpliwością, którzy nie wysiadają z samochodu i tłumaczą wszystko (czasem po tysiąc razy :evil_lol:).

[quote name='dolika']I Ciebie wita nowa mordka :) w piękny sobotni poranek :multi:

Piękno to pojęcie względne. :p U nas pada, wieje i jest ciemno.

Posted

No ;) - tu na welshach porządni ludzie już nie śpią :loveu:. Psy wyprowadzone, nakarmione :eviltong::eviltong::eviltong:... A erdelowcy jeszcze w betach :mad::mad::mad: ;).

Jura - ja też lubię ogladać takie psie cacka - ale z reguły takie oglądanie kończy się u mnie jakims zakupem ;)...

Co do pogody ...muszę Cie pocieszyć - u nas też maszkarnie :angryy:.

Posted

Kardusia napisał(a):
No ;) - tu na welshach porządni ludzie już nie śpią :loveu:. Psy wyprowadzone, nakarmione :eviltong::eviltong::eviltong:... A erdelowcy jeszcze w betach :mad::mad::mad: ;).
Bo mają psy przyuczone do własnych, kulturalnych zwyczajów. Po ciężkim tygodniu pracy należy się odpoczynek! :evil_lol:

Posted

U mnie znowu przerwa w dostawie netu, kiedyś mnie szlag trafi z tym operatorem sieci :angryy:
[quote name='sirion']U Wiktorii i Alberta nie byłam niestety.
To idź :cool3:

11 lat temu czasu starczyło mi jeszcze na muzeum historii naturalnej

A to strata czasu :roll: Dobre dla dzieciaków... ;)
[quote name='Gosia_i_Luka']
Ta to jest dopiero w czepku urodzona! :evil_lol:
Masz na myśli piłeczkę? Rzeczywiście, wygląda na szczęsliwą, kiedy się wygrzewa na kaloryferze :evil_lol:
ps. macie jakieś sprawdzone sposoby na dołka z powodu powrotu do pracy po 2 tygodniach wolnego?? :wallbash::grab::flaming:

Jak najmniej myśleć :diabloti:
[quote name='Gosia_i_Luka']
ps. zakochałam się w obroży w ważki ! Ja chcem takom dla mojego mali!!! :placz:
Gosia, najpierw mali, potem obroża :kciuki: ;) A wiesz już jak Twój mali będzie miał na imię? :cool3:
[quote name='Anisha']
A ja dla mojego szorstka chcę taką:

Ale fajowa :loveu: A co to za firma? :razz:
[quote name='Jura']Zwariowałam :evil_lol: aczęlm oglądać rózne obroże w necie
Zaraz "zwariowałam"... To całkiem normalne i zdrowe zachowanie :evil_lol:

Posted

Heyka :)

Podaję stawkę welszy na Bydgoszcz:

PSY:

Klasa młodzieży:
SZCZĘŚCIARZ z Szumiących Klonów

Klasa otwarta:
DERYL z Szumiących Klonów
AMOR z Kowalskiej Kniei

SUKI:

Klasa młodzieży:
AGAPE Nozdrzecki Vigor
TINA z Szubina

Klasa pośrednia:
ENIGMA z Turzycowych Kniej
OCTAVIA Venator Magnus

Klasa otwarta:
CESARIA Adriana`s Dogs
BETI Barwna Rubi
POLA z Szubina

Miłej soboty wszystkim :)

Posted

Jakoś znajomo ta stawka wygląda :lol:

Anisha napisał(a):
Głupio tylko, że nie sprzedają poza USA...

Co to dla nas, wyślemy do USA swojego człowieka i zrealizuje nasze zamówienie :p Idę poobglądać 8)

Posted

Hej, hej, a ja wróciłam z większym stadem...
nawet żyję ale nikt nie trzymał kciukasków to nic Wam nie powiem:eviltong::evil_lol:

Posted

Ja trzymałam, ale po cichu :D
Nie mogłam rano wejść na dogo, weszłam tylko na chwilę podać stawkę i właśnie wychodzę. Jak wrócę to może jednak przeczytam Wasze dzisiejsze przygody, OMM... Plizzzzz!

Posted

Po wystawieniu przez Ali stawki na Bydgoszcz zacząłem szukać Nitencji by zapytać o sędziowanie.....z kręgów niezbliżonych do niczego doszły słuchy że to ONA będzie sędziować...........i znalazłem ją, jak się zabawia na łączach.....internetowych....

....a tak ja przyłapałem....dzwoniła do .....właśnie.....?????

:lol:.......:evil_lol:....z miny widać że chodzi o jakieś ciuchy...albo nakrycie głowy:eviltong:

..............ooooo takie poproszę

:lol:....i zamiast pisać na dogomani .....przymierzała sobie czapeczki....:eviltong: :evil_lol:

:lol:......a gdy tylko spostrzegła że jest śledzona próbowała zmienić swój wygląd...:eviltong:

:lol:.....lub zmylić trop ....zakładając okulary....:eviltong:

:evil_lol:.....było jednak za póżno....paparazzi sa wszędzie:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3:

A co z Bydgoszczą.....będzie....inny:eviltong::evil_lol:

Posted

OMM napisał(a):
Hej, hej, a ja wróciłam z większym stadem...
nawet żyję ale nikt nie trzymał kciukasków to nic Wam nie powiem:eviltong::evil_lol:

Opowiadasz .......:eviltong: :loveu: :multi: czy nie .......bo lanie gotowe.....:cool3:

Posted

OMM opowiedz o nowym czlonku rodziny.......no nie daj sie prosic......:modla: :modla:

Nitencja
przyznaj sie.....jak bylo naprawde.???????

Ali stawka niemala:crazyeye:

Posted

Elu - 3mamy pazurki, ślemy dobre fluidy i Gapcia z Szcześciarzem będą szybko zdrowi.
Zadziorny - widzielim i wspominalim swoje szkraby.
Pradziadku zadziorny za tydzień to twoja pierwsza prawnusia czyli Agape będzie prezentować swoje wdzięki na ringu w Bydgoszczy. Czy się mylim?
Kardusia - anulowanie 2 pkt (zdobytych 2 lutego - oby tak było:mad::mad::mad:) to nie powinien być pech motoryzacyjny:crazyeye::lol:
Ahoj!

Posted

[quote name='bos'] zacząłem szukać Nitencji
....a tak ja przyłapałem....
A ten łysy z aparatem to kto? :cool3: :eviltong: :evil_lol:

OMM, dawaj nam tu relację, bo normalnie... :mad:

A Małysz znowu wygrał :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='bos']

:lol:....i zamiast pisać na dogomani .....przymierzała sobie czapeczki....:eviltong: :evil_lol:

:lol:

Nitencja ja uważam, że tak bardzo pasuje Ci to nakrycie głowy, że powinnaś je nosić cały czas:lol:

Cudni jesteście tak pięknie prosicie i jeszcze cudniej grozicie, że...
będzie foto-reportaż:diabloti::diabloti:, a co Wam będę żałowała:loveu:

Posted

Pogoda była taka:

Oli, która nas przez telefon prowadziła, mówię że po lewej ręce mam jakiś tam zameczek...:oops: który okazał się WAWELEM:oops:

Pierwsze spotkanie i od razu pierwsze wspólne zainteresowanie oczywiście śmietnikiem:roll:

Pierwsza podróż Figi do domu, wtulała się w łokieć TŻ, próbowała też kierować samochodem razem z nim:lol:

pierwszy posiłek w nowym domu

własne kolanka, własne głaski

własny facet w łóżku:evil_lol:

psy u mnie w domu mają podobne miny:
i

;););)
nawet nie marzyliśmy, że będzie TAK:loveu:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka'][quote name='Jura']
Gosia
, nie wierz Zadziornemu. Doświaczenie na placu kiepsko się przekłada na codzienną praktykę.Ano własnie, mi wszyscy mówią to samo, że plac do niczego - i ja się z tym zgadzam mimo że jeszcze nie mam porównania. :evil_lol:

Nie wierz podszeptom szatana :shake:. Moja TZ, kiedy robiła prawo jazdy to placu jeszcze nie było :roll:. Teraz jak przyjdzie jej zaparkować to potrzebuje miejsca na dwa samochody :diabloti: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...