Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='nikit1']Halo halo!
Poszukuję Kliwii bądź namiarów na nią.. Czy jakaś dobra dusza ma i da? :bye:

Miłego dnia welszmaniacy!!

Ali - Deryś wygląda super! pożycz swoje ręce :placz:

Nikit dobra duszyczka doniosla, ze mnie szukasz.
Na pw. masz wszystko co potrzeba.

Zadziorny jestes prawdziwym artysta.:crazyeye: Filmik i szczylki sa extra.
A u kogo ten miocik?
Ktos poszukiwal welszyka i nie wiedzialam gdzie odeslac.

Posted

To może chcecie jeszcze zobaczyć filmik ze śpiącymi dwunastodniowymi kluchami? Że niby nic ciekawego? :roll:. Błąd :evil_lol:. Oto "spokojny sen" szczeniąt :cool3: :eviltong::

Posted

Anige w kozuszku i z misiem na ktorym dokonala mordu..Z miska juz pozostalo wpsomnienie...

Szczeniory rewelacja juz nie moge sie doczekac swoich wlasnych kluseczek.:cool3:

Posted

Jovanna, masz śliczną sunię! :loveu:

Zadziorny, klusek drugi od lewej - bomba! Nie dość, że smokingu, to chyba śni, że jest na sali balowej, bo tańczy jakby się wybierał do "Tańca z gwiazdami". Cudny jest! :loveu:

Posted

[quote name='zadziorny']To może chcecie jeszcze zobaczyć filmik ze śpiącymi dwunastodniowymi kluchami? Że niby nic ciekawego? :roll:. Błąd :evil_lol:. Oto "spokojny sen" szczeniąt :cool3: :eviltong::

No nieeeeeee.....:p:p:p polecialy mi łzy szczęścia :lol::lol::lol: Takie cudne piechule pokazujesz, że zwieracze w oczach mi nie wytrzymały :loveu:. Boski jest TEN delikwent z wentylkiem do góry :multi::multi::multi:...
Zadziorny - a kiedyś za pięcioraczki to dawali mieszkanie - pamiętasz ;););)?

Posted

zadziorny, ale słodziutkie Twoje maluszki były :p
jovanna, a małe bajgielki to dopiero jest słodycz :loveu: Chętnie popatrzymy ;)

Mam pewne zaległości w czytaniu... mała przerwa w dostawie netu do domu :angryy: Idę nadrobić.

Posted

Heyka :)

Nic mi się nie chce!

zadziorny - filmiki cudniste, szczególnie spokojny sen... :loveu: :loveu: :loveu: Jakie rozkoszne są malutkie walijczyki :loveu:

Posted

[quote name='coztego']zadziorny, ale słodziutkie Twoje maluszki były :p
jovanna, a małe bajgielki to dopiero jest słodycz :loveu: Chętnie popatrzymy ;)

Mam pewne zaległości w czytaniu... mała przerwa w dostawie netu do domu :angryy: Idę nadrobić.

Coztego - a wiesz, że ja jeszcze małych bigelków nie mialam okazji widzieć :roll:. Chętnie bym takie maluchy zobaczyła - muszą być słodziutkie :p...

Jovanna - co Ty na to?

Posted

Ali, przy takiej pogodzie nikomu sie nic nie chce. Ja przed chwila własnie zmusiłam sie, zeby choc ćwiczenie wklepać na kompa, ktore mialam wczoraj.
Nie mówiąc o Twoim mailu....ktory nadal lezy spokojnie w szufladzie i...nabiera mocy urzedowej hihihi.

Jak masz depreche to nie jestes osamotniona:loveu:
Jutro nowy dzień .....i nowe nadzieje!!!!

Posted

Hehehe Jak juz beagielki beda na swiecie zarzuce was fotami, macie to jak w banku....:evil_lol: Chwilowo uzbrojcie sie w cierpliwosc bo czekam az panna cieczke dostanie, a ona jakas niespieszna jest (11 miesiac mija)...:mad:

Posted

Kardusiu, zazdraszczam...ale nie mam silnej woli. Poza tym musialabym przekonac męża do diety, a on baaardzo nieprzemakalny jeśli chodzi o medycynę alternatywną

Posted

Nie mam deprechy, po prostu lenia podłapałam, albo leń podłapał mnie :D

Deryl prawie zrobiony i jakoś mi tak się zrobiło bezużytecznie... ;) :D

Mam problem. Nie wiem co przygotować do żarcia na Bydgoszcz... :roll:

Posted

Ali to chyba kwestia tej pogody .. mi tez jakos smutno sie zrobilo ostatnio,oby do wiosny ,do SLONCA wreszcie.. Pozdrawiam Cie gorąco i slonecznie mimo tej pluchy...

Posted

[quote name='Ali26762']Deryl prawie zrobiony i jakoś mi tak się zrobiło bezużytecznie... ;) :D
Rany, Ali, jak chcesz żeby Ci było użytecznie, może chciałabyś teraz mojego futrzaka wziąć w obroty? Znowu zarasta na potęgę, trzeba by może o jakimś następnym trymparty pomyśleć? Może po Bydgoszczy? Jak sądzisz? :razz:

Posted

[quote name='Kliwia']Ali zrob "cokolwiek" i lepiej pucowaniem Derysia sie zajmij.:calus:
A ja zrobie fawirki.:lol: :cool3:
Deryś już wypucowany, na dzień dzisiejszy zostały mi frędzle na uszach, wczoraj mu podkasałam troszeczkę brzunio. Pucować dopiero będę po jeszcze jednym równaniu odstałości (o ile takowe się pokażą), albo u siebie w domu w sobotę przed wystawą, albo u jovanny. Teraz nic nie ruszam, bo mogę zrobić więcej szkody, niż pożytku :cool3:

[quote name='Fritz']Ali to chyba kwestia tej pogody .. mi tez jakos smutno sie zrobilo ostatnio,oby do wiosny ,do SLONCA wreszcie.. Pozdrawiam Cie gorąco i slonecznie mimo tej pluchy...
Dzięki Fritz, ja Cię też gorąco i upalnie pozdrawiam, wysyłam Ci trochę światełka i dużo, dużo ciepła. A do wiosny dotrwamy, psoko :evil_lol: Już dzień jest dłuższy prawie o półtorej godziny, oby tylko luty przetrwać, to już będzie można mówić o wiośnie :multi:

[quote name='Anisha']Rany, Ali, jak chcesz żeby Ci było użytecznie, może chciałabyś teraz mojego futrzaka wziąć w obroty? Znowu zarasta na potęgę, trzeba by może o jakimś następnym trymparty pomyśleć? Może po Bydgoszczy? Jak sądzisz? :razz:
Jestem jak najbardziej ZA :multi:

[SIZE="1"]A masz już wysięgnik i dobre światło?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...