Mokka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Wind'] Chyba kazdy slyszal o nowym filmie "Swiadek koronny" :cool3: No coz ... moja gawiazda tez tam zagrala :loveu: oto link http://film.onet.pl/zwiastuny/11050,1869004,267,filmy.html O w mordeczkie, stacza Ci się sucz :evil_lol: . Nie boisz się, że Ci ją kiedyś zapuszkują? ;)
zadziorny Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witajcie :lol:. Ibolya biorę jedną rozpuszczalską z mleczkiem bez cukru :kaffee_2:. Pogoda faktycznie pasqdna :shake: :mad:. Wiatr porywisty, chlapa i na dodatek leje :placz: :angryy:. I kto tu chciał wiosny? :mad: :mad: :mad:
rita60 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :placz: :angryy:I kto tu chciał wiosny? :mad: :mad: :mad: Ja ........:bigcool:
jovanna Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dobry :) niech mnie ktos kopnie...jak mi sie nie chce sprzatac, a chalupa wyglada jak po huraganie:mad:
coztego Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Co się stało z moją zimą :placz: Okropnie jest, kawa wypita, ale na budzenie nie pomogła... :shake: Coś okropnego, a było tak miło... :-(
borsaf Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zadziorku, przesłałam Ci na maila prezent dla Dogomaniaków od mojej Agi. Na poprawe humoru przy taaakiej pogodzie. Plisss rozeslij dalej:lol:
coztego Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jovanna, teraz kopnij mnie :mad: Mam do zrobienia jedną prostą rzecz i siedzę na dogo, zamiast się za to zabrać i iśc wcześniej do domu :p
zadziorny Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='borsaf']Zadziorku, przesłałam Ci na maila prezent dla Dogomaniaków od mojej Agi. Na poprawe humoru przy taaakiej pogodzie. Plisss rozeslij dalej:lol: Pooooszłooooo :cool3: :lol: ;)
Anisha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Uff, przeczytałam 50 stron postów z ostatniego tygodnia :mad: i jedno rzuciło mi się w oczy - najmniej było o psach... :diabloti: No dobra, może było pół na pół :cool3: :lol: . Za to poszerzyłam wiedzę w kilku innych dziedzinach, a to też się liczy! :razz: :p Ali, co będzie z Shaggim? Wiesz już coś? Żal mi malca, zwłaszcza z takim imieniem... :-( Zastanawiałam się czy mam kogo zapytać o przyjęcie go, ale, niestety, nikogo nie wymyśliłam... :shake: [quote name='swallow']Cześka (...) doszła do wniosku, że to głupiego robota, bo na bank jutro znów napada i zajęła się czyms przyjemniejszym :roll: Swallow, ja bym tak na forum nie ogłaszała planów (ani przyznawania się do czynów już popełnionych) napadowych Cześki, bo skąd wiesz, czy dogomaniacy nie pracują w policji? :crazyeye: Zgarną Ci suczydło i będziesz jej paczki za kratki nosić, biedaczce... :eviltong: A tak BTW - napad udany? :cool1: :evil_lol:
borsaf Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zadziorny, iles pcheł utłukł? Ja kiepska jestem w te klocki i tylko 2290 zdobyłam i czas mi sie skończył:placz:
zadziorny Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Też mi poszlo nienajlepiej :shake:, nieco ponad 3000 pkt zdobyłem :oops: :cool1:
Wind Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='coztego']Co się stało z moją zimą :placz: Okropnie jest, kawa wypita, ale na budzenie nie pomogła... :shake: Coś okropnego, a było tak miło... :-( :bigcool: :bigcool: :bigcool: ZIMO PRECZ!!!! Roztopy i ostre slonko podzialala na mnie wielce optymistycznie :-) Mam nadzieje, ze ta biala paciaja juz nie spadnie i wkrotce bedziemy mogli sie cieszyc wiosna :loveu: Czy ktos wie co slychowac u boguli? Jak chowa sie szorstkie malenstwo? I czy bylo juz trymowane? Nitencjo wrzuc troszke newsow :roll: Nitencja, bos, zadziorny, czy Wasze wizyty w Urwiskowie nie znacza moze, ze ktores z Was ma niecny, aczkolwiek piekny zamiar przysposobic jakies biale lub czarne??? Cos mi tutaj pachnie powiekszeniem rodziny :p Ali, dobra kobieto czy jest juz jakis fajny domek dla jamniorka? I jeszcze jedno, czy wybierasz sie w dalekie katowickie strony na Wystawe w marcu? jovanna, o jakich pchlach gadacie? :crazyeye: Tez chcem :p Gosia, zyjesz? Sesyjnie pewnie finiszujesz :-) BTW teraz ja przezywam to co Ty parenascie dni temu :shake: Ganiajace za nami psy, jakis burek pod klatka i wciaz niechciane towarzystwo :placz: Dzisiaj jeden oberwal ode mnie lancuszkiem ... grzmot ogniw o beton byl taki, ze zaden instynkt prokreacji nie byl w stanie zatrzymac zwierza :evil_lol: A teraz lece po Martini :-) Mamy z Markusem co swietowac. Umowa przedwstepna podpisana, zadatek wplacony, ocena techniczna zrobiona :cunao: :cunao: :cunao: Jutro walcze u architekta, zamawiam okna i drzwi do garazu :loveu: W.
Flaire Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Wind napisał(a):A teraz lece po Martini :-) Jakbyś miała problemy, to u mnie jest jeszcze ta trzylitrowa butelka od Mokki - może Ci pożyczy... :evil_lol:
jovanna Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Wind']jovanna, o jakich pchlach gadacie? :crazyeye: Tez chcem :p zebym to ja wiedziala.... oni tu tylko liczbami rzucaja :evil_lol:
Wind Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Flaire']Jakbyś miała problemy, to u mnie jest jeszcze ta trzylitrowa butelka od Mokki - może Ci pożyczy... :evil_lol: Lepiej abym nic nie pozyczala ... przez ten dom staniemy sie raczej niewyplacalni :evil_lol: ;) [SIZE="1"]jak dobrze pojdzie jesienia parapetowa :loveu:
jovanna Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wind tylko pamietaj ze masz nie ufac zadnemu majstrowi nawet swojemu kochanemu Inspektorowi Nadzoru .... Na architekta tez uwazaj zeby ci nie spratolil projektu. Musisz sie doszkalac na kazdym etapie budowy. Zeby przed fachowcami poszpanowac swoja wiedza .....Powodzenia zycze :evil_lol: ;-)
borsaf Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wind, pchły Ci posłałam, mozesz juz polować:evil_lol: Jovanna, widocznie nie byłyscie na liście u Zadziornego bo ja jemu najpierw posłałam z prosbą o dalsze rozesłanie. Podaj maila swojego to Ci przeslę. Na przyszlośc zapisz sie do Zadziornego na liste hihihi:lol:
borsaf Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jovanna, pooooszło. Dopiero wróciłam ze spacerku i potem musiałam pasqda nakarmic z ręki bo dzisiaj jeszcze nic nie jadł, cały dzień śpi. Albo tęskni za Dżagą, albo odsypia tydzień intensywnych ćwiczeń gimnastycznych:evil_lol:
Recommended Posts