Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wind napisał(a):
.....Nie sama fotografia czlowiek zyje :cool3: Dzisiaj przysposobilam sie z 5-komorowych okien, dachowek ceramicznych i rodzajow ogrzewania ... Wiem coraz wiecej i mam calkiem fajnego inspektora nadzoru budowlanego. W koncu przestalam sie czuc jak dziecko we mgle. Moj inspektor zawsze jest pod telefonem, sluzy dobra rada, odpowiada na setki pytan, edukuje mnie cierpliwie i przegadal ze mna chyba 10 domow ... i wciaz ma cierpliwosc ... :loveu: Lubie mojego Inspektora Nadzoru :p

W.

Wind to brzmi jakby ktos ci mozg wypral, sekciarsko jakos czy cus :evil_lol: :diabloti: :lol:

Posted

Heyka :)

Noooo, skończyłam nierówną walkę z zamrażarką. Korzystając, iż temperatura na zewnątrz oscylowała wokół zera, wystawiłam szuflady z zawartością, a sama przystąpiłam do odmrażania urządzenia. W międzychwycie zaliczyliśmy spacerek na psiową łączkę koło Poczty Polskiej, gdzie Deryśko wyszalał się biegając za śnieżkami. Na obiado-kolację zjedliśmy dzisiaj kebaba :D

Posted

Witam !!!

Dawno mnie nie było :oops: widze że wiele się działo
oj wiele jakieś latające Welsze :loveu: białe koty :evil_lol:
bandyty pijące z kubeczków króliczki czytajace :evil_lol:
Bos Zadziorny co wyście tu narobili :eviltong: :cool3: :roll:

Moje 3 Welsze zapadły w lekki sen zimowy jakieś leniwe się zrobiły :evil_lol:
Dziś odebrałam rodowów Szczęściarza a Agapa została zarejestrowana
w związku. Bydgoszcz Gapy będzie debiutem trzymajcie kciuku
11 lutego. Zazdroszcze Wam tego śniegu w Pile jak na lekarstwo
trochę popruszyło jakby ktoś posypał solą. Maluchy pofoczyły nosem
i to wszystko :mad: za to morosi niemiłośiernie :mad:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):

Moje 3 Welsze zapadły w lekki sen zimowy jakieś leniwe się zrobiły :evil_lol:

Noo, nawet welshe leniwieją, to co ja się dziwię, że Luka też? :cool3::evil_lol:

A najbardziej to leniwieję ja, zwłaszcza w perspektywie mając pół nocy zakuwania... :placz:

swallow, fotki latających terrierów bombowe! AT istny konik. :loveu:

Posted

No, basen zaliczony :roll:, piffko (oczywiście wyłącznie w celach leczniczych :cool3:) skonsumowane :loveu: :multi: i piesa odsikana to można pobuszować po dogo :p

Posted

No tak........miś jest piekny dziś....i nie tylko......:eviltong::eviltong:
Ali.....:evil_lol: :evil_lol: :multi: :cool3:

Tylko gdzie te termosy z kawa..........zaparzam więc świeżutka....i zapraszam wszystkich...,.Magicnesca, Ibolya,INA,OMM,Wind, bogula,zadziorny,
Flaire.....oczywiście herbatka.......wiec i pare herbatek zaparzymy bo tu coraz wiecej amatorów tego napitku :lol:

jak zawsze ...dużo szczerego uśmiechu.....

na cały dzień

Posted

coztego......uważaj bo Malizna teraz zdrowa i może oprócz wyjadania z kubków , wpaść w nałóg palenia .......a to sie może tak skończyć

Posted

Heyka :multi:
Bos dzięki za kawkę, ja dziś zaspałam troszkę :oops:, więc biorę szybciutko jedną rozpuszczalską
z mleczkiem, bez cukru :kaffee_2:, jak mawia zadziorny, i pędzę.
U nas w dalszym ciągu piękna zima jest :cool2:

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

A ja wstalam stanowczo za wczesnie jak na mnie. Z reguly kawy nie pijam , ale dzis sie poczestuje rozpuszczalska , poniewaz dobudzic sie musze. jade tego rtg zrobic wczoraj prad z przychodni zabrali i dzis nadrabiam...:lol:

Posted

Bos - o 5.15 - to ja jedną nogą wstałam z łóżka o 5.20 drugą --ale teraz z chęcią naiję się kawki rozpuszczalnej:lol:
zadziorny jak po basenie :razz: ?--ja się czuje super:multi: -- zapisuję się też na aerobik w czwartki i wtorki na 18.00 przed basenem- reflektujesz:cool3: :razz: :razz:

Posted

coztego - z okazji 18 urodzin:multi: - dużo dużo szczęścia w życiu, spełnienia marzeń, celów i planów wszytkich jakie sobie wymyślisz--zdrówka i pociechy i wiele radości ze zwierzyńca
:tort: :new-bday: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

przesyła
Ina i Vigo

Posted

Ibolya napisał(a):
więc biorę szybciutko jedną rozpuszczalską z mleczkiem, bez cukru :kaffee_2:, jak mawia zadziorny, i pędzę.

Ja też swoją ulubioną poproszę :kaffee_2:. Na dworze mam bielusieńki śnieg, mrozik (-7° C) i słoneczko :cool3: :loveu: :multi:. CUDNIE JEST :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...