Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OMM napisał(a):

Nikit super fryzura!!

OMM - to taki nowy trend :p
A tak poważnie to myslałam, ze mi głowe urwie i drzwi od samochodu... :roll:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='OMM']
Szczury w plastykowych pierogach Mokka ze złamaną nogą robiła? Hmm, może lepiej leżeć, lpiej się zrośnie:evil_lol:

Oj, ale się narobiło ! Biez połlitra nie rozbieriosz:evil_lol:

Off, dzisiaj mnie pani z banku pytała, co to znaczy "opłata za krycie" na przelewie.

Posted

[quote name='sirion']
Off, dzisiaj mnie pani z banku pytała, co to znaczy "opłata za krycie" na przelewie.

trzeba było powiedzieć, ze to taki nowy podatek :evil_lol:

Posted

sirion kiedy smoi znajomi robili przelew do Holandii wlasnie za krycie...panie nie mogl apojac co znaczy za krycie...ze takiej opcji nie ma.No to oni napisali"za uslugi seksualne" :cool3: Musiala przyjac.Z drugiej strony wkurza mnieto pytanie za co sie wplaca ..juz zaznaczylam kiedys w banku ze to moja prywatna sprawa!!
Ja pisze :zobowiazanie finansowe.ALbo oplata.Bez wyszczegolniania za co.

Posted

zadziorny napisał(a):
Hurra :multi:, widać światełko w tunelu :cool3:. Zaczęło sypać :loveu: :loveu: :loveu:

Hej Zadziorny Ty się tak nie ciesz ,bo jak zasypie Zarazkowo to jak z Bosem w sobotę dojedziecie:evil_lol: :mad:

Posted

[quote name='sirion']Oj, ale się narobiło ! Biez połlitra nie rozbieriosz:evil_lol:

:lol::lol::lol: Sirion i co odpowiedziałaś??:lol::lol::lol:

Posted

Ten nasz śnieg to taki marniutki... a tak ładnie się w nocy zapowiadało - uczyłam się do 4:30 i sypało aż miło. :loveu: A teraz już robi się chlapa plapa...

Jestem po pierwszym egzaminie. Z wrażenia zapomniałam poprosić terrieromaniaków o kciuki. :oops: Ale proszę teraz - trzymajcie, żeby wynik był chociaż w liczbie 3. :cool3:

Jeszcze jeden egzam (od razu piszę, że w piątek :cool3:) i koniec sesji! Chociaż mimo skąpej ilości egzaminów przewiduję przynajmniej jedną poprawkę, bo materiału od cholery... :roll:

Ostatnio kciuki bardzo pomogły - zdałam to mega koło, więc od razu dziękuję, bo znowu zapomnę.:loveu:

Poza nauką korzystam z wolnego tygodnia i codziennie biała wreszcie ma okazję się porządnie wyszaleć na spacerku. :multi: Zaraz znowu wybywamy na dwór, a potem kawka... i nauka... :placz:

Ali, biedna Ty! :placz: Ja też kontuzjowana - tydzień temu zaliczyłam parkiet w pracy... Stłuczone dupsko i ręka boli do dziś - auć... :roll:

Muszę ponadrabiać wreszcie Dogo-we zaległości, bo nie wiem, komu gratulować, komu składać życzenia itp... ;) Wstyd. :oops:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Hej Zadziorny Ty się tak nie ciesz ,bo jak zasypie Zarazkowo to jak z Bosem w sobotę dojedziecie:evil_lol: :mad:

Jak to jak? :hmmmm: Jasne, że na nartach :cool3: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='vigor']

Panno Welsh Terrier - 27.08 - tego dnia zostałem ojcem kawalera Vigora Juniora
Ahoj!

......Vigor......czy liczysz to od tego przyjemniejszego momentu........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kardusia']Pożegnam się z Wami na jakiś czas - idziemy w las cieszyć się śniegiem:loveu:.

Kto ma ochotę niech zajrzy - tak dla zaostrzenia wyobraźni - na wątek AT - jak wyglądał dzisiaj nasz spcerek :mad::mad::mad:.

[quote name='sirion']Oj, ale się narobiło ! Biez połlitra nie rozbieriosz:evil_lol:

Sirion, skojarzyłam co ten "gościu" (o którym piszę na AT) robił pod drzewem. On po prostu krył dziuplę w drzewie :diabloti::evil_lol:;).

Posted

[quote name='Aluzja']sirion kiedy smoi znajomi robili przelew do Holandii wlasnie za krycie...panie nie mogl apojac co znaczy za krycie...ze takiej opcji nie ma.No to oni napisali"za uslugi seksualne"
Aluzja dobre !:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

A tak w ogóle to żeby nie było za wesoło. Odebrałam wyniki badań Bunga. Białko w moczu 75 mg/ml ! Ertrocyty, leukocyty, pałeczki bakterie w szerokim i licznym wyborze. Czyli potężne zapalenie dróg moczowych. Dostał nolicin. Za 2 tygodnie znowu ,mocz do analizy i dalsza kuracja !
Czy te psy nie przestaną chorować ?

Posted

sirion napisał(a):
A tak w ogóle to żeby nie było za wesoło. Odebrałam wyniki badań Bunga. Białko w moczu 75 mg/ml ! Ertrocyty, leukocyty, pałeczki bakterie w szerokim i licznym wyborze. Czyli potężne zapalenie dróg moczowych. Dostał nolicin. Za 2 tygodnie znowu ,mocz do analizy i dalsza kuracja !
Czy te psy nie przestaną chorować ?

To przykro :-(:-(:-(....Trzymam kciukasy za Bunga :kciuki::kciuki::kciuki:, żeby kuracja przyniosła szybką i skuteczną poprawę :roll:.

Posted

Tak a propos krycia. Dawno temu karta krycia nosiła nazwę karty kopulacji. W naszym oddziale jest sędzia, odpowiedzialny za terriery, który prywatnie jest radcą prawnym w dużym banku. I kiedyś jakiś znajomy w banku w obecności innych osób zaczął go na cały głos dopytywac o kartę kopulacji........

Posted

Ibolya napisał(a):
A ja Ryszarda Kapuścińskiego znałam osobiście. Bardzo przykra wiadomość :-(

['] ['] [']

Ja kiedyś miałam przyjemność z nim rozmawiać. Nigdy nie zapomnę jego uśmiechu, tak pełnego życzliwości do ludzi. :-(

Posted

Heyka :multi:

A u nas cieniutka warstewka białego puchu zalega :lol: oczywiście o odśnieżaniu nikt nie słyszał :shake: po co odśnieżać wiosną, nie?
Zapraszam Was na kawkę i herbatkę :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning: :drinka::drinka::drinka: częstujcie się, proszę.

Miłego dnia Dogomaniacy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...