Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
To rzeczywiscie łatwizna:wallbash: ale ja chodziłam do klasy o profilu humanistycznym,aby uniknac takich matematycznych zawiłosci:Help_2:

Rita no to uporządkowuję to
Scottieserwis - 07.03
Zadziorny - 23.03
Magicnesca - 25.03
moja wiewióra- 02.04
Ibolya-11.04
:evil_lol: :evil_lol: chyba jeszcze nie wyszłam z wprawy matematycznej:-)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

dzien dobry...u mnie ciemno jakby zaraz noc miala byc, takie chmurzysko sie przypaletalo , pada caly czas....pogoda dolujaca a mnie dokucza kaszelek...zaraz wracam do lozeczka i lektury Trzech Cór Chin...:lol:

Posted

:oops:Przepraszam, że się tak wetnę w te rozważania matematyczno-urodzinowe, ale żem dziś trochę jak potłuczona zapomniałam po co tu weszłam.
(Jam się urodziła z 29.04)
A chciałam się pochwalić.

Tak wygląda zdegustowany piesek w okularkach:evil_lol:

Przyznam szczerze, że od kilkunastu tygodni pierwszy raz Maxio zainteresował się niebem, drzewami, rozglądał się i nawet pogonił jakiegoś ptoka, wprawdzie wylądował na krzakach, ale nic sobie nie uraził;) Więc szczęśliwość wielka. Terier chory, to terier złośliwy:razz: więc kiełbasy nadziewanej tabletkami już nie jemy skoro możemy jeść czekoladkę:mad:. A ja się martwiłam, że mi zwierzak przestał jeść:mad:

Posted

[quote name='Magicnesca']Rita no to uporządkowuję to
Scottieserwis - 07.03
Zadziorny - 23.03
Magicnesca - 25.03
moja wiewióra- 02.04
Ibolya-11.04
Scottieserwis, naprawdę? :cool3: To się razem napijemy! :p :drink1:

Posted

OMM troche sie pozłosci i przestanie,to dla niego nowe wyzwanie/no i dla ciebie/najwazniejsze ,ze idzie ku lepszemu:multi: Skad ja wezme tyle forsy na prezenty,jak tu niedługo tyle jubilatow:placz::evil_lol::placz:

Posted

[quote name='Anisha']Scottieserwis, naprawdę? :cool3: To się razem napijemy! :p :drink1:
Oj widać :multi: ,że marzec i kwiecień zapowiada sie bardzo imprezowo:cunao: :drink1: :knajpa: :laola:

Przyznawać się kto jeszcze i kiedy:mad:

Posted

[quote name='Flaire']Jakby co, to ja też jestem kwietniowy baran... A właściwie, baran to jestem okrągły rok, tylko w kwietniu mam urodziny. ;-)
Ja też kwietniowy baranek (2.04.) - Faire na dodatek jesteśmy z jednego rocznika :multi::multi::multi:. I też baran cały okrągły rok :loveu:. Na dodatek mam synusia też barana :loveu:.

[quote name='OMM'] (...)
A chciałam się pochwalić.

Tak wygląda zdegustowany piesek w okularkach:evil_lol:

Przyznam szczerze, że od kilkunastu tygodni pierwszy raz Maxio zainteresował się niebem, drzewami, rozglądał się i nawet pogonił jakiegoś ptoka, wprawdzie wylądował na krzakach, ale nic sobie nie uraził;) Więc szczęśliwość wielka. Terier chory, to terier złośliwy:razz: więc kiełbasy nadziewanej tabletkami już nie jemy skoro możemy jeść czekoladkę:mad:. A ja się martwiłam, że mi zwierzak przestał jeść:mad:

OMM - super sprawa te okularki :multi:. Pewno jeszcze parę lat temu nie byłoby szansy na taką metodę wspomagania leczenia. Super,że Maxio już może się rozejrzeć :roll:. Trzymamy nadal kciuki za Maxiowe oczka :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Oj widać :multi: ,że marzec i kwiecień zapowiada sie bardzo imprezowo:cunao: :drink1: :knajpa: :laola:

Przyznawać się kto jeszcze i kiedy:mad:

Możemy zacząć już w styczniu :cool3: Ja w najbliższy piątek obchodzę :drinking:

Posted

[quote name='Flaire']Ja też tu do Was na herbatkę dzisiaj wpadnę! Ibolya, spoko, herbatka dla Welsh Terrier się nie zmarnuje - ja wypiję dwie! :evil_lol:
:-)

Ja chcę, ja chcę! :D Dopiero teraz mogłam. :p Mam nadzieję, że aktualne. :loveu:
Idę oglądać końcówkę meczu. Olsztyn i Częstochowa gra! :)

Posted

[quote name='coztego']Możemy zacząć już w styczniu :cool3: Ja w najbliższy piątek obchodzę :drinking:

To bedziemy swietowac!!! :multi: Lepiej pomysl co nam upieczesz i czym napoisz :cool3: Wpisuje sie na imieninowa imprezke :razz:

My z Majutem obie jestesmy marcowe. Ja z 1.03 Majut z 13.03 :-) Swietujemy wiec pol miesiaca :loveu:

Jak tam minal dzionek? W Wawie jakas paciaja leciala z nieba, od zmian cisnienia i zawirowan pogodowych pol dnia cierpialam na bol glowy. Cztery ibupromy zalatwily sprawe, przynajmniej na razie :p

Wojtek, czekamy na aktualne zdjecia dziury :cool3: Im wiecej wiem o budowaniu, tym bardziej podziwiam ze u Ciebie to tak gladko i szybko przebiega ... Wojtus, pytanie off-owe (moze wiesz, ja bede wiedziec dopiero po konsultacji w przyszlym tygodniu z fachowcem), ile moze kosztowac przystosowanie domu ze stanu surowego otwartego ot takiego: http://www.archeton.pl/index.aspx na stronie po prawej stronie trzeba znalezc projekt "Marzanna", do stanu prawie do zamieszkania ;)

Z nowych wiesci, to nieustannie Majut nudzi sie jak mops ... :( Jak rano wyjechalismy to wrocilismy dopiero po zmroku ... Biedny zwierz :-( Musze jej to wynagrodzic ...

W.

Posted

[quote name='Magicnesca']czyli 23.03 :crazyeye: o to spod znaku Barana:) ,już wiem czemu "Zadziorny"
A Scottieserwis bedzie wcześniej niż ty imprezował:cool3: jest od Ciebie starsza o 16 dni:evil_lol:
Mój błąd :oops: (późno już było i na oczy dobrze nie widziałem :shake:). Odczytałem datę urodzenia Majuta jako 13.02.2003 i wtedy byłbym o 10 dni młodszy :cool3:. W rzeczywistości jestem starszy o 18 dni :eviltong: :cool1: (i w związku z tym jestem od Scottieserwis jednak o dwanaście dni starszy :cool3: :multi:).

Posted

Wind napisał(a):
Cztery ibupromy zalatwily sprawe, przynajmniej na razie :p

Ile? :hmmmm: Czytałaś ulotkę? :cool3: Ostatnio czytałam w gazecie, że Polacy mają skłonności do używania leków bezreceptowych bez zwracania uwagi na ulotkę, a o nieszczęście nie trudno :p

U nas też jakieś coś dziwnego padało przez większość dnia, ale to nie przeszkodziło nam w wykonaniu socjalizacyjnego spacerku przez centrum miasta. Nałaziłyśmy co nie miara, Kreśka odsypia, a mnie nogi wchodzą... Ale spisała się sunia bardzo grzecznie :loveu:

Posted

[quote name='Anisha']
Zadziorny, skąd wiedziałeś, że te kapcie mają jakieś efekty dźwiękowe? Masz takie same?? :crazyeye: :crazyeye:

No jak to skąd? :hmmmm: :niewiem: :crazyeye:. Przeca Ali, oprócz foty zapodała również filmik, na którym kapcioszki pięknie "ajlawiują" :loveu: :multi: :eviltong: ;)

Posted

[quote name='coztego']Ile? :hmmmm: Czytałaś ulotkę? :cool3: Ostatnio czytałam w gazecie, że Polacy mają skłonności do używania leków bezreceptowych bez zwracania uwagi na ulotkę, a o nieszczęście nie trudno :p

Sluszna uwaga ... tez mysle, ze troche przesadzilam, ale glowa rzadko mnie boli ... jednak jesli juz boli to okrutnie mocno ... Teraz glowa czuje sie lepiej ... zoladek gorzej :placz:

U nas też jakieś coś dziwnego padało przez większość dnia, ale to nie przeszkodziło nam w wykonaniu socjalizacyjnego spacerku przez centrum miasta. Nałaziłyśmy co nie miara, Kreśka odsypia, a mnie nogi wchodzą... Ale spisała się sunia bardzo grzecznie :loveu:

A tak narzekasz na Kreske :angryy: ... ze niby taka nieprzewidywalna, skora do hau-hau i innych takich ... Aniola masz, a nie psa :loveu:

W.

Posted

Magicnesca napisał(a):
Rita no to uporządkowuję to
Scottieserwis - 07.03
Zadziorny - 23.03
Magicnesca - 25.03
moja wiewióra- 02.04
Ibolya-11.04

Drobna korekta:
zadziorny - 23.02 :cool3: :eviltong: :evil_lol:. Jednak zdeklarowana rybka jestem :cool1:.

Posted

Kardusia napisał(a):
Ja też kwietniowy baranek (2.04.) - Faire na dodatek jesteśmy z jednego rocznika :multi::multi::multi:

Moja babcia to miała przechlapane :cool1: - urodziny 1.04 :cool3: :evil_lol: :eviltong:.

Posted

Cytat:
Napisał(a) Wind
a wlasciwie troje, bo Majut jest z 13.03.2003 :cool3:
[quote name='zadziorny']Oj, to ja jestem o 10 dni młodszy :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Oj zadziorny to czemu piszesz ,że jesteś o 10 dni młodszy jak jesteś o 18 dni starszy ,cos matematyka na bakier :crazyeye: :cool3:
To jeszcze raz robię liste jak cos jeszcze nie tak to poprawiać:eviltong:

Coztego- 26.01
Zadziorny-23.02
Wind -01.03
Scottieserwis i Anisha - 07.03. to przedstawiaciele rybek:p

Teraz baranki::evil_lol:
Czesiu - 23.03
Magicnesca-25.03
córka Magicneski - 02.04
Kardusia - 03.04

syn Jovanny - 09.04

kolej na byczki:razz:
OMM-29.04

Raczek -nieboraczek :oops:
Nitencja-11.07

Czarna owieczka - 04.09 - przedstawicielka panny :-)
Bo - 20.09
Kto jeszcze do listy ,kto!!!!?????

Posted

[quote name='zadziorny']Moja babcia to miała przechlapane :cool1: - urodziny 1.04 :cool3: :evil_lol: :eviltong:.

Boszszszszeeee - co ja napisałm :roll:? Dopiero teraz zauważyłam byka :angryy::angryy::angryy:.
Przeca ja się urodziłam 3 kwietnia a nie 2 -go :mad::mad::mad:. Mało tego... to
w "tamtym" roku wypadlo na niedzielę palmową ...
To wszystko przez tę dietę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - zapomniałam kiedy się urodziłam :evil_lol:...
;)
Chyba teraz rozumiecie moje "odchyły" - to z powodu tej niedzieli palmowej :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...