Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
Pewnie że żyję :cool3: :multi: :p

....co to za życie ....bez kolegi.....:cool1: :roll: :cool3:
ani nie przyjedziesz :evil_lol:...ani nie napiszesz :eviltong: nie mówiąc już :razz: o zadzwonieniu..:evil_lol:..buuuuu :eviltong: :p ;)

Posted

bos napisał(a):
....co to za życie ....bez kolegi.....:cool1: :roll: :cool3:
ani nie przyjedziesz :evil_lol:...ani nie napiszesz :eviltong: nie mówiąc już :razz: o zadzwonieniu..:evil_lol:..buuuuu :eviltong: :p ;)

Deczko zarobiony ostatnio byłem :roll: :cool1:

Posted

Nitencja napisał(a):
Slyszalam ,pastwiles sie nad biednymi suczami a nie nad jazonkiem :)

Właśnie ......ja też to słyszałem.......tylko.....jakoś nie pamiętam gdzie....:eviltong::evil_lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):

Masz kotkę bojową czy raczej weta tchórza?

To pierwsze na pewno, jej się wszyscy moi weci boją :evil_lol: więc może i w tym drugim jest nieco prawdy :diabloti:

Witajcie wszyscy, u nas też słoneczko świeci, nareszcie :multi:
Kawka wypita, tzrba się wziąć do roboty :p

Posted

No to bierz się coztego do roboty.......a jak Ci się nudzi to przyjedż do mnie ....mam Jazona do....... trymowania:eviltong: :evil_lol:

Posted

Chętnie bym coć trymnęła :razz:
Nie nudzi mi się ani trochę, ale jestem sama w caaaałyyym biurze, więc wolałabym się zająć czymś pożytecznym niż pracą :lol:

Posted

coztego napisał(a):
Chętnie bym coć trymnęła :razz:
Nie nudzi mi się ani trochę, ale jestem sama w caaaałyyym biurze, więc wolałabym się zająć czymś pożytecznym niż pracą :lol:

No to ja ...czekam...:loveu: :multi: :multi: :loveu: ;)

Posted

Sirion, z okazji urodzin....dużo, dużo zdrowia.....radości.
a z okazji 30 lecia w pracy.........dużo kasy i wspaniałych szefów, kolegów i koleżanek .

Posted

zadziorny napisał(a):
Inuś, jak tam po basenie :cool3:. Bo ja już zdążyłem nawet piffko zaliczyć :loveu: :multi: :eviltong:

zadziorny-
Biegnę z odpowiedzią z 4 dniowym opóznieniem -- ten basenik nic nie działa -- albo za dużo przecholowałam w święta:placz:

Ali -- przeczytałam o ogonku -- dziwna sprawa --- czekam z niecierpliwością na relcje ze spotkania z wetem --no i kciukasy aby cały czas był sterczący i nie opadał:lol:
Foto wspomnienie o Beruszku bardzo mnie rozczuliło i oczy zrobiły się jakies mokre...
-----------------Ku pamięci Beruszka['] ['] [']....--------------------
OMM- trzymaj się dzielnie -- i wymizaj Maxia:loveu:
bos - w sobote pytałeś czy wypje kawę --ha w sobotę pijam baaaardzo póżno nwet o 11.00 - bo do 9.00 bety są moje:cool3:
coztego - dawaj Kreskę na miesiąc a ja pożyczę Ci Vigo on uwielbia koty -- ostatnio stracił głowe dla Felusia naszego wspólnego kota klatkowo domowego-- nawet śpi pod drzwiami żeby nie przeoczyć żadnego wyjścia -wejścia domowników ( możesz przy okazji potrymować mojego hipisa:eviltong: )

Posted

INUŚ, tobie basenik .....wcale ,a wcale nie jest potrzebny......no chyba że chcesz pokatować co niektórych swoim ekstra wyglądem....:loveu: :multi:....zlituj się nad nimi.:eviltong: :evil_lol: :lol: ;)
Natomiast ta brzydsza strona ludzkiej społeczności......napewno zadowolona:loveu: :multi:....BARDZO....:lol: :cool1: :cool1: :lol: :lol: :multi: :multi:

Ja to z kolei na basenik też nie mogę.....bo by się ludzie potopili.....jak bym wlazł do wody....:eviltong:
Co niektórzy ......umarli by ze śmiechu .....nim bym do tej wody się dotoczył:eviltong:

A pan ratownik to mi powiedział ,że ....najbliższy basen dla hipopotama to jest w Katowicach .....w ZOO:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='INA']
coztego - dawaj Kreskę na miesiąc a ja pożyczę Ci Vigo on uwielbia koty
Bierz ją, najlepiej na zawsze :angryy: :angryy: :angryy:
Cholera wyżarła dzisiaj cały woreczek karmy, który był w szafce kuchennej, (żebym nie musiała codzienie dużej paki odwijać)... :angryy: :angryy: :angryy: Było tego lekką ręką z pół kilo. :mad: Jej żarłoczność ją kiedyś zabije, o ile ja tego nie zrobię wcześniej :snipersm:
Mało tego, jak tylko otworzyłam drzwi do pokoju kota, Kreska natychmiast popędziła do kociej miski wyżerać resztki karmy :wallbash:

Posted

Heyka :)

Dzwoniłam właśnie do weta - nie kazał przyjeżdżać. Mówił, że mogło to być uderzenie, ale jak jest już w porządku to tylko obserwować. Gdyby coś mnie zaniepokoiło, to natychmiast jechać do niego. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o zimny ogon, ale zapytam przy najbliższej wizycie.
Dzisiaj ogonek ani na chwilę nie zwisł, jest już jak nowy - psiejski, czarodziejski :multi:

[SIZE="4"]sirion - wszystkiego, czego sobie tylko zamarzysz :)

Posted

coztego napisał(a):
Bierz ją, najlepiej na zawsze :angryy: :angryy: :angryy:
Cholera wyżarła dzisiaj cały woreczek karmy, który był w szafce kuchennej, (żebym nie musiała codzienie dużej paki odwijać)... :angryy: :angryy: :angryy: Było tego lekką ręką z pół kilo. :mad:

Co to jet pół kilo karmy na 30kg psa.......to pryszcz.....:eviltong: :evil_lol:

coztego napisał(a):

......... otworzyłam drzwi do pokoju kota,

......ale macie mieszkanie wielkie ....jak kot ma swój pokój :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Ali26762']...... Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o zimny ogon, .....
Ali,
.....chyba o zimne nóżki......inaczej galareta z nóżek.....świńskich:eviltong: :loveu:
Kto widział galaretę z psiego ogona.......:evil_lol:;) :loveu:

Posted

[quote name='bos']Co to jet pół kilo karmy na 30kg psa.......to pryszcz.....:eviltong: :evil_lol:
Ten pies waży 25 kg, a karmy mógł być i kilogram, nie wiem, nie ważyłam :diabloti:
Właśnie się zastanawiam czy zadzwonić do weta :hmmmm:

......ale macie mieszkanie wielkie ....jak kot ma swój pokój :eviltong::evil_lol:

A co Ty myślałeś? :cool3: Widziałeś w jakim pałacu mieszkam, to i pokoi dostatek :p

Posted

[quote name='bos']Ali,
.....chyba o zimne nóżki......inaczej galareta z nóżek.....świńskich:eviltong: :loveu:
Kto widział galaretę z psiego ogona.......:evil_lol:;) :loveu:
Byli tacy co widzieli...

A swoją drogą, bos, Ty to jednak sadysta jesteś... jak możesz bez mrugnięcia okiem skazywać Jazona na takie traumatyczne przeżycia jak własnozębne odnoszenie zabitych zabawek na śmietnik

Posted

[quote name='coztego']Bierz ją, najlepiej na zawsze :angryy: :angryy: :angryy:
Cholera wyżarła dzisiaj cały woreczek karmy, który był w szafce kuchennej, (żebym nie musiała codzienie dużej paki odwijać)... :angryy: :angryy: :angryy: Było tego lekką ręką z pół kilo. :mad: Jej żarłoczność ją kiedyś zabije, o ile ja tego nie zrobię wcześniej :snipersm:
Mało tego, jak tylko otworzyłam drzwi do pokoju kota, Kreska natychmiast popędziła do kociej miski wyżerać resztki karmy :wallbash:
coztego mowisz tylko tak zeby sie podroczyc,dopiero co czytałam,ze nie wyobrazasz sobie,jak mogłas zyc bez niej do tej pory.Nie odgrazaj sie,nie odgrazaj,bo ty i Malizna to.....:buzi:

Posted

rita60 napisał(a):
bo ty i Malizna to.....:buzi:

Oczywiście, Malizna jest moim najsłodszym skarbem :loveu:
To Kreska jest wielkim, nienażartym żołądkiem :angryy:

Idę do apteki, dzwoniłam do weta, mam dać suce espumisan, żeby jej nie wzdęło, pochodzić z nią, żeby pobudzić jelita i obserwować :p

Posted

[quote name='Ali26762']......
A swoją drogą, bos, Ty to jednak sadysta jesteś... jak możesz bez mrugnięcia okiem skazywać Jazona na takie traumatyczne przeżycia jak własnozębne odnoszenie zabitych zabawek na śmietnik

Potem zostanie mi tylko wizyta u psiego psychoterapeuty......:eviltong: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...