Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

No przecież są białe chomiki, białe świnki, białe myszki...

:oops2: chyba się ciut zagalopowałam...
W każdym razie nie obserwuję u siebie dzisiaj białych myszek, ani innych białych zwierzaków, za to mój TZ skarży się, że mu białe mewy tupią... :evil_lol:

Posted

Zapamiętałam dzisiejszy sen i właśnie szperam po sennikach w poszukiwaniu jakiejś jego interpretacji. Można powiedzieć, że sen składał się z dwóch podmiotów, jeden mówi o tym, że zdobędę wielkie bogactwo, a drugi jest dla mnie niejasny. Pod hasłem PIES znalazłam mnóstwo wariantów - np. wściekły, na smyczy, na łańcuchu, ale nie ma tam nigdzie WŁASNY. Czy wobec tego mogę interpretować Deryśka jako psa MYŚLIWSKIEGO? Jeśli tak, to obecny rok będzie szczególnie dobry dla mnie...

A tak z innej beczki - wreszcie zawisły kalendarze z czarno-rudymi:

A tu Deryśko odpoczywający po sylwestrowej imprezie :)

Posted

Przyjmijcie życzenia na Nowy 2007 Rok wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, naj, naj, naj.
od Filli z Filą, Bajką imaluszkami.

Posted

Ali26762 napisał(a):

A w ogóle dziwny jakiś był ten Sylwester - na spacerze znaleźliśmy tylko wystrzelone petardy, ale ani jednej rozbitej butelki nie było, zero szkła... Dziwnie... ;) :D

A ja dziś rano prawie wdepnęłam w pół petardy obficie zakroplonej gęstą krwią. :roll: Masakra jakaś. :roll: Wyglądało to tak, jakby ktoś palec stracił - brrrr....

Posted

[quote name='Ali26762']
A tak z innej beczki - wreszcie zawisły kalendarze z czarno-rudymi:

I cóż ja widzę na załączonym obrazku :razz: - sunie niejakiego zadziornego :cool3: :loveu: ;)

Posted

Witam Welshomaniakow :loveu: Wszystkiego Naj w Nowym Roku 2007 , milych spotkan na wystawach i poza nimi i co by BOS i Zadziorny nam mile "panowali" ;-)
A jakos mi takowych nie zal oby petardy zebraly swoje zniwo :angryy:

Posted

Muszę nadrobić zaległości :oops: ....

Wszystkim Wam życzę w Nowym Roku wiele dobrego, niech się spełnią wszystkie marzenia, te małe i te duuuże, miłości, słoneczka na cały rok, pogody ducha i kondycji ciała, humoru, wspaniałych pomysłów i powodzenia w ich realizacji, a Waszym czworonożnym podopiecznym - zdrowia, spełnionych miłostek i spełnienia marzeń o bajecznych spacerach brzegiem morza o zachodzie i wschodzie słońca, a..... i przy okazji medali, pucharów i pudłowych lokat.

Posted

[SIZE="5"]Witajcie w tym Nowym 2007 roku

[SIZE="4"] Zycze wiele pomyślności spełnienia marzeń, udanych interesów
i oby ta siódemka na końcy tej daty okazała się bardzo szczęśliwa
czego Wam i sobie życze

[SIZE="6"] Dosiego Roku 2007

życzenia słada również Zarazek i Gapa

Posted

Ela, umarłam! PRZEPIĘKNI kolędnicy! masz gotowe kartki na przyszłe święta :razz:

Jeszcze się łapię w czasie, więc jeszcze raz ucałuj Miecia imieninowo od całej gdańskiej ekipy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:, a przytulanka przekazuje niezwykle gorące lizy :)

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Ibolya dlaczego kąpiesz Bodora :evil_lol:
No bo brudny był :evil_lol::evil_lol:

Heyka :multi:

Pora na powrót do rzeczywistości :multi:
Ja już dziś do pracy :multi:
Póki co, zapraszam Wszystkich na kawkę :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:
i dwie herbatki :drinka::drinka:

Miłego dnia (i całego 2007 roku!) Dogomaniacy.

Posted

Ibolya - kawaka już pewnie zimna, to nic. Ja zimną też lubię ;), więc sie wpraszam ma jedną filiżankę:lol:.
Ela_h - piękne stworzaki :loveu:, sliczne fotki :multi:.

Posted

[quote name='zadziorny']Żeby nie było, że u mnie dogomaniacki kalendarz w szufladzie zalega :roll::

zadziorny, wstydziłbyś się :shake: swallow się tak napracowała, a Ty używasz kalendarza jako podkładki pod rower? :roll: Weź sobie kawałek gazety pod opony, a kalendarz powieś na ścianie, jak Pan Bóg przykazał.
:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...