swallow Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kardusia - większość ludzi jak widzi teriera to od razu mówi, że to foxterier. Kiedyś w lecznicy jeden pan z wyrzutem mnie zapytał jak wchodziłam z Bondem od kiedy to nie obcina sie ogonów u foksów. Powiedziałam panu, że to nie foks tylko erdel (nawet nie umiał powtórzyć :evil_lol: ) a o ogonie już nic nie mówiłam, mój Bond ma kopiowany ogon :lol: W tym roku poszliśmy z moim TZ na plażę i z Cześką. W jeziorku kąpala się grupka dzieci, której pilnował jeden starszy pan. Pan widząc nas bardzo autorytatywnie krzyknał: DZIECI CO TO ZA RASA ?? Dzieci powiedziały że nie wiedzą, na to on bardzo donośnie FOKSTERIER. Niestety autorytet dziadka padł w gruzach kiedy równie głośno odpowiedziałam że to nie foksterier :evil_lol: Zmieszany dopytał się o rasę, a ja z TZ wróciliśmy z wielkim usmiechem na twarzach, bo cała sytuacja nas bardzo rozśmieszyła
coztego Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Flaire, gdzie przepis na ciasto bananowe? Czekam i czekam... :p
Kardusia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No tak.... :roll: powszechnym tokiem rozumowania - mamy jedną rasę: terier :evil_lol: a jeżeli juz coś szczegółowiej - to: foksterier :evil_lol:.
zadziorny Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Kardusia']Zajrzyjcie na te "foxy" :roll:: http://www.allegro.pl/item141318107_foksterier_szorstkowlosy.html Chyba kogoś pogło :shake:... Dokładnie :evil_lol: :diabloti:. Wykapane welshe jak dla mnie :cool3: :loveu:
INA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='zadziorny']No, jestem już po basenie (INA a Ty? :roll:) :cool3:. Piffko smakuje jak 150 :loveu: :multi:, a tu na weszterierach nikogo :shake:. Ali Twoja zmiana dawno się zaczęła :mad: ;) zadziorny ty mnie nie dołuj:placz: ja trzeci tydzień opuszczam basen.. no pierwszy raz to dałam sobie rozgrzeszenie bo byliśmy w czartek pod wieczór już w Gnieznie.... a tak to od dwóch tygodni zdycham a ten mijający to prawie z łóżka nie wyłażę a ty mi o basene przypominasz:shake: :placz: :mad:
INA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] Sluchajcie... poniewaz zadziorny zrobil mi "psikusa" to czuje sie w obowiazku rozpoczac akcje agitacyjna... Ladnie prosze o glosy :lol: a jak nie.. :mad: :cool3: .. my się z Vigo tak dla hecy i przepędzenia listopadowych dołów- też tam na listopadową fotkę zgłosiliśmy:diabloti: znaczy się ja zgłosiłam fotkę z Vigo i burdel jaki zrobił:mad: :evil_lol: - można jedną rączka zagłosowć jaby ktoś nie miał nic innego do roboty:razz: ;) [quote name='coztego'] A jak już jesteśmy przy łysych psach, na światówce miałyśmy okazję pogłaskać takiego dużego łysola (nie wiem, jakiś meksykańczyk, czy peruwiańczyk :niewiem: ), i powiem Wam, że było to całkiem miłe, pies był bardzo psi, natychmiast skoczył na mnie radośnie i przykleił mi się do rąk :loveu: Coztego - piszesz o tym psie który TAKŻE:eviltong: mi skoczył radośnie i przykleił się do rąk - i który miał skórkę pod szyjką w dotyku jak niemowlak:loveu: a na grzbiecie jak facet z trzydniowym zarostem:razz: :cool3: :eviltong: ;)
coztego Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 INA napisał(a):który miał skórkę pod szyjką w dotyku jak niemowlak:loveu: a na grzbiecie jak facet z trzydniowym zarostem:razz: :cool3: :eviltong: ;) O tym samym :lol:
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [SIZE=2]Heyka :) [SIZE=2]A oto nad czym ostatnio siedziałam razem z jovanną i moim TZ-tem: TADAAAAM! [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] jovanna - ogromne dzięki !!! :loveu: :loveu: :loveu:
jovanna Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 nie ma za co, namordowalam sie z przyjemnoscia :evil_lol: :diabloti:.
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 jovanna napisał(a):nie ma za co, namordowalam sie z przyjemnoscia :evil_lol: :diabloti:. To prawda, namordowałaś :evil_lol: Szczególnie z moją upierdliwością :evil_lol: :eviltong: :cool3:
Anisha Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ali, gratuluję Tobie i jovannie przepięknej Derysiowej strony! A ile tam do oglądania! :crazyeye: Naprawdę super!!! :multi:
Ibolya Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ali strona superowa jest :cool2: :cool2: :cool2: Fajnie, że tak dużo fotek zamieściłaś :Cool!: :bigok: Aaaale te Klony pikne som :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Uffff, dzieki za miłe słowa, jovanna i mój TZ mają powód, by puchnąć z dumy :multi: Idę na kolacyjkę :)
borsaf Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ali, ŁAPA Kazabor i ŁABA Kazabor to dwie różne suki, czy jedna i tylko literówka?
jovanna Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 jak byk w rodowodzie stoi ŁABA Kazabor i ŁAPA Kazabor , sprawdzilam Ali by mnie za byka na stronie zamordowala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Flaire Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='borsaf']Ali, ŁAPA Kazabor i ŁABA Kazabor to dwie różne suki, czy jedna i tylko literówka? Wedle tego rodowodu mają różne matki, więc jeśli to błąd, to więcej jak literówka... ;-)
jovanna Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 oj puchne z dumy :evil_lol: po nocach nie spalam zeby skonczyc ;) a Ali dorzucala mi co rusz paczki z wkladem na strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To prawda, dorzucałam, sama nie śpiąc i innym spać nie dając :D
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='borsaf']Ali, ŁAPA Kazabor i ŁABA Kazabor to dwie różne suki, czy jedna i tylko literówka? Wychodzi na to, że dwie suki, widocznie z jednego miotu były. U Bodora w rodowodzie widnieje dokładnie to samo, sprawdziłam przed chwilą :)
Flaire Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ali26762 napisał(a):Wychodzi na to, że dwie suki, widocznie z jednego miotu były.Jak z jednego miotu skoro MIAŁY DWIE RÓŻNE MATKI???
Wind Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ali, jovanna, Wielkie gratulacje :multi: Stronka super, jest co czytac i co ogladac! Brawa :multi: W.
niedzwiedzica Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ali, właśnie podziwiałam stronkę :multi: fotki pomykaja jak błyskawice :multi: i ile do oglądania :loveu:
Ali26762 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Flaire napisał(a):Jak z jednego miotu skoro MIAŁY DWIE RÓŻNE MATKI??? Nie zwróciłam na to uwagi, szczerze mówiąc :D Mea culpa... Muszę jeszcze raz wnikliwie przejrzeć ten rodowód :)
Recommended Posts