swallow Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 vigor - wysłałam maila do juniora ale nie odpowiedział, wyślij mi adres na który mam przesłać kalendarz, no chyba że chcesz żebym go sobie zostawiła :cool3: :lol:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Bede walczyla z zaba... Fotki sa kiepskiej jakosci :oops: Ela i Szczesciarz... psotnik maly :loveu: a tu foteczka z przemila Ali i Magda od Dexia Buziaki dziewczyny (na stole oczywiscie moja medalistaka :lol:)
swallow Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ali26762 napisał(a): Napisał(a) swallow .....zwróćcie uwage na osobę które sie tak przyglądają :evil_lol: :lol:....oczywiście chodzi o dogomaniaczkę.........:multi: :cool3: :lol: Nitencji i Alexowi? Ali to cytat z BOSA a nie ze mnie :eviltong: :lol:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Znow zaba obrazila sie na mnie! :angryy: Ibolya: Dziekuje za fotki!
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wtgralam z zaba... tylko zobaczy,my z iloma fotkami tamer i tata welsh terier :razz: Przygotowania do wejscia na ring
borsaf Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Aguś-schludna,;) nie bój nic, masz przepiekne foty zobione przez bosa i Zadziornego. Ogladalismy szyciutko na podgladzie. Napewno Ci je przesla. Chyba masz najwiecej fotek z dogomaniaków. Ale tez modelka jesteś prima i tak fotogeniczna że trudno byloby nie robic fot.:lol:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A co zdjec z ringu... to sa albo takie ciemne... ... albo moj TZ robil fotki z tytlu :angryy::roll::cool3: w przeciwienstwie do bosa, ktorego tez na fotce... robionej z wlasciwej strony widac tutaj tez ciemno... a oczy Cziki mowia "zabierz mnie stad!"
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ibolya napisał(a):Elu ja przecież żartowałam :razz: nie zauważyłaś tych emotikonków ??:cool3: :razz: Pewnie że zauważyłam ale faktycznie nie było tyo najlepsze zdjęcie :evil_lol: a tak pozatym to ja nie jestem obrażalska wręcz przeciwnie lubie się śmiać i bawić, a jestem smutna tylko wtedy jak jestem zmęczona (padnięta). Ibolya jesteś świetną babeczką i bardzo lubie być w twoim towarzystwie :buzi:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 borsaf napisał(a):Aguś-schludna,;) nie bój nic, masz przepiekne foty zobione przez bosa i Zadziornego. Ogladalismy szyciutko na podgladzie. Napewno Ci je przesla. Chyba masz najwiecej fotek z dogomaniaków. Ale tez modelka jesteś prima i tak fotogeniczna że trudno byloby nie robic fot.:lol: borsaf: Kurcze, tak sie ciesze ze poznalam Ciebie w Poznaniu! :loveu: Okropnie zaluje, ze moglysmy pogadac jedynie na fajeczku, ale... lepsze to niz nic. A wiesci o fotach sa miodem na moje serducho! Na koniec fotka (na ktorej zdecydowanie widac, ze bardzo czesto nie wychodze dobrze na zdjeciach i zalezy to wylacznie od fotografa ;)) z naszego malutkiego triumfu.. takie usmieszki nr 5! :multi:
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :evil_lol:.....oooooo paparazzi...........na dodatek siedzi i nie pozwoli się wygryżć z miejsca......a niech no który podskoczy ......to już bodygard z tyłu ma oko na wszystko:mad: :lol: Tak, borsaf ma rację mamy agę_o na fotach.....i całkiem ,całkiem......:loveu::cool3: :cool3: ;) :lol:.........no choć tu rycerzu, i ucałuj mnie przed wejściem na ring....woła aga i ciągnie go do siebie.......on jakby sie opieral .....i próbuje uprzedzić ......że przed chwilą ...opier:eviltong:.......sory.:roll:.....skonsumował ...........salatke Ali.....jednak nie zdążył tego powiedzieć........:eviltong: :lol: :lol:...........no żesz ty .:eviltong:.......ale capisz śledziami.....a teraz mnie całujesz.......zmróżyła oko nasza aga_o........:eviltong: :lol:.......jednak po chwili już jest ......całkiem słodko:loveu: :eviltong: :lol: :lol:
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aga_ostaszewska napisał(a): ... albo moj TZ robil fotki z tytlu :angryy::roll::cool3: w przeciwienstwie do bosa, ktorego tez na fotce... robionej z wlasciwej strony widac .........teraz widać że bardziej mu pasuje ...od tyłu..:eviltong:.......oczywiście mam na myśli ..:evil_lol::roll:.......no jak się to mówi:roll:......no.....focenie:eviltong: :lol: :diabloti: ....i jeszcze na dodatek na kolanach.......pełny odlot :loveu: :loveu: :loveu::lol: :lol:
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :lol:........Specjalnie dla agi_o.....jeszcze przed moim wyjazdem......by się nie martwiła.......że tylko z tyłu.......... :lol:.....jest więc i z przodu.....:eviltong: :loveu: :lol: :lol: :lol:....cdn....?
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :lol:..........i jeszcze Czika.......3 cia na świecie :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :lol:.....z wrażenia jak i przegranego zakładu aga musiała zjeść grzebień...:eviltong: :diabloti:....a następnie smycz:eviltong: :evil_lol: :lol:......:eviltong: .........a teraz już wybaczcie.......idę jeszcze wziąć na oko......i jadę do Jastrzębiej Góry..., a pogoda fatalna....buuuuuuuu:roll: zadziorny .....wstawiaj foty.....a również i te moje.....które się nadają :eviltong: ......dobrze że te z adą wyszły w miarę........a reszta jest do bani. Wind.....ja się wproszę :eviltong: :eviltong:jednak do Ciebie :cool3: :eviltong: :evil_lol:na parę dni celem doszkolenia....i od razu życzę Ci wiele cierpliwości....do takiego tłuka jak ja......:evil_lol: :diabloti::loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: POZDRAWIAM.....
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 bos: Dziekuje za cudowne foty Cziki :loveu:... za te moje foty to... :mad: :lol: ale moglam byc ostrozniejsza :cool3: Jesli bedziesz mial chwilke to wszystko co masz slij na a.ostaszewska@b59.net ........teraz widać że bardziej mu pasuje ...od tyłu..:eviltong:.......oczywiście mam na myśli ..:evil_lol::roll:.......no jak się to mówi:roll:......no.....focenie:eviltong: :lol: :diabloti: ....i jeszcze na dodatek na kolanach.......pełny odlot :loveu: :loveu: :loveu::lol: :lol: moze Mikolaja poprosze o skomentowanie :lol:
borsaf Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Oj, Aguś, odszczeknij sie łobuzom ze śląskiego "Tey'a".. malo nie zaplułam ekranu...przeczytalam szybko...i wyszlo mi, ze napisałas tez trudne slowo ale z jedzeniem związane:evil_lol:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 borsaf napisał(a):przeczytalam szybko...i wyszlo mi, ze napisałas tez trudne slowo ale z jedzeniem związane:evil_lol: Buuu nie lapie o co chodzi :oops:
borsaf Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Agusiu, skonsumował przeczytałam:evil_lol: a co oznacza w prawie non consumatum...czy consumatum...to juz wiesz hihihi
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 borsaf napisał(a):Agusiu, skonsumował przeczytałam:evil_lol: a co oznacza w prawie non consumatum...czy consumatum...to juz wiesz hihihi aaaaaaaa :turn-l: :roflt:
borsaf Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 hihihi, Jego nawet prosic nie bedziesz musiała
zadziorny Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Buuu nie lapie o co chodzi :oops: "Skonsumowanie" :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Ali26762 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Heyka :) Ale fajowe foty! Moje są do bani, ciemne... Wreszcie usiadłam sobie do kompa, myślałam, że poczytam spokojnie coście napisali, ale nie mogę - atakuje mnie Klon, przynosi zabawkę za zabawką i w nosie ma, że ja tu czytam :)
Ali26762 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jovanna napisał(a):Czesc tu honorowy terrierek :D. Milo bylo was poznac a ciebie Ali szczegolnie tymbardziej ze plotkujemy od tak dawna ;) i obie mamy swira na punckie psa :D Angie sie przeziebila, kaszle, chociaz po lekach od weta chyba jej lepiej. Podejrzewam ze stad jej wczorajsza awersja do ringu. Ale to nic bawilam sie swietnie. Tylu ludzi spotkalam i poznalam ;) jov, jak dzisiaj Angie się czuje? Mnie też było miło wreszcie, po tylu latach, poznać Cię na żywo :)
Jura Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Nie mogę się powiedzieć podobnie, jak autor poniższych słów zadziorny napisał(a):naoglądałem się do woli pięknych piesków Zwłaszcza, że ring 26 był dość daleko od tego, na którym były At. Z tego względu też niedobiesiadowna ;) byłam (myślę o uczcie duchowej-pogaduchowej, bo na wszystkie pyszności sie załapałam). Nie chcę ich deprecjonować, ale szczególnie dopisuję się do podziekowań INY dla Pani Borowej za herbatkę, która w tamtej chwili była spełnieniem moich marzeń. Och, kiedy się spotkamy znowu :roll: carragan napisał(a): A w wilczarzach moj zdecydowany faworyt,EVIL ENCHANTER Conchobar pana Valeraniego,zabral Zwyc.Swiata,Zwyc.Rasy i BOG.Zaluje,ze nie moglam go zobaczyc na zywo Zranie Cię car. Warto go było zobaczyć. Ten pies robi wrażenie. Jak pojawił sie tylko na ringu do wyboru BOG, byłam przekonana, że to on powinien stanąć na na pierwszym miejscu. bos napisał(a):przejechałem skrzyżowanie na czerwonym świetle..........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieję, że bezwypadkowo i bezkarnie
zadziorny Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jura napisał(a): Mam nadzieję, że bezwypadkowo i bezkarnie Jak widać żyjemy :roll: (wszystkie trzy :cool3: :evil_lol: ;))
Ali26762 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 swallow napisał(a):Ali to cytat z BOSA a nie ze mnie :eviltong: :lol: Faktycznie. Nie wiem jak to się stało, nacisnęłam standardowo "Quote" pod bosa postem... Ciekawe...
Recommended Posts