Kardusia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Aga i Kliwia - przyjmijcie gorące serdeczności z zimnych Mazur. Bardzo się cieszę z Waszych sukcesów :laugh2_2: :jumpie: :laola:... Agusiu - wybaczyłaś mi już, że nie wyściskałam Cię osobiście??? Przyjmijcie te buziaczki z gratulacjami :buzi:. Jestem dumna,że zyskałyście światową sławę . A wszystkim,którzy mogli się sobą osobiście nacieszyć i posmakować Ali-siowej sałatki - szczerze zadroszczę :wallbash::flaming:.
bos Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wind napisał(a): bosik, zadziorny, no Chlopaki, chyba juz jestescie w domu? :mad: I co? Gdzie zdjecia, komentarze i PIKANTNE ujecia? Co do pikantnych kadrow, chyba z racji pogody mniej bylo stringow, co? :lol: Już szczęśliwie dojechaliśmy, coztego dziekuje za miłe towarzystwo...:loveu: :cool3:..i dwie spędzone noce ......ale o tym nie bedę pisał...:eviltong: ;).........niech to zostanie miedzy nami. :lol: :lol: ;) INA..:loveu: ;).....nie bój nic ....też nic nie napiszę..........ale było super.;) :lol: Obie dziewczyny są ekstra.....miodzio.:multi: :multi: :multi: A powiedzenie INY...:eviltong:.....:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: ;) ....co do pikanterii .....to powiem tyle ze nasza coztego tak na mnie działa, że w samochodzie prawie się rozpłynąłem.....a jak jeszcze zaczęła nam śpiewać .... z wrażenie mnie i zadziornemu kopara opadła.......a ja na dodatek przejechałem skrzyżowanie na czerwonym świetle..........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
borsaf Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Zadziorny, Coztego to ja Wam dziekuję,:oops::loveu: Dziekuję Wszystkim wspaniałym Dogomaniakom! Hihihi, Zadziorny zostawił mi piekna muzykę, a Aluzja dała mi wędkę i zrobiła przerębel bym mogła łowić, czyli dała mi trymerek i zrobiła placek wytrymowany na grzbiecie Regonika:evil_lol:, a żebym na kondycje nie narzekała to dostałam piłeczki dla Regonika od Coztego i...Bos-Walkera i Absolventa na dodanie skrzydeł:evil_lol: Dziekuję, że byliście, dziękuję, że jesteście:calus:
zadziorny Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ali26762 napisał(a): To było największe dogomaniackie spotkanie chyba do tej pory. Dojechało mnóstwo osób: aga_o z Mikołajem, Ela_h, Kliwia z TZ-tem, Ibolya, Nitencja, bo, Magda_i_Dex, jborowy z małżonką, borsaf z Wiktorem, INA, swallow, coztego, Gosia_i_Luka, Anisha, Flaire, niedzwiedzica, Jura, nikit1, Welsh Terrier, bos, zadziorny, Mokka, Aluzja z rodziną i ja. Gdzieś w oddali przemknęła również Fuka. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, chociaż przy takim zamieszaniu jest to bardzo prawdopodobne :) Przy ringu welshowym były jeszcze Jonquil i tamer :cool3: :multi:
zadziorny Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kliwia napisał(a): Aga superowsko gniecie ciasto , teraz rozumiem dlaczego Mikolaj wolal -jeszcze ! jeszcze !:evil_lol: . No i dlatego bylo takie dobre:razz: palce lizac:multi: Dokładnie :cool3: :evil_lol: :multi:
bos Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A teraz.........borsaf, jesteś WIELKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Serdeczne dzięki....za przygarnięcie..........wspaniałą gościnę, za dni pełne radości i spokoju, za to że nie musialem się o nic martwić..........i za ulokownie w tym właśnie pokoju.....:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Osobne podziękowania dla Twojego małżonka......że znosił cierpliwie nasze towarzystwo i głośne zachowanie :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: Proszę pozdrów go i jeszcze raz .....serdeczne dzięki :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: I oczywiście mizianko dla Króla domu.....REGONIKA
bos Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 coztego napisał(a):................chłopaki pojechali dalej, do domu, albo na wystawę do Nowej Rudy :hmmmm: bos nie mógł się zdecydowac gdzie jechać :p :diabloti: ......ja wiedziałem .....lecz decyzja należała do Ciebie :loveu: :lol: :eviltong: :lol: :loveu:
zadziorny Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Welsh Terrier napisał(a):Zadziorny, Bos, czekamy na fotki! :p Moje foty zamieszczę najwcześniej jutro wieczorem lub w poniedziałek (raczej to drugie :roll:). Muszę je jeszcze zgrać do kompa, przejrzeć, obrobić, a niestety niedzielę mam "pracującą" :mad: :shake:. A swoją drogą, to nawet nie podeszłaś się przywitać :mad:, a mnie musiałaś widzieć, bo byłem rozpoznawalny dzięki czapce :shake:. Mimo wszystko ja Ciebie widziałem kiedy podeszliście się pożegnać :cool3: :razz: ;)
swallow Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 BOS zadziorny i wszyscy którzy robili foty - założyłam topik z fotkami ze swiatówki, żeby łatwo było je znależć np. za miesiąc , wstawiajcie tam swoje fotki :modla:
bos Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ..........zadziorny pośrodku a po prawicy borsaf zaś po lewicy coztego......a wszystko po to by zabaczyć na kompie borsaf jak wyszły fotki z Poznania .....zwróćcie uwage na osobę które sie tak przyglądają :evil_lol: :lol:....oczywiście chodzi o dogomaniaczkę.........:multi: :cool3: :lol:
Kliwia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zadziorny napisał(a):Moje foty zamieszczę najwcześniej jutro wieczorem lub w poniedziałek (raczej to drugie :roll:). Muszę je jeszcze zgrać do kompa, przejrzeć, obrobić, a niestety niedzielę mam "pracującą" :mad: :shake:. A swoją drogą, to nawet nie podeszłaś się przywitać :mad:, a mnie musiałaś widzieć, bo byłem rozpoznawalny dzięki czapce :shake:. Mimo wszystko ja Ciebie widziałem kiedy podeszliście się pożegnać :cool3: :razz: ;) No wlasnie,zaluje ze Cie nie poznalam osobiscie Welsh-terrierku.Ale tak mlody wiek ma swoje prawa.Wiec wybaczam i mysle, ze bede miala taka okazje w Kielcach. Swallow jestes pomyslową dzieczyną,swietny pomysl.:multi:
Kliwia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A dla tych ktozy nie widzieli jak wygladal medal, wstawiam zloty medal Debory
Kliwia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zadziorny napisał(a):Przy ringu welshowym były jeszcze Jonquil i tamer :cool3: :multi: Zadziorny wpadli jeszcze na chwilke Pszym z Nikit.Szkoda ze nie udalo sie Flaire dotrzec.
Ali26762 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ale Flaire była, co prawda o 2 metry dalej, ale była. Z Lotką. Razem ze swoimi gośćmi oglądała kalendarz. Za to pszyma nie widziałam... nikit1 tak, ale pszyma nie :(
Ali26762 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 swallow napisał(a):.....zwróćcie uwage na osobę które sie tak przyglądają :evil_lol: :lol:....oczywiście chodzi o dogomaniaczkę.........:multi: :cool3: :lol: Nitencji i Alexowi?
Ali26762 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 swallow napisał(a):BOS zadziorny i wszyscy którzy robili foty - założyłam topik z fotkami ze swiatówki, żeby łatwo było je znależć np. za miesiąc , wstawiajcie tam swoje fotki :modla: Wszystkie? Myślę, żeby w Twoim temacie wklejać fotki z wystawiania, a te z imprezy, czy te gorsze to tutaj... Jakby co to się poprzenosi :)
zadziorny Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kliwia napisał(a):Zadziorny wpadli jeszcze na chwilke Pszym z Nikit.Szkoda ze nie udalo sie Flaire dotrzec. Ich akurat nie widziałem, ale Flaire z Lotką jak najbardziej i to nie tylko przy ringu welshy :cool3: :loveu: :multi:
zadziorny Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dobra :roll:, zmykam do pracusi :razz:. Miłej niedzieli wszystkim :cool3: :lol: :multi:
bogula Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Siemka! no, wrescie wspaniałe/osobiste/emocjonalne wrażenia:multi: Zazdraszczam, ale liczę, ze wiele podobnych spotkań przed nami. Livka już po porannym spacerku i załatwieniu "tych spraw" na zewnątrz:loveu: . Zapraszam na kawę i wszystko inne.
Welsh Terrier Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 zadziorny napisał(a):Moje foty zamieszczę najwcześniej jutro wieczorem lub w poniedziałek (raczej to drugie :roll:). Muszę je jeszcze zgrać do kompa, przejrzeć, obrobić, a niestety niedzielę mam "pracującą" :mad: :shake:. A swoją drogą, to nawet nie podeszłaś się przywitać :mad:, a mnie musiałaś widzieć, bo byłem rozpoznawalny dzięki czapce :shake:. Mimo wszystko ja Ciebie widziałem kiedy podeszliście się pożegnać :cool3: :razz: ;) No to czekamy na fotki. :cool3: Ah, przepraszam Was bardzo, moja wina, moja wina. Żałuje bardzo, że się nie przywitałam, ale byliście bardzo zajęci. :cool3:
Welsh Terrier Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzisiaj dowiedziałam się, że w środę, czwartek i piątek, mam do szkoły na 11:50. :multi: Bo trzecie klasy piszą próbne matury. :cool3: Nie wiecie jaka to ulga... :D
vigor Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witam! U nas chwilami słoneczko, chwilami zaś pada sobie deszczyk. Po obiedzie idę na spacerek z suniami do pobliskiego lasu (swojego). Czekam na więcej fotek. Ahoj!
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Welsh Terrier napisał(a):Dzisiaj dowiedziałam się, że w środę, czwartek i piątek, mam do szkoły na 11:50. :multi: Bo trzecie klasy piszą próbne matury. :cool3: Nie wiecie jaka to ulga... :D ........wyobraż sobie że wiemy......:eviltong::evil_lol: ;) .....ale cieszymy sie z Tobą......:multi: .....a co do tego że byliśmy....zajęci.........ale to w niczym Cie nie usprawiedliwia.....wszak jesteśmy jedną rodziną , a to że mamy różne charaktery, poglady polityczne,rózne psy......i takie tam inne .......to jednak Welshowa Rodzina.....i jak życie pokazuje .....nie tylko Welshowa. Więc Twoja nieobecność jest ....NIEUSPRAWIEDLIWIONA :mad: :cool3::lol: Z zadziornym próbowaliśmy Cie parę razy zlokalizować.......gdy tata schodził z ringu....ale się nie udało , a szkoda.:shake: :cool3:
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witam !!! Wstawie dziś jeszcze kilka zdjęć klasy otwartej , oto jak prezentowała się Czika i Aga
Recommended Posts