fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 oj jakie pustki na terierach :roll:i mokka chyba tez sie do poznania wybrala... no nic, trzymam wielgachne kciuki za wszystkich:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bogula a gdzie te fotki :mad:;) nic tylko piszesz, ze focisz, a my tu z utesknieniem czekamy... pokaz nam mala torpedke:p
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bogula - Tak :fadein: - prosimy.Pokaż nam swoją kochaną misię :multi::multi::multi: Pożycz albo ukradnij gdzieś jakieś aparacisko ;) ...
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vigor - "Pyrlandia" szaleje przy AT:bluepaw:- wym ringu :multi::eviltong::loveu:. Akurat pół godziny temu rozpoczęły się AT, więc chyba Nasi się jeszcze witają - rozpoznają, oglądają kalendarz a niebawem zaczną drinkować i zajadać pyszną Ali-siową sałatkę... :drink1::facelick: Wszystkim - tu i tam obecnym - serdeczne pozdrowienia :bye:.
Minio Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kardusia napisał(a):Vigor - "Pyrlandia" szaleje przy AT:bluepaw:- wym ringu :multi::eviltong::loveu:. Akurat pół godziny temu rozpoczęły się AT, więc chyba Nasi się jeszcze witają - rozpoznają, oglądają kalendarz a niebawem zaczną drinkować i zajadać pyszną Ali-siową sałatkę... :drink1::facelick: Wszystkim - tu i tam obecnym - serdeczne pozdrowienia :bye:. Kardusia czy Ty musisz nas dobijać :-(
vigor Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jest mi okropaśnie smutmo:placz:, że nie jesteśmy z Diuną w Poznaniu. Na kalendarz czekam wygladając na listonosza:eviltong::multi::crazyeye:. Ahoj!
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Minio napisał(a):Kardusia czy Ty musisz nas dobijać :-( Jejoooo - :shake: nie chcę dobijać - ale jest to taka mniej ;););) przyjemna forma masochizmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. vigor napisał(a):Jest mi okropaśnie smutmo:placz:, że nie jesteśmy z Diuną w Poznaniu. Na kalendarz czekam wygladając na listonosza:eviltong::multi::crazyeye:. Ahoj! Vigor - mnie też jest :-(:-(:-(. Więc rano wstałam, upiekłam szarlotkę i też wyglądam przez okno czekając z kawką na Was i na listonosza z kalendarzem :shake:. Tylko Wy wszyscy macie do mnie taaaaak daleeekooo...
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bogula - jak byś się dobrze postarała, to aparat można "gwizdnąć" w sklepie nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
bogula Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kardusia napisał(a):Bogula - jak byś się dobrze postarała, to aparat można "gwizdnąć" w sklepie nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ---tak, ale i na te okazje trzeba mieć gotówkę, a to w mojej aktualnej sytuacji nie jest proste...Ale aparat mam, focę, brat mi przegra na płytkę i wtedy jakoś;) je tutaj wrzucę. Narobiłam ok.60 ruskich pierogów, posprzątałam kąty i czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol:
Wind Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bogula napisał(a):Narobiłam ok.60 ruskich pierogów, posprzątałam kąty i czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol: bogula, czy u Ciebie kroi sie jakies przyjecie? :crazyeye: 60 pierogow to chyba dla druzyny pilkarskiej by wystarczylo :cool3:
Minio Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wind napisał(a):bogula, czy u Ciebie kroi sie jakies przyjecie? :crazyeye: 60 pierogow to chyba dla druzyny pilkarskiej by wystarczylo :cool3: :lol: :lol: :lol: Oj Wind nie wiesz ile pierogów można zjeść.... Moja mama ostatnio wykonała 200 a moja rodzinka wciągnęła je w ciągu dwóch dni :evil_lol:
Minio Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 bogula napisał(a):--- czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol: Taaaa... może znajomych pokażą w telewizji....;) :lol:
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kardusia napisał(a):Bogula - jak byś się dobrze postarała, to aparat można "gwizdnąć" w sklepie nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... nio, ale koniecznie u naszych zachodnich sasiadow :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 o! a ja dzisiaj rowniez pierogi robie, pewnie nie bedzie to taka pychotka jak u mamy:loveu: i chociaz ze mnie straszna lamaga kulinarna, to plany mam ambitne i zemniaczki juz sie chlodza i jak dobrze pojdzie to na kolacje zdaze:evil_lol:
fjolka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 wind kochana kobieto wielkie dzieki za link do aki:calus: lece szorstka odwysikac i zabieram sie z ogladanie
vigor Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alo, alo POZNAŃ !!!!! Czy Wam komóry nie działają, aby przesłać newsa:mad::mad::mad:. Naipierw podzielcie się wiadomościami, a dopiero potem wcinajcie sałatki i inne browary:cool1:. Wysyłam sms-a Zadziornego. Ahoj!
vigor Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zadziorny donosi: welshe wygrała Julchen von de Hohen Flur
bogula Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ponoć Czika od agi_o coś wywalczyła:loveu: ---tyle mi doniosła telefonicznie niedźwiedzica; pozostałe znane mi nr komórek milczą:evil_lol:
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Halo - halo...::laugh2_2::angel::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::BIG::Cool!: --------------------------------------- Aga_o - brąz :laola: --------------------------------------- Aluzja - złoto z WT w weteranach:laola: --------------------------------------- Kliwia - złoto w weteranach :laola: --------------------------------------- Wiadomości zdobyłam :handy: bezpośrednio od Swallow [SIZE=4]Dziewczyny - jesteście WIELKIE :bye::happy1::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::cool2::iloveyou::klacz::klacz::klacz::loveu::loveu: [SIZE=2] a ta suczka - Julchen von de Hohen Flur - wyrgała grupę :multi::multi::multi:!!!
Minio Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kardusia napisał(a):Halo - halo...::laugh2_2::angel::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::BIG::Cool!: --------------------------------------- Aga_o - brąz :laola: --------------------------------------- Aluzja - złoto z WT w weteranach:laola: --------------------------------------- Kliwia - złoto w weteranach :laola: --------------------------------------- Wiadomości zdobyłam :handy: bezpośrednio od Swallow [SIZE=4]Dziewczyny - jesteście WIELKIE :bye::happy1::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::cool2::iloveyou::klacz::klacz::klacz::loveu::loveu::loveu: [SIZE=3] [SIZE=3]a ta suczka - Julchen von de Hohen Flur - wyrgała grupę :multi::multi::multi:!!! No to już coś !:loveu: Gratulacje!!!
Minio Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Minio napisał(a):No to już coś !:loveu: Gratulacje!!! A co z resztą dogomaniaków ??? Jak Fuka , Flaire ??
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Z tego co usłyszałam - to wsio. Nikt nic więcej nie dostał :-(:shake::-(. Może jak ktoś z Naszych się odezwie - kto bezpośrednio jest na bieżąco - to będziemy coś więcej wiedzieć. Może Borsaf dzisiaj się pokaże na dogo????
rita60 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dziewczyny gratulacje dla was i waszych czterołapow:laola::knajpa: pijemy za wasze osiagniecia....
Kardusia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A od Swallow usłyszałam,że impreza na 102 - to mało powiedziane:
bogula Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 BRAWO !!! BRAWO!!! borsaf---kobieto, jak Ty ich ułożysz? dajcie znać jak się bawicie:cool3:
Recommended Posts