Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj jakie pustki na terierach :roll:i mokka chyba tez sie do poznania wybrala...
no nic, trzymam wielgachne kciuki za wszystkich:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Vigor - "Pyrlandia" szaleje przy AT:bluepaw:- wym ringu :multi::eviltong::loveu:. Akurat pół godziny temu rozpoczęły się AT, więc chyba Nasi się jeszcze witają - rozpoznają, oglądają kalendarz a niebawem zaczną drinkować i zajadać pyszną Ali-siową sałatkę... :drink1::facelick:
Wszystkim - tu i tam obecnym - serdeczne pozdrowienia :bye:.

Posted

Kardusia napisał(a):
Vigor - "Pyrlandia" szaleje przy AT:bluepaw:- wym ringu :multi::eviltong::loveu:. Akurat pół godziny temu rozpoczęły się AT, więc chyba Nasi się jeszcze witają - rozpoznają, oglądają kalendarz a niebawem zaczną drinkować i zajadać pyszną Ali-siową sałatkę... :drink1::facelick:
Wszystkim - tu i tam obecnym - serdeczne pozdrowienia :bye:.

Kardusia czy Ty musisz nas dobijać :-(

Posted

Jest mi okropaśnie smutmo:placz:, że nie jesteśmy z Diuną w Poznaniu.
Na kalendarz czekam wygladając na listonosza:eviltong::multi::crazyeye:.
Ahoj!

Posted

Minio napisał(a):
Kardusia czy Ty musisz nas dobijać :-(

Jejoooo - :shake: nie chcę dobijać - ale jest to taka mniej ;););) przyjemna forma masochizmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

vigor napisał(a):
Jest mi okropaśnie smutmo:placz:, że nie jesteśmy z Diuną w Poznaniu.
Na kalendarz czekam wygladając na listonosza:eviltong::multi::crazyeye:.
Ahoj!

Vigor - mnie też jest :-(:-(:-(. Więc rano wstałam, upiekłam szarlotkę i też wyglądam przez okno czekając z kawką na Was i na listonosza z kalendarzem :shake:. Tylko Wy wszyscy macie do mnie taaaaak daleeekooo...

Posted

Kardusia napisał(a):
Bogula - jak byś się dobrze postarała, to aparat można "gwizdnąć" w sklepie nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

---tak, ale i na te okazje trzeba mieć gotówkę, a to w mojej aktualnej sytuacji nie jest proste...Ale aparat mam, focę, brat mi przegra na płytkę i wtedy jakoś;) je tutaj wrzucę.
Narobiłam ok.60 ruskich pierogów, posprzątałam kąty i czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol:

Posted

bogula napisał(a):
Narobiłam ok.60 ruskich pierogów, posprzątałam kąty i czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol:

bogula, czy u Ciebie kroi sie jakies przyjecie? :crazyeye: 60 pierogow to chyba dla druzyny pilkarskiej by wystarczylo :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
bogula, czy u Ciebie kroi sie jakies przyjecie? :crazyeye: 60 pierogow to chyba dla druzyny pilkarskiej by wystarczylo :cool3:

:lol: :lol: :lol: Oj Wind nie wiesz ile pierogów można zjeść....
Moja mama ostatnio wykonała 200 a moja rodzinka wciągnęła je w ciągu dwóch dni :evil_lol:

Posted

bogula napisał(a):
--- czekam na news'y z Poznania.Może włączyć TVN24?:evil_lol:

Taaaa... może znajomych pokażą w telewizji....;) :lol:

Posted

Kardusia napisał(a):
Bogula - jak byś się dobrze postarała, to aparat można "gwizdnąć" w sklepie nie dla idiotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

nio, ale koniecznie u naszych zachodnich sasiadow :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o! a ja dzisiaj rowniez pierogi robie, pewnie nie bedzie to taka pychotka jak u mamy:loveu:
i chociaz ze mnie straszna lamaga kulinarna, to plany mam ambitne i zemniaczki juz sie chlodza i jak dobrze pojdzie to na kolacje zdaze:evil_lol:

Posted

Alo, alo POZNAŃ !!!!!
Czy Wam komóry nie działają, aby przesłać newsa:mad::mad::mad:.
Naipierw podzielcie się wiadomościami, a dopiero potem wcinajcie sałatki i inne browary:cool1:.
Wysyłam sms-a Zadziornego.
Ahoj!

Posted

Ponoć Czika od agi_o coś wywalczyła:loveu: ---tyle mi doniosła telefonicznie niedźwiedzica; pozostałe znane mi nr komórek milczą:evil_lol:

Posted

Halo - halo...::laugh2_2::angel::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::BIG::Cool!:
---------------------------------------
Aga_o - brąz
:laola:
Aluzja - złoto z WT w weteranach:laola:
Kliwia - złoto w weteranach
Wiadomości zdobyłam :handy: bezpośrednio od Swallow

[SIZE=4]Dziewczyny - jesteście WIELKIE :bye::happy1::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::cool2::iloveyou::klacz::klacz::klacz::loveu::loveu:
[SIZE=2]
a ta suczka - Julchen von de Hohen Flur - wyrgała grupę :multi::multi::multi:!!!

Posted

Kardusia napisał(a):
Halo - halo...::laugh2_2::angel::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::BIG::Cool!:
Aga_o - brąz
Aluzja - złoto z WT w weteranach:laola:
Kliwia - złoto w weteranach
Wiadomości zdobyłam :handy: bezpośrednio od Swallow

[SIZE=4]Dziewczyny - jesteście WIELKIE :bye::happy1::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::cool2::iloveyou::klacz::klacz::klacz::loveu::loveu::loveu:
[SIZE=3]
[SIZE=3]a ta suczka - Julchen von de Hohen Flur - wyrgała grupę :multi::multi::multi:!!!

No to już coś !:loveu:
Gratulacje!!!

Posted

Z tego co usłyszałam - to wsio. Nikt nic więcej nie dostał :-(:shake::-(. Może jak ktoś z Naszych się odezwie - kto bezpośrednio jest na bieżąco - to będziemy coś więcej wiedzieć. Może Borsaf dzisiaj się pokaże na dogo????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...