Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkim zmierzajacym do Poznania, szerokiej i bezpiecznej drogi!

Uwazajcie na siebie, nie opychajcie sie dzisiaj zbytnio salatkowymi smakolykami, bo jutro przy ringu AT i WT bedziecie swiecic pustymi miskami i talerzami :evil_lol:

Wystawiajacym natomista zycze pieknych opisow i sprawiedliwych ocen :loveu:

Czekamy tutaj na Wasze relacje i zdjecia z niecierpliwoscia :multi:

W.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

INA napisał(a):

zadziorny nie pal lampki tylko zbieraj się cobyś do Gniezna na czas zjechał:razz:

Spoko :cool3:. Już jestem prawie spakowany :roll:, jeszcze tylko długie, czułe mizianko z suniami i już mogę wyruszać :cool3: :multi:

Posted

zadziorny--ja jej nie pozwalam, ona nie chodzi po schodach--wiem, że mam tego pilnować; ona chyba bardziej spadła niż zeskoczyła (jak było na 100% nie wiem, bo mala siedziała z Anią); na szczęście z łapką OK.Teraz Livieńka goni jak szalona za plastikową butelką:evil_lol: i ślizga się dupką po parkietach:evil_lol: .Pilnuję łazienki, clo,szafki ze śmieciami--już na sznureczek:cool3: .Jedyna nauka z dzisiejszego poranka to taka, że Ania już nie wywraca oczami, kiedy mówię, że trzeba bardzo uważać i zapobiegać...(reaguję, niestety, przy Livce panikarsko!:oops: )

Posted

bogula i slusznie lepiej panikowac niz potem psa naprawiac. :cool3: No a gdzie te fotki :lol:??
A nam wczoraj Lavinia zrobila podobny numer jak Livka. WIeczorem ok 21 dziecko juz jest padniete i zasypia. No i wlasnie mialam ja dac do udki i wolam mala zaraze i nic....... Obeszlam kuchnie , duzy pokoj moj pokoj lazienke i NIC. Do choru dolaczyla sie babcia i bo i juz wszystkie ryczalysmy " LAVINIA ! LAVINIA !! Zostalo sprawdzone i pietro i piwnica nawet ... az bo weszla do mojego pokojuz i zajrzala pod kaloryfer no i to byl strzal w dziesiatke : spala tam sobie ta mala zaraza :mad:

Posted

Nitencja napisał(a):

A nam wczoraj Lavinia zrobila podobny numer jak Livka. WIeczorem ok 21 dziecko juz jest padniete i zasypia. No i wlasnie mialam ja dac do udki i wolam mala zaraze i nic....... Obeszlam kuchnie , duzy pokoj moj pokoj lazienke i NIC. Do choru dolaczyla sie babcia i bo i juz wszystkie ryczalysmy " LAVINIA ! LAVINIA !! Zostalo sprawdzone i pietro i piwnica nawet ... az bo weszla do mojego pokojuz i zajrzala pod kaloryfer no i to byl strzal w dziesiatke : spala tam sobie ta mala zaraza :mad:

Nam podobny numer wyciął feniak na działce :roll:. Z całego stadka jednego wcięło i nie pomogło wołanie, przeszukanie działki - kamień w wodę :shake:. Po długim czasie zajrzałem w 10-cio centymetrową szczelinę pomiędzy ścianą a dużą stalową okiennicą opierającą się o podłogę, a tam...... pasqda sobie chrapie w najlepsze :mad: :evil_lol: :loveu:.

Posted

Witam w biegu,
U nas jeszcze ładnie i sucho! Chwilami słoneczko świeci. Kupiłam rogale marcińskie...ślązacy spróbują poznańskiego specyału.:loveu:
INA juz w pociągu do Gniezna siedzi:loveu:

Coztego, Bos, Zadziorny, bedziemy wypatrywać, szerokiej drogi!

Posted

bogula napisał(a):
.Jedyna nauka z dzisiejszego poranka to taka, że Ania już nie wywraca oczami, kiedy mówię, że trzeba bardzo uważać i zapobiegać...(reaguję, niestety, przy Livce panikarsko!:oops: )

Skąd ja to znam:angryy:

Posted

Bracia i siostry mniejsi,zycze szczesliwej podrozy,bawcie sie dobrze:klacz: :nono: tak jak wspomniałam na erdelkach,szkoda,ze bez mojej obecnosci:-(

Posted

Ali - ano.... puuuustooo, wiatr hula na dogo i za oknami. Szaro, smutno, zimno, ciemno....:shake:. Minio chyba poszła spać ze swoimi pluszakami :sleeping:... A Mokka obiecuje,że się chyba też wybierze :klacz:. Bawcie się jutro dobrze :multi::multi::multi:. A ja bedę tęsknić za całym kompletem dogomaniaków i będę tu ja Was czekała :loveu:...

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia (ja też się poczuwam, a co :D ), jutro będziemy się doskonale bawić, trzymać kciuki za dogomaniaków na miejscu, będziemy się obżerać pysznościami i myśleć o tych, którzy nie przyjechali :)

Posted

Siemka! szczesliwej drogi w obie strony, sukcesów i co tu wiecej gadać-miłego, pełnego wspaniałych wrażeń spotkania...Trzymam kciuki!
A szanowną resztę :cool1: zapraszam na kawę!

Posted

Bogula - już jestem, ale popijam herbatkę :eviltong:. Kawusie wypiję po południu, bo zaliczam tylko jedną dziennie:placz:.
Pogoda bardzo ładna, nawet wyjrzało słoneczko - oby na dłużej.
Aha! u mnie już trwa weekend.
Za kilka godzin zaciskam pazurki za naszych dogomaniaków i ich pupili.
Ahoj!

Posted

Siemka! vigor:evil_lol: ---fajnie, że ktoś jeszcze potrzyma ze mną paluchy za naszych ludzi i psy:evil_lol:
U nas nad ranem (jeszcze w ciemnościach) lało jak z cebra, ale teraz robi sie całkiem fajnie! Pofocę znowu troszkę Livkę w plenerze...

Posted

bogula,

Ja tez trzymam :multi: Chciaz o tej godzinie najmocniej za Agnieszke Boczule :cool3: :loveu: Potem za naszych Terieromaniakow :multi:

W Wawie slonko, az milo :multi: Zaluje tylko, ze czeka mnie baaaardzo pracowity weekend, bo chetnie bym sie polenila :cool3:

No nic, zielona herbatka z opuncja figowa dla kazdego i do roboty :cool1:

Mokka, jedziesz czy pracujesz? :evil_lol:

Posted

Oddałem fiorda do warsztatu, aby wymienili amortyzatory. Odbior za ok. 3 godziny, toteż szybko wróciłem do domu i myk na dogo w celu nasłuchiwania wieści z Pyrlandii.
Aha! U nas już nadciągnęły "egipskie ciemności" i będzie lało:mad:.
Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...