Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ibolya']Nieprawda!!!! Bodryś zawsze mi zostawia miejsce na rozwalnie się :multi:
........................... tylko strasznie warczy, jak za bardzo się rozwalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To warczenie to po mamusi mają chyba - byś słyszała jak Dora warczy :D
Mój Deryś też... Ela powinna zmienić nazwę hodowli z Szumiących Klonów na Warczące Klony :D :D :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya']Ja pamiętam, że Bodryś jeszcze puste butelki plastikowe uwielbiał :evil_lol: strasznie mu się podobało jak trzeszczały, kiedy je zagryzał :evil_lol::evil_lol:

Moja Gracja do tej pory uwielbia plastikowe butelki. :cool3: Ale szybko je niszczy, i trzeba wyrzucać, a ona się nie może z tym pogodzić. :shake: I nie wiem za Chiny jak jej to wytłumaczyć, że nie może już tej butelki gryźć! :eviltong::roll:

Posted

[quote name='bogula']No, leci coraz ciekawiej:loveu: ...
Livuś już potrafi wskoczyć/wdrapać sie na tapczan, uwielbia zasypiać we włosach albo totalnie wtulona (to ma z domu rodzinnego:evil_lol: ), czasami udaje jej sie trafić z sikiem na wyznaczony podkład, biega znakomicie za piłką tenisową i nosi ją w paszczy, wszelkie łupy znosi na legowisko, które raczej służy za ...magazynek:evil_lol: .Zębiska ciągle w ruchu.Dzisiaj jej pokazałam najfajniejsze drzwi w mieszkaniu---te na zewnątrz---załapała!Apetycik Ok; fizjologia też! Acha! odkurzacz jej nie przeszkazał w niczym:evil_lol: .
W sumie to fajnie, że Livka ma kwarantannę---aż żal bierze na psiaki w taką pluchę!

Bogula - tylko pozazdrościć Tobie takich doznań :multi::multi::multi:. Jeżeli możesz - puszczaj fotki :loveu:. Każdy dzień w życiu malucha jest inny, niepowtarzalny - coraz bardziej dorosły. Ani się nie obejrzysz jak będziesz miała dorosłą pannę. Cieszcie się sobą i zdobywajcie się nawzajem :bigcool::sweetCyb::laugh2_2:

Posted

Ali pieknie to napisalas :) Lepiej juz nie mozna ( ja jednak tych bakcyli to sie boje.... i przynajmniej 10 dni kwarantanny musi byc) Lavinia ma ogrod swoj wiec nie ma problemu. Poza tmy dziewczyny codziennie byly z przodu domu i ogladaly samochody, ludzi, kwiatki wszystko po prostu .Wiem jak to jest gdy sie bierze psa z brakami w socjalizacji......

Posted

Wpadam poki co tylko na chwile, bo zaraz mam spotkanie, ale ... ale zgadnijcie gdzie spedzilam dzisiaj pol dnia, marznac, zloszczac sie i niemal szlochajac z bezsilnosci? Otoz na serwisie zmiany opon :angryy: :diabloti: :angryy: I to w ogole cud, ze te opony zmienilam. Wszedzie sa wielogodzinne kolejki, lub w ogole nikogosie nie przyjmuje bez uprzedniej rezerwacji. W dniu dzisiejszym rezerwacje przyjmowane sa najwczesniej na poniedzialek lub wtorek :crazyeye: NIENAWIDZE ZIMY i nieznosze kolejek na serwisy opon ... :angryy: A teraz musze odmrozic rece, stopy i glowe i moze wroci mi dobry humorek :razz:

W.

Posted

Wind - musieli Cię nieźle wkurzyć, że nawet Ty straciłaś dobry humor. :roll:
Z drugiej strony - pomyśl jednak o tej przeprowadzce do Gdańska :loveu:- mój tata zmieniał opony przedwczoraj i poszło raz-dwa. :cool3:
Ja zimę bardzo lubię - mogłabym mieszkać w Finlandii gdyby tylko nie mieli nocy polarnej, bo ciemnicy nienawidzę.

Ali napisała doskonały mini artykulik o socjalizacji. Ja mojego szczyla też nie będę kwarantannować zbyt radykalnie. Co więcej - będzie chodził na własnych łapach. Chorobę (tfu tfu) - można całkowicie wyleczyć. Braków w socjalizacji - nie.

Posted

A ja opony będę zmieniał jak już się ta nawałnica przez serwisy przewali :cool3: :eviltong:.
Aha, w "moim" serwisie nie trzeba czekać, bo się umawiam na konkretną godzinę :cool1: :razz:

Posted

Cholerka, znowu się rozpisali na sto stron... Co ja z Wami mam :p

Piękna zima przyszła :multi: Kreska na poranym spacerze nie mogła opanować roznoszącej jej energii, jak zobaczyła śnieg tak zaczęła ciągnąć, podskakiwać i głupieć :evil_lol:

Dziewczynki, jak tam nad morzem, bardzo wieje? :razz:

Czy ktoś oglądał mnie dzisiaj w TV? :evil_lol:

Posted

Coztego - nie oglądełem:placz::placz::placz:, bo dopiero wróciłem do domu - trafiła się fucha:evil_lol: w przygotowaniu licealisty na jutrzejszą klasówę.
U nas również sypie i jutro zmieniamy mundkowi buty.
Ahoj!

Posted

coztego napisał(a):
Cholerka, znowu się rozpisali na sto stron... Co ja z Wami mam :p

Sto światów :evil_lol: :eviltong:

coztego napisał(a):
Piękna zima przyszła :multi: Kreska na poranym spacerze nie mogła opanować roznoszącej jej energii, jak zobaczyła śnieg tak zaczęła ciągnąć, podskakiwać i głupieć :evil_lol:

Moje mają to samo :cool3: :loveu: :evil_lol:

coztego napisał(a):
Czy ktoś oglądał mnie dzisiaj w TV? :evil_lol:

Nie :shake:. Trzeba było zapodać koleżankom i kolegom swój występ przed kamerami :cool3: :mad: :diabloti:

Posted

A nam jeszcze do tego prąd zabrali. :shake: Wypadków, a wypadków. :shake: Straszne... Ten śnieżek mógł pruszyć! A nie sypać. :mad: Ale ogólnie pięknie wygląda świat za oknem! :)

Pozdrawiam Was! Trzymajcie się ciepło! :eviltong: I pokupujcie sobie ciepłe rękawice, koniecznie wełniane skarpety :cool3: i swetry, no i jeszcze buty na zime. :eviltong: Zapomniałam o szaliku, eh... skleroza. ;)

Posted

Welsh Terrier napisał(a):

Pozdrawiam Was! Trzymajcie się ciepło! :eviltong: I pokupujcie sobie ciepłe rękawice, koniecznie wełniane skarpety :cool3: i swetry, no i jeszcze buty na zime. :eviltong: Zapomniałam o szaliku, eh... skleroza. ;)

Powiem więcej :roll:, to już chyba Alzhaimer za progiem :cool3: ;) :evil_lol:

Posted

coztego,

No wiesz! :angryy: Takie rzeczy, zes Gwiazda TV to nam sie wczesniej oglasza! Bylaby szansa, ze spedzajac dzien z nosem w szklanym okienku zobaczylibysmy Twoj "wystep"! A tak ... no dobra, a teraz opowiadaj z jakiej okazji stalas sie slawna :cool3:

zadziorny,

Ja tez chetnie, jak normalny, ucywilizowany czlowiek umowilabym sie na te opony ... Ale szans na to nie mialam :( Po pierwsze dopiero dzisiaj odczulam potrzebe posiadania "zimek", a po drugie musialam to zrobic dokladnie dzisiaj, bo tutaj mam gdzie zmagazynowac opony a w Wawie juz nie :(

Najwazniejsze, ze szczesliwie odtajalam, wygrzalam swe czlonki i juz czuje sie w pelni szczesliwa :cool3:

Gosia,

A jak tam w Trojmiescie z wichurami? Slyszalam, ze niezle daje od morza ... brrrrr ... Biedny Lukierek, pewnie brzunio mu podwiewa :razz:

W.

Posted

Witajcie !!!

Dziś obiecałam sesje zdjęciową Agapy, ale nic z tego psa nie
wygonie na taką brzydką pogodę :mad: brzydko zimno brrrrrr
Ktoś tu pisał, że niewiele ma miejsca na podusi :evil_lol:
a co ja mam powiedzieć jak trzy Welsze zwalą się do wyra,
i każde ma swój kącik a ja nie mam się gdzie ruszyć :evil_lol: :evil_lol:
rano mam wstać wypoczęta, a ja jestem zadowolona że nareszcie
się wyprostuje :mad: :mad:
Co do warczących klonów to może Ali ma racje :mad:
ale cóż warczenie do oberwanego ucha swojego pana
(pamiętacie wystawe we Wrocławu) biały terierek i jego pan
z oberwanym uchem.
Pozatym na moim ogrudku znowu wyrosłu Klony aż 5, bez picu
nie możemy rady dać sobie z nimi.

Posted

[quote name='Wind'] Takie rzeczy, zes Gwiazda TV to nam sie wczesniej oglasza!
Majutkowi do pięt nie dorastam ;) Gwiazda zabrzańskiej kablówki :roflt:

A tak ... no dobra, a teraz opowiadaj z jakiej okazji stalas sie slawna :cool3:

Z okazji wczorajszej kwesty na cmentarzach mieszkańcy naszego pięknego miasta mogli zobaczyć moją błyskotliwą wypowiedź, podsumowującą akcję :lol: Dwa, pełne zdania, nic nie wycięli :p
[quote name='Ela_hryckiewicz']sory zrobiłam nieświadomie byka
Mam nadzieję, że wszystkie byki robisz nieświadomie ;)

Posted

Ali--dzieki! jutro przebrnę, bo na razie walczę z kaszlem starszej młodej:roll:
Livka OK:loveu:
coztego---nie widziałam! a masz nagrane? albo zacytuj te 2 zdania:evil_lol:

Posted

Ela, sesja Ci nie wyszła, ale wiem, że masz spore zapasy fotkowe w kompie, więc może sięgniesz do odpowiedniego folderu i wrzucisz nam kilka fotek swoich potforów :cool3:

coztego - było nagrać i na Tubę wrzucić. Zabrzańskiej kablówki za Chiny nie miałam szansy obejrzeć, nawet jakbym siedziała przed swoim tv i oglądała wszystkie programy na raz :shake:

Pytacie o pogodę nad morzem - białe trawniki, od czasu do czasu prószy śnieg, +1 stopień i wiatr... Już nie taki jak wczoraj, ale też nieprzyjemny :placz:

Posted

bogula - właśnie sie doczytałam,że masz malucha juz w domu :loveu: . Czy ona juz wie, że jest wieeelką szczęściarą, że do Ciebie trafiła ??

Posted

[quote name='bogula']Ali--dzieki! jutro przebrnę, bo na razie walczę z kaszlem starszej młodej:roll:
Dobrze, czy dzisiaj czy jutro to już nie ma aż takiego znaczenia. Ważne tylko, żeby jak najszybciej.
A starszej młodej zaaplikuj Ascorutical z czosnkiem i polopirynę. Na kaszel, ale mokry, polecam stary, wypróbowany i skuteczny Guajazyl. Albo taki psikacz ziołowy na "T" - nie pamiętam nazwy, ale w aptece na pewno będą wiedzieli.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...