borsaf Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aga-o Gratulacje dla Czikersa! Tylko w Poznaniu to już pewnie będzie musiała wystąpic w klasie championów?, a to we wszystkich rasach stawka najbardziej oblegana.
vigor Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam! Elu - serdeczne dzięki za wstawienie fotek Gapci. Jest bardzo, bardzo podobna do Diuny. Fotki Gapci, to miodzik na moje serducho. Jutro wstawię fotki Diuny, tak dla porównania. Zaraz wybywamy na film o papieżu, zatem ahojjjjjjjj. Aha, Bosiku nie kombinuj tylko wracaj, bo nam nasze kwiatuszki uschną. Bogula - Vigorowie z Tobą. Pa
zadziorny Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 borsaf napisał(a):Aga-o Gratulacje dla Czikersa! Tylko w Poznaniu to już pewnie będzie musiała wystąpic w klasie championów?, a to we wszystkich rasach stawka najbardziej oblegana. Niekoniecznie :shake:. To wystawca decyduje w jakiej klasie zgłosić piesa (jeśli ma wybór :cool3:). Poza tym aga nie mogła zgłosić wcześniej Cziki w championach jeśli nie miała w ręku dyplomu :roll: Aga gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Flaire napisał(a):Tiaaa, Ali, znam ten głód... :roll: Wind napisał(a):Ali, czy cos mi umknelo, czy nie pisalas? Skad ta kisielowa dieta? Czy wszystko w porzadku? Skrobnij jesli mozesz, bo martwie sie o Ciebie ... Kardusia napisał(a):Ali - trzym się :lol:... Kurcze - niestety znam tę dietę, trzymamy kciuki za "szybko i bezboleśnie" oraz dobre wyniki :buzi:. niedzwiedzica napisał(a):Ali-będziesz miała piekne paznokcie od tych galaretek :evil_lol: popatrz na to pozytywnie. Coś mi tu gastroskopią czy innym paskudztwem pachnie ?? Heyka :) Dzięki Wam za kciuki, dziś jestem jeszcze bardziej głodna niż wczoraj, właśnie kończę śniadanko - glutowatą galaretkę, którą morduję od rana - bleeee! Jutro czeka mnie kolonoskopia, a więc gorsze paskudztwo niż gastro (nie wiem, jutro się wypowiem, bo będę miała porównanie), na którą zdecydowałam się z własnej i nieprzymuszonej woli w ramach przeglądu jesiennego... Gdybym wiedziała, jak wygląda taka głodówka, to pewnie bym się nie zdecydowała, ale teraz już trudno - mam nadzieję, że do jutra przeżyję, a i jutro nie zejdę w trakcie badania. Podobno należy ono do jednych z bardziej nieprzyjemnych... Co do Deryśka - przereklamowałam go, niestety... nad ranem ślicznie zdjął sobie bandaż z łapki. Nie pogryzł, a zdjął... Oczywiście natychmiast wstałam, założyłam mu kolejny i przemówiłam, że nie wolno takich rzeczy robić... Mam nadzieję, że zrozumiał, bo jak wstałam, to bandaż na łapie był. Niedawno sama mu zdjęłam. Byłam w aptece, specyfik Kardusi jest, ale nie kupiłam, bo już Deryś ma ładnie wszystko przyschnięte. Maść Tribiotic, którą zastosowałam, też jest bardzo dobra, zawiera 3 antybiotyki i świetnie goi. Właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj jest Dzień Kundelka :)
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aguś - ogromne gratulacje dla Championki Czikuni i dla Ciebie !!! (nie mam tu emot) magicnesca - witamy z Deryśkiem serdecznie :) A z kotkami - melomanami to było tak: 1. kot słuchający House 2. Kot słuchający Hip-Hopu 3. Kot słuchający Metalu 4. Kot słuchający Stevego Wondera 5. Kot słuchający rocka alternatywnego 6. Kot słuchający techno pod wpływem Exstasis ;) :D
bogula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Siemka! Ali---z tymi kotami dokładnie tak! trzymam jutro za Twoją pupencję---ty to masz zdrowie na profilaktykę!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nitencja, bo--liczę dni, czekam na Wasze news'y...:evil_lol: :loveu: bos--temat smakowy widzę, że Cię zafrapował: tyle w wypowiedzi "tych, tej, tamtej":cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Wszyscy trzymacze paluchów! poszło dobrze, choć sprawy niemiłe...dzięki!
Kardusia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aga - Cieszymy się z Tobą:bigcool::bigcool::bigcool:że masz już dokument. Gratulacje :loveu::lol::loveu:. Ściskamy zacne łapki CHAMPIONA. No... to ten tytuł teraz zobowiązuje :dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog:... Kurcze - wyjdzie na to, że ja ciągle o jednym i o tym samym :evil_lol:. [SIZE=2]Ali - bomba :multi:! Słodkie koty :p. Uśmiałam się i zaraz mi się przypomniało, jak wracałam (na Przymorze) kolejką w sobotę wieczorkim od Anishy (po naszym trym-party) a naprzeciwko mnie siedział fajny studencik z takimi słuchawkami na uszach i dokładnie przez 30 minut jazdy miałam taki występ na żywo. Zero krępacji - full wypas występ. Ale była jazda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Dobrze,że łapka fajnie sie goi. A za Ciebie nadal trzymamy kciuki.
Anisha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aga, gratulacje! :klacz: :klacz: :klacz: Ali, po pierwsze trzymam kciuki za jutro :thumbs: , po drugie - cudne te koty :loveu: , skąd je wzięłaś??? i po trzecie - co z naszym trymparty? Uda się przed Poznaniem, czy już raczej po? Ja chatę, siebie i swojego psa mogę zaoferować w niedzielę po przedszkolu albo w czwartek po południu za tydzień :lol: - jeśli da radę się umówić to daj znać, a ja zagadam do Zach i Gosi jak się zobaczymy przy Spacerowej.
Jura Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aga, gratulacje. Czy masz odpowiednia ramkę na dyplomik? Zaległe gratulacje dla Eli za znalezienie dobrych domków dla niechcianych psiurków :Rose:. No i rozpływka nad zdjęciem prezentującym spanko z termoforkami.
coztego Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kapitalne te koty :evil_lol: Malizna to nr 1 i 4 w zależności od nastroju :lol: Wiecie co, od trzech dni noszę film do wywołania, z Malizną m.in., i nie mogę oddać, bo wszystkie porządne, znane mi punkty fotograficzne pozamykali :crazyeye: Rozumiem, że fotografia cyfrowa zatacza coraz szersze kręgi, ale bez przesady :p
tunio Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 bos napisał(a): już wyliniale,garbate i upasione.....więc jak lwa z niego nie będzie , to przynajmniej dromader, wszak on jest jednogarbny.....i tez wyliniały.:eviltong: :multi: :multi:Ze o wieku nie wspomnę:cool3: :evil_lol: No,no Ty to sie juz tu tak nie kryguj i nie kokietuj...:diabloti: ;) :lol:
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 O kciuki to poproszę jutro między 14:30 a 15:30 - nie wiem która w kolejności wejdę do gabinetu. Anisha - koty wzięłam z mojego forum, gdzie wkleiła je kiedyś koleżanka. Też się uśmiałam jak norka :D Co do trym-party, to ja muszę wiedzieć konkretnie kiedy, co i jak, żeby ustalić z TZ-tem zabór mienia w postaci samochodu :D Niby mogłabym przyjechać kolejką, ale nie lubię sama wracać wieczorem czymś takim - może to kwestia odzwyczajenia, bo od 1997 roku poruszam się wyłącznie samochodem ;) :D
bos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :lol:........wstawiam nieśmiało.....Pani Basia nadaje ostatni szlif..... :lol:.....przy ocenie , sędzina była tak dociekliwa że zaglądała Gillroyowi nawet do d**y :lol:...........I ....do oceny :lol: :lol:
moriko Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali26762 napisał(a):Aguś - ogromne gratulacje dla Championki Czikuni i dla Ciebie !!! (nie mam tu emot) magicnesca - witamy z Deryśkiem serdecznie :) A z kotkami - melomanami to było tak: 1. kot słuchający House 2. Kot słuchający Hip-Hopu 3. Kot słuchający Metalu 4. Kot słuchający Stevego Wondera 5. Kot słuchający rocka alternatywnego 6. Kot słuchający techno pod wpływem Exstasis ;) :D Kapitalne :grin: :kociak:
Anisha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali26762 napisał(a):Co do trym-party, to ja muszę wiedzieć konkretnie kiedy, co i jak, żeby ustalić z TZ-tem zabór mienia w postaci samochodu :D Niby mogłabym przyjechać kolejką, ale nie lubię sama wracać wieczorem czymś takim - może to kwestia odzwyczajenia, bo od 1997 roku poruszam się wyłącznie samochodem ;) :D Chcesz przyjechać SAMOCHODEM?? :mad: To co to za party będzie! :shake: Uśmiechnij się ładnie do TZ-a, niech Cię autem odbierze z Gdyni, ale w tę stronę proszę wsadzić szanowną doopencję do kolejki! :p Pójdziemy na spacer przegonić zwierzynę (bo rozumiem, że Deryśko też zagości w moich skromnych progach :loveu: ), a potem do dzieła! :multi:
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Anisha, planowałam zwierza zostawić w domu, coby nam nie przeszkadzał. Już Ty lepiej nie chcij, żebym przyjechała kolejką, bo na piwo Ci nie starczy - zapytaj Eli ile potrafię w siebie wlać podczas trym-party :D ;)
Magicnesca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 borsaf napisał(a):BOS-terrier, fan club Ci sie powieksza z dnia na dzień:loveu: Witam serdecznie Magicnesca. Skrobnij cosik o sobie, bo niektorzy Cie znają, ale nie wszyscy. Zapraszam na Ala ma sz[SIZE=2]kota, To Urwiskowo to cosik mi sie z forum westiców kojarzy:evil_lol: Dziękuję wszystkim za tak miłe powitanie:loveu: Trochę czasu mi zajęło przedstawianie mojej gromadki:evil_lol: ale już dałam ja na topik Ala ma kota Borsaf dobrze Ci sie kojarzy to Urwiskowo z forum westików i już zapraszam na Urwiskowo II w przyszłym roku. Zapowiada się więcej osób i myslę ze bedzie również fajnie jak w tym roku a może jeszcze lepiej Nina :loveu: dla Was wszystkich zwłaszcza tych którzy bronili naszego wspaniałego BOSA
Anisha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali, to zrobimy zrzutę na flaaaszkę :chlup: :beerchug: i po kłopocie! :evil_lol: Nie wygłupiaj się, nie bierz samochodu!
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Myślisz, że flaszka będzie bardziej wydajna od piwa? :D :D :D
zachraniarka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali nie poznaje koleżanki o jakich samochodach Ty bredzisz?! Jedziemy i pijemy razem, a psy z nami :D
borsaf Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali, nie wiem czy będzie wydajniejsza...ale napewno...skuteczniejsza!:evil_lol:
Ali26762 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zachraniarka napisał(a):Ali nie poznaje koleżanki o jakich samochodach Ty bredzisz?! Jedziemy i pijemy razem, a psy z nami :D O losie... Anisha, jaki masz metraż? :D :D :D
aga_ostaszewska Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cziters i jej pancia dziekuja za gratulacje :lol:... a rameczka do championatu bedzie niebawem zakupiona. Specjalnie na Poznan Cziki w championach nie zglaszalam, bo tam zawsze duzo psiakow (tak mi sie zdawalo, ze tak bedzie na swiatowce) a papierka jeszcze nie mialysmy i nie wiedzialysmy kiedy dostaniemy... roznie to bywa z tym oczekiwaniem (choc ZK spisal sie cudnie, bo championat przyszedl po miesiacu od zlozenia wniosku :multi:)
Anisha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ali26762 napisał(a):O losie... Anisha, jaki masz metraż? :D :D :D Niewielki... ale nie pękaj, damy radę! :mdrmed: Będzie mniej metrów do sprzątania... :grin:
Recommended Posts