borsaf Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Coztego, tak przeczytałam o Maliźnie i .... zmienilo sie u Ciebie w domu...Malizna dostała rujki...moze na ten zapach, jakies unoszące sie cząsteczki w powietrzu, Kreska jest uczulona?. Byloby to pół biedy bo Malizna i tak do sterylki. Uczulenie na kota jako takiego , w calości,ze tak sie wyrażę, chyba by już wczesniej dało o sobie znać...ale uczulenie na kotke w okresie rujki to własnie teraz.
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 borsaf napisał(a):Bos, siedze sobie i ogladam tą fantastyczną fotorelację z Maleństwem i Lezką w rolach głównych.( jak robicie duże ł ?) Lezka w roli balonika cudowna! To proste - [Shift+prawyAlt+L] :cool3: :razz: :lol:
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ibolya napisał(a):zadziorny a czemu to ma być nagrywarka DVD, jak ma służyć do nagrywania zdjęć ?? Ponieważ pojemność nawet największego dysku kiedyś w końcu się wyczerpuje i wtedy trzeba niestety przenieść zdjęcia na płytki (BTW masz przy okazji kopię zapasową swoich ulubionych fotek :cool3:). Ostatnio robiłem backup swoich zdjęć i wyszło mi bagatela.... prawie 8 GB :crazyeye: :shake: ;)
bos Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witam w tem słoneczny niedzielny poranek. Dzisiaj Wystawa w Raciborzu, więc wszystkim startujących samych złotych medali :multi: :multi: :multi: Dla pozostałej braci i dziatwy życzę pogodnego ,szczęśliwego i spacernego dnia:cool1: :cool1: :lol: :lol: :lol: A wiadomo nic tak z rana nie krzepi jak dobra kawa więc........ten napój pijcie do woli.....i niech Was potem.....nic nie boli :cool3: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;)
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No dobra :roll:, to jeszcze wszystkim życzę miłej niedzieli i wybywam na wystawę do Raciborza :cool3: :loveu: :multi: (qrna bos miał już być w drodze, a widzę że jeszcze siedzi na dogomanii :mad: :shake: :diabloti:)
borsaf Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witam, Chłopaki, to focić w tym Raciborzu! W zeszłym roku fajna relecja była, pogoda dopisała i dogomaniakow duzo było. Jak zobaczycie sie moze z Aluzja to pozdrówcie. Umawiac sie juz na Swiatówkę i meldować kto, kiedy przyjedzie...czekam. Wszystkim wystawiającym w Raciborzu życze sukcesów!
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Heyka :multi: Wszyscy śpiom, chyba :evil_lol: No, nie wszyscy, widzę, że kawkę dzisiaj w towarzystwie zadziornego :kaffee_2:wypiję. A może i Wind nie śpi ? A bogula ? Zapraszam. A gdzie sie podziała rita60? martwię się :sad:
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Oooo, i borsaf i Jura, witajcie, od razu kawka lepiej smakuje :multi:
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 zadziorny napisał(a):Ponieważ pojemność nawet największego dysku kiedyś w końcu się wyczerpuje i wtedy trzeba niestety przenieść zdjęcia na płytki (BTW masz przy okazji kopię zapasową swoich ulubionych fotek :cool3:). Ostatnio robiłem backup swoich zdjęć i wyszło mi bagatela.... prawie 8 GB :crazyeye: :shake: ;) zadziorny ja nie pytam dlaczego nagrywarka ? tylko dlaczego DVD ?? Czekamy na fotki, na pewno, jak zwykle, będą suuupeerrr :evil_lol: Za wszystkich wystawiajacych i wystawianych w Raciborzu :thumbs::thumbs:
Flaire Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ibolya napisał(a):zadziorny ja nie pytam dlaczego nagrywarka ? tylko dlaczego DVD ?? Płytki DVD sa pojemniejsze od płytek CD.
Jura Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Już myślałam, że dogo mnie nie lubi, nie chciała się otwierać, list zeżarła :mad: Dzień piękny. Pozazdrościć wystawowego dnia. Nie moge sie doczekać już światówki. Pewnie tylko trudno będzie z integracją mniejszych i większych braci, bo człowiek sie nie rozerwie. Fredźka będzie dzisiaj i szkolona i trymowana. Jeszcze o tym nie wie i śpi :evil_lol: (oczywicie uwielbia być szkolona, trymowana niekoniecznie).
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Flaire napisał(a):Płytki DVD sa pojemniejsze od płytek CD. Aaa, teraz rozumiem. Dzięki Flaire :evil_lol:
borsaf Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czy ktos zna stawke erdelków i łelszy w Raicborzu?
fjolka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 coztego napisał(a):To może Tobie podrzucę :cool3: Bardzo cieplutka, od środka wyściełana futerkiem :p rety dziekuje, ze o mnie pomyslalas:p istnieje niestety duze prawdopodobienstwo, ze mi nie byloby tak pieknie jak tobie:cool3:;) poza tym naprawde nie mialabym serca by cie pozbawiac tak gustownej czapy:p
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Heyka popołudniowo :evil_lol: Ogłaszam, że UAKTUALNIŁAM czardasza!!! :multi: :multi: :multi: Jestem z siebie DUUUMNAAA :evil_lol: :angryy: :evil_lol: :diabloti:
coztego Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dzień dobry przy kawce :razz: Dziś wybrałam się do drugiego centrum handlowego i znów wróciłam bez butów. Spotkałam w jednym sklepie te same, które wczoraj mi się podobały, ale znów nie było mojego rozmiaru :placz: Wind, z powodu wybrednego gustu i cienkiego portfela nie kupię sobie butów. :shake: Podobają mi się buty, na które nie mogę sobie pozwolić, a te które mogłabym kupić są obrzydliwe :angryy: Jutro porozglądam się po mieście, w małych sklepikach, ostatnia szansa... :p Kreśka doszła do siebie. Stawiam, że to wina zjedzonego przełyku. Już więcej akiego smaczka nie dostanie 8) A w kwestii posłanka, zastanówcie czy ktoś w okolicy nie ma jakiegoś małego zwierzątka, któremu by pasowało posłanko Malizny. Przywiozę na światówkę i zrobimy licytację na cele charytatywne :evil_lol:
Ali26762 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Heyka :) Na pięknym, jesiennym spacerze z welszyczką Colą przez cały czas trzymałam kciuki za tych, co w Raciborzu :) A tak dzisiaj biegały welsze dwa: No rzuć wreszcie tę piłę (na pierwszym planie Cola, na drugim Deryś): Cola w drodze po piłkę: Przyniosłam, rzucisz mi następną? Chwila przerwy na szybką regenerację: Gdzie Cola sobie poszła? Co tu tak pachnie? Jak miło poleżeć w jesiennym słonku: Cola, twoja pańcia przyszła: No, odpoczęliśmy, można znowu pobiegać. Ja już swoją piłę mam, ty też bierz: Jednak chyba za mało było odpoczynku, bo znowu jestem zmęczony: Patrzcie, Deryl padł, a ja jeszcze mogę biegać :D Eeee, samej to mniejsza frajda. Samej to lepiej poleżeć :D
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ali, ale mieliście suuupeerrr spacerek :multi: Fajne fotki, na każdej wiedziałam, który jest Derysio :multi: poznawałam po wyrazie twarzy :evil_lol::evil_lol: takim naszym, rodzinnym :lol:
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ibolya napisał(a):zadziorny ja nie pytam dlaczego nagrywarka ? tylko dlaczego DVD ?? Płytka CD mieści standartowo 700 MB danych, natomiast DVD 4,7 GB :cool3: :lol:. Ceny napędów zaś tak spadły, że ostatnio widziałem nagrywarkę DVD w cenie 99 PLN :crazyeye: :shake: :razz:
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 W Raciborzu wygrał GILLROY High Flyer's przed ENOLĄ z Turzycowych Kniej :cool3: :loveu: :multi:. Były zgłoszone w sumie 4 welshe, ale dwa nie dojechały :shake: :mad: :angryy:
bogula Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Siemka! byłam na wsi, a więc spacery, grzyby, wzdychania...Zaczęłam wyszywać Fafika---oj! czeka mnie długa droga... nitencja---jak tam maluchy? a Livulka w szczególności:loveu: ? Pozdrawiam Was wszystkich!
zadziorny Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nitencja pewnie jeszcze nie ściągnęła z Raciborza :hmmmm: :cool3: Wyszywaj, wyszywaj - będziemy podziwiać dzieło jak skończysz :cool3: :lol: :multi:
Ibolya Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Idźcie wszyscy na erdelki, poczytajcie sobie relację zachraniarki z Jej i Ludwisia wyczynu :multi: Ja juz przeczytałam i duma mnie rozpiera :klacz::thumbs::cool2: Zach GRATULACJE dla Ciebie i Ludwiśka :klacz::klacz::klacz:
aga_ostaszewska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Kochani... sa juz stawki na swiatowke: Championy: suki 6, psy 13 mlodziez: suki 7, psy 4 otwarta: suki 7, psy 3 pośrednia: suki 7, psy 4 użytkowa: suki 1, psy 2 wteranow: suki 1, psy 1
coztego Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 bogula napisał(a):Zaczęłam wyszywać Fafika---oj! czeka mnie długa droga... Śpiesz się z tym wyszywaniem, bo jak Livka przyjdzie do domku, to przez najbliższy rok nie będziesz miała czasu na rękodzieło :evil_lol:
Recommended Posts