aga_ostaszewska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):Aga dzwoń do Poznania jutro mają czynne do godz 19 Przeciez ja juz dzwonilam! Nie pozostaje nic innego, tylko czekac...
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 To ja znow Was pozanudzam Malymi. Jesli macie dosc - krzyczcie ;-) zdjecia ogrodkowe dzisiejsze : Dziewczyny !! tak trzeba biegac: Młodzież Wszechwalijska :
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nitencja jeśli chodzi o mnie to możesz wstawiać co minute te maluchy są przeurocze :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aga to czekaj na pewno w tym tygodniu dostaniesz, no chyba że poczta zostawi sobie na pamiątkę :evil_lol:
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Uff to na dzis tyle. Dziewczyny w ogole dzis maja 5 tygodni. Bogula Livka jest obledna :)
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ona jest przesłodka, jeszcze dwa tygodnie dostaną brązowe kułeczka na mordkach nie przegap tego momentu :loveu: Nitencja dawaj więcej
bos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A ja już nie będę nigdy sam przy kompie........:evil_lol: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :multi: :lol::loveu:
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nitencja napisał(a): Toż to jakiś pluszak jest, a nie szczeniak :crazyeye: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nitencja no piękne te maleństwa, a jakie słodkie :multi: ja też takie kcem :placz:
Ali26762 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Heyka :) Właśnie się przekopałam przez wszystkie fotki - jestem pod OGROMNYM wrażeniem urody modelek i poświęcenia fotografów :loveu: Wind - obejrzałam reklamówkę Majutka - świetna! Majut rewelacyjny, jak zwykle :loveu: bos - miło mi, że również Deryś towarzyszy Ci przy kompie :multi: (zastanawiam się, czy Deryś czy Magda, tak naprawdę i kto się tylko załapał... :cool3: :evil_lol: :eviltong: )
bos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kochani znalazłem w zdjęciach z Wrocka jak niedźwiedzica poprawia Szczęściarza, demontrując przy okazji na co trzeba zwrócić uwagę przy trymowaniu. My z Elą_h słuchalismy pilnie. :crazyeye: Niedźwiedzica również zwróciła uwagę Eli_h że Szczęściarz jest za mało :eviltong: :eviltong: szeroki :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:.....więc Ela próbawała dostosować się do uwag i naciągała Szczęściarza ile wlezie......albo raczej wylezie....:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :lol:....ciągnąc mocno za ogon i szyję co jakiś czas spoglądała czy jest równa proporcja przodu do tyłu :eviltong: :evil_lol:
niedzwiedzica Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bos-jak juz to za...krótki :evil_lol: na szerokośc Ela by go inaczej rozciagała :evil_lol: Anisha-widzisz, powinnam swój pomysł z korektorem na oznakowanie szczeniat opatentować :eviltong: i za cięzkie pieniądze prawa autorskie sprzedawać :evil_lol:
bos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Heyka :) bos - miło mi, że również Deryś towarzyszy Ci przy kompie :multi: (zastanawiam się, czy Deryś czy Magda, tak naprawdę i kto się tylko załapał... :cool3: :evil_lol: :eviltong: ) Wiedziałem że Cię tym zdjęciem wywołam.........i już oczywiście odpowiadam....czy Deryś czy Magda......odpowiedź brzmi......I DERYŚ i MAGDA......:lol: :loveu: :loveu: z jednej.....a z drugiej ....wiadomo : borsaf,bogula,Nitencja,zadziorny i Czesiu Muszę przekopać się przez foty i całą naszą poczkę odszukać :eviltong: :lol: :lol: Nitencja , super Te Roksiczkowe feniacki, a mówiłem że to nadworna fotografka bo zawsze czuwa.....i foci do upadłego.......dosłownie:eviltong::lol: :lol: :loveu:
Ali26762 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No proszę, jaki z Ciebie dyplomata, bosik :D I Deryś i Magda... No dobrze :D :evil_lol: :cool3: :razz:
bos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ali26762 napisał(a):No proszę, jaki z Ciebie dyplomata, bosik :D I Deryś i Magda... No dobrze :D :evil_lol: :cool3: :razz: :eviltong: :evil_lol::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao: ;)
zadziorny Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bos tutaj jest post z linkiem do foty z naszym udziałem :cool3: :razz: :lol:
zadziorny Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Coś z serii "Najlepszy przyjaciel jedzącego człowieka" :cool3: :loveu: :evil_lol:: zwracam uwagę na ten ząbek :cool3: :razz: :eviltong::
zadziorny Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dasz w końcu gryza? :razz: :mad: konkurencja woli trzymać się z tyłu :cool3:: daj chociaż paluszki wylizać :cool3::
zadziorny Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nic mi chyba nie zostawi wredota jedna :mad: :shake:: no nareszcie coś dla mnie :loveu:: chyba nie zjesz tego ostatniego kawałka? :roll: :mad::
bos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 zadziorny napisał(a):Coś z serii "Najlepszy przyjaciel jedzącego człowieka" :cool3: :loveu: :evil_lol:: zwracam uwagę na ten ząbek :cool3: :razz: :eviltong:: .....jak Nitencji nie zabije wzrokiem......to na zicher odgryzie rękę.......:evil_lol: :evil_lol: zadziorny........super :multi:
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No to wstawać.....a ja idę parzyć pyszną kawę dla Ibolyi ,zadziornego,rity Wind , boguli, dla Flaire wspaniałą herbatkę Dla kogo jeszcze , meldować mi się tu zaraz......:evil_lol: :lol: :cool3: ;) ;) Dzisiaj kolejny dzień zmagań w pracy. Ibolya, pewnie dziś nie będziesz miała pracy mniej jak wczoraj ....ale jesteś już do przodu o to co wczoraj zrobiłaś. Wind i Maja za chwilę przyniosą pyszne pieczywo więc i śniadanie mozna po malutku przygotowywać. Tylko jak tu naczczo jeść takie pychotki........:loveu: :lol: :lol: :lol: ;) Przyjemnego dnia życzę wszystkim......maniakom :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Ciekawe kto pierwszy dziś wstał. :cool1: :lol:
bogula Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Siemka! hej,bos! mielisz ręcznie kawę czy zasnąłeś nad kompem?;) :evil_lol: (widzę Twoje zielone kółeczko). nitencja--dzięki za fotki! radość:loveu: :loveu: :loveu: Zapraszam na kawę........
bos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 bogula napisał(a):Siemka! hej,bos! mielisz ręcznie kawę czy zasnąłeś nad kompem?;) :evil_lol: (widzę Twoje zielone kółeczko). nitencja--dzięki za fotki! radość:loveu: :loveu: :loveu: Zapraszam na kawę........ Ja byłem pierwszy...:eviltong:......więc pijemy u mnie :lol::evil_lol: :eviltong: :lol: ;) ;) Witaj imienniczko :multi: :lol: :cool3:
Recommended Posts