Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A ja już nie będę nigdy sam przy kompie........:evil_lol: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:lol: :multi:

:lol::loveu:

Posted

Heyka :)

Właśnie się przekopałam przez wszystkie fotki - jestem pod OGROMNYM wrażeniem urody modelek i poświęcenia fotografów :loveu:

Wind - obejrzałam reklamówkę Majutka - świetna! Majut rewelacyjny, jak zwykle :loveu:

bos - miło mi, że również Deryś towarzyszy Ci przy kompie :multi:
(zastanawiam się, czy Deryś czy Magda, tak naprawdę i kto się tylko załapał... :cool3: :evil_lol: :eviltong: )

Posted

Kochani znalazłem w zdjęciach z Wrocka jak niedźwiedzica poprawia Szczęściarza, demontrując przy okazji na co trzeba zwrócić uwagę przy trymowaniu. My z Elą_h słuchalismy pilnie. :crazyeye:
Niedźwiedzica również zwróciła uwagę Eli_h że Szczęściarz jest za mało :eviltong: :eviltong: szeroki :eviltong: :evil_lol:

:evil_lol:.....więc Ela próbawała dostosować się do uwag i naciągała Szczęściarza ile wlezie......albo raczej wylezie....:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

:lol:....ciągnąc mocno za ogon i szyję co jakiś czas spoglądała czy jest równa proporcja przodu do tyłu :eviltong:

:evil_lol:

Posted

bos-jak juz to za...krótki :evil_lol: na szerokośc Ela by go inaczej rozciagała :evil_lol:

Anisha-widzisz, powinnam swój pomysł z korektorem na oznakowanie szczeniat opatentować :eviltong: i za cięzkie pieniądze prawa autorskie sprzedawać :evil_lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Heyka :)

bos - miło mi, że również Deryś towarzyszy Ci przy kompie :multi:
(zastanawiam się, czy Deryś czy Magda, tak naprawdę i kto się tylko załapał... :cool3: :evil_lol: :eviltong: )

Wiedziałem że Cię tym zdjęciem wywołam.........i już oczywiście odpowiadam....czy Deryś czy Magda......odpowiedź brzmi......I DERYŚ i MAGDA......:lol: :loveu: :loveu: z jednej.....a z drugiej ....wiadomo : borsaf,bogula,Nitencja,zadziorny i Czesiu

Muszę przekopać się przez foty i całą naszą poczkę odszukać :eviltong: :lol: :lol:

Nitencja , super Te Roksiczkowe feniacki, a mówiłem że to nadworna fotografka bo zawsze czuwa.....i foci do upadłego.......dosłownie:eviltong::lol: :lol: :loveu:

Posted

Ali26762 napisał(a):
No proszę, jaki z Ciebie dyplomata, bosik :D
I Deryś i Magda... No dobrze :D :evil_lol: :cool3: :razz:

:eviltong: :evil_lol::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Coś z serii "Najlepszy przyjaciel jedzącego człowieka" :cool3: :loveu: :evil_lol::

zwracam uwagę na ten ząbek :cool3: :razz: :eviltong::

.....jak Nitencji nie zabije wzrokiem......to na zicher odgryzie rękę.......:evil_lol: :evil_lol:

zadziorny........super :multi:

Posted

No to wstawać.....a ja idę parzyć pyszną kawę dla Ibolyi ,zadziornego,rity Wind , boguli, dla Flaire wspaniałą herbatkę
Dla kogo jeszcze , meldować mi się tu zaraz......:evil_lol: :lol: :cool3: ;) ;)

Dzisiaj kolejny dzień zmagań w pracy. Ibolya, pewnie dziś nie będziesz miała pracy mniej jak wczoraj ....ale jesteś już do przodu o to co wczoraj zrobiłaś.
Wind i Maja za chwilę przyniosą pyszne pieczywo więc i śniadanie mozna po malutku przygotowywać.
Tylko jak tu naczczo jeść takie pychotki........:loveu: :lol: :lol: :lol: ;)
Przyjemnego dnia życzę wszystkim......maniakom :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
Ciekawe kto pierwszy dziś wstał. :cool1: :lol:

Posted

Siemka! hej,bos! mielisz ręcznie kawę czy zasnąłeś nad kompem?;) :evil_lol: (widzę Twoje zielone kółeczko).
nitencja--dzięki za fotki! radość:loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszam na kawę........

Posted

bogula napisał(a):
Siemka! hej,bos! mielisz ręcznie kawę czy zasnąłeś nad kompem?;) :evil_lol: (widzę Twoje zielone kółeczko).
nitencja--dzięki za fotki! radość:loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszam na kawę........

Ja byłem pierwszy...:eviltong:......więc pijemy u mnie :lol::evil_lol: :eviltong: :lol: ;) ;)

Witaj imienniczko :multi: :lol: :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...