Flaire Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 bo napisał(a):Te białe plamki są zrobione przeze mnie korektorem dla odróznienia szczyli:) Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-)
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja sie balam ze one mi sie podusza :roll: za bogata wyobraznie mam ........
bo Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:)
Wind Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Wind-czy Ty o 5 jestes już na nogach czy jeszcze ??? :diabloti:dla mnie to środek nocy :crazyeye:jak naprawde muszę, to wstane,ale jakie katusze wtedy przeżywam :eviltong: niedzwiedzico, I przed i po ;) Praca w wolnym zawodzie zupelnie zaciera granice pomiedzy tym co dla jednych wydaje sie normalnym czasem pracy, a tym co jest czasem na sen i odpoczynek ;) Gdy nie musze isc na sesje, do studia, czy na spotkanie z Klientem, to spie, pracuje i jem na "zadanie" mojego organizmu ;) Poszlam spac o 24.00, przespalam sie 4 godziny, wstalam ok. 4.00, zjadlam rogalika, wypilam kawe, popracowalam do 7.30, znowu poszlam spac, wstalam o 10.00, popracowalam, wypilam kawe, bylam na silowni i juz jestem przed kompem, aby znowu popracowac :-) Zdjecia mam oddac do piatku, wiec poki co na spokojnie dopieszczam kazda fotke :cool3: No i ta pogoda za oknem ... chyba pojde na dlugi spacer :loveu: bosik, Chlebek ze slonecznikowymi paproszkami uwielbiam! Ale ze kupilam pyszne francuskie konfiturki, to wiesz ... maslane rogaliki, maselko, kawka i lyzeczka konfitury ... mniammmm ... bo, Nitencja, Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;) W.
Anisha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Flaire napisał(a):Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-) bo napisał(a):Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:) Wind napisał(a):Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;) W. No wiecie co??? Jakaś fala sklerozy musiała się przez dogo przelać :evil_lol: , bo przecież nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki niedźwiedziej Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie? :-o :crazyeye:
Wind Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anisha, Widzisz jaka skleroza nad dopadla? :cool3: Chyba trzeba skonczyc z tym maselkiem i mieskiem na obiad ;) W.
bogula Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jak wszystko pójdzie dobrze, to za 2 tygodnie zacznie się nasze życie z Livką:loveu: :loveu: :loveu: ... Tak, pogoda niesamowita...zazdroszczę Wam spacerów...
Welsh Terrier Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Przyszedł już numerek startowy z Poznania... Mój Amirek z TK ma numer 10098 :crazyeye:<< Występuje w klasie championów, więc ile psów musi być jeszcze przed nim? :shake: A moja Gracja z CT ma numerek 10122 < Występuje w klasie pośredniej... ;) I jeszcze za nią będzie dużo suczek na pewno. ;) Macie już swoje numerki? :) Jak tak to podajcie zobaczymy... co i jak :) Pozdrawiam Was serdecznie!
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 rety jakie te kluski wielkie:crazyeye: :-o :crazyeye: i slodkie:loveu::loveu::loveu: bos, zadziorny foty swietne, no ale z taakimi:loveu: modelinkami to inne nie mogly wyjsc:p
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Rety, Nitencja, masz najsłodsze szczeniory na świecie :loveu: :loveu: :loveu: Anisha napisał(a):nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki niedźwiedziej Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie? Ja pamiętam :eviltong: I zaraz zauważyłam, że bo i Nitencja podchwyciły pomysł :p, dzięki czemu nieźle się uśmiałam z Flaire ;)
Welsh Terrier Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nitencja napisał(a):welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada. Ooo... to super! :) Będzie duuża konkurencja! :) Ciekawe czy będzie jakiś welsh z innych kontynentów... ;) Musi być...
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Welsh terrier są , sa ........... ale jakie to nie powiem ;-)
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p Nitencja - maluchy słodkie i to BARDZO
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nitencja napisał(a):welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada. Nitencja ile razy czytam ten post to za każdym razem zamiast dojadą czytam odpadną, może to dobra wróżba dla Was :evil_lol:
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Swallow z różnych powodów wiem,że nic tam nie zwojuje...... Alex tam jest tylko dlatego że jedno zgłoszenie wygrałam w Opolu. NO i jest powód by pojechać i wyszukać jakiegoś przystojaniaka dla Rox i spotkać się ze znajomymi :) Ale czytanie to ty masz ciekawe ;-)
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 swallow napisał(a):No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p Nitencja - maluchy słodkie i to BARDZO Hihi ja jestem skromna i uważam że mam dobre - ale fakt nie pochodzą z Polski a za szczeniaczki dziekuje. Ale jak sie nan ie patrze ......... to sa słodkie...;-)
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Heyka :multi: Bodryś też dziś dostał numer - 10101 :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witam !!! Nitencja dziewczyny przesłodkie, płyne ilekroć oglądam te zdjęcia Zadziorny i Bos to super fotografy Ci to ale potrafią a przy tym jakie komentarze :evil_lol: Dziś dostałam nr na wystawe w Poznaniu 10088 i znowu ściska mnie coś w dołku, ale to nic jedziemy dalej się uczyć, nie liczymy na osiągnięcia ale na krytykę i dobre rady.
aga_ostaszewska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ibolya napisał(a):Heyka :multi: Bodryś też dziś dostał numer - 10101 :evil_lol: A ja nic nie mam... :-(
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ibolya nie dostałam nr na grupę hodowlaną:niewiem: jutro dzwonie do Poznania, a może nie będzie :-o
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Flaire wysłałam Ci priva. aga_o no coś Ty! czemu nie masz??? :crazyeye: Ela_h to teraz widać ile tych weszterierów będzie, jak Szczęściarz ma nr 10088 a Bodryś 10101 :evil_lol: I on jest na "c" a po nim jeszcze reszta piechów i sucze :evil_lol:
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): Ibolya nie dostałam nr na grupę hodowlaną:niewiem: jutro dzwonie do Poznania, a może nie będzie :-o Ela nie dzwoń, na hodowlance idą z tymi samymi nr startowymi :evil_lol: tak mi się zdaje, może Nitencja potwierdzi?
aga_ostaszewska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ibolya napisał(a):aga_o no coś Ty! czemu nie masz??? :crazyeye: Wszyscy znajomi juz dostali tylko nie ja ...:placz:
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to świetnie tyle co policzyłam to Gracja ma największy nr 1o122 a Lejkers ma najmniejszy, z rachunku wynika jak na razie to 34 Pierwszy raz zobacze tak liczną sfore Welszy :evil_lol: :evil_lol: ale będzie się działo :evil_lol: Aga dzwoń do Poznania jutro mają czynne do godz 19
Recommended Posts