bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale mi wcięło posta........:mad: Więc witam jeszcze raz.......popołudniem Cieszę się że Fuka dostała foty.......ale co mnie naszarpała to tylko ja wiem. Ocenzurowała foty Elma i samowolnie skasowała mi 38 zdjęć.............:cool1: :cool3: :eviltong: Flaire, Ibolya, bogula .......nie zaspałem na poranną kawę.....tylko nie miałem mozliwości skrobnąć parę słów na dogo. coztego.......no ......... wiesz co..........:lol: :lol: ;) ;) bo.......wstawiaj foty , bo to ty w sumie fociłaś........a nam w obiektyw cały czas wchodziła.....Psia mamka ....a zarazem matka psiapolka......MATISEK ........i to bardzo skutecznie. :lol:.....wiecie, ledwo zadziorny przekroczył próg domu weszterrierów w Rudzie Śl.......padł na kolana i tak pozostał do samego końca wizyty i wcale nie protestował .........../ musiał kiedyś okropnie podpaść domownikom/........z przerwą gdy jedna z suń zawisła mu na dolnej wardze i nie mógł jej oderwać.......i wcale to nie wyglądało na całus............tylko pasję.......i to jeszcze jaką..... A była to oLivka............ Tak mu wargę naciągnęła że niemogłem drzwi w samochodzie zamknąć ....wracając :diabloti: :evil_lol: :eviltong: :lol:......a gdy próbawał sie podnieść.....jedna z suń jak na komędę zaczęła skomleć, na to matka polka przynosiła łelszożabę...prezent od zadziornego............oczywiście dla zagajenia.... :lol:.....i gdy tylko się pochylił ........pozostałe skakały mu do nosa........zawzięcie..... :lol:......i gdy po powrocie odprowadzałem go do domu.....:crazyeye: jego TZ widząc pokiereszowany czerwony nos , i dziwnie zadowoloną gębę..... rozochoconą moją facjatę.......nie chciała uwierzyć ,że byliśmy w odwiedzinach u szczeniaków....:eviltong::evil_lol: :evil_lol::cunao::drinking:
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:.....ciekawoś sceniorków jednak była ogromna i co jakis czas należało przeprowadzić kontrolę ......co do zawartości plecaka zadziornego.....może tam jeszcze coś sie znajdzie..... :lol:.....jak nie widać nic z góry to może z dołu da się coś wytarmosić..... :lol:.......a po czwartym piwie , gdy zadziorny już nawet głowy nie był w stanie podnieść.........rozpłakał się ze szczęścia i sunie przychodziły go pocieszać....... :lol:....i nawet....oblizywały mu łzy...... :evil_lol:....i brodę....... :lol:.....cdn.....
bogula Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bos--jeszcze! jeszcze!:loveu: niebieska kulka jeszcze sie trzyma--niepodarta na strzępy:evil_lol:
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:...........a tu oLivka demonstrowała nam jak mozna coś z pod progu wyszarpać....... :evil_lol:.......i szło jej całkiem nieżle. bogula szykuj sie do remontu mieszkania.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;) :lol: :lol:....w pewnym momencie zadziorny zasnął.....więc sunieczki spragnione dalszej zabawy budziły go .............niemiłosiernie :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:..........ta bidulka przycisnięta do podłogi..........warczała z całych sił :evil_lol:......usłyszała to matka psiapolka i natychmiast przyleciała się zorietować w sytuacji :lol:....cdn....
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :evil_lol: ......a gdy tylko udało się jej wyrwac z objęć , ugryzła go w czoło :evil_lol:.....i przetrymowała grzywkę / u mnie nie było by co trymować/....pod bacznym okiem skradającej się siostry :lol:.......agresorka oLIVKA robi porządki z siostrami....po kolei....to prawdziwy mały zapaśnik a raczej zapaśniczka....:cool3: :evil_lol: :eviltong: :multi: :lol: :evil_lol:..........i tarmoszenie jest najbardziej wypróbowaną metodą.....:eviltong: :lol:....dcn....
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :evil_lol:....ale można i za ogon ciągnąć....... :lol:........i białe majtki nitencji wspaniale się nadają do zabawy :evil_lol: :lol:......w pewnym momencie zadziorny się przebudził......i przepraszał Matysiaka za swą niedyspozycję........ :evil_lol:......przyszła też i Roxi wysłuchać spowiedzi zadziornego :eviltong::lol: :lol:.....cdn....
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol: Ją też szczeniory sprowadziły do parteru.........Można by pomyśleć , że u Nitencji takie niskie pokoje, że trzeba na kolanach chodzić :eviltong: :eviltong: :lol:......gdyby nie to zdjęcie......:-o :lol: :lol:....ale i tak większość czasu Nitencja jest w parterze......bo szczyle jeszcze nie potrafia jej podskoczyć.......:p :cool3: :evil_lol: :lol:......ale za to solidnie ją przetrymowały.......:eviltong: :lol: :loveu: ;) :lol:...........Kasia jednak nieposiada się ze szczęścia tuląc i prezentując swój pierwszy "narybek" łelszowy....:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:.....cdn...
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:.........a tak małe ćwiczą postawy :lol: i oczywiście .......przytulanko.....:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol:....cdn...
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:....i jeszcze parę fotek.... :lol: :lol: :lol: parada powietrzna.....:eviltong::lol: :lol: :lol:....cdn......
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :evil_lol: A gdy zadziorny się pozbierał z ziemi po przespanej godzinie zasiadł na nowo do stołu biesiadnego :lol:......bacznie obserwowany przez Matiska......i tego malucha w tle :evil_lol:......Alex bał się o kondycję zadziornego więc swoje żale szybko mu wyoślił :lol:......i oczywiscie Roxi :lol: :lol:.....cdn.....
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No dobra :roll:, teraz wreszcie kolej na foty mojego autorstwa :cool3:. Na początek te eksterierowe :razz::
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Tylko nie pytajcie która jest która bo ich nie rozróżniam :oops: :shake::
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol: Proszę jak Tysiek zademonstrował sunieczkom postawę....... :lol:.....a potem sam z Aleksem sprawdzał jakie robią postępy :lol:.......i wreszcie sunie doczekały się wydawki mleka z objazdowego baru ROXI....tylko jeszcze trzeba sie dopchać :lol: :lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No dawaj w końcu to udko :mad:: zmęczyłam się, to teraz chwilkę sobie poleżę :p: Oszukujesz! :mad:. Wcale nie chcesz mi dać tego mięska :shake: :angryy::
Nitencja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A ja bardzo prosze o wypalenie fotek na plyte :) Oczywiscie zaplace za kupno plytki :cool3:
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Chyba jej zwieję z tego stołu :cool3: :evil_lol: (w końcu mięsko się skończyło :eviltong:): Pij mleko - będziesz wielka :cool3: :razz: :eviltong:: Ja już nie chcę tego mleka :shake: :placz::
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bogula napisał(a):nitencja--ale szczeniaki zostają u Ciebie? powiem szczerze, że jestem lekko zaniepokojona...;) :evil_lol: I słusznie :roll:. Przyłapałem bosa, jak próbował podkradać szczeniaki :mad: :shake:. Nawet Roxy była zdziwiona :crazyeye:: szybko przeliczyła czy któregoś nie brakuje :cool1: :razz:: O są :roll:, bawią się w zagryzanie :evil_lol: :eviltong::
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:.......po wydawce mleka trzeba się zastanowić co tu robić........ :lol:......może spanko :loveu: :lol:.....a może jeszcze zabawa z siostrunią.......najlepiej w sporty walki :eviltong: :lol:
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Proszę jaka jestem śliczna :loveu: :multi: :lol:: Qrcze, ale mnie swędzi :roll: :crazyeye: :eviltong:: A ten zadziorny zamiast miziać to tylko foty trzaska :shake: :mad: :angryy::
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dzikie harce z siostrzyczką :evil_lol: :eviltong: :p: Po zabawie jestem taaaakaaa śpiąąąąąca :cool3: :razz: :roll:: A ten wścibski bos nie daje nam spokoju :mad: :shake: :angryy:: Na szczęście matka-Polak Matysek zrobi z nim porządek i zeżre mu ten pasqdny aparat :evil_lol: :eviltong::
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nitencja napisał(a):A ja bardzo prosze o wypalenie fotek na plyte :) Oczywiscie zaplace za kupno plytki :cool3: Zaraz wyślę Ci mailem :cool3: (nie jest tego zbyt dużo :shake:) :lol:
Wind Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Panowie, Na spokojnie obejrzalam Wasza relacje z wizytacji szczyli. Po pierwsze, Nitencjo dzieki takim gosciom bedziesz miec najbardziej socjalne feniaki, najbardziej kontaktowe, nie mowiac juz, ze najbardziej rozpieszczone :loveu: No, co tu duzo kryc, ale zakochalam sie w tych Twoich walijczykach :loveu: Po drugie, bosik, zadziorny w takich karkolomnych pozach to Was jeszcze nie widzialam :lol: Ciekawe czy swoim zonkom tak dajecie sobie wlazic na glowe jak feniakom :evil_lol: Cudne zdjecia, a przede wszystkim SUPER wylapane momenty!!! To wlasnie takie ujecia wspomina sie najchetniej i najbardziej nostalgicznie! bogula, wszyscy Ci zadroscimy, ze bedziesz miala taka wspaniala dokumentacje dorastania Twojego szczyla! Na Twoim miejscu juz teraz zamowilabym pare fot od bosika i zadziornego i oprawila je w gustowne rameczki!!! :multi: ZDJECIA MIODZIO!!! W.
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 carragan napisał(a):. . zadziorny ....a tu na zdjęciu widać że już wtedy nie miałeś lewego szkła w okularach..........
zadziorny Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Wind napisał(a): Po drugie, bosik, zadziorny w takich karkolomnych pozach to Was jeszcze nie widzialam :lol: Ciekawe czy swoim zonkom tak dajecie sobie wlazic na glowe jak feniakom :evil_lol: No co Ty :crazyeye:, nigdy w życiu :shake:. Jeszcze nie zwariowaliśmy :cool3: :evil_lol: :eviltong:
bos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lol:.....No to śpimy :lol:.........może w takiej pozycji :lol: lepiej jednak się przytulić :lol:......a ja przeciwnie.......przypuszczę atak na Myszora :lol: :lol:
Recommended Posts