Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mi wcięło posta........:mad:

Więc witam jeszcze raz.......popołudniem

Cieszę się że Fuka dostała foty.......ale co mnie naszarpała to tylko ja wiem.
Ocenzurowała foty Elma i samowolnie skasowała mi 38 zdjęć.............:cool1: :cool3: :eviltong:

Flaire, Ibolya, bogula .......nie zaspałem na poranną kawę.....tylko nie miałem mozliwości skrobnąć parę słów na dogo.

coztego.......no ......... wiesz co..........:lol: :lol: ;) ;)

bo.......wstawiaj foty , bo to ty w sumie fociłaś........a nam w obiektyw cały czas wchodziła.....Psia mamka ....a zarazem matka psiapolka......MATISEK
........i to bardzo skutecznie.

:lol:.....wiecie, ledwo zadziorny przekroczył próg domu weszterrierów w Rudzie Śl.......padł na kolana i tak pozostał do samego końca wizyty i wcale nie protestował .........../ musiał kiedyś okropnie podpaść domownikom/........z przerwą gdy jedna z suń zawisła mu na dolnej wardze i nie mógł jej oderwać.......i wcale to nie wyglądało na całus............tylko pasję.......i to jeszcze jaką..... A była to oLivka............
Tak mu wargę naciągnęła że niemogłem drzwi w samochodzie zamknąć ....wracając :diabloti: :evil_lol: :eviltong:

:lol:......a gdy próbawał sie podnieść.....jedna z suń jak na komędę zaczęła skomleć, na to matka polka przynosiła łelszożabę...prezent od zadziornego............oczywiście dla zagajenia....

:lol:.....i gdy tylko się pochylił ........pozostałe skakały mu do nosa........zawzięcie.....

:lol:......i gdy po powrocie odprowadzałem go do domu.....:crazyeye: jego TZ widząc pokiereszowany czerwony nos , i dziwnie zadowoloną gębę..... rozochoconą moją facjatę.......nie chciała uwierzyć ,że byliśmy w odwiedzinach u szczeniaków....:eviltong::evil_lol: :evil_lol::cunao::drinking:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

:lol:.....ciekawoś sceniorków jednak była ogromna i co jakis czas należało przeprowadzić kontrolę ......co do zawartości plecaka zadziornego.....może tam jeszcze coś sie znajdzie.....

:lol:.....jak nie widać nic z góry to może z dołu da się coś wytarmosić.....

:lol:.......a po czwartym piwie , gdy zadziorny już nawet głowy nie był w stanie podnieść.........rozpłakał się ze szczęścia i sunie przychodziły go pocieszać.......

:lol:....i nawet....oblizywały mu łzy......

:evil_lol:....i brodę.......

:lol:.....cdn.....

Posted

:lol:...........a tu oLivka demonstrowała nam jak mozna coś z pod progu wyszarpać.......

:evil_lol:.......i szło jej całkiem nieżle. bogula szykuj sie do remontu mieszkania.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:

:lol:....w pewnym momencie zadziorny zasnął.....więc sunieczki spragnione dalszej zabawy budziły go .............niemiłosiernie :eviltong: :evil_lol: ;)

:lol:..........ta bidulka przycisnięta do podłogi..........warczała z całych sił

:evil_lol:......usłyszała to matka psiapolka i natychmiast przyleciała się zorietować w sytuacji

:lol:....cdn....

Posted

:evil_lol: ......a gdy tylko udało się jej wyrwac z objęć , ugryzła go w czoło

:evil_lol:.....i przetrymowała grzywkę / u mnie nie było by co trymować/....pod bacznym okiem skradającej się siostry

:lol:.......agresorka oLIVKA robi porządki z siostrami....po kolei....to prawdziwy mały zapaśnik a raczej zapaśniczka....:cool3: :evil_lol: :eviltong: :multi: :lol:

:evil_lol:..........i tarmoszenie jest najbardziej wypróbowaną metodą.....:eviltong:

:lol:....dcn....

Posted

:evil_lol:....ale można i za ogon ciągnąć.......

:lol:........i białe majtki nitencji wspaniale się nadają do zabawy :evil_lol:

:lol:......w pewnym momencie zadziorny się przebudził......i przepraszał Matysiaka za swą niedyspozycję........

:evil_lol:......przyszła też i Roxi wysłuchać spowiedzi zadziornego :eviltong::lol:

:lol:.....cdn....

Posted

:lol: Ją też szczeniory sprowadziły do parteru.........Można by pomyśleć , że u Nitencji takie niskie pokoje, że trzeba na kolanach chodzić :eviltong: :eviltong:

:lol:......gdyby nie to zdjęcie......:-o :lol:

:lol:....ale i tak większość czasu Nitencja jest w parterze......bo szczyle jeszcze nie potrafia jej podskoczyć.......:p :cool3: :evil_lol:

:lol:......ale za to solidnie ją przetrymowały.......:eviltong: :lol: :loveu: ;)

:lol:...........Kasia jednak nieposiada się ze szczęścia tuląc i prezentując swój pierwszy "narybek" łelszowy....:loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol:.....cdn...

Posted

:lol:.........a tak małe ćwiczą postawy

:lol: i oczywiście .......przytulanko.....:loveu: :loveu: :loveu:

:lol:

:lol:....cdn...

Posted

:evil_lol: A gdy zadziorny się pozbierał z ziemi po przespanej godzinie zasiadł na nowo do stołu biesiadnego

:lol:......bacznie obserwowany przez Matiska......i tego malucha w tle

:evil_lol:......Alex bał się o kondycję zadziornego więc swoje żale szybko mu wyoślił

:lol:......i oczywiscie Roxi :lol:

:lol:.....cdn.....

Posted

:lol: Proszę jak Tysiek zademonstrował sunieczkom postawę.......

:lol:.....a potem sam z Aleksem sprawdzał jakie robią postępy

:lol:.......i wreszcie sunie doczekały się wydawki mleka z objazdowego baru ROXI....tylko jeszcze trzeba sie dopchać

Posted

Chyba jej zwieję z tego stołu :cool3: :evil_lol: (w końcu mięsko się skończyło :eviltong:):

Pij mleko - będziesz wielka :cool3: :razz: :eviltong::

Ja już nie chcę tego mleka :shake: :placz::

Posted

bogula napisał(a):
nitencja--ale szczeniaki zostają u Ciebie? powiem szczerze, że jestem lekko zaniepokojona...;) :evil_lol:

I słusznie :roll:. Przyłapałem bosa, jak próbował podkradać szczeniaki :mad: :shake:. Nawet Roxy była zdziwiona :crazyeye::

szybko przeliczyła czy któregoś nie brakuje :cool1: :razz::

O są :roll:, bawią się w zagryzanie :evil_lol: :eviltong::

Posted

:lol:.......po wydawce mleka trzeba się zastanowić co tu robić........

:lol:......może spanko :loveu:

:lol:.....a może jeszcze zabawa z siostrunią.......najlepiej w sporty walki :eviltong:

Posted

Proszę jaka jestem śliczna :loveu: :multi: :lol::

Qrcze, ale mnie swędzi :roll: :crazyeye: :eviltong::

A ten zadziorny zamiast miziać to tylko foty trzaska :shake: :mad: :angryy::

Posted

Dzikie harce z siostrzyczką :evil_lol: :eviltong: :p:

Po zabawie jestem taaaakaaa śpiąąąąąca :cool3: :razz: :roll::

A ten wścibski bos nie daje nam spokoju :mad: :shake: :angryy::

Na szczęście matka-Polak Matysek zrobi z nim porządek i zeżre mu ten pasqdny aparat :evil_lol: :eviltong::

Posted

Nitencja napisał(a):
A ja bardzo prosze o wypalenie fotek na plyte :) Oczywiscie zaplace za kupno plytki :cool3:

Zaraz wyślę Ci mailem :cool3: (nie jest tego zbyt dużo :shake:) :lol:

Posted

Panowie,

Na spokojnie obejrzalam Wasza relacje z wizytacji szczyli. Po pierwsze, Nitencjo dzieki takim gosciom bedziesz miec najbardziej socjalne feniaki, najbardziej kontaktowe, nie mowiac juz, ze najbardziej rozpieszczone :loveu:
No, co tu duzo kryc, ale zakochalam sie w tych Twoich walijczykach :loveu:

Po drugie, bosik, zadziorny w takich karkolomnych pozach to Was jeszcze nie widzialam :lol: Ciekawe czy swoim zonkom tak dajecie sobie wlazic na glowe jak feniakom :evil_lol: Cudne zdjecia, a przede wszystkim SUPER wylapane momenty!!! To wlasnie takie ujecia wspomina sie najchetniej i najbardziej nostalgicznie!

bogula
, wszyscy Ci zadroscimy, ze bedziesz miala taka wspaniala dokumentacje dorastania Twojego szczyla! Na Twoim miejscu juz teraz zamowilabym pare fot od bosika i zadziornego i oprawila je w gustowne rameczki!!! :multi:

ZDJECIA MIODZIO!!!

W.

Posted

carragan napisał(a):
.

.

zadziorny ....a tu na zdjęciu widać że już wtedy nie miałeś lewego szkła w okularach..........

Posted

Wind napisał(a):

Po drugie, bosik, zadziorny w takich karkolomnych pozach to Was jeszcze nie widzialam :lol: Ciekawe czy swoim zonkom tak dajecie sobie wlazic na glowe jak feniakom :evil_lol:

No co Ty :crazyeye:, nigdy w życiu :shake:. Jeszcze nie zwariowaliśmy :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

:lol:.....No to śpimy

:lol:.........może w takiej pozycji

:lol: lepiej jednak się przytulić

:lol:......a ja przeciwnie.......przypuszczę atak na Myszora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...