borsaf Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nitencja, BRAVO, zaplułam ekran, dobrze, ze ściereczka pod ręką. Daj to na fotę października.
Nitencja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 po Bosie różne teriery skakały: A Matisse jeszcze doglądał czy Bos dobrze zdjęcia robi :
zadziorny Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nitencja napisał(a): A Matisse jeszcze doglądał czy Bos dobrze zdjęcia robi : Chyba dobrze robił :cool3:. Okaże się jak wstawi na dogo :roll: :razz: Ja już zdążyłem Trudzię odsikać, to i bos pewnikiem do domu dotarł :cool3: :p
Nitencja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :-o Aleście speeda mieli ............:-o Dobrze ze cali i zdrowi juz w domu :)
Flaire Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 bos nie tylko szczyle , ale również szczyny fotografował? :-o
Ibolya Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nitencja super fotki, a najbardziej wszystkim, jak zwykle, wujcio Matisse zainteresowany był, wszystko miał chłopak po kontrolą :evil_lol: bos jakie poświecenie :multi: wstawiaj szybko fotki dziewczynek malutkich :loveu: na pewno bedą SUUUPEERR !!! :multi: Mokka na "zniczu" byłam, sorki, że nie podeszłam do Ciebie, trochę późno przyszłam, nie chciałam przeszkadzać :shake:
Ali26762 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Heyka :) Ale suuuuuper foty! Bardzo, bardzo mi się podobają! Które to maleństwo siedziało na bosie?
bos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Hej........wprawdzie już noc ale...co tam. Jeszcze teraz czuję na sobie łapki wszędobylskich psiurów. Nitencja..:cool3:.......ale mieliście zabawę :cool3:z mojej osoby , nawet nie przypuszczałem że w takich pozach zostanę uwieczniony. To za sprawą ......skradającej się...... bo. Bardzo dziekuję za baaaardzoooo miłe przyjęcie ...ugoszczenie.....i proszę mnie żle nie wspominać.:loveu: A powiem Wam że dzięki szczylom przypomniałem sobie jak to było gdy zabierałem Jazonka do domu.......:loveu: ......i tak wracając do odwiedzin........to powiem że zadziorny już od progu bił pokłony........padł na kolana......i mruczał pod nosem, odmawiając jakieś modły .....a sunie zaciekawione facetem który wali głową w posadzkę bacznie sprawdzały z czego ten człowieczy łeb zrobiony :evil_lol:......i nie można było go podnieść.......całe odwiedziny spędził na kolanach......froterując podłogi......no prawie całe .....wiarę zmienił czy co........:eviltong: :evil_lol:.....nawet zaczął szczekać :lol:........a resztę opowiem jutro bo teraz muszę trochę się kimnąć.......jutro o 4.40 musze wstać i do pracy.....rodacy. Więc z niektórymi spotkam sie na kawie....porannej .....a teraz cicho ...szaa.....bo maluchy zasypiają...... :lol: Kochani dzień pełen wrażeń......i wiem co to znaczy fotografować rozbrykane towarzystwo. Podziwiam wszystkich którzy mieli szczeniaki.......bo to wcale nie jest proste. Te kluchy zapychaja jak perszingi............bo ....dla Ciebie wielkie brawa za cierpliwość......tak jak i pozostałym naszym dogo koleżankom które fociły sceniory..i poświęcały im swój czas...oraz dogo kolegom z hodowli.......klapnięte ucho......upsssss miało być zadziorne....:eviltong:, Borowy Kenel.....Nozdrzecki Vigor Chylę przed Wami czoło.......:mdleje::-o ale nie zmieniam wiary :eviltong::lol::lol:
bos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Flaire napisał(a): bos nie tylko szczyle , ale również szczyny fotografował? :-o Flaire, bystra z ciebie dziewczyna ,dziekuję .......już mam opluty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: monitor..:eviltong: .......a szczyn nie widziałem.:eviltong: ....mimo iż jestem krótkowidzem .....no może i fociłem szczyny za to zadziorny sprawdzał organoleptycznie, i widać to na zdjęciu poniżej .....a jedna sunia obwą****e jego węzły chłonne.:evil_lol: :eviltong:......chyba jakaś pani wet nam rośnie :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :lol:.......cdn.......
Fuka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale fajnie tam było:crazyeye::mdleje::roflt: Nitencia, Bo, one piekne są! A Bos z Matiskiem... zaje..ści!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ibolya Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Heyka :multi: Oooo ... to nie tylko bos tam leżał na podłodze, ale i zadziorny :evil_lol: Super wizyta była :evil_lol: Dzięki bos, że pomimo późnej pory wstawiłeś parę fotek. Jak już wstałeś, to zapraszam na kawkę, ja też już na nogach :kaffee_2: Miłego wtorku Wszystkim.
bogula Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Siemka! brawo,bo! wzięłaś odet za fotki Kasi:evil_lol: :evil_lol: Chłopaki! poznaliście "moją" LIVKĘ?:loveu: dawać foty,proszę, bo usycham z tesknoty i drżę z ciekawości:lol: ... zapraszam na kawę i słodkie conieco........
Nitencja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witam Ja juz po sacerze, psy nakarmione , teraz kawka i maly relaksik a potem Alexa trzeba potrymowac ;-)
Nitencja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Bogula , Livka to jest dusza towarzystwa i ........ jak chcesz wyremontowac mieszkanie - ona na pewno pomoze!! Lubi obgryzac progi, tapety gdzie odstaja ;-)
bo Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie wiedziałam, że bos z zadziornym tak doskonale froterują podłogi:lol:
Nitencja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Szkolić sie proszę a nie na dogo siedzieć :cool3:
tunio Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No maruderzy,gdzie te fotografie ?Prosze mi tu zaraz nakarmic moja skrzynke mailowa cala fotorelacja (no,moze z wyjatkiem sedziowan poszczegolnych ras) z Zabrza :cool1: BTW.Bos,rozumiem ze dajesz sobie wlazic na glowe przedstawicielkom plci pieknej,ale kompletnie nie rozumiem dlaczego to tolerujesz w wykonaniu plci brzydkiej :evil_lol:
Fuka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Flaire, przez pół nocy Bos wysyłał mi foty airedali z Zabrza, więc pewnikiem zaspał na kawę:roll: Carragan, muszę Ci powiedzieć, że fanklub Maleństwa:loveu::loveu::loveu: znowu się powiększył! Małgosia Zakrzewska (mama Tosi i właścielka Łezi) prosiła mnie żeby Ci przekazać, że się w nim po prostu zakochała:lol:, nie wiem czemu, ale zupełnie mnie to nie dziwi:evil_lol: Nie wiem co on w sobie ma, ale:iloveyou:
Wojtek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Fuka napisał(a):... że się w nim po prostu zakochała:lol:, nie wiem czemu, ale zupełnie mnie to nie dziwi:evil_lol: Nie wiem co on w sobie ma, ale:iloveyou: Ha! A baby mówią, że niby rozmiar się nie liczy... :megagrin:
bogula Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nitencja napisał(a):Bogula , Livka to jest dusza towarzystwa i ........ jak chcesz wyremontowac mieszkanie - ona na pewno pomoze!! Lubi obgryzac progi, tapety gdzie odstaja ;-) mam kilka metrów niezabezpieczonych kabli; reszta spoko:evil_lol: acha! jeszcze nieoszklona biblioteka w przedpokoju:roll: Wojtek napisał(a):Ha! A baby mówią, że niby rozmiar się nie liczy... :megagrin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D bos---gdzie foty????
coztego Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bogula napisał(a): acha! jeszcze nieoszklona biblioteka w przedpokoju:roll: No i bardzo dobrze! Będzie miała Livia co czytać :evil_lol: Widzę, że nie foty robione przez bosa są najfajniejsze, tylko te na których bos widnieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts