Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...A gdy Bos juz raz wzial aparat do reki to oczywiscie wpadl w amok i nie umial przestac fotografowac...

...fotografowal wszystko i wszystkich,ktorzy mu sie w kadr nawineli...

...cdn...

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Te fotki bosa to tylko zatytułować: Lapał wilk razy kilka, złapali i wilka:evil_lol:
Zadziorny, kilka fotek na roześmianie dnia na maila przesłałam. Niektore sie powtarzaja,ale "nowi" pewnie jeszcze nie widzieli.

Posted

Ina-nie przejmuj się,jestem jeszcze bardziej spóźniona z życzeniami niż Ty :oops::oops:,ale od piatkowego południa tylko na kilka minut na dogo wchodziłam :cool3:

Ale wszystklim solenizantom i jubilatom, dwu i czterołapnym, dostojnym i mniej powaznym ;) życzę samych pogodnych,szcześliwych dni, zdrowia i uśmiechu na codzień :BIG:

Posted

No to lecimy z weszterierami w Zabrzu :cool3: :lol: :razz:. Alex koncentruje się przed występem na ringu :p:

ciąg dalszy czułości z Nitencją :eviltong::

A tu ostatnie wskazówki jak dokopać konkurencji na ringu :evil_lol: :eviltong::

Posted

Alex wchodzi na ring :cool3: (w tle zwyciężczyni szkotów :multi:):

Latający weszterier :cool3: :razz: ;):

A tutaj mamy ewidentny dowód korupcji na ringu :mad: :shake:. I nie jest to bynajmniej "korupcja polityczna" :evil_lol: :diabloti:

Posted

Alex wpatrzony w swoją pańcię :loveu: (ciekawe dlaczego :hmmmm:):

Dostanę w końcu to CWC? :mad::

No dobra :roll:, mogę jeszcze trochę poszpanować :cool3: :razz: :eviltong::

Posted

zadziorny---zabawne fotki, a to znitencją udzielającą ostatnich rad najlepsze:grins: :grins: :grins:
Ja już w domku; udało mi się szybko zrobić wszystkich; zimno na rowerku dzisiaj......
nitencja--napisz, proszę, co łapserdaki porabiają a w szczególności słodka Livulka...

Posted

Nitencja napisał(a):
Zadziorny za zdjecie Ciebie pobije ......... :mad: boshe.

Ale dlaczego :hmmmm: :niewiem:. Właśnie ta fota mi się najbardziej podoba :cool3: :loveu: :multi:

Posted

...W pwnym momencie dolaczyla do nas Coztego...

...ktora az sie za glowe zlapala,gdy zrozumiala na jaka skale jest amok Bosa...

...i postanowila nas wspomoc,odciagajac jego uwage rozmowa...

...i jak widac narzucone sobie przez nia zadanie zostalo zakonczone wynikiem pomyslnym...

Posted

Spoznione ale niemniej gorace gratulacje dla ciebie Nitencja i czworonogow twoich.Foty z tymi całusami fantastyczne,no i pozostałe z toba tez:evil_lol::lol::evil_lol:

Posted

...Wpadla na nas rowniez Bogula...

...i jak widac po minie, Malenstwo jak zawsze bylo bardzo rade z wzbudzanego swoja osoba zainteresowania i wyrazow sympatii...

...zas w pewnym momencie Bos wpadl na pomysl,aby pokazac wszystkim kto tak naprawde jest w grupie bosem,w pelnym tego slowa znaczeniu..

Posted

...Jak wiadomo Malenstwo nie byloby soba,gdyby nie mialo swojego fanclubu,do ktorego naleza zarowno ci wieksi...

...jak i mniejsi...

...Zas na koniec warto nadmienic,ze dogomaniackie psy sa doskonale wychowane i nigdy,ale to nigdy nie zebrza,nawet gdy ktos konsumuje takie pysznosci...

...A oto zywy dowod na to...

:lol:

Koniec,teraz pora na foty pozostalych.

EDIT

Waszka znalazla tez Zadziornego,Bosa,Malenstwo i mnie w fotorelacji jednej z dogomaniaczek,Meggi :cool1:

http://www.zabrze.jpg.pl/?257821,10845,268728

Posted

Witam,
Fantastyczne reportaże z wystawy. Jakbym tam była, tak sie czułam i oczywiscie zazdraszczam.

Nitencja, na fotce, która będzie corpus delicti w sprawie o morderstwo w afekcie,startujecie z Alexem do sprintu? Tylko dlaczego ona we wte, a on w te wte? Dobra fota, daruj zycie paparazzi.

Posted

Życie darowałam , właśnie obaj odjechali :cool3: i mam nadzieję że cali i zdrowi dotrądo swoich domów. A ja za chwile zrzucę zdjęcia i parę dam na dogo :) żebyscie widzieli co tu sie działo :diabloti:

Posted

Długa nieobecność bosa na forum świadczy o tym ile fotek ma obrobienia :lol: Wszystko byłoby fajnie na wystawie, gdyby tylko było odrobinkę cieplej :/

Moja matka właśnie krzyczy na kota, żeby nie łaził po stole, ale jakoś nie chce jej słuchać :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...