Ela_hryckiewicz Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Witajcie !!! Mam dobrą wiadomość Motylek żyje i jest kontakt macha leciutko ogonkiem, ale stan jest nadal ciężki do tego doszło lekki paraliż tylnych nóżek nie może stać i każdy dotyk sprawia jej ból. Jagoda będzie ratować za wszelką cene, jak mówi Wet jest promyk nadzieji. Wątroba jest nieuszkodzona o dziwo. Jestem w stałym kontakcie z Jagódką jeśli coś więcej będę wiedziała zaraz dam znać, a tymczasem [SIZE="5"]Trzymajcie kciuki bo to działa
Wind Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kochani, Jesli ktos poszukuje rezerwacji pokoju 2-osobowego na czas wystawy w Poznaniu to moge ja odstapic ;) Hotel znajduje sie jakies dwa przystanki od hal wystawienniczych, pokoj jest z lazienka, koszt jak mnie pamiec nie myli 140,00 PLN za dobe. Rezerwacja jest na 3 noce. Jesli ktos zainteresowany to pisac do mnie na PW. :-) W.
borsaf Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Oj, Wind podpadłaś:mad:Czyzby to oznaczalo,ze Cię na swiatówce nie będzie?:crazyeye: Ja mam nadzieje, ze poprostu gdzie indziej sobie nocleg załatwiłaś:lol:
Wind Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 borsaf, Nawet nie wiesz jak chcialam byc :( W szczegolnosci na mistrzostwach obedience i aby Was poznac i spotkac!... Niestety bede wtedy pracowac ... rozwazalam wszystkie za i przeciw i gdyby to bylo jakies zleconko za kilkaset zlotych to nawet nie mialabym dylemetu ... Ale to znacznie powazniejsza sprawa ... :( W.
borsaf Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Rozumiem...ale i tak jest mi przykro:placz: Cóż ....zycie to nie bajka i na chlebus trzeba zarobić:lol:
Ela_hryckiewicz Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [SIZE="4"]Kochani !!! Motylek do południa czuł się jeszcze fatalnie susiu robiła jeszcze pod siebie ale wieczorem Motylek stanął już na nóżki i na trawce zrobiła siusiu normalnie. Po wieczornej wizycie u weta nasąpiła znaczna poprawa jeszcze jest na kropluwce środkach uspokajających i przeciwbólowych kontakt jest coraz większy i nadzieja większa . Jagoda i Dominik już nie rozpaczją cieszą się każdą poprawą ja razem z nimi. Jagoda wiem że zaglądasz na dogo trzymam kciuki za zdrowie Motylka, dobra z Ciebie pańcia, Sciskam Cię mocno :loveu:
rita60 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Nadal trzymam za Motylka kciuki:happy1::happy1::happy1: i tak,az bedzie wszystko dobrze/a musi byc/.
borsaf Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Jeszce będziesz fruwac Motylku! Nadal całe terierdogo sle ci dobre fluidy Motylek dla Motylka
zadziorny Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 I to mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Welsh Terrier Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Znalazłam fotki z Nowego Dworu Mazowieckiego, ale z 2005 roku ;) Raczej ich nie wstawiałam ;) Ale oczywiście możecie obejrzeć. :) Amir z Turzycowych Kniej :loveu: Arton Czereda Trapera :loveu: Aron w porównaniu :cool3: Tu też Artonik! :) NSwR ;) Amir i Enjoy :loveu: (tatuś:loveu: Amirka) Carioca:loveu: i Amir ;) Carioca i Amir ;) ;)
Ibolya Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja też mocno ściskam za Motylka :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
Flaire Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Nitencja, bardzo mi przykro - dopiero teraz przekopałam się przez ten topik! :bigcry: Ela_h - mocno trzymamy kciuki i komplet pazurów za Motylka! bogula - będziesz nam musiała pokazywać postępy tego wydzierganego wizerunku Fafisia! To świetny pomysł coś takiego stworzyć! :-) Wind - na które noce ten hotel i co to za hotel? Okazuje się, że prawdopodobnie przylatuje do mnie na ten okres moja sąsiadka od wodołazów :loveu: i mam jej - nam - załatwić jakiś nocleg, ale ona już mi zapowiedziała dosyć specyficzne wymagania co do hotelu...
Ibolya Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Heyka:multi: A u nas na klatce schodowej siedzi od wczoraj malutki koteczek:evil_lol: Moje piesy bardzo nim zainteresowane, zwłaszcza Nesia, ale nie są krwiożerczymi bestiami, bo nie usiłują go zjeść, tylko koniecznie chcą go wąchać. Koteczek się boi i trochę warczy, trochę miauczy i trochę na nie fuczy :angryy: Jest naprawdę bardzo malutki :lilangel: Masz ci babo placek :mad: Flaire jak dobrze Cię czytać, już wróciłaś :confused: Ela jak się dziś czuje Motylek :confused: Ali przywitanie się udało :confused: Nitencja jak dziewczynki malutkie się mają :confused: No i tradycyjnie zapraszam na kawkę:kaffee_2: Miłego czwartku Dogomaniacy.
Mokka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Motylku :buzi: . To cudownie, że jest już lepiej :cool2: .
rita60 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Jestem,zadziorny tradycyjnie zrobiłam i tobie/bez cukru/:kaffee_2: :kaffee_2:
Wind Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Flaire, Normalny standard, pokoj, dwa lozka i lazienka. Niewiele wiem wiecej, ale jak na Poznan 140 zeta to nie jest duzo, wiec cudow bym sie raczej nie spodziewala ... Cala rezerwacje robila nasza Marta od Ejki. Teraz jest niestety w Toruniu i czekam na Jej powrot, aby mi przeslala pelne dane dotyczace tego miejsca. Jak ja spotkasz w sobote lub w niedziele, to podpytaj. BTW co do noclegow w Poznaniu na czas swiatowki, to zalatwienie ich teraz prawie graniczy z cudem ... W.
Nitencja Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witam wszystkich Male zrobily mi dzis pobudke o 5:30 ( bogula ale ty o tej godzinie to juz na chodzie jestes , prawda ;-) ) Krystalizuja sie juz charakterki. Kazda ma inny.Zaczynaja sie rozlazic w bardzo szybkim tempie a te biegi :loveu: i sa zabki :-D
bos Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witajcie.......Achoj....jak mówi a raczej pisze Vigor. Przepraszam za spóżnienie...........kawa u mnie juz zimna....ale trudno. Wstawiam wiec na drugą..........i coś mi peknie ......jak nie serce ......to d**a :evil_lol: napewno. Posty puisze ukradkiem w pracy i co jakis czas musze się logować od nowa wiec nie wiem czy cokolwiek dochodzi na forum. Potem sprawdzę. Narazie:cool1: :loveu: Acha ......Motyleczku .....zdrowiej nam szybko ......:multi: :multi:
bos Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No tak , dobrze że mozna zmienić.............. Cooooooooo.....jaka premia.....acha że nie mam premii........... .............obejdzie się . W zeszlym miesiacu tez byłem bez.....:mad: :mad: :cool3:
INA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to ja też drugą kawkę z wami wypiję i może zjem jogurt do tego Bos - post doszedł a jakże nawet rozmnożony:razz: Bardzo się cieszę z poprawy stanu zdrówka Motylka - i też trzymam kciuki aż będzie szlaleć z pańcią jak na teriera przystało:lol:
borsaf Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ibolya, nie daj zginąć marnie koteckowi, zwłaszcza maluszkowi, przygarnij. Ja mam takie dwie, a Coztego Maliznę. Zawsze po cichu modle sie do Anioła Stróża, zebym na swej drodze takiego psiego, czy kociego nieszczęścia nie spotkała bo nie przejdę obojetnie i wezmę, a mój TZ sie z domu wyprowadzi:mad::angryy:
borsaf Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witam Braci Mniejszych na kawce. Zaglądnijcie na topik Zlot bo chyba sie termin wykrystalizował po sopockiej wystawie. Szykowac sobie urlopy na ten okres i razem z psami nad morze zasuwać. Zach obiecuje piekne tereny na wyspie Sobieszczańskiej, psy sie wybiegają, no, bedzie fajnie.
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 rita60 napisał(a):Jestem,zadziorny tradycyjnie zrobiłam i tobie/bez cukru/:kaffee_2: :kaffee_2: Serdeczne dzięki :loveu: :lol:. Jest pyyyyszna :kaffee_2:
Recommended Posts