bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 DERYLKU...........WITAJ w SZACOWNYM KLUBIE :multi: :multi: :multi: Ali Tobie też gratulacje za zapał.....i chęci........tak trzymaj....:loveu::lol::multi:
rita60 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali gratulacje,usciskaj łape Derylkowi,a moze dyplomik hafcikiem....:lol::evil_lol::lol:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Jak Czice posluzy, to moze i Tobie pomoze :cool3: :multi: .......a ja myslałem że to pewniak.....te pigułki......:eviltong: :eviltong: :multi: :multi: :lol: ;) :loveu: ......a tak przypadnie mi zamówić rolkę papy :placz: :eviltong: ;) :evil_lol: Jak tam ósemeczka....a raczej dziurka po ......ósemeczce :cool1: :cool3: :loveu:
Welsh Terrier Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']Ha! Patrzcie co dzisiaj dostałam! Ale jestem dumna !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Ali! Ali! Ali! Gratuluje! My też dostaliśmy dyplomek Gracusi, ale z jakiś miesiąc temu! Ale była radość! :) :) :multi::multi::multi::multi::multi:
Jura Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos']DERYLKU...........WITAJ w SZACOWNYM KLUBIE :multi: :multi: :multi: Bosik, to Ty też jesteś młodzieżowym czempionem Polski? Ali, gratulacje. Ela, gratulacje. Deryś tytuł zawdzięcza tylko Wam. Bogula, od początku przypuzczałam, że tak to będzie. :lol: Czy dobrze zrozumiałam, że wybrałyście najbardziej temperamentną panienkę?
Anisha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali, jeszcze raz serdecznie gratuluję championatu Derylka, tym razem widać go czarno na białym, albo raczej zielono na żółtawym :lol: - w każdym razie gratuluję! Poza tym widzę, że pokaz też był udany i Deryś w zimie (zwłaszcza w słoneczny dzień :cool3: ) będzie najbardziej odszykowanym i szpanerskim psem w Trójmieście! :loveu: Super! :klacz: :klacz:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali26762 napisał(a):A Ty tak zrobiłeś? :cool3: :evil_lol: :D Oczywiście że tak :cool3:. Śmiesz wątpić :hmmmm: :eviltong: :razz:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula']zadziorny---poczta! ale nie fotki, tylko...:oops: :lol: :evil_lol: Widzę, że w Twoich oczach jestem staruszkiem za kierownicą :hmmmm:. A fe, nieładnie :shake: :nono: :grab: :placz:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zadziorny napisał(a):Widzę, że w Twoich oczach jestem staruszkiem za kierownicą :hmmmm:. A fe, nieładnie :shake: :nono: :grab: :placz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .........;) ;) ;)
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos'].......a ja myslałem że to pewniak.....te pigułki......:eviltong: :eviltong: :multi: :multi: :lol: ;) :loveu: ......a tak przypadnie mi zamówić rolkę papy :placz: :eviltong: ;) :evil_lol: Jak tam ósemeczka....a raczej dziurka po ......ósemeczce :cool1: :cool3: :loveu: Hihihi... oj bosik bosik... Dziurka po osemeczce troszke boli... i wcale fajnie sie nie czuje! Niestety jutro musze juz isc do pracy... pojde pewnie "naszprycowana" Ketanolem forte Ali: Smska dostalam, ale zadzwonie dopiero jutro albo pojutrze, bo okropne urwanie glowy mam! Ale obiecuje trzymac reke na pulsie... wiesz, ze jak cos obiecam to robie ;)
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 .....przypomnienie z wakacji.........NIEBO....:evil_lol:...nad Kolonią Ostrowo :lol: :cool1:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 .......o może takie NIEBO .....KARWIEŃSKIE i termojądrowe :evil_lol:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Bos nie leń się, wstawiaj duże foty :mad: :mad: :mad: :angryy:
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem!
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem! .....nie bój żaby...aguś...damy radę wspólnymi siłami...... :multi: ;) :lol: .....i nie pakuj w siebie tyle ketanolu.........fe......:cool1: :lol: ;) :loveu: :loveu: :cool3:
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali. gratulacje dla Derysia i Ciebie! Dziekuje za maila i za łopatologiczny przepis używania. Jeszcze nie sprawdziłam bo musze najpierw napełnić tuszem drukarke bo wyschlo wszystko. Ja sama to nie wiem czy sie za to zabiorę, haftowanie, bo pewnie skończę za 7 lat. Juz mam takie serwety zaczete i nie dokończone w szafie. Najlepiej mi sie robótki ręczne odstawiało na dyzurach w Izbie Wytrzexwień. Do poludnia pijaczków bylo malo,a siedzieć do 15 trzeba było. To była fajna praca! Jeszcze mi za to płacili! Tylko Izbe zamkneli:placz: Teraz nie pracuję wiec nie mam czasu paradoks, ale prawda hihihi
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Zadziorny, Twój mail tez doszedł. Przepraszam za zamieszanie:oops: i dziękuję.
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zadziorny.....nie marudź już .......specjalnie takie wstawiłem byś mógł podziwiać w pełnej okazałości.............:eviltong: :eviltong: :lol: ;) ;) Bo to jest uciecha tak to zobaczyć..........:multi: :multi: :cool3: :eviltong: ;) ;) :lol: :lol: :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali, kongratulejszyns!! W ramkę i na ścianę, koniecznie! :cool3::loveu: Pokaz widzę udał się w 100% - super! Niestety nie dałam rady dotrzeć, a chciałam... Niestety nie zawsze możemy, nawet jak chcemy. :-( ps. fajne mają ubranka w Folwarku? Muszę białej sprawić jakoweś i powoli zaczynam się rozglądać... Z tym że ja chcę kombinezon, taki z długimi rękawami i nogawkami. :D Jak będziesz tam przy okazji, mogłabyś zerknąć czy są takie na Lukę w jakichś rozsądnych kolorach (czarny, granat, a najchętniej moro :D )? Byłabym dźwięczna. :cool3: Ucałuj CHAMPIONA w czempioński nos. :loveu: Ja idę wietrzyć moją białą, plebejską kitę. :D ;-) Ech, i nawet nie zanosi się na to, że kiedykolwiek w życiu będę miała w domu championa, tym bardziej podziwiam! BRAWO! :multi:
Ibolya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 DERYŚ CHAMPIONIE!!! - GRATULACJE !!! Ali - [SIZE=5]GRATULACJE :klacz::klacz::klacz: :huh::B-fly::ylsuper::Rose::cool2:
coztego Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow ' :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: My chyba żyjemy w innej rzeczywistości weterynaryjnej :shake: Ali, gratulacje! A teraz idę spać, bo dzisiaj spędziłyśmy mnóstwo czasu na czekaniu w poczekalni w lecznicy (wszyscy się umówili żeby przyjść w poniedziałek :niewiem:) i jestem padnięta... :roll:
Ibolya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem! aga Ty zmień weta, bo ten ma ceny z sufitu chyba :mad:
Wind Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali, Gratuluje usankcjonowanego championatu :loveu: Wszyscy tutaj jestesmy z Was dumni i cieszymy sie razem z Toba :-) aga, Rzeczywiscie chyba powinnas zmienic weta :crazyeye: Pare miesiecy temu ja tez zmienilam Majutkowa klinike, jak pani wet za przemycie lapy woda utleniona, co trwalo jakies 2 minuty i antybiotyk podliczyla nas na 150 zeta :crazyeye: Cala wizyta trwala w porywach do 5 minut ... bosik, A Ty co w takim romantyczno-fotograficznym nastroju? :cool3: Corka z domu wyjechala to sie Panstwo bosikow za ogladanie chmurek zabralo :p Ladnie, ladnie :loveu: W.
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 bosik, rita, Welsh Terrier, Jura, Anisha, borsaf, Gosia, Ibolya - wielkie dzięki! To również sukces wszystkich terieromaniaków, którzy nas dopingowali, zachęcali, uczyli, wyciągali na wystawy. Śmiało możecie się poczuwać, kochani :multi: [quote name='Welsh Terrier']Ali! Ali! Ali! Gratuluje! My też dostaliśmy dyplomek Gracusi, ale z jakiś miesiąc temu! Ale była radość! :) :) :multi::multi::multi::multi::multi: Welsh - dla Was również gratulacje, Gracja to piękna sunia, myślę, że daleko zajdzie w karierze wystawowej, czego jej oczywiście życzę :loveu: [quote name='Gosia_i_Luka']Pokaz widzę udał się w 100% - super! Niestety nie dałam rady dotrzeć, a chciałam... Niestety nie zawsze możemy, nawet jak chcemy. :-( Jak się hasa po Parku Oliwskim, to trudno być w tym samym czasie w Madisonie... :cool3: [quote name='Gosia_i_Luka']fajne mają ubranka w Folwarku? Muszę białej sprawić jakoweś i powoli zaczynam się rozglądać... Z tym że ja chcę kombinezon, taki z długimi rękawami i nogawkami. :D Jak będziesz tam przy okazji, mogłabyś zerknąć czy są takie na Lukę w jakichś rozsądnych kolorach (czarny, granat, a najchętniej moro :D )? Byłabym dźwięczna. :cool3: Będę, ale dopiero chyba w przyszłym tygodniu, bo od środy do poniedziałku będzie u mnie angielska Gosia. Szkoda, że się nie zgadałyśmy, jeszcze w dniu pokazu przyjmowane były pieski do występu i wszystkie wyszły z ubrankami, nawet Shaggy - jamniczek, który prezentował tylko szelki w drugim wyjściu, też dostał ubranko. Kurcze, no :shake: Miałaby Lukier za free... [quote name='Gosia_i_Luka'] Ucałuj CHAMPIONA w czempioński nos. :loveu: Ja idę wietrzyć moją białą, plebejską kitę. :D ;-) Ech, i nawet nie zanosi się na to, że kiedykolwiek w życiu będę miała w domu championa, tym bardziej podziwiam! BRAWO! :multi: Eee tam. Masz championkę, tylko o tym nie wiesz. Beruszek też był, a co :D A zresztą - i tak byś nie zamieniła Lukra nawet na 10 Interchampionów :evil_lol: Melduję, że champion został ucałowany :multi:
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='coztego']Ali, gratulacje! [quote name='Wind']Ali, Gratuluje usankcjonowanego championatu :loveu: Wszyscy tutaj jestesmy z Was dumni i cieszymy sie razem z Toba :-) Dzięki, dziewczyny, jestem szczęśliwa, że tyle już osiągnęliśmy. I staramy się osiągnąć więcej :) Deryś ostatnio nauczył się nowej sztuczki, fika fikołki przez grzbiet (to samo co Majut robi na polecenie roll, a Ludwiś na fik), a dzisiaj postanowiłam nauczyć go przybijania piątki... Wyciągnęłam rękę, powiedziałam komendę, a pies... przybił mi piątkę! :crazyeye: I robi to zawzięcie do tej pory :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Te dwie komendy zdecydowanie mu się podobają, bo nie cuduje, nie pokazuje wszystkiego co umie, a od razu wie, o co mi chodzi :D Takiego mam mądrego psa! :loveu: Oprócz tego ćwiczymy codziennie skupianie uwagi na mnie, gdy w pobliżu są inne psy - kupiony we Wrocławiu, dzięki niedzwiedzicy, TOP DOG wyśmienicie się do tego nadaje. Jest płaski, idealny do kieszeni, w którą wystarczy stuknąć, żeby zapiszczał i wtedy moje szczęście porzuca każde towarzystwo i biegnie w podskokach do mnie po nagródkę :multi: Tfu, tfu, tfu - niczym więcej nie będę się chwalić, żeby nie zapeszyć :D
Recommended Posts