bogula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 coztego---nie bądź drobiazgowa;) ; (...)" Liwia (Livia Drusilla), 58r.p.n.e-29r.n.e., druga żona Augusta, matka Tyberiusza;wywierała duży wpływ na politykę męża;obdarzona tytułem augusty"(...); co więcej trzeba?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a pisownię ustali hodowczyni....
zadziorny Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Ibolya']bogula przekonana jestem, że podjęłaś słuszną decyzję :klacz::klacz::klacz::klacz: byłam pewna, ze tak się stanie jak Ci któraś z panien "L" zajrzy głęboko w oczy, jednym słowem zrobiła to Livka :lilangel: super :scared: no to my teraz rodzina jesteśmy, bo Alex to przecież teściu Bodrysia :evil_lol: My też, my też :multi: :cool3:. Przecież Alex to mój zięciunio koffany :loveu: :calus: :razz:
zadziorny Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 coztego napisał(a):A może "Augusta" :evil_lol: Przecież wiesz, że imię musi być na "L" :cool3: :p
INA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 bogula - znalazłaś:lol: wiedziałam, że znadziesz:loveu: Bądz szczęśliwa- bądzcie razem szcześliwi - tego Wam życzę:buzi: coztego - to jest twój Filip-:loveu: a ta dziewczynka to Ty:lol: :crazyeye:;) to ja proszę o wiecej - Twojego wspaniałego Filipa:loveu:
zadziorny Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jaka dziewczynka :crazyeye: :roll:. Toż to normalnie laska :cool3: :loveu: :multi:
coztego Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='INA'] coztego - to jest twój Filip-:loveu: Oczywiście :loveu: a ta dziewczynka to Ty:lol: :crazyeye:;) Bez przesady, chyba wtedy już byłam na studiach :evil_lol: No to może jeszcze terier podłogowy :cool1:
rita60 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 bogula:calus::bigcool::calus: ali:happy1::happy1::happy1:
Nitencja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jakos tatus nie chce sie przyznac ze to jego :) a u mnie na stronie , nowe zdjecia w galerii szczeniaczkowej
Gwarek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='bogula']Gwarek---Ty nie zagaduj! tylko szykuj samochód do Rudy na koniec października;) :cool3: ---mówię, Ci, zwariowałam, ale zaraz mi jaśniej na duszy; z Jolą T. pogadałam. Wystarczy mycie auta pianą czy dorzucić woskowanie? :evil_lol:
bogula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Gwarek napisał(a):Wystarczy mycie auta pianą czy dorzucić woskowanie? :evil_lol: hamulce:evil_lol: , czyste szyby:cool1: ,opony(zimowe?):evil_lol: , kluczyki w stacyjce:evil_lol: ,radio:evil_lol: , mata:evil_lol: , no i Holka:loveu: ---bak ja zapełnię:cool3: .......
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Wind'] bosik, A widzisz, chwila Twej nieuwagi i tak sie porobilo :cool3: A Ty wiesz, ze calkiem powaznie mysle nad paralizatorem ... Hmmm, male, niepozorne, a co najwaniejsze skuteczne :razz: Swiat dzisiaj jest taaaki niebezpieczny ... bosik, jak tam dni mijaja bez Cory studentki? Smutno troszke, co? Maly syndromik opuszczonego gniazda? Jak ja dawno, dawno temu wyprowadzilam sie z domu, to glownymi wydatkami mojej Mamy byly rachunki za telefon :evil_lol: W. Wind, rachunki za telefony na razie tak drastycznie nie podskoczyły do góry........a dalej .....zobaczymy. Mam nadzieję że będzie często w domku.....:multi::evil_lol: A co do mijających dni ....to powiem tak........Oooooo boooooszeeee smuuuutnoooo.......ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.....:evil_lol: ;) My teraz z TZ to jakby nowe małżeństwo :diabloti: :diabloti: :evil_lol:....w mordę jeżunia...:diabloti: .............za dużo czasu mi poświęca..........a wokoło tyle.......tej dobroci chodzi...........:loveu: :loveu: :loveu: ;) ;).....a jakie śliczności na wystawach..... że o dogo.......już nie wspomnę.......:lol: :lol: :lol::evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Nitencja']Bogula - toto z wywalonym jezorkiem to Leeloo :) a tu dla Ciebie Livia :) .....bosze a co to za duże psisko takich śladów narobiło na kocyku O-LIVKI..:eviltong:.... :evil_lol::evil_lol: ;) ;)...
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='bogula']coztego---nie bądź drobiazgowa;) ; (...)" Liwia (Livia Drusilla), 58r.p.n.e-29r.n.e., druga żona Augusta, matka Tyberiusza;wywierała duży wpływ na politykę męża;obdarzona tytułem augusty"(...); co więcej trzeba?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a pisownię ustali hodowczyni.... .......chyba mnie rozwali ......jak będziesz na nią wołać ....AUGUSTA.......:eviltong: .....koszmar......:eviltong: ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....poprostu ....OLIWKA ;) :lol: :lol: :lol:
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 coztego napisał(a):A może "Augusta" :evil_lol: .......i pomyślałem to samo .....tylko 29 godz. póżniej.........:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :lol: ;)
Gwarek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 bogula napisał(a):hamulce:evil_lol: , czyste szyby:cool1: ,opony(zimowe?):evil_lol: , kluczyki w stacyjce:evil_lol: ,radio:evil_lol: , mata:evil_lol: , no i Holka:loveu: ---bak ja zapełnię:cool3: ....... Czyste szyby i Holka w aucie wykluczają się :mad: Musisz wybierać :) Mam nadzieję, że do końca października śniegi nie nadejdą więc opon na razie nie zmieniam. Reszte wymagań spełniam :)
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='INA'] coztego - .......-:loveu: a ta dziewczynka to Ty:lol: :crazyeye:;) :loveu: [quote name='coztego'] Bez przesady, chyba wtedy już byłam na studiach :evil_lol:.... .......i nic się nie zmieniło.....ani uroda.......ani studia.....:eviltong: :evil_lol: :loveu: :loveu: :cool3: ;) [quote name='zadziorny']....Jaka dziewczynka :crazyeye: :roll:Toż to normalnie laska :cool3: :loveu: :multi: ............:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: i to jaka :cool3: ;)
Ela_hryckiewicz Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Witam !!! bogula jak się ciesze, z twojej radosnej buzi a jednak sptkałaś czarne i rude na swojej drodze i dobrze że to sunia :loveu: Livia rośnij szybciutko a twój różowy brzuszek i granatowe oczęta mnie rozbrajają dosłownie płyne w obłokach :loveu: Aga oj boli boli :mad: już nie długo przestanie :evil_lol: Zadziorny piękne pejzaze ale najpiękniejsze jest w górach babie lato, cudne foty.
Nitencja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Bogula daj mi swojego maila to wysle Ci wczorajsze fotki i wiecej promenistych usmiechow :)
aga_ostaszewska Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nitencja: A dla nas fotki na dogo? :mad: Doniesienia z frontu medycznego: Ryjek nadal spuchniety, ale bol opanowany :multi:
Nitencja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Aga nie chce Was zanudzac tymi fotami No to troche latajacych welshy :) LEDA LIVIA LAVINIA LEELOO
bos Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 .....a tak interesował się psami w RYBNIKU ....ten który twierdzi że oprócz focenia psów nic go nie interesuje....... ........scottieserwis nie mogla sie od niego opędzić ......potem upatrzył sobie..... ECLERIS ............i znowu zmiana otoczenia.......tu juz go dziewczyny nie słuchały ...........i powrót do Eklerusia......by popisać sie przed przedszkolem.......... :lol:
bogula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Nitencja']Bogula daj mi swojego maila to wysle Ci wczorajsze fotki i wiecej promenistych usmiechow :) bogula63@gazeta.pl czekam niecierpliwie :cool3:
Recommended Posts