bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:....a tu ciekawostka.......to się nazywa pracująca dziewczyna , wystawiała u nas GAJĘ Kazabor z nr. 1432....:evil_lol: :cool3: :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='borsaf']"Hihihi, Bos, ale się uśmiałam:lol:" .......właśnie widzę......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:....GAJA Kazabor :lol:....TOSCA Kazabor :lol: :lol:...HERA Tak Dla Hecy :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:....i jeszcze raz klasa pośrednia suki...GAJA Kazabor :lol: ......TOSCA Kazabor :lol:
swallow Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='bos'] :lol: Styl w jakim przygotowano ta suczkę jest jakby mi znajomy. Ten nowy trend wprowadziła moja Ada, tylko ona przycięła włos na łapach troszkę krócej :cool3: :evil_lol: Ali, Ela - GRATULACJE za występy :loveu: BOS - dzieki za fotki Borsaf - śliczna ta młoda dama ze zdjęć :loveu: , wydaje mi się, że jest podobna do Ciebie, czy to Ula??
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:.....TOSCA ...."podwozie" :lol:...HERA Tak Dla Hecy :lol:...GAJA Kazabor :lol:....HERA Tak Dla Hecy :lol:
Ibolya Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='bos']:lol:.......Derys psychicznie przygotowuje się do wejścia......bo poprawiac nie ma co .....uznało szacowne gremium.... :lol:....Ali ustawia Deryego do oceny :lol:....i kółeczko by pokazać się sędziemu w ruchu... :lol:.....zobaczcie jak maszerują razem....i wymaszerowali ...dosk.złoto i CWC :lol: Bosze :crazyeye::crazyeye: Toż to Bodryś jest :evil_lol::evil_lol: jak on się tam znalazł :???::???: :cool3::razz:;) A poważnie mówiąc - Ali, Ela - to jeszcze raz gratuluję Wam dziewczyny :multi:. Ależ ja Wam zazdroszczę tego wspaniałego spotkania z Dogomaniakami ze wszystkich stron Polski :multi::multi: Mam nadzieję na podobne w Poznaniu :loveu: No i wielkie gratulacje dla Turzycowych Kniej !!!!
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:....i jeszcze HERA Tak Dla Hecy....specjalnie dla swallow :lol: :loveu: ;) :lol: :lol:....TOSCA Kazabor :lol:....i jeszcze raz Tosia :lol:
Anisha Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='bos']:lol:....i jeszcze HERA Tak Dla Hecy....specjalnie dla swallow :lol: :loveu: ;) :lol: Przyznaję się bez bicia - ja się na wystawianiu kompletnie nie znam, ale zastanawiam się czy przydomek hodowlany tej suni w kontekście występowania na wystawie z tak fantazyjną fryzurą to przypadek, czy nomen-omen? :lol: bos, oglądanie Twoich wystawowych relacji to czysta frajda! :evil_lol: Dzięki! :loveu:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:.....no i wreszcie do ringu maszeruje nie kto inny ....jak ENOLA z TK :lol:.....ostatnia kosmetyka przed wejściem.... :lol:.......jej konkurentka....PRIMA Askiras :lol:....i ENOLA Z Turzycowych Kniej :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Anisha']Przyznaję się bez bicia - ja się na wystawianiu kompletnie nie znam, ale zastanawiam się czy przydomek hodowlany tej suni w kontekście występowania na wystawie z tak fantazyjną fryzurą to przypadek, czy nomen-omen? :lol: bos, oglądanie Twoich wystawowych relacji to czysta frajda! :evil_lol: Dzięki! :loveu: ........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Anisha , cieszę się że się podoba, staram się pokazać nie tylko ring ale i szatę psa, przygotowanie ...a z jakim skutkiem te moje starania wychodzą......a no ......różnym , ale myśle że ujdzie...:lol: Aaaaaaaa teraz doczytałem posta Wind.... ....oj bałem się Twej oceny , jesteś zbyt łaskawa dla mnie , ale fakt ,nie muszą wszyscy wiedziec....... wszystkiego.....:lol: :loveu: :eviltong::lol: :lol: :lol: ;) ;) Pozdrawiam...:lol: dziewczyny :multi: ;)
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:.....Konkurentka ENOLI....PRIMA Askiras :lol: :lol:....tam gdzie stąpała ENOLA wyrastały kwiatuszki......:eviltong: ;) ;) :lol: :lol: :loveu: :lol:......ENOLA :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:.....ENOLA I TOSCA Kazabor.....o CACIBa :lol:.....CACIB dla ENOLI :lol:.....GILLROY contra ENOLA :lol: :lol:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :lol:......ludzie jak mam się prezentować w ringu skoro tam jakiś facet leży ....i może potrzebuje pomocy.........:eviltong:....myśli GILLROY :lol:......ENOLA nie zwraca uwagi....na błachostki:eviltong: ;) :lol:...... i robimy kółeczko .........GILLROY :lol:.......ENOLA :lol:
bos Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :lol:....GILLROY z lewej i ENOLA :lol:.....pada wynik......ENOLA pokonuje GILLROYA :lol:..............radość :lol:....i na koniec pamiatkowe zdjęcie z sędzią Markiem Trębala :lol: Jutro wkleje parę zdjęć Derysia jak skacze z radości i trochę dogo braci i.......koni.....:eviltong: :lol: ;)
Fritz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Eh! jak tak czasem zagladam na Wasze forum to zaluje ze nie mam welsha! A to z powodu ludzi na tym forum o pieknych sercach i duzym poczuciu humoru:) Pozdrawiam z moim szKOTem:) Jestem pod wrazeniem relacjii z Wroclawia. Gratulacje dla Ali i Derylka i dla wszystkich zwyciezcow!
Ali26762 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Heyka :) Fritz, tu nie chodzi o rasę... Zaglądaj do nas, nie bój się podejść na wystawie i absolutnie nie żałuj, że nie masz welsza -wszak szKOT to też terier :D Jak sama napisałaś - LUDZIE się liczą, więc jeśli jesteś LUDZIEM, to z nami nic Cię złego nie spotka :) A zapewniam Cię, szczególnie po Wrocławiu, że warto tym LUDZIEM być !!! Dziękuję Ci bardzo za gratulacje, dziękuję też wszystkim tym, którzy gratulowali nam sukcesu (choć pewnie zaraz wpadnie niejaki Mener i powie, że figę odniósł Deryś, a nie sukces, bo miał tylko jednego konkurenta i dostał tylko CWC na tej międzynarodówce, a CACIB-a zgarnął inny welsz - OGROMNE GRATULACJE DLA PRZESYMPATYCZNEJ PANI BASI I JEJ PODOPIECZNYCH!) Kochani! Dojechaliśmy do Gdańska, wykończeni, ale szczęśliwi, zachwyceni sukcesem, spotkaniem z Dogomaniakami (wszystkimi, bez wyjątku, a szczególnie z maleńką, rozkoszną Uleczką). Przyjęcie, jakie zgotowali nam Ela z Rodzinką oraz Magda z TZ-tem przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Było tak fajnie, tak miło, tak smacznie, że długo jeszcze będziemy ten wyjazd wspominać. I przykro mi, i aż mi wstyd, że my nie mogliśmy dać z siebie więcej... Mam nadzieję, że to przejściowa sytuacja... Ela, Madzia - jesteście wspaniałe, wielkie, ogromne dzięki za serdeczność, poświęcenie, poniesione nakłady, za Was - słowem za wszystko! A Mieciowi dziękuję za przepyszne dewolaje z kurkami (majstersztyk, naprawdę !!!), za fajkę przed odjazdem i za... wyprowadzenie mnie na parking o 8 rano w sobotę... (piszę z dużego kompa i nie mam mord - tu pasowałaby taka z wyszczerzem i ruszającymi się krzaczorami nad oczami). Idę spać... Fotki obejrzę jak wstanę, ale wiem, że bos nie pozostawi na mnie suchej nitki, więc nie wiem czy obrażać się już, czy jutro...
Ibolya Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witaj Ali :multi: Dobrze, że już jesteś :multi: Pisałam już, że okropnie zazdraszczam Ci tego spotkania, więc nie będę się powtarzać, ale ... okropnie zazdraszczam .. i już :evil_lol: Sukces Was jest niezaprzeczalny, niezależnie od ewentualnej opinii niejakiego MENERA :evil_lol: Na fotkach wstawionych przez bosa wygladacie super piknie, tylko ..... skąd Ty wzięłaś Bodrysia???? hihi, KLONY !!! :cool3::razz: Teraz możesz odpocząć, a jak wrócę z pracy, to mają tu być foty Twojego autorstwa :evil_lol: :cool3: Miłego poniedziałku Dogomaniacy.
bogula Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Siemka! pooglądałam, pośmiałam się sporo:megagrin: A wczoraj to miałam też przyjemność terierową.Pamiętacie o tej sunii, którą chciałam zabrać do koszyka na rower? Wczoraj pojechałam na iniekcje do chłopczyka, a to ten dom. Sunia wybiegła do mnie, wyczochrałam ją, wydrapałam.Wabi sie ...Tequila. Pozdro!
Welsh Terrier Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Miło się ogląda te zdjęcia z wystawy... i te fajne komentarze :lol::cool3: Fajnie, że pierwsze co dizisiaj zrobiłam, to obejrzałam te zdjęcia, przez to mam dobry humor ;) Zza lasu słonko wstaje... :) Cieplutko się robi. Mam tylko 3 lekcje :multi: Bo po 3 lekcjach gdzieś idziemy... :lol: Nie wiem nawet gdzie i po co... :) Życzę Miłego Poniedziałku Welsho-Dogomaniacy ;) :p
Nitencja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 BOS - swietne zdjecia i komentarz :iloveyou: A moim skromnym zdaniem dogomaniackie welshe i airedale sa lepiej robione... bo bez maszynki ;-) Ali, Elu pieknie odstawilyscie swoje pociechy !! :multi:
zadziorny Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witajcie :lol: Nadal mamy piękne lato :multi: i oby tak zostało do następnych wystaw - Rybnik, Zabrze... :cool3: :loveu:. Zapraszam na kawusię :kaffee_2: Chciałem wstawiać swoje foty z Wrocławia, tylko zastanawiam się po co jak bos już wszysko pokazał :hmmmm: :niewiem: :shake:
Ibolya Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='zadziorny']Witajcie :lol: Nadal mamy piękne lato :multi: i oby tak zostało do następnych wystaw - Rybnik, Zabrze... :cool3: :loveu:. Zapraszam na kawusię :kaffee_2: Chciałem wstawiać swoje foty z Wrocławia, tylko zastanawiam się po co jak bos już wszysko pokazał :hmmmm: :niewiem: :shake: U nas też piękne lato jest :multi: Różne "pogodynki" mówią, że ma się ono utrzymać jeszcze do końca tego tygodnia, co najmniej :evil_lol: zadziorny foty bosa pikne som, ale Twoje też pikne :evil_lol: zawsze bywały, nie wątpię, że i te z Wrocka masz pikne :multi: Więc wstawiaj !! Nie ociągaj się !! Nareszcie zobaczymy co też porabiał bos, jak nie focił, hihi !!!!!!!!!!
Ela_hryckiewicz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witajcie serdecznie !!! No nareszcie jestem wyspana i szczęśliwa, taki nadmiar dawno już mi się nie trafił. Dziękuje bardzo za gratulacje, ale pojechaliśmy ze szczylem przede wszystkim na naukę i otarcie ringu i udało się Dzięki bardzo Zadziorny i Niedzwiedzica za cenne wskazówki bardzo mi pomogliście ukłony uściski i buziaczki dla Was :loveu: Ciesze się bardzo za spotkanie z przesympatycznymi siostrami i braćmi dogomanniakami jak miło Was było spotkać i poznać. No i mamy już malutką dogomanniaczke wprawdzie jeszcze nie mowi i nie chodzi ale debiut już ma za sobą Sliczny bobas. Dzięki za darmowe piwo i przepyszne ciacho :loveu: Madziu jesteś cudowna dziękuje za przyjęcie nas pod swoje skrzydła przyjęłaś nas jak nabliższą rodzine. Masz wielkie serce i dobrą duszyczke niech wszystkie Wasze plany z Mareczkiem się udadzą i urosną do samego nieba. Proszę wymiziaj Dexa i kocura jest przecudowny. Dziś pięknej pogody ciąg dalszy gdyby nie te upiorne komary byłoby fajnie żrą nawet w dzień :mad:
Recommended Posts