Nitencja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No to gratulacje dla wszystkich :) a faktycznie : tylu dogomaniakow w jednym miejscu to dawno nie widzialam :cool3: Mysmy szybciutko uciekali do dzieckow, ale na ciasto sie zalapalam:lol:
rita60 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Gratuluje wszystkim naszym psiakom:laola:byłyscie dzielne,czekam na wiadomosci jutro.
Anisha Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='zachraniarka']Debiut Szczęściarza wypadł bardzo ładnie, dostał w.o. i ruszył na BIS Papisiów, gdzie się pięknie wystawiał. Brawo, Szczęściarzu, brawo! :loveu: Już jest bardzo dobrze, a na pewno będzie jeszcze lepiej!:cool2: :jumpie: [quote name='zachraniarka']Starszy klon, czyli mój najulubieńszy walijczyk Deryś- wygrał swoją klasę, dostał CWC i złoty medal. Ali, sama widzisz, że jesteś rewelacyjna w trymowaniu (może chciałabyś czasami poćwiczyć też na małym serdelu? :evil_lol: ) i wystawianiu! :lol: Gratuluję serdecznie i cieszę się bardzo! Deryś, dzielny chłopak z ciebie! :loveu: :loveu: :loveu: Wszystkim pozostałym pieskom i suniom też gratuluję! Fajnie, że pogoda wam dopisała, bo Sopot to był jakiś koszmar meteo... A kiedy będą zdjęcia? :razz:
rita60 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='coztego']Myślą, czekają i za bogulę kciuki trzymają :kciuki: coztego ty to normalnie poetka jestes:crazyeye::lol::crazyeye:
coztego Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='rita60']coztego ty to normalnie poetka jestes Nawet nie czuję, jak rymuję :evil_lol: Wszystkim dogomaniackim terierom GRATULUJEMY!!! :multi: :multi: :multi:
vigor Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 O już mi smutek minął, znowu jestem pełen vigoru. Ogromiaste brawa dla: Szczęściarza, Deryla i welszy z TK. Ahoj!
Welsh Terrier Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 BRAWO! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola::laola::laola::laola:
zadziorny Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ja też już jestem w domciu :multi:. Odwieźliśmy bogulę do Tarnowskich Gór, a bos obecnie sam się odwozi do Wodzisławia :cool3:. Coztego mam prezent od borsaf dla Malizny :cool3: :loveu: :razz:
zadziorny Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Tak się prezentował Szczęściarz w konkurencjach finałowych :loveu::
zadziorny Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A tak wyglądała Enola i jej szczęśliwa pańcia po wygraniu Grupy III :cool3: :loveu:: Reszta fotek jutro i pojutrze :cool3: :razz:
Ibolya Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 BARDZO SERDECZNE GRATULACJE DLA MŁODSZYCH KLONÓW PRZEKAZUJE BODRYŚ :cool2::cool2::cool2: [SIZE=2]Elu bardzo się cieszę, że debiut Szczęściarza wypadł tak dobrze :klacz::klacz: Fotki trochę od tyłu zrobione, ale i tak widać, że prezentował się pięknie :multi: Ali wielkie gratulację dla Derylka, ale przede wszystkim dla Ciebie :Cool!::Rose: Tym sposobem Deryś rozpoczął marsz po dorosły czempionat :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: bogula mam nadzieję, że rano znajdę post od Ciebie jak odpalę dogo :mad: A my byliśmy dziś na trymowanku :evil_lol: ZUZKA wygląda piknie :kiss_2: A Bodryś ...... goło :eek2: [SIZE=1](foty będą jutro)
bogula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Siemka! wypadałoby zakląć szpetnie, bo już całą relację z Wrocławia gdzieś mi zeżarło:diabloti: .Jeszcze raz!:evil_lol: Od razu piszę, że w schronie nie byłam---wśród welszów i erdeli dotarło do mnie z całą mocą, że tylko (?!) szorstkie, podpalane jest w stanie mnie zakręcić...miłość jest niewytłumaczalna... Na murawie boiska zostałam wyściskana i wyprzytulana przez nitencję, niedźwiedzię, borsaf z rodziną,Ramir,Fukę. A cały dzień dzieliłam z Ali z TZ, Elą_h i Magdą&Dex. Anioły zadziorny i bos stale rozkładali skrzydła nade mną---zadziorny wspaniale prowadzi,bos przemile odbiera świat---droga z nimi była fajowska!!! Dzięki, Wam chłopaki! coztego---trzeba brać tzw. byka za rogi a nie zasłaniać się mamusią;) :cool3: ; wyludniona autostrada to jest to! Yaris pod kontrolą zadziornego pokonywał przestrzeń niczym prom kosmiczny, ech!:loveu:
bogula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Siemka! no, skoro post poszedł, to teraz będzie o psach. Derylek bardzo przypominał mi utraconego Fafika---budową, poruszaniem się, minami. Do Luckiego kleiłam się przewlekle, złapał mnie za serce...Kto był, to widział jakie miałam wkręty......Psy pokazywane przez TK cudne! Nasze-dogomaniackie-psy przygotowane pokazowo, z TK ,jasne, że też.Inne to tak, jakby ludziom brakowało czasu, wiedzy----poprostu nie są z nami;) i nie ma kto im zmyć głowy albo połechtać :lol: Dopisało nam wczoraj wszystko...Wypada powiedzieć "dozobaczyska"... Myślę, że niedługo fotoreporterzy wylizą z pościeli i zobaczycie, jak miło spędziliśmy czas............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witajcie :lol: Z pościeli to mnie Gaja wyciągnęła już o 4:30 :mad:, ale teraz nie mam czasu na foty ponieważ trza mi zasuwać do pracusi :shake: :angryy:
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Hejka , jak to pisze Ali. Pozdrowienia jeszcze raz dla wszystkich wystawiaczy i piesów. Spisali się na medal i to z tego najlepszego , najbardziej pożądanego kruszcu :lol: Gorące uściski dla dogomaniackiej braci.....i fakt jak pisała Nitencja , obrodziło w dogomaniaków we Wrocku...obrodziło. Powiem tak....... mogę teraz sobie poswawolić , bo niektórzy dopiero jutro zjadą do domków.....i napewno już nie będą czytać moich postów. Wind, moja Ty góru, z drżeniem serca fotografowałem wczoraj, światło jeszcze gorsze jak w Chorzowie.......cholernie ostre.......ale starałem się stosować do Twoich wskazówek.......wyszło przekombinowane :evil_lol: :cool3: ;) ;) Z cięzkim sercem ,łzami w oczach i pełnymi majtami wstawię jakieś tam fotki :evil_lol: :crazyeye: ;) :loveu: :evil_lol:
bogula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dawaj, bos, dawaj! sama jestem ciekawa:cool1:
Nitencja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 W oczekiwaniu na zdjecia BOsa zapraszam do galerii dzieci . Bogula moze jednak ..szczeniaczek ;-) ?? http://s32.photobucket.com/albums/d11/Nitencja/puppies/?sc=1&addtype=local
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Do Wrocka dojechaliśmy szczęśliwie i szybko. Nie będę pisał z jaką szybkością jechaliśmy, ale jak pisała bogula ......... prom kosmiczny..Yaris.....z autonautami......na pokładzie pruł powietrze niczym rozędzona gazela.....lub coś koło tego........oczywiście mowa o bezpieczeństwie.:evil_lol: W każdym bądź razie ciasto boguli dotarło w stanie prawie nienaruszonym. Raz tylko na wybojach gdy podskoczyliśmy bogula przypadkiem siała do formy z ciastem......:eviltong:...ale zaraz zatrzymaliśmy się ...i nożykami zdrapaliśmy przyklejone do szlachetnej tylnej części ciała kawałki ciasta..Potem ładnie pozlepialiśmy wszystko oblizaliśmy noże i palce........i posmerfowaliśmy dalej. Teraz już wiecie dlaczego mieliśmy takie uśmiechnięte gęby.......z oblizyania noża Pierwszą na wystawie spotkaliśmy Pania z.....Poezji Ruchu. Ale jako pierwsz do obiektywu wpadła mi ta grupka : Ekleruś, zadziorny i jakże by inaczej.....bogula z ciastem :lol:.....w pewnej chwili usłyszałem bardzo głośne nawoływanie, głos jakby znajomy więc zacząłem się rozglądać...........i ujrzałem niedźwiedzicę jak głośno mówi do krótkofalówki........ja niedźwidzica, ja niedźwiedzica......meldować mi się tu zaraz, czekam.....bez odbioru. Przysłaniała nawet krótkofalówkę ręką by jej głos .....spływał :evil_lol: :loveu: prosto do mikrofonu:eviltong: :lol: :cool3: :lol: ;) :lol:....na to wezwanie natychmist z zakamarków stadionu zaczęła się meldować dogomaniacka brać : od lewej Ramir , bogula z ciastem zadziorny i oczywiście niedźwiedzica po środku :lol: :lol:.......niedżwiedzica szybko zdjęła kufer ze smakołykami i podzieliła zebranych :lol:......a miała tego dziewczyna...... :lol:.......bogula jako pierwsza dorwała kosteczki.:eviltong: ;) ..więc ich zabrakło już na początku, jednak reszta rzuciła się na naleśniki , a mnie z racji postury dostał się ten najgrubszy.....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) :lol:....cdn....
coztego Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witam wszystkich przy kawce :) Widzę, że zabawa we Wrocławiu była przednia :lol: A ciasto ze śliwkami? :cool3: Szczęściarz cudnie się prezentuje! :multi: Proszę więcej nie marudzić, ze szczeniak szczeniacki ;) zadziorny, do zobaczenia w Zabrzu na wystawie :razz:
Ibolya Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Heyka (jak to pisze Ali .. i bos) :lol: [SIZE=2]To ja Wam opowiem o ludzkiej goopocie w niedzielny poranek :mad: Nasze spacerki wyglądają tak, że Bodryś idzie na smyczce a Neseczka biega luzem. Ona bardzo się słucha, przybiega na każde zawołanie. Zawsze się tym szczyciłam i byłam z tego dumna, nawet jak kota zobaczy i go pogoni, to wraca natychmiast gdy zawołam, kiedyś dwa koty goniła naraz i też wróciła, gdy zawołałam. No więc wraca ZAWSZE ..... pod warunkiem, że ją odwołam. A dziś goopia pańcia postanowiła SMS-a napisać na spacerku. Zapatrzona byłam w telefon, kiedy nagle usłyszałam, że ktoś krzyczy "Neska !!!", patrzę :eek2:a moja Neseczka przez ulicę pędzi a przed nią kot :mad: to znajoma psiara wołała. Na szczęście nic nie jechało :oops: Już nie krzyczałam, tylko przeszłam na tę drugą stronę za nią [SIZE=1](całkiem mi rozumu nie odjęło, na szczęście) :shake:
bogula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 bos---ja zbieram na psa, a nie na monitor! ten znowu zapluty:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
rita60 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ale wam zazdroszcze,widac,ze bawiliscie sie dobrze:cool3::cool3::cool3:ciekawa jestem,czy wypiliscie piffko za nieobecnych ?
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A tak zaprezentował sie nasz.........SZCZĘŚCIARZ.....:loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol:......prezentował się świetnie, więc ktoś próbował mu podstawić pod nos śmierdzącą nogę by go zdeprymować......:eviltong: :evil_lol: :lol:....ale nie udało się , odwrócił samczą głowę i pokazał się znakomicie...jak na przyszłego poromcę ringów przystało.......:cool3: :evil_lol: ;) ;)
bos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A tu jeszcze kilka fotek naszego malucha........Wybitnie obiecującego :lol: :lol:........uśmiechnięta mordka mówi sama za siebie :lol: :lol:.....cdn....
Recommended Posts