Ali26762 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Lukier podwórzowy jest skaleczony przez moje trzęsące się ręce :( Ale zaraz wstawię. A fotki, oczywiście prześlę. Znaczy Shaggy'iego erdelka, bo Shaggy jamnior pewnie Cię nie interesuje :)
Gosia_i_Luka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Shaggy'ego erdelka jeśli można :cool3: Możesz słać. :)
zadziorny Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] zadziorny: Zaryzykuje jeszcze jednego buziaka z wystawy... dedykowany specjalnie dla Ciebie ;) O qrcze :roll:, jestem zaszczycony :oops:. Wielkie dzięki :loveu: :multi: :cool3:
Ali26762 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ela, Ibolya - Aga zgłosiła Czikę, nie martwcie się :)
zadziorny Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Witajcie :lol: Dzień wstał pochmurny, ale ciepły (17 °C) :roll: :cool1:. Może później pojawi się słoneczko :hmmmm: :niewiem:. Ali, a gdzie zgłosiła? :roll:
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Ali26762']Ela, Ibolya - Aga zgłosiła Czikę, nie martwcie się :) O'k. Dzięki za wiadomość :multi: OCZYWIŚCIE ZASPAŁAM :mad: :mad:
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='zadziorny']Witajcie :lol: Dzień wstał pochmurny, ale ciepły (17 °C) :roll: :cool1:. Może później pojawi się słoneczko :hmmmm: :niewiem:. Ali, a gdzie zgłosiła? :roll: U nas też bardzo ładny dzionek się zapowiada, świeci słoneczko. A ja nawet kawki nie mogłam w spokoju wypić :mad: :shake: :shake: zadziorny do Poznania zgłosiła :multi:
Ali26762 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Heyka :) Aga już w powietrzu, w drodze do Turcji. Piękny prezent na urodziny, a dzisiaj właśnie obchodzi :loveu: Mam nadzieję, że będzie bardzo zadowolona z wyjazdu i wróci szczęśliwa, wypoczęta... A ja dostałam dzisiaj numer startowy na Wrocław i informację, że wystawa nieopłacona, a opłaciłam. No nic, trzeba będzie lecieć do banku i wziąć potwierdzenie.
Wind Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='coztego']A my to co, od macochy?! :mad: Też chcemy zobaczyć "coś szczególnego" :p :lol: :lol: :lol: no jasne, ze nie, ale tak pomyslalam, ze nie kazdego takie "ciekawostki" interesuja ;) No ale dobra ;) Slyszalam o takich firmach, ktore sprzedaja usluge dwa w jednym, czyli fotografowanie i robienie filmu jednoczesnie :cool3: Slyszalam, ale tego na zywo nigdy nie widzialam ;) Az do soboty Hmmm ... ten gosc jednoczesnie krecil film i za pomoca wezyka spustowego robil zdjecia, takim kompakcikiem :lol: Ciekawe co bedzie bardziej profi: film czy zdjecia :evil_lol: W.
vigor Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Witam! W piątek oskubałem 19 miesięcznego welsza. Trwało to dość długo i nie wszystko się udało, bo Bimber miał już wszystkiego dość. Wcześniej wyglądał niczym hippis. Nigdy nie był trymowany, jedynie ciachnięty był nożyczkami i to dość dawno temu. Wczoraj pojechaliśmy odwiedzić Bimberka wraz z Diuną i Vigorową. Początkowo Diuna szczerzyła ząbki i była gotowa ciachnąć kolegę, ale potam jej przeszło. Bimber jest pieskiem z metryką, jednak nie ma jeszcze wyrobionego rodowodu i nie był wystawiany. Wraz ze swoim panem jeździ na polowania, zaciachał już w sąsiedztwie ponad 30 kur :evil_lol:. Paweł (właściel Bimbra) ma w swoim obejściu 8 miesięcznego dzika, z ktorym oswajała się nasza Diuna. Diuna i Bimber Bimber dzik Diuna osaczająca dzika Czy ktoś rozpozna z jakiej znanej hodowli pochodzi Bimber, lub jaki znany welsz jest jego ojcem ? Ahoj!
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 vigor czy ten koleżka to jest z kennelu za miedzą może?
Nitencja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Vigor nie pisz tak tajemniczo tylko pisz po kim BImber jest :)
swallow Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Vigor - ja obstawiam Turzycowe Knieje :cool3: Nitencja - rzadko tu ostatnio bywam i jeszcze Ci nie gratulowałam, chociaż w zasadzie to chyba powinnam gratulować rodzicom tak pięknych maluszków. GRATULUJE Wam wszystkim takich pieknych welszowych kluseczków :loveu:
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='swallow']Vigor - ja obstawiam Turzycowe Knieje :cool3: ......................................... :loveu: A ja jborowy kennel (zważywszy na imię pieska)
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześć Kliwia wysłałam Ci fotki emilem :cool3: :evil_lol:
Kliwia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Czesc Ibolyi i pozostalym dogomaniakom. Ale mnie wypatrzylas.Fotki ogladne niebawem. A teraz czekam na porzadna fotke od Ali. Ale skoro fotki niet to znaczy, ze zameczyla psisko nocnym trymingiem do 5.40, a teraz biedak odsypia. Gaja porzadnie mnie nastraszyla niechodzac na noge. Tym bardziej ze to ta sama ktorej uraz byl w dziecinstwie. Ale juz prawie bol ustapij, tylko po lezeniu przez troche utyka. Elu bylam wczoraj namawiac na kibicowanie w Poznaniu hodowcow Gai. No i z dobrym skutkiem Krzysiek i Marysia powiedzieli ,ze napewno beda.:multi:W koncy to oni sa winni ,ze mam Gaje.:multi:
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 AAle będzie w tym Poznaniu rodzinnie, już się cieszę na fajne spotkanie :multi:
Ela_hryckiewicz Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Witam serdecznie !!! [quote name='Kliwia']Elu bylam wczoraj namawiac na kibicowanie w Poznaniu hodowcow Gai. No i z dobrym skutkiem Krzysiek i Marysia powiedzieli ,ze napewno beda.:multi: W koncy to oni sa winni ,ze mam Gaje.:multi: Kurcze jak się ciesze :loveu: :loveu: Same dobre wiadomości :loveu: Ibolya czy Ty wiesz że w Poznaniu Welsze idą w czwartek a grupy hodowlane w niedziele :-o
Kliwia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Vigor nie mecz nas i podaj wreszcie rozwiazanie konkursu :mad: . Gadaj co to za kennel. Nitecja piekne masz te klusunie.:multi: Przejzalam wszystkie fotki i dla mnie najpiekniejsze jest karmienie z wrotkami w gorze.
Ibolya Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Witam serdecznie !!! Kurcze jak się ciesze :loveu: :loveu: Same dobre wiadomości :loveu: Ibolya czy Ty wiesz że w Poznaniu Welsze idą w czwartek a grupy hodowlane w niedziele :-o OO maatko !! ale mnie zastrzeliłaś :crazyeye: muszę pomyśleć do jutra .... i ochłonąć :-o ... idę spać .... bo znowu jutro zaśpię :evil_lol:... dobranoc Wszystkim Nocnym Markom :cool3: papa
Kliwia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Elu 3 grupa jest w piatek i finaly grup z tego dnia ,rowniez.: Piątek/Friday - 10.11.2006 Grupa/Group 3 Grupa/Group 6 Grupa/Group 10 Konkurencje finałowe / Final Competitions informacje mozna znalesc tu: http://www.worlddogshow2006.pl/judge_pl.php
Ela_hryckiewicz Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 I oni są winni że Dora trafiła do mnie jako dwuletnia sunia :loveu: i nie żałuje tego. Pamiętasz jaka była zarośnięta i szczuplutka :loveu: ty ją pierwsza widziałaś. Bardzo dawno temu jak Tadeusz opowiadał mi o Nandzie to powiedziałam że nigdy nie chcę tego brzydactwa w domu widzieć :evil_lol: No i stało się ulitowałam się nad suczką, ktora szukała domu, i masz żadnego nie chcę psa jak Walijczyka . Teraz nigdy nie mowię nigdy :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Kurcze jak ja patrzyłam :mad: Ali odebrałam priwa jest :cool2: w czwartek o ktorej godzinie będziesz w Pile będe czekać na ciebie i liczyć na twoje zdolności manualne :evil_lol:
Ali26762 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Elu, nie mam pojęcia o której, ale jedno wiem - będziemy :multi: Ty też na pewno masz już przygotowanego Szczęściarza, drobne retusze zdążymy zrobić, nie martw się :) Proszę Państwa, Deryś dzisiaj wygląda tak:
jborowy Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Ibolya']A ja jborowy kennel (zważywszy na imię pieska) Hi hi. Chodzi Ci zapewne o to że imię też na "B", bo tak naprawdę to jborowy kennel nazywa się "Borowy Kennel". Jednak to chyba nie jest psior z mojej hodowli - w ogóle do mnie nie podobny.
Recommended Posts