Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja super słodkości....:loveu: :loveu: :loveu:

.....a ta to jakaś akrobatka będzie.......prawie na nosie stoi z kopytkami do góry:eviltong: :eviltong: :eviltong: ........co te sunie juz potrafią wyczyniać.....:eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

[quote name='bogula']Hanysy! czy ktoś jedzie do Wrocławia w przyszłą sobotę i ma wolne m-ce w aucie?
My z bosem jedziemy na 100%, tylko jeszcze nie dogadaliśmy szczegółów (jakim autkiem i w jakim składzie :hmmmm: :niewiem:). Sadzę jednak, że dla Ciebie miejsce się na pewno znajdzie :cool3: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='zadziorny']My z bosem jedziemy na 100%, tylko jeszcze nie dogadaliśmy szczegółów (jakim autkiem i w jakim składzie :hmmmm: :niewiem:). Sadzę jednak, że dla Ciebie miejsce się na pewno znajdzie :cool3: :loveu: :multi:

.........to mi się podoba.....100% pewności.....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)

Mus się dogadać...........:evil_lol: :evil_lol:, Justyna na pewno nie pojedzie bo jest w Niemczech, a Jola.......no cóż jak pojadą z nami laski to przecież nie będziemy drzewa do lasu wozić.......:evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;):eviltong: :eviltong::lol: :lol:

Posted

Witam serdecznie !!!

Jeden dzień nie byłoam na dogo, a tyle dobrych wieści :loveu:
ale będzie spotkanie :lol:

Ali czy dobrze wyczytałam będzie Dex :-o

Nitencja dziewczyny piękne :loveu:
najbardziej w tym wieku lubiałam ich wąchać (są takie cieplutkie
mięciutki niewinne :evil_lol: no i ten zapach).

Posted

Ela zgadzam sie :)
A wlasnie, kiedy mozna pazurki im podciac ?? zaczynaja Roxy "rysowac"
A moje dwa diably czyli ALex i Matisse na ogrodku zrobily sobie polowanie z osaczaniem i dopadly mysz ! Wyszlo to o czym ciagle pisali Anglicy ze terriery to idealne myszolapy i szczurolapy.....

Posted

[quote name='Ali26762']Hurra! Zobaczymy się wobec tego - ależ się cieszę :multi:
A właśnie - kto się wybiera do Wrocławia pokibicować?
Trochę się zapaliłam do pomysłu :evil_lol: pomyślałam, że pojadę se pociągiem i pobędę z psią rodziną trochę.. ale zajrzałam na www.pkp.pl i zapał mi minął, jak zobaczyłam, że 6,5 godz. trzeba jechać w jedną stronę :eek2::flaming:

Tak więc, Ali, pokibicuję Wam na jakiejś innej wystawie, we Wrocku bedę z Wami wirtualnie :iloveyou::thumbs::thumbs:

Posted

Nitencja jakie piękne dziewczynki
cztery aniołeczki :lilangel::lilangel::lilangel: :lilangel: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
najbardziej mi się podoba ta "dogórykołami" hihi :bigcool::bigcool:

Ali czy Dexiu też będzie wystawiany?
To znowuż Klony zaszaleją :B-fly::huh::ylsuper: aaale bym chciała tam być !

Posted

O widzę, że jest Ela_h, Elu są jakieś wieści :???:

A u nas zaraz będzie śpiewało KOMBII, mamy imprę pt. "Żegnaj lato na rok"

A ja jeszcze muszę zapylać Bruna wyprowadzić :scared:
Już raz byłam, muszę jeszcze raz i jutro rano znów, jego państwo pojechali na wesele :cunao:

Posted

Nitencja napisał(a):
Ela_hryckiewicz napisał(a):
najbardziej w tym wieku lubiałam ich wąchać (są takie cieplutkie mięciutki niewinne :evil_lol: no i ten zapach)
Ela zgadzam sie :)

Ja też :cool3: :loveu:
Nitencja napisał(a):
A wlasnie, kiedy mozna pazurki im podciac ?? zaczynaja Roxy "rysowac"

Ja obcinam, kiedy kluski mają około tygodnia :roll: :razz: :lol:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz'] Ibolya no niestety Dexio jest na mazurach
i jego nie będzie z czego bardzo ubolewam :placz:
a Ali gdzieś pisała, że będzie Magda_i_Dex, tzn., że będzie sama Magda?

Posted

Wstawiam kilka fotek z nad morza :cool3: :lol: :razz:.

Kiedy przyjechaliśmy do Białogóry przywitała nas sztormowa pogoda:

Wiatr był tak porywisty, że przeganiał piasek po plaży, a piesom stawiał uszy na sztorc (prawdziwe "zadziorne uszyska" się z nich zrobiły :evil_lol:):

Posted

Siemka! byłam na filmie "S@motność w sieci", mam mieszane wrażenia, ale obraz plastyczny bardzo:cool3: ...Fragment o tym , jak Jakub odwiedza miejsce po "Katrinie"-wietrze w USA, spotyka kobietę z smyczą w ręku---szukała swojej Maggi...nie znajomych czy rodzinę...szła wśród zniszczeń na obcasach i ciągła za sobą pobrzękującą smycz...:-(
bos / zadziorny---będziemy w tzw. kontakcie.....;)

Posted

Witam!
Dużo zdrówka dla kluseczek i spokojnych nocek dla Bo i Nitencji życza Vigorowie.
Wreszcie dzisiaj uporaliśmy się z pracami w pasiece. Pozostalo jeszcze dokarmianie na zimę. Wysoka temperatura uniemożliwia dokarmianie, gdyż mogą wystąpić rabunki w pasiece. W tym roku pozyskałem 160 litrów pysznego miodziku (60 litrów lipowego i 100 litrów spadzi iglastej) z 7 pni. Nie jest to jakaś wysoka wydajność, ale u nas są słabe pożytki.
W najbliższych dniach jadę z Diuną do gościa, który na 6 miesięcznego dzika. Zobaczymy jak zachowa się pies z instynktem łowieckim :cool3::mad:.
Zadziorny piękne laski zabrałes ze sobą nad morze.
Bogula - trzymamy pazurki za szybkie spotkanie welszyka i Pańci Boguli.
Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...