bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 .......i dalej CHORZÓW....... .........GILLROY i ALEX .......GILLROY ............ALEX ........i jeszcze GILLROY.... ;)....cdn....
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wind napisał(a):Dla kogo ciezki, dla tego ciezki ... ja tam jade na wakcje :multi: :loveu: Ty to masz się dobrze.....aż Ci zazdroszczę........przyjemnego pobytu na Helu pozdrowionka dla Marka i wysciskaj Majeczkę.....:multi: :lol: A tak przy okazji skoro jeszcze jesteś...... dziś w Chorzowie było strasznie ostre słonko.....nakombinowałem sie z ustawieniem siebie i aparatu co niemiara.....nie mogę powiedzieć że byłbym zadowolony. Może jakaś podpowiedź na PW ......plisssss. :loveu: :cool3::lol: ;)
Wind Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 bosik, Bardzo dziekujemy, rodzinka wysciskana :loveu: I juz wysylam PW :-) W.
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Heyka :multi: Jeszcze parę fotek z Wa-wy. Oto nasza piękna weteranka we wspaniałej kondycji :huh::huh: DEBORA z Kozackich Stepów czyli cioteczna babka tych dwojga, które widzieliście wcześniej :sweetCyb::B-fly::ylsuper: Prezentacja w klasie Prezentacja na BIS Weteran I PUDŁO :klacz::klacz::klacz: :cool2::cool2::cunao: :Rose: Reszta fotek będzie jutro. Mam jeszcze Dogomaniaczki i harce Bodrysia i Cziki po występie. No i w dalszym ciągu czekam .... na odpowiedź ... jeszcze nikt nie zgadł co to był za psiur :confused: :confused: :confused: :Dog_run: bos ... nie zgadłeś .... :niewiem:
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 CHORZÓW........... MAREA z Psiego Chaosu..... ocena ......bdb .....ENOLA z Turzycowych Kniej .....i jeszcze jedno ujęcie GILLROYA....który zdobył wszystko co można było..........wygrał nawet z ALEXEM...... ..........i na koniec ENOLA......ocena dosk. złoto,CWC, NSwR :lol:
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wind udanego URLOPU, bawcie się wspaniale, wypoczywaj i wracaj do nas opalona i szczęśliwa 8-):cool::sleep2::siara::thumbs::knajpa::eating::drink1::laola:
Kliwia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 A co to za piesek ten Gillroy, czyzby to tan nowy nabytek z holandii? To nie mozliwe, bylby mlodszy. Kochani dzieki wszystkim za mile slowa, i gratulacje.:buzi::Cool!: Poniewaz tak pieknie pisaliscie o kondycji welshy, to teraz zaluje, ze nie ufocilysmy pra dziedka Debory ( no nie doslownie). Przyjechal z Poznania, goscinnie na wystawe. Byl wytrymowany,a wyglad mial 9- 10 lat Welsha(tyle dawala mu, Ibolya widzac jak biega po boisku.) Ten Ch.PL.z hodowli mysliwego "Lisi ..." mial 16 lat. I to jest super kondycja.!!!! Wlasciciele mowili, ze gdyby nie to,ze jest po nowotworowej operacji jadra, to napewno wystepowalby na ringu. Ciesze sie, ze zawsze mozna liczyc na dogomaniackich kibicow :Falaire,Jury,Age i Mikolaja, Ibolye, oraz wlascicieli pieknych Lakelandek. Atmosfera byla super , pogoda tez dopisala. Ibolya extra foty.Przyslij mi prosze na maila. Aga jeszcze raz gratuluja zakonczenia Ch.Pl. Nikit wielkie gratulacje z Ch.PL. :laola: O kurcze ja tu siedze i siedze , a to zaraz ranek, dobrze mi idzie odrabianie zaleglosci na forum.Cale szczescie, ze jutro , nie to juz dzis, mam wolne.Ale i tak ide juz spac.:sleep2:.
vigor Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witam! Ibolya, Bos - extra foty, Wam słoneczko wogóle nie utrudnia ich robienie toteż już nic nie kombinujcie. Bos - dzięki za pozdrowienia; również ślę do Wodzisławia życzenia wszystkiego najlepszego dla całego klanu BOSIKÓW. Kasia ostatecznie wybrała stosunki międzynarodowe z zamiarem studiowania handlu zagranicznego po II roku. U nas okropaśnie zimno -brrrrr - bo tylko 4*C, ale słoneczko z każdą chwila świeci jaśniej. Ahoj!
Flaire Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='bos'][SIZE=2]A tam na zdjątkach Iboly widać dogo siostry......jak im poszło..... :cool3: :lol: Nie wiem, czy o mnie chodziło, ale jeśli tak, to ja nie wystawiałam, byłam tylko towarzysko, a konkretnie, żeby pilnować, coby aga_o zbytnio się przed występem w ringu nie spiła tylko pozostawiła to na powystępie. :razz:
Nitencja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Lo matko !! Ile znow do czytania bylo !!! Jborowy ja mysle ze do tego najlepiej nadaja sie welshe ;-) Roksana aktalnie lezy na moich nogach i ani jej sie sni rodzenie dzieci, to chyba beda bardzo leniwe szczeniaki :cool3: Bos dzieki za tak piekna fotorelacje z Chorzowa. Mysle ze musisz kiedys do nas zawitac i porozmawiac :)
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Nitencja']........ Bos dzieki za tak piekna fotorelacje z Chorzowa. Mysle ze musisz kiedys do nas zawitac i porozmawiac :) Chętnie przyjadę , , nawet zabiorę sprzęt do trymowania i bedziesz nas uczyć............a przy okazji pogadamy. ..........a zadziorny w piątek będzie się już meldował na dogo. Mówiłem mu żeby coś skrobnął z kawiarenki internetowj, ale jest tak zajęty przerabianiem grzybków na marynowane , w soli , suszone, pieczone , z jajkiem , z wódką tzn na ostro, w majonezie i musztardzie, z jabłkami, prawdziwki ze śliwkami..........i więcej nie pamiętam.:diabloti: :evil_lol: ;) .....a to zdjątko MMS -em trzymałem bezpośrednio od zadziornego po 30 min zbierania......................:eviltong: ;) Jeszcze brakowało by mu tam Vigora to napewno by zrobił podgrzybki na miodzie............:lol: :evil_lol: ;) Podobno jest grzybów od zatrzęsienia........i przez najbliższy rok głównym daniem u zadziornego będą grzyby.......w każdej postaci. :eviltong: :eviltong: :eviltong::crazyeye: ;) ;) Flaire, tak również o Tobie myślałem.....:lol: :lol: :lol:
bogula Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witajcie! Poznałam Mareę, ale to z różnych względów nie będzie moja psina... A dzisiaj dorwałam Emi, tą TW z uszkami jak ONek...!Wytarmosiłam zarazę, wytargałam za futro...Szczerzyłam do niej zęby, ona do mnie powarkiwała radośnie...Ona jest bombowa! teraz musi chodzić bezwzględnie na smyczy, bo zanurzyła ząbki w nodze pewnej pani:evil_lol: i obowiązuje ,bidulkę, obserwacja...(mimo udokumentowanego szczepienia). Moja starsza córcia wróciła szczęśliwie!
Flaire Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='bos']Podobno jest grzybów od zatrzęsienia........i przez najbliższy rok głównym daniem u zadziornego będą grzyby.......w każdej postaci. :eviltong: :eviltong: :eviltong::crazyeye: ;) ;) A on się zna na grzybach? Bo jeśli tak, to ja się do niego na obiadek wpraszam! :-) A jeśli nie, to może sam mnie zaprosi! ;-)
tunio Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gwarek,telefon zostawilam w kurtce,a kurtki nie zabralam na koczowanie pod ringiem chartow totez sila rzeczy nie odebralam :oops: Do domu dotarlam jednak bez problemu,tak wiec luzik :) Dziekuje za podrzutke na wystawe i gratuluje NSwR :cool1: Milo bylo ponowanie sie spotkac i jednoczesnie chcialam powiedziec,ze Bos ma u mnie kreche za brak relacji z wilczarzowego ringu :eviltong: A dzialo sie tam,oj dzialo :diabloti: :diabloti: :diabloti: BTW.I z racji faktu,ze gdybym czegos nie zostawila na wystawie to nie bylabym soba tym razem wrocilam do domu bez kurtki...Fajnie,ze przynajmniej zostala u swoich i ze nie bylo tam zadnych koniecznie mi potrzebnych do egzystencji dokumentow.
Nitencja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Carragan czyli byla goraca atmosfera na ringu ze kurteczki nie potrzebowalas :-D Duzo db i bdb ?? ;-) Bos trymerow brac nie musisz ( no chyba ze masz wersje leworeczna ) a gdzie fotki MAtyska :-D ??
tunio Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Nitencja']Duzo db i bdb ?? ;-) Nawet gorzej :razz: Sedzina leciala przez cala skale ocen,zaczynajac od "nie do oceny",a konczac na "doskonalej".Tyle,ze ocene doskonala dostalo szesc wilczarzy na bodajze szesnascie prezentowanych,z czego tylko jeden samiec ;) Co do wygranej to wygrala piekna suka,doslownie plynaca po ringu,choc mam nadzieje,ze z wiekiem (ma niespelna dwa lata)rozwinie sie u niej charakter pod odpowiednim kierunkiem,bo obecnie jest jak dla mnie nieco zbyt plochliwa i nerwowa w obejsciu,co wplywa na moj stosunek do niej ;)Tak wiec oby rozwijala sie pod wzgledem charakteru rowniez dobrze jak eksterieru,a wyrosna z niej ludzie ;)Zreszta,oprocz BOB zgarnela rowniez BOG i BIS ;) A oto ona tuz po zgarnieciu rasy oraz dumny hodowca i pani Elisabet Janzon,arbiter Szkoda tylko,ze na zdjeciu nie widac jak sie rusza,bo to naprawde cos pieknego
Flaire Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 carr, na zdjęciu ta sucz wygląda bardzo młodziutko, taki szczypiorowaty szczenior jeszcze, troszkę jak moja Leokadia ;-) . Ale ładna jest! Ibolya, na tym serwisie znajdziesz dwie fotki Bodrysia. Trzeba wejść w Wystawy->fotorelacje, a potem Warszawa - 9 wrzesień 2006.
Welsh Terrier Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witam! Wpadłam Was powiadomić o reportażu o Ozzy'm w Interwencji. Tu możecie obejrzeć http://interwencja.interia.pl/news?inf=789962 Przez przypadek włączyłam na polsat i obejrzałam, straszne to jest.
Flaire Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 O Ozzy'm jest na dogomanii cały specjalny dział. Osoby zainteresowane dyskusją na ten temat (i inne z nim powiązane) zapraszam tutaj.
Ali26762 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Heyka :) Obejrzałam tę Interwencję z Twojego linka, Welsh Terrier - przerażające... :shake: :shake: :shake: Mam pytanko do Was - co to za grzyb?
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Flaire']A on się zna na grzybach? Bo jeśli tak, to ja się do niego na obiadek wpraszam! :-) A jeśli nie, to może sam mnie zaprosi! ;-) Myślę że tak.......:evil_lol::thinkerg: :eviltong: :lol: ;) Wczoraj gdy z nim rozmawiałem przez :handy: miałem również okazję zamienić parę słów z jego TZ.........okazuję się że trafili na całą polanę ....szatanów.... oczywiście w grzybowym wydaniu. Wyglądały ponoć przecudownie w takiej całej masie.........:lol: Otrzymałem nawet propozycję czy nie potrzeba mi parę dla teściowej...............;) ;):evil_lol: :evil_lol:......widać więc że oboje wiedzą o czym mówią a mama zadziornego może spać spokojnie........:evil_lol: ;)
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nitencja napisał(a):Carragan czyli byla goraca atmosfera na ringu ze kurteczki nie potrzebowalas :-D Duzo db i bdb ?? ;-) Bos trymerow brac nie musisz ( no chyba ze masz wersje leworeczna ) a gdzie fotki MAtyska :-D ?? ................przykro mi ......ani jedna nie wyszła.....:shake:...:eviltong:;)
rita60 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Welsh Terrier']Witam! Wpadłam Was powiadomić o reportażu o Ozzy'm w Interwencji. Tu możecie obejrzeć http://interwencja.interia.pl/news?inf=789962 Przez przypadek włączyłam na polsat i obejrzałam, straszne to jest. Myszka na stronie informacyjnej,podała,ze ten program ukaze sie jutro...........:cool3::mad::cool3:
bos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) Mam pytanko do Was - co to za grzyb? Na pewno .....leśny.........wygląda na podgrzybek , choć podgrzybek ma gładki kapelusz.....lub borowik
Recommended Posts