Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ŻABA DZIAŁA !!! No to wstawiam pozostałe foty. CZIKA z Szumiących Klonów Ustawiamy się Kucamy :razz: Rundka Postawa cdn. .....
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 AAAAAAAAleeeeeeeeee foooooootyyyyyyyyy.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ibolya suuuuuuperrrrrrr , ale ja jeszcze nie dorobiłem sie panoramicznego monitora , .......chyba nadszedł ten moment......:loveu: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:;) ;)
Nitencja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 foty .jak stolica :) IBOLYA dziiiieeeeeeki :) 100% welshy pieknie zrobionych
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :oops2: o matko i córko, zapomniałam fotki pomniejszyć, sorki, już się poprawiam :evil_lol:
Flaire Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Nitencja']100% welshy pieknie zrobionychNitencja, wiedziałam, że Ci się spodoba! :-) Prawda, jak to miło? :loveu: A wszystko to zasługa Kliwii! Tym bardziej żal, że weteranów nie porównują o rasę, bo mielibyśmy trzy pięknie zrobione welsze w ringu razem! :loveu: Ale nawet jeden po drugim było fajnie, no i w porównaniu o rasę miotowe rodzeństwo!
nikit1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Dobry wieczór! Chciałam się bezwstydnie pochwalić - Borysek dziś ukończył Championat Polski - zdobywając CWC w Chorzowie :multi:
Ali26762 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Heyka :) No nikit, jak tak możesz! ;) :D :D :D Gratulacje ogromne dla Was, dla Nitencji, Alexa i Matiska, a także dla innych wystawiających i wystawianych w Chorzowie :multi: :multi: :multi: Ibolya, bos - super foty!
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='nikit1']Dobry wieczór! Chciałam się bezwstydnie pochwalić - Borysek dziś ukończył Championat Polski - zdobywając CWC w Chorzowie :multi: ......brawo dla Borysa....bo tak trzeba mówić do Championa.......dostojnie.....:multi: :multi: :multi: :evil_lol: ;) ;) ......i dlaczego się nie widzieliśmy..............:shake: :shake: :cool3::razz: :lol: :lol: ;) A tak przy okazji za wszystkie osiągnięcia dla dogomaniackich piesów w Warszawie i Chorzowie wielkie brawa........tak trzymać :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]A tam na zdjątkach Iboly widać dogo siostry......jak im poszło..... :cool3: :lol:
nikit1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ali - no przepraszam...:oops: ;) A tak na marginesie - dzis widzialam welsha w wersji "na hipisa"...:crazyeye: nie zdąrzyłam wyjąć aparatu, coby fotkę trzasnąć, ale to chyba z wrazenia...
Ali26762 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Faaaaajne są hippiski :multi: Rodzinka ze strony TZ-ta zawsze mnie ściga, żebym nie ruszała futra, bo zarośnięty welszyk ponoć lepiej wygląda ;) :D
nikit1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ali26762 napisał(a):Faaaaajne są hippiski :multi: Rodzinka ze strony TZ-ta zawsze mnie ściga, żebym nie ruszała futra, bo zarośnięty welszyk ponoć lepiej wygląda ;) :D Ali - powiedz im, ze się mylą :roll: a Deryś to chłopak z klasą i dba o swój wizerunek zmieniając "odzież wierzchnią" :razz:
Ali26762 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 nikit - mówię, mówię, ale oni wiedzą swoje :D Co nie przeszkadza mi robić jak ja uważam :D
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 PORÓWNANIE CZIKA I BODRYŚ Rundka Pan sędzia się zastanawia Czekamy na werdykt No, kto wygra, jak myślisz? Pytam Agi a Aga mnie Tym razem Bodryś
nikit1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Ali26762']nikit - mówię, mówię, ale oni wiedzą swoje :D Co nie przeszkadza mi robić jak uważam :D u nas z kolei wszyscy stawiają oczy jak mówię, ze Rollo chodzi do fryzjera :lol:
Gosia_i_Luka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ali26762 napisał(a):Faaaaajne są hippiski :multi: Rodzinka ze strony TZ-ta zawsze mnie ściga, żebym nie ruszała futra, bo zarośnięty welszyk ponoć lepiej wygląda ;) :D Ja też tak zawsze myślałam, dopóki nie poznałam Ludwisia i Derysia - nie wyobrażam sobie już teraz, żeby chłopaki chodziły takie misiowate! To uwłaczałoby ich godności. :lol:
Ali26762 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ja też tak zawsze myślałam, dopóki nie poznałam Ludwisia i Derysia - nie wyobrażam sobie już teraz, żeby chłopaki chodziły takie misiowate! To uwłaczałoby ich godności. :lol: Prawda? :p
Gosia_i_Luka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ali26762 napisał(a):Prawda? :p Absolutna! :lol:
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Fotki jeszcze bedą, jak wywietrzę kity. Jeszcze muszę Wam pokazać GAJĘ !!!
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 CHORZÓW cd. ......... .....High Flyer's GILLROY w rękach Barbary Wilk z Turzycowych Kniej........ .....w ringu ARAMIS Palmira Północy....... ....i GILLROY w ringu...... ..........wygrał w klasie otwartej GILLROY KLASA Championów .........INVADER.......of Happytaliss :evil_lol:......co za poświęcenie handlerki.....:lol: ;) :lol:...cdn...
jborowy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 coztego - zwróć uwagę, że dotrzymałem słowa i jedna z moich suczek ma na imię "NATALIE".
jborowy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 bo, nitencja - dość opier.... Meldować tu zaraz jak idzie poród.
bos Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='nikit1']Ali - no przepraszam...:oops: ;) A tak na marginesie - dzis widzialam welsha w wersji "na hipisa"...:crazyeye: nie zdąrzyłam wyjąć aparatu, coby fotkę trzasnąć, ale to chyba z wrazenia... W Chorzowie był taki.........to na pewno ten..........zdjęcie wprawdzie nie pierwszej jakości żeby nie powiedzieć podłe , ale zauważyłem w ostatniej chwili.....iiiii niestety bez ostrosci, miało iść do wyrzucenia , jednak.......... ......był też jego brat.......sceniorek....TOFI :evil_lol:
coztego Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='jborowy']coztego - zwróć uwagę, że dotrzymałem słowa i jedna z moich suczek ma na imię "NATALIE". Zauważyłam oczywiście i bardzo jestem dumna ze swojej imienniczki ;) Wiedziałam, że bos hippisa musiał uchwycić :evil_lol: Powiem Wam, że przez Was też mam zboczenie w temacie "zrobionych" psów :p Niedawno tłumaczyłam mojej przyjaciółce, że zarośniąte erdele wcale nie są ładniejsze :evil_lol: Dobranoc Wszystkim, trzeba się wyspać, jutro ciężki dzień pracy :roll:
Wind Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 coztego napisał(a): Dobranoc Wszystkim, trzeba się wyspać, jutro ciężki dzień pracy :roll: Dla kogo ciezki, dla tego ciezki ... ja tam jade na wakcje :multi: :loveu:
Recommended Posts