Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

AAAAAAAAleeeeeeeeee foooooootyyyyyyyyy.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ibolya suuuuuuperrrrrrr , ale ja jeszcze nie dorobiłem sie panoramicznego monitora , .......chyba nadszedł ten moment......:loveu: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:;) ;)

Posted

[quote name='Nitencja']100% welshy pieknie zrobionychNitencja, wiedziałam, że Ci się spodoba! :-) Prawda, jak to miło? :loveu: A wszystko to zasługa Kliwii! Tym bardziej żal, że weteranów nie porównują o rasę, bo mielibyśmy trzy pięknie zrobione welsze w ringu razem! :loveu: Ale nawet jeden po drugim było fajnie, no i w porównaniu o rasę miotowe rodzeństwo!

Posted

Heyka :)

No nikit, jak tak możesz! ;) :D :D :D

Gratulacje ogromne dla Was, dla Nitencji, Alexa i Matiska, a także dla innych wystawiających i wystawianych w Chorzowie :multi: :multi: :multi:

Ibolya, bos - super foty!

Posted

[quote name='nikit1']Dobry wieczór!
Chciałam się bezwstydnie pochwalić - Borysek dziś ukończył Championat Polski - zdobywając CWC w Chorzowie :multi:

......brawo dla Borysa....bo tak trzeba mówić do Championa.......dostojnie.....:multi: :multi: :multi: :evil_lol: ;) ;)
......i dlaczego się nie widzieliśmy..............:shake: :shake: :cool3::razz: :lol: :lol: ;)

A tak przy okazji za wszystkie osiągnięcia dla dogomaniackich piesów w Warszawie i Chorzowie wielkie brawa........tak trzymać :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[SIZE=2]A tam na zdjątkach Iboly widać dogo siostry......jak im poszło..... :cool3: :lol:

Posted

Ali - no przepraszam...:oops: ;)

A tak na marginesie - dzis widzialam welsha w wersji "na hipisa"...:crazyeye: nie zdąrzyłam wyjąć aparatu, coby fotkę trzasnąć, ale to chyba z wrazenia...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Faaaaajne są hippiski :multi:
Rodzinka ze strony TZ-ta zawsze mnie ściga, żebym nie ruszała futra, bo zarośnięty welszyk ponoć lepiej wygląda ;) :D

Ali - powiedz im, ze się mylą :roll: a Deryś to chłopak z klasą i dba o swój wizerunek zmieniając "odzież wierzchnią" :razz:

Posted

PORÓWNANIE

CZIKA I BODRYŚ

Rundka

Pan sędzia się zastanawia

Czekamy na werdykt

No, kto wygra, jak myślisz? Pytam Agi a Aga mnie

Tym razem Bodryś

Posted

[quote name='Ali26762']nikit - mówię, mówię, ale oni wiedzą swoje :D
Co nie przeszkadza mi robić jak uważam :D

u nas z kolei wszyscy stawiają oczy jak mówię, ze Rollo chodzi do fryzjera :lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Faaaaajne są hippiski :multi:
Rodzinka ze strony TZ-ta zawsze mnie ściga, żebym nie ruszała futra, bo zarośnięty welszyk ponoć lepiej wygląda ;) :D

Ja też tak zawsze myślałam, dopóki nie poznałam Ludwisia i Derysia - nie wyobrażam sobie już teraz, żeby chłopaki chodziły takie misiowate! To uwłaczałoby ich godności. :lol:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Ja też tak zawsze myślałam, dopóki nie poznałam Ludwisia i Derysia - nie wyobrażam sobie już teraz, żeby chłopaki chodziły takie misiowate! To uwłaczałoby ich godności. :lol:

Prawda? :p

Posted

CHORZÓW cd. .........

.....High Flyer's GILLROY w rękach Barbary Wilk z Turzycowych Kniej........

.....w ringu ARAMIS Palmira Północy.......

....i GILLROY w ringu......

..........wygrał w klasie otwartej GILLROY

KLASA Championów

.........INVADER.......of Happytaliss

:evil_lol:......co za poświęcenie handlerki.....:lol: ;)

:lol:...cdn...

Posted

[quote name='nikit1']Ali - no przepraszam...:oops: ;)

A tak na marginesie - dzis widzialam welsha w wersji "na hipisa"...:crazyeye: nie zdąrzyłam wyjąć aparatu, coby fotkę trzasnąć, ale to chyba z wrazenia...

W Chorzowie był taki.........to na pewno ten..........zdjęcie wprawdzie nie pierwszej jakości żeby nie powiedzieć podłe , ale zauważyłem w ostatniej chwili.....iiiii niestety bez ostrosci, miało iść do wyrzucenia , jednak..........

......był też jego brat.......sceniorek....TOFI

:evil_lol:

Posted

[quote name='jborowy']coztego - zwróć uwagę, że dotrzymałem słowa i jedna z moich suczek ma na imię "NATALIE".
Zauważyłam oczywiście i bardzo jestem dumna ze swojej imienniczki ;)

Wiedziałam, że bos hippisa musiał uchwycić :evil_lol: Powiem Wam, że przez Was też mam zboczenie w temacie "zrobionych" psów :p Niedawno tłumaczyłam mojej przyjaciółce, że zarośniąte erdele wcale nie są ładniejsze :evil_lol:

Dobranoc Wszystkim, trzeba się wyspać, jutro ciężki dzień pracy :roll:

Posted

coztego napisał(a):

Dobranoc Wszystkim, trzeba się wyspać, jutro ciężki dzień pracy :roll:

Dla kogo ciezki, dla tego ciezki ... ja tam jade na wakcje :multi: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...