Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']Ali, przykro mi okrutnie, ze sie nie zobaczymy :( zach, ciesze sie, ze moze Tobie uda sie dotrzec. W poniedzialek ok. 10.00 - 11.00 bede przejezdzac przez Trojmiasto. Jesli wtedy moglybysmy sie gdzies spotkac (a byloby Ci wygodniej) to daj znac :-)
Gosia od Luki, a Ty? Moze i Tobie by sie udalo z nami zobaczyc?

W.
Ooo, dopiero doczytałam, że Wind przybywa! :crazyeye: Ja oczywiście bardzo chętnie, w niedzielę kończę pracę (oby nie na długo ;) - planowana jest wielka wystawa listopad-luty, mam nadzieję na 1/3 etatu, ale puk-puk) także czasu pod dostatkiem. Ale nie mam transoprtu, więc musiałabym skorzystać z dobrego serca kogoś, kto będzie jechał. :roll:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Dzięki za kolejne życzenia, wierszyki i pokrzepienie! wszystko niby rozpedza się "na życie", ale przychodzi taki moment, taka ciemność...
Byłam dzisiaj w zakładzie foto, aby zrobić wielgachne zdjęcie Fafisia.Pani zrobiło się przykro, że psa już nie ma...I zdecydowała, że powiększy inną fotkę niż tę, którą ja wybrałam...bo Fafcio na "jej" fajniejszy!:roll:
Z Mamą siedziałam w knajpce, powiedziała, że codziennie z okna pokoju patrzy na grobek...Pytała, jak sobie radzimy?...Poradziła, aby do kolejnego psa podejść na spoko i aby wziąść ze schronu...
Znajdę...

Posted

carragan napisał(a):
Wiesz,ze jestes moim ulubionym Bosem,prawda ? :lol:

......teraz już wiem......:eviltong: :evil_lol: ;) :cool1: :p

Posted

[quote name='Welsh Terrier']

Bos jako jeden z nielicznych napisałeś przydomek Tuczycowe Knieje przez "j" :PP

......i na dodatek dobrze....:eviltong: :eviltong: ;) ;)

a tak się rysuje czas......:evil_lol: :eviltong: :eviltong:................
łelsiczko Ty nasza.....:lol: :lol:

Posted

[quote name='coztego']...Ale numer :crazyeye: , bos wstawił fotki :evil_lol:

[quote name='Ibolya']OOO :multi::multi: bos się ocknął :multi: ... i wstawia foty ze Sopotu :klacz: super!!

......co za radość.......i ja się z Wami cieszę.......:loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou::bye::calus::buzi:

Posted

Welsh Terrier napisał(a):
A ja muszę się teraz uczyć literek z rosyjskiego :cool3:(sama sobie taki język wybrałam- myślę że to dobry wybór ;) ) :lol: :cool3: Fajny i miły język :eviltong: ;)

....oczywiście ..........ałfawit uże my znajem
.............................uże piszjem i sczitajem
............................i wsje bukwy , po pariatkie
............................biez aszipki naziwajem.....

Welsh Terrier......Wsjewo charoszjewo, szczjastja i zdarowja.....:evil_lol:

....o w morde , kiedy to było

Posted

[quote name='bos']

Napisał(a) Welsh Terrier

Bos jako jeden z nielicznych napisałeś przydomek Tuczycowe Knieje przez "j" :PP
......i na dodatek dobrze....:eviltong: :eviltong: ;) ;)

No ja właśnie nie wiem czy na pewno dobrze :eviltong: . Kupując Serenę w książeczce zdrowia wypisanej przez hodowczynię jak byk mam napisane SERENA z Turzycowych Kniej i wydawałoby się że ona wie najlepiej jaki przydomek ma jej hodowla, natomiast w rodowodzie mam już zapisane SERENA z Turzycowych Kniei :cool3: . Zgłaszając sunię na wystawy zawsze zgłoszałam ją z pisownią przez "j", a bardzo często w katalogu już była pisana przez "i" . Muszę zapytać się p. Wilkowej co ona sama o tym myśli :evil_lol:

Posted

Patrzcie, znalazłam w sieci Maliznę! :)

Welsh Terrier, my tu niemal wszyscy w komunistycznych szkołach kształceni, rosyjski alfabet nie ma przed nami tajemnic :evil_lol: Bardzo dobry wybór :kciuki: Już sam fakt, że będziesz czytać bukwy, da Ci dużą przewagę nad rówieśnikami ;)

Czy ktoś sprawdzał tego welsha na Paluchu, którego ktoś tu pokazywał???

Posted

Welsh Terrier bardzo dobry wybór :klacz: ja od 1 do 6 kl.szk. podst. uczyłam się tylko rosyjskich literek, w rosyjskiej szkole, podręczniki, a nawet zeszyty, mieliśmy sprowadzane z cccp :razz:

Posted

[quote name='bos']......i na dodatek dobrze....:eviltong: :eviltong: ;) ;)

a tak się rysuje czas......:evil_lol: :eviltong: :eviltong:................
łelsiczko Ty nasza.....:lol: :lol:

Bos, ee... za takie coś to bym jedynkę dostała :eviltong:

Posted

swallow napisał(a):
No ja właśnie nie wiem czy na pewno dobrze :eviltong: . Kupując Serenę w książeczce zdrowia wypisanej przez hodowczynię jak byk mam napisane SERENA z Turzycowych Kniej i wydawałoby się że ona wie najlepiej jaki przydomek ma jej hodowla, natomiast w rodowodzie mam już zapisane SERENA z Turzycowych Kniei :cool3: . Zgłaszając sunię na wystawy zawsze zgłoszałam ją z pisownią przez "j", a bardzo często w katalogu już była pisana przez "i" . Muszę zapytać się p. Wilkowej co ona sama o tym myśli :evil_lol:

Na pewno się piszę przydomek przez "J" Denerwuje mnie to, że w katalogach napisane jest tak "Amir z Turzycowych Knei" i nawet spotkałam się z inaczej napisanym przydomkiem "Amir Turzycowe Knieje" to już było przegięcie... :cool3::cool3: Ale cóż, wyciągnę taki wniosek, że u nas w kraju jeszcze niektórzy nie rozróżniają literek "i" od "j". Wyraźnie piszemy w zgłoszeniu, że to "Amir z Turzycowych Kniej" a nie " Amir z Turzycowych Kniei" :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Welsh Terrier']Jako jedna z nielicznych uczę się języka rosyjskiego, i jestem z tego dumna :cool3:
Rosyjski to najfajniejszy i najbardziej tajemniczy język którego mogę się uczyć :cool3:
I bardzo trudny, bardziej, niż angielski i niemiecki :mad:, ale piękny :lol:

Posted

bos napisał(a):
....oczywiście ..........ałfawit uże my znajem
.............................uże piszjem i sczitajem
............................i wsje bukwy , po pariatkie
............................biez aszipki naziwajem.....

Welsh Terrier......Wsjewo charoszjewo, szczjastja i zdarowja.....:evil_lol:

....o w morde , kiedy to było

Ja znam narazie parę literek :evil_lol: i "Kak Ciebia zawód" :evil_lol: "Mienia zawód Paula" :cool3:
i "Szto eta? " (czy coś takiego :eviltong: ) i "Kto eta?" narazie to początek mojej wiedzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Ibolya']I bardzo trudny, bardziej, niż angielski i niemiecki :mad:, ale piękny :lol:

Dla mnie łatwiejszy :cool3: Jak narazie :eviltong: Ale zobaczymy :p Poprostu super język :cool3: Podoba mi się wymowa, sposób pisania, czytania :evil_lol::cool3::cool3::cool3:

Jestem oryginalna

Posted

No i dalej SOPOT 2006 ...........:eviltong: ;)

.......i GRACJA Czereda Trapera nr 1350 klasa Mł.

.......i jeszcze raz.......z uśmiechem...:lol:

..........ojojojojojojjjjj......co za zgrabne ....zdjęcie dogomaniaczki.......:loveu::evil_lol: ;) ;) ;)....ale i tak nie wiecie której......:eviltong: ;) ....ekstraklasa :eviltong: :evil_lol:

........na dobra ale jedziemy dalej......:evil_lol:...AGAWA od Tadzinka nr.1351 klasa posrednia

......AVITA od Tadzinka

.......PASJA z Szubina

:evil_lol:

Posted

Bos, nie ładnie robić Pani Danusi (tej w brązowych spodniach) takich zdjęć :evil_lol: A ta druga Pani w czerwonych spodniach? Kto to... ? Stała gdzieś koło mnie.......... hmmm.... niech mi ktoś to uświadomi :D

Piękne zdjęcia naszej Gracuni są zrobione:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...