coztego Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 zadziorny napisał(a):A moja Gaja właśnie się wylaszczyła :cool3: :loveu: :multi: Co zrobiła? :crazyeye:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wylaszczyła, czyli zrobiła się z niej prawdziwa laska :cool3: :lol: :loveu: (mimo dosyć zaawansowanego wieku ;)).
Ibolya Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kasia&Figa witaj na weszterierach :multi: Zaglądaj do nas jak najczęściej i, powtórzę za zadziornym, napisz coś o sobie i o swojej Fidze i fotki, wstawiaj fotki :evil_lol: Mój terier jest trochę uparty i baardzo kochany :lol: :cool3: zadziorny co Twoja Gaja zrobiła ?? :crazyeye:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Już odpowiedziałem na to niedyskretne pytanie :evil_lol: :eviltong: Dziwne, że właśnie laski pytają o to określenie :hmmmm: :roll:
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='coztego']Jak trwoga to "Gdzie jest coztego?!" A żeby tak bezinteresownie zatroszczyć się o koleżankę, to nie ma komu :shake: Oczywiście, Ali, że pomogę, jesli tylko będę w stanie :) Co byś chciała wiedzieć o GIMPie? O koleżankę troszczę się bezinteresownie, o belfra już nie całkiem ;) :D Sama mówiłaś, że GIMP jest rewelacyjny, nawet dwa razy (pamiętam), no i że można nim robić gify, więc zainstalowałam najnowszą wersję, ale opisy mam do starszej i nie mogę znaleźć wielu funkcji. Poza tym przyzwyczajona jestem do PSP7 i muszę się na nowo wszystkiego uczyć. W sumie mogę dalej działać na PSP, z GIMP-a najbardziej interesują mnie gify. No i mam zdjęcie z wodą i fokami ;) :D
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cześć Kasia&Figa, witajcie na forum. Mam pytanko - skąd jesteście? Tak się składa, że w moim mieście mieszka Kasia, która ma walijkę Figę, dlatego pytam :)
Ibolya Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Heyka :multi: Ali ten nowy tickerek jest suuupeerr :klacz::klacz::klacz: muszę i ja coś zmienić w swoim, tylko nie wiem kiedy znajdę na to czas :oops: poza tym ja nie umiem fotek "odchudzać" :shake: :-( U nas nie pada ... a wieczorem lało okropnie, nie było jak z piechami wyjść, nie wiem ile jest stopni, bo mój termometr zaokienny zaszalał i pokazuje +30,6C na zewnątrz :crazyeye: :evil_lol: Miłej środy Dogomaniacy :multi:
bogula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='zadziorny']Wylaszczyła, czyli zrobiła się z niej prawdziwa laska :cool3: :lol: :loveu: (mimo dosyć zaawansowanego wieku ;)). Odchudziłeś ją trymerem? to dopiero bedzie sie działo na Waszych wczasach!;) :cool3: Siemka! ciemni, chłodno, mokro---na razie nie leje; może myknę do pracy na rowerze? Fafik wczorajsze popołudnie zachowywał się jak młody zbój: znowu tarmosił mi rekaw, iskał bluzę, bawiliśmy się "w psy"(Flaire:evil_lol: ), potem piłeczką... Kasiu&Figą---witajcie! bądźcie z nami i dawajcie więcej o sobie... Pozdrawiasy dla wszystkich!
zadziorny Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 bogula napisał(a): Odchudziłeś ją trymerem? to dopiero bedzie sie działo na Waszych wczasach!;-) :cool3:Dokładnie :cool3: :lol:. Ja też za chwilę wyruszam na rowerze do pracy :roll:. Mam nadzieję, że jak będę wracał to się nie rozpada :shake: :razz:.
Welsh Terrier Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Kasia&Figa witaj w gronie welshomaniaków! Mam nadzieję, że będzie Ci tu dobrze. Zaglądaj do nas jak najczęściej, i pisz jak najwięcej. :smilecol::smilecol::calus::calus::calus::calus:
aga_ostaszewska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ina: Kciuki przydadza sie na kazda okolicznosc ;) Zarowno pozostanie w Polsce, jak i wyjazd... wszystko ma swoje "zady i walety" :roll: Kasia&Figa: Witamy i zapraszamy do pisania! Dzis o 12 spotkanko z prorektorem... obym dowiedziala sie czegos sensownego i konkretnego. Udanej środy Dogomaniacy!
INA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj Kasia i Figa:lol: Ibolya - +30,6 C :crazyeye: marzenie :shake: raczej+3,06C zle spojrzałaś:razz: ja też życzę miłej środy:lol:
rita60 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj Kasiu w naszym wesołym gronie. Ali piekny tickerek......:lol: ale juz nic nie mowie na ten temat,bo........
borsaf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Krokodyl Ali jest świetny. Pewnie ja tez cos zmienie w swoim bo widze, ze na zime szykujecie nowe szaty:evil_lol: Ali masz takie ładne gify z torcikami kosteczkowo parowkowymi, z prezentami dla piechów. Gdzie tego szukać? może podasz linki do stron z tymi pieknymi Gifami? Pewnie i inni uzytkownicy by skorzystali wiec może tu na forum? Czy mozna założyć temacik: linki do Gifów i animacji? Każdy by dodal swoje, łatwiej by się szukało.Nie wiem jednak, czy to nie jest sprzeczne z prawem autorskim? Z drugiej strony, jak ktos zakłada ogólnodostępna strone z Gifami to chyba po to,zeby inni mogli z niej korzystac? Inaczej, niech sobie na własnym kompie to trzyma i sie delektuje. Wykluczam tu fotki osobiste, to oczywiste, ze nikt nie chce, zeby po świecie krążyły bez pytania. Ale rysuneczki?
Ali26762 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Heyka :) Leje jak z cebra od samego rana, ze spacerku wróciliśmy mokrzy, zimno jest i w ogole jakoś mało letnio... Pogoda bardziej listopad przypomina, aniżeli sierpień... Fuja! Dziękuję wszystkim za miłe słowa o moim tickerowym korkodylku :) Mnie się on też bardzo spodobał, dlatego postanowiłam nacieszyć nim swoje oczy i przy okazji Wasze :) Ibolya, nie ma problemu z fotką, mogę Ci wytłumaczyć jak zmniejszać rozmiar fotek, mogę też sama zmniejszyć i w ogóle zrobić Ci tickerek, tylko przyślij mi fotkę Bodrysia. Można też zrobić tickerek bez zdjęcia. Możliwości jest dużo, wybierz taką, jaka Ci najbardziej odpowiada i wieczorkiem możemy zadziałać :) borsaf, moje fotki i gify mam już u siebie na kompie, nie pamiętam skąd je mam, ale jedno nie ulega wątpliwości - z netu :D Szukałam kiedyś torcików, czy innych fotek urodzinowych i wstukałam w google tort, ciasto, cake z rozszerzeniem .jpg i .gif i patrzyłam jakie zdjęcia mi wyskoczą. Acha - w googlach klikałam na grafikę (jest tuż nad okienkiem, w które wpisuje się szukane słowo) i dopiero wpisywałam nazwę. Jak się kliknie na tę grafikę, to google od razu pokazują obrazki. Trzeba klinąć na wybranym, pokaże się miniatura tego obrazka, obok niej zaś jest odnośnik "Pokaż obraz w pełnych rozmiarach". Po kliknięciu na tym napisie pokaże się obrazek i zostaje nam już tylko klinięcie na nim prawą myszą, wybranie "Właściwości" i sprawdzenie rozmiaru. Jeśli pasuje na forum, to wystarczy skopiować adres, a jeśli nie, to trzeba zapisać na swoim kompie, zmienić rozmiar i przepuścić przez żabę :)
bogula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Siemka! no, mnie udało się do i z pracy dotrzeć do domu na rowerze; miedzy dzisiejszymi "smarkającymi" chmurzyskami to wyczyn! Fafik powitał mnie radośnie i znowu skory do zabawy:evil_lol: ...Przez telefon dał głos córci do Italii---też czeka na nią:loveu: ..... Pozdro!
coztego Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ali, w sprawie GIMPa zajrzyj do Galerii, do podwieszonego topiku pt: "Obróbka zdjęć co i jak, pomoc", tam na pierwszej stronie jest spis treści instrukcji zawartch w topiku. W razie jakiś problemów i wątpliwosci- pisz albo w tamtym topiku, albo wprost do mnie na GG. Mnie również udało się dzisiaj przemknąć do pracy i z pracy pomiędzy deszczami, ale pogoda jest lekko przygnębiająca, zwłaszcza te niskie temperatury sa trochę za niskie jak na sierpień :diabloti: Mam nadzieję, że przełom wrześńia i października będzie złocisty :loveu: Dobra jesień nie jest zła :lol:
vigor Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witam! Już nadrobiłem lekturkę zaległych postów, bo miałem rozbrat z kompem przez 12 dni. Wracam do pracy po 220 dniach ..... :evil_lol::lol::eviltong::placz:. Elu - serdecznie dzięki za wstawienie fotek milusińskiej Gapci. Jest okropaśnie podobna do mamusi Diuny. Cieszymy się wraz z Wami kochani "Pilarzanie", że Gapcia zdrowo się chowa i zapewne szybko się wylaszczy - jak rzecze pradziadek Zadziorny. Wstaw lub prześlij na maila fotki Amosa - plissssss. Witam nowych welszomaniaków, czyli Kasię i jej Figę. Obecnie pada sobie deszczyk, czyli można chwilę posiedzieć przed kompem (pscółki siedzą w ulach, a sunie wylegują się obok Vigorowej - pożniej może i ja załapię[SIZE=2][SIZE=1] się). Ahoj!
Ali26762 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj vigorku :) Miło Cię czytać :) Jedna Twoja podopieczna wbiła mi się w stopę... Podobno jej jad ma działanie przeciwbólowe, ale to widać był jakiś negatyw, albo truteń :evil_lol: coztego - już czytam, dziękuję Ci bardzo! W razie czego będę pisać na GG.
vigor Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wstawiam fotki 3 miesięcznej Diuny - hihi jak to dawno było - i jej 4 miesięcznej córuni Gapci: AGAPA vel. GAPCIA DIUNA w podróży od Piotra vel. Zadziorny do Vigorlandu - 19.IX.2004 Ali - co jeden strzał:lol::evil_lol:. Pomyśl, że pewnego dnia od razu zaliczyłem 10 strzałów:mad: - nie puchę od użądlenia pszczółki. Aha - trutnie nie żądlą. Zamiast żądła mają inny aparacik :oops:. Wiem, że to nic miłego i też :placz: nad Twoją nóżką. Otóż w Kazimierzu Dolnym dr Ozg leczy dolegliwości reumatyczne użądleniami pszczół poprzez siateczkę tak, aby nie wypuściły jadu. Zaczyna się od jednego użądlenia i stopniowo dawka użądleń jest zwiększa :multi::lol:. Owe zabiegi to nic innego jak akupresura tylko w innym wykonaniu. Ahoj!
Ela_hryckiewicz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witam serdecznie !!! Witam Kasiu i Figo miło Cię poznać i zapraszamy na forum Vigorku mam tylko jedno zdjęcie Amosa wygląda jak włochata kulka. Mowcie co chcecie takie obrośnięte małe welsze mają swój urok (kochane misie), jak przyjdzie Piotr postaram się wstawić to zdjęcie. A jeśli chcesz poleje Ci miodu na Twoje serduszko i wstawie kilka zdjęć Agapy
Ela_hryckiewicz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Faktycznie jak dwie krople wody :loveu: Tylo Diuda jest ładniej zrobiona ale Agapa jeszcze troszke będzie też ładniutka jest w trakcie robienia. Jest panikarą i wiercipiętą i robie ją na raty. Gapcia bo lubi wspinaczki i wyżej tym lepiej jest bardzo ciewawska i mały szkodnik. Lazienka to pomieszczenie skarbów szczoteczki do zębow, gąbki, pasty do zębów i najlepszy jest papier toaletowy i większa rolka tym lepiej :mad:
bogula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Siemka! ależ się rozlało i ochłodziło! brrrr! na szczęście zakupiłam "psie" czasopisma i zapowiada się miły wieczór. Nie wiem, co w Fisia wstąpiło, ale znakomicie bawi się piłką, aportuje; na w nosie "daj/zostaw", ale znakomicie rozumie "puść".Apetyt ma znośny---teraz przepada wręcz za pedigree:cool1: , które dostaliśmy w Chorzowie. Trzymajcie się cieplutko!
zadziorny Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ale się, qrna rozpisaliście :crazyeye:. Nadążyć z czytaniem nie można :shake:.
Recommended Posts