bos Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Ali26762']bos, to co Wyście tam robili, że aż koszula została? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ........mieliśmy bardzo wyczerpujące programy komputerowe do omówienia..............że aż ...........o w morde ale mi niedobrze......... Aaaaaaaaaaa pozdrawiam Was wszystkich baaaaaardzo serdecznie :multi: :multi: Flaire , jutro rano wyśle Ci Justyna płytkę , na szczęście zdążyłem nagrać przed wizytą zadziornego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
zadziorny Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='borsaf']Witajcie, Bos i Zadziorny to Wy Krzysia jakiegos nie macie do wożenia? Mamy - Justynę :cool3: :lol: :loveu:. Ja już w domciu, przy piffku :drinking: :multi:. A jak, co se będę żałował :evil_lol: :eviltong: ;)
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Gdzie się podziała coztego? Potrzebuję belfra do GIMP-a...
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='bos']Aaaaaaaaaaa pozdrawiam Was wszystkich baaaaaardzo serdecznie :multi: :multi: zadziornemu dziękowałam, to i Tobie podziękuję, a co :D
bos Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Ali26762'] "Pozdrawiam z boslandu, pijemy piffko :) zadziorny - Jarząbek" ......nie tylko zadziorny pił Jarzębiak.:eviltong: ;) .......ja tysz.........:diabloti: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol:
Flaire Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='bos']......nie tylko zadziorny pił Jarzębiak.:eviltong: ;) .......ja tysz.........:diabloti: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol:No wiemy, wiemy! ;-) :eviltong:
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 zadziorny napisał(a):Mamy - Justynę :cool3: :lol: :loveu:. Ja już w domciu, przy piffku :drinking: :multi:. A jak, co se będę żałował :evil_lol: :eviltong: ;) Nie naziebiłes sie ? No bo tak bez koszuli :loveu::evil_lol::loveu:
zadziorny Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ja twardziel jestem :cool3:. Byle co mi nie zaszkodzi :shake:. Spytaj bosa jak byłem ubrany na wystawie w Bytomiu :roll:. Było wietrznie i zimno, a ja w koszulce z krótkim rękawem i.... żadne choróbsko się do mnie nie przyczepiło :evil_lol: :eviltong:.
zadziorny Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Ali26762']Gdzie się podziała coztego? Potrzebuję belfra do GIMP-a... Klnę się na wszystkie świętości, że z nami dzisiaj nie piła :shake: :diabloti:
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 zadziorny, ale wtedy miałeś na sobie koszulkę, a dzisiaj ponoć nie, więc zażyj może na wszelki wypadek jaką aspirynkę czy czosnek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Ali26762']zadziorny, ale wtedy miałeś na sobie koszulkę, a dzisiaj ponoć nie, więc zażyj może na wszelki wypadek jaką aspirynkę czy czosnek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czosnek na spirytusie jes super.......;) :evil_lol: .....Jazon lata z jakimiś zębami....nie psimi...:cool3: :evil_lol:........zadziorny a Ty swoje zabrałeś.......:eviltong: :evil_lol: ......a co do coztego.....to była z nami tylko gdzieś wyszła.........chyba po winko ........... :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: ;) ....zadziorny.. nie pamiętasz ;) Witaj borsaf.........ale Te Twoje drinki to prawdziwe perszingi.....som.....:evil_lol: :evil_lol: To od nich się dziś zaczęło.......;) ;) ;)
bos Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='borsaf']Witajcie, Bos i Zadziorny to Wy Krzysia jakiegos nie macie do wożenia? Ja mam w aucie Krzysia i to nawet świętego.......ale on nie chce jeżdzić.....:evil_lol: ;)
bogula Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Siemka! u nas pada i leje na zmianę, ale ciepło... bos/zadziorny---fajnie się macie z tym interkowym kolegowaniem:evil_lol: , ale bez kobiet byłoby trudniej (transport;) ) Ali---z tym Jarząbkiem to extra pomysł:cool3: :evil_lol: Pozdro dla wszystkich! dzisiaj chyba tylko kawa ruszy mnie z domu...
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Faktycznie leje od rana :mad: :shake:. A miało się dziś odbyć skubanko Gai na świeżym powietrzu :roll: :hmmmm:
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 zadziorny - Ty już czy jeszcze...? :-o :cool3: :evil_lol: Skubniesz gdzie się da, a że na dworze już kiepsko... Pamiętam lata, gdy we wrześniu pływałam jeszcze w jeziorze... W każdym razie dobre to, że psa (suczkę) szarpie się na sucho :evil_lol: [quote name='zadziorny']Ja twardziel jestem :cool3:. Byle co mi nie zaszkodzi :shake:. Spytaj bosa jak byłem ubrany na wystawie w Bytomiu :roll:. Było wietrznie i zimno, a ja w koszulce z krótkim rękawem i.... żadne choróbsko się do mnie nie przyczepiło :evil_lol: :eviltong:. Iiiiiiii tam, w Sopocie było bardziej extremalnie, a nikogo nic nie dopadło :cool3: bogula - Jarząbek to konieczność przy naszym lenistwie i chęci oszczędzania czasu i kompa ;) :D bos - czosnek na spirytusie być może dobry, nie próbowałam, ale czosnek na occie - mhm, pychota Do popołudnia, bo zaraz laptok pojedzie do pracy... Miłego dzionka :)
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A właśnie - komunikat meteorologiczny: Świeci piękne słonko, ale zimno jak w psiarni - zaledwie 13 stopni. To w 2004 roku, w styczniu była wyższa temperatura... W każdym razie niczego sobie nie dam uciąć za tę pogodę... wczoraj wyszłam na spacer z Deryśkiem w klapeczkach na bose stópki, w krótkim rękawku i złapała mnie ulewa połączona z gradobiciem... :-o Dzisiaj też może być podobnie
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Ali26762']zadziorny - Ty już czy jeszcze...? :-o :cool3: :evil_lol: Oczywiście, że już :cool3: :razz: :eviltong:. Nawet TZ-kę do pracy na 6:00 odwoziłem :roll:.
bogula Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 zadziorny napisał(a):Oczywiście, że już :cool3: :razz: :eviltong:. Nawet TZ-kę do pracy na 6:00 odwoziłem :roll:. pokuta i zadośćuczynienie:evil_lol: :saint1:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='bos'] .....Jazon lata z jakimiś zębami....nie psimi...:cool3: :evil_lol:........zadziorny a Ty swoje zabrałeś.......:eviltong: :evil_lol: To musiały być Twoje :shake:, bo właśnie przed chwilą Trudzia uciekła z moimi :mad: :evil_lol: :eviltong:
aga_ostaszewska Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kochani... JESTEM I ZYJE! W natloku spraw codziennych nadazalam wylacznie z czytaniem Was, ale na pisanie juz czasu brakowalo. Wiesci z mojego zycia: czekam na jutrzejsza rozmowe z prorektorem na uczelni i... jesli dostane prace, to zostaje w Polsce... a jesli nie do jade na kilka miesiecy do Egiptu :multi: Wiesci z Czitersowego zycia: Czika dzielnie "prawie" przetrwala cieczke i szykowana jest do warszawskiej krajowki. Niestety teraz czas nie pozwala mi na to, bym sama ja przygotowala i skorzystalam z pomocy Kliwi - ktora doprowadzila moja cudna kundelke z uszami Alfa, to stanu "używalnosci". ;) Dziekuje za to bardzo bardzo bardzo :loveu:! welsh terrier: Najgoretsze i szczere, choc spoznione zyczenia! zadziorny, bos: Oj imprezka dobra byla dobra... :drinking: Ali: Jak zabek?
aga_ostaszewska Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ps. Kto przyjedzie nas dopingowac na warszawskiej wystawie? :razz:
Ibolya Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja i Kliwia i Bodryś i Gaja (oni nie tylko dopingować) :multi:
aga_ostaszewska Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Ibolya']Ja i Kliwia i Bodryś i Gaja (oni nie tylko dopingować) :multi: No o Was to już wiem :oops:... miałam nadzieję, że może jakaś większa ekipa się zbierze... :cool3: Moze Jura, Flaire... kto jeszcze?
Welsh Terrier Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='[/B']aga_ostaszewska][B]welsh terrier: Najgoretsze i szczere, choc spoznione zyczenia! Dzięki Aga :)
Recommended Posts