Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ali26762']bos, to co Wyście tam robili, że aż koszula została? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

........mieliśmy bardzo wyczerpujące programy komputerowe do omówienia..............że aż ...........o w morde ale mi niedobrze.........

Aaaaaaaaaaa pozdrawiam Was wszystkich baaaaaardzo serdecznie :multi: :multi:

Flaire , jutro rano wyśle Ci Justyna płytkę , na szczęście zdążyłem nagrać przed wizytą zadziornego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='borsaf']Witajcie, Bos i Zadziorny to Wy Krzysia jakiegos nie macie do wożenia? Mamy - Justynę :cool3: :lol: :loveu:. Ja już w domciu, przy piffku :drinking: :multi:. A jak, co se będę żałował :evil_lol: :eviltong: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']
"Pozdrawiam z boslandu, pijemy piffko :)

zadziorny - Jarząbek"

......nie tylko zadziorny pił Jarzębiak.:eviltong: ;) .......ja tysz.........:diabloti: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']......nie tylko zadziorny pił Jarzębiak.:eviltong: ;) .......ja tysz.........:diabloti: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol:No wiemy, wiemy! ;-) :eviltong:

Posted

zadziorny napisał(a):
Mamy - Justynę :cool3: :lol: :loveu:. Ja już w domciu, przy piffku :drinking: :multi:. A jak, co se będę żałował :evil_lol: :eviltong: ;)

Nie naziebiłes sie ? No bo tak bez koszuli :loveu::evil_lol::loveu:

Posted

Ja twardziel jestem :cool3:. Byle co mi nie zaszkodzi :shake:. Spytaj bosa jak byłem ubrany na wystawie w Bytomiu :roll:. Było wietrznie i zimno, a ja w koszulce z krótkim rękawem i.... żadne choróbsko się do mnie nie przyczepiło :evil_lol: :eviltong:.

Posted

[quote name='Ali26762']Gdzie się podziała coztego? Potrzebuję belfra do GIMP-a... Klnę się na wszystkie świętości, że z nami dzisiaj nie piła :shake: :diabloti:

Posted

zadziorny, ale wtedy miałeś na sobie koszulkę, a dzisiaj ponoć nie, więc zażyj może na wszelki wypadek jaką aspirynkę czy czosnek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ali26762']zadziorny, ale wtedy miałeś na sobie koszulkę, a dzisiaj ponoć nie, więc zażyj może na wszelki wypadek jaką aspirynkę czy czosnek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czosnek na spirytusie jes super.......;) :evil_lol:
.....Jazon lata z jakimiś zębami....nie psimi...:cool3: :evil_lol:........zadziorny a Ty swoje zabrałeś.......:eviltong: :evil_lol:

......a co do coztego.....to była z nami tylko gdzieś wyszła.........chyba po winko ........... :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: ;) ....zadziorny.. nie pamiętasz ;)

Witaj borsaf.........ale Te Twoje drinki to prawdziwe perszingi.....som.....:evil_lol: :evil_lol:

To od nich się dziś zaczęło.......;) ;) ;)

Posted

[quote name='borsaf']Witajcie, Bos i Zadziorny to Wy Krzysia jakiegos nie macie do wożenia?

Ja mam w aucie Krzysia i to nawet świętego.......ale on nie chce jeżdzić.....:evil_lol: ;)

Posted

Siemka! u nas pada i leje na zmianę, ale ciepło...
bos/zadziorny---fajnie się macie z tym interkowym kolegowaniem:evil_lol: , ale bez kobiet byłoby trudniej (transport;) )
Ali---z tym Jarząbkiem to extra pomysł:cool3: :evil_lol:
Pozdro dla wszystkich! dzisiaj chyba tylko kawa ruszy mnie z domu...

Posted

zadziorny - Ty już czy jeszcze...? :-o :cool3: :evil_lol:
Skubniesz gdzie się da, a że na dworze już kiepsko... Pamiętam lata, gdy we wrześniu pływałam jeszcze w jeziorze... W każdym razie dobre to, że psa (suczkę) szarpie się na sucho :evil_lol:

[quote name='zadziorny']Ja twardziel jestem :cool3:. Byle co mi nie zaszkodzi :shake:. Spytaj bosa jak byłem ubrany na wystawie w Bytomiu :roll:. Było wietrznie i zimno, a ja w koszulce z krótkim rękawem i.... żadne choróbsko się do mnie nie przyczepiło :evil_lol: :eviltong:. Iiiiiiii tam, w Sopocie było bardziej extremalnie, a nikogo nic nie dopadło :cool3:

bogula - Jarząbek to konieczność przy naszym lenistwie i chęci oszczędzania czasu i kompa ;) :D

bos - czosnek na spirytusie być może dobry, nie próbowałam, ale czosnek na occie - mhm, pychota

Do popołudnia, bo zaraz laptok pojedzie do pracy...

Miłego dzionka :)

Posted

A właśnie - komunikat meteorologiczny:

Świeci piękne słonko, ale zimno jak w psiarni - zaledwie 13 stopni.
To w 2004 roku, w styczniu była wyższa temperatura...
W każdym razie niczego sobie nie dam uciąć za tę pogodę... wczoraj wyszłam na spacer z Deryśkiem w klapeczkach na bose stópki, w krótkim rękawku i złapała mnie ulewa połączona z gradobiciem... :-o
Dzisiaj też może być podobnie

Posted

[quote name='Ali26762']zadziorny - Ty już czy jeszcze...? :-o :cool3: :evil_lol:
Oczywiście, że już :cool3: :razz: :eviltong:. Nawet TZ-kę do pracy na 6:00 odwoziłem :roll:.

Posted

zadziorny napisał(a):
Oczywiście, że już :cool3: :razz: :eviltong:. Nawet TZ-kę do pracy na 6:00 odwoziłem :roll:.

pokuta i zadośćuczynienie:evil_lol: :saint1:

Posted

[quote name='bos']
.....Jazon lata z jakimiś zębami....nie psimi...:cool3: :evil_lol:........zadziorny a Ty swoje zabrałeś.......:eviltong: :evil_lol:
To musiały być Twoje :shake:, bo właśnie przed chwilą Trudzia uciekła z moimi :mad: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kochani... JESTEM I ZYJE!

W natloku spraw codziennych nadazalam wylacznie z czytaniem Was, ale na pisanie juz czasu brakowalo.
Wiesci z mojego zycia: czekam na jutrzejsza rozmowe z prorektorem na uczelni i... jesli dostane prace, to zostaje w Polsce... a jesli nie do jade na kilka miesiecy do Egiptu :multi:
Wiesci z Czitersowego zycia: Czika dzielnie "prawie" przetrwala cieczke i szykowana jest do warszawskiej krajowki. Niestety teraz czas nie pozwala mi na to, bym sama ja przygotowala i skorzystalam z pomocy Kliwi - ktora doprowadzila moja cudna kundelke z uszami Alfa, to stanu "używalnosci". ;) Dziekuje za to bardzo bardzo bardzo :loveu:!

welsh terrier:
Najgoretsze i szczere, choc spoznione zyczenia!

zadziorny, bos: Oj imprezka dobra byla dobra... :drinking:

Ali: Jak zabek?

Posted

[quote name='Ibolya']Ja i Kliwia i Bodryś i Gaja (oni nie tylko dopingować) :multi:
No o Was to już wiem :oops:... miałam nadzieję, że może jakaś większa ekipa się zbierze... :cool3: Moze Jura, Flaire... kto jeszcze?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...