Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie !!!

Ktoś tu obchodzi urodziny i to aż 15 :evil_lol:

[SIZE="4"] Wszystkiego najlepszego Welsh Terierku 100 lat

:tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

:laola: :laola:

:beerchug: pijemy Twoje zdrowie również coca colą

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nie zdążyłam z życzeniami, Dogo mnie nie chciała wpuścić. Niemniej dołączam się do wszystkich miłych życzeń od Dogomaniaków dla Welsh Terrierka - spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności z okazji Urodzin :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Witaj Ali po emotach widzę, ze się do dużego kompa dorwałaś.:evil_lol:

Co sie dzieje z Bosem? Mam nadzieje, ze nie chory, a tylko ma dużopracy lub dostęp do kompa utrudniony.

Dzisiaj faktycznie cały dzień dogo chodzi jak muł.

Posted

Hey, borsaf :)

Do małego właśnie się dorwałam :D To na dużym nie mam żadnych mord :razz:

Nie mam pojęcia co z bosem, sama już się zastanawiałam co się z nim dzieje. Że nie wspomnę o fotkach z Sopotu - erdelki wstawił, a walijczyki dalej czekają na swoją kolej...

Posted

coztego napisał(a):
Taką ruszającą się wodę można robić np. w GIMPie, czyli super-hiper odlotowym, DARMOWYM, programie graficznym :cool3: Jak ktoś chce poruszyć jakieś zdjęcie- służę pomocą :cool1:

TZ zainstalował mi najnowszą wersję. Widzę, że muszę się na nowo wszystkiego uczyć - do tej pory używałam PSP 7. Chyba dużo wody upłynie zanim coś poruszę :D

Posted

Heyka :multi:

Wróciła szara rzeczywistość :-( :angryy:

Ja już przy kawce. Słuchajcie, u mnie było ciemno jak wstałam !!

Nic nie pada, jest +14C, idę z piesami.

Miłego poniedziałku Dogomaniacy.

Posted

Siemka! ja też zapraszam na mocna i czarną i swieżuchną drożdżówkę z makiem...My już po spacerku po okolicy. Ha! zapomniałam Wam powiedzieć,że na ławce w Chorzowie na której usiadłam, aby doczekać się dogomaniaków, znalazłam fajną naklejkę (chyba w jakiś rogalikach był) teriera walijskiego! Co za traf!
Pozdro dla wszystkich!

Posted

I jeszcze przypomniałam sobie, że przecież spotkaliśmy TW z Katowic. Tamta para (tak po 50-ce) od razu nas przyuważyła, a ja podeszłam i pogadaliśmy chwilkę.Ich piesek ma 11 lat! i chyba go robią nożyczkami ,bo taki miał lokowany włos, a jak znajomo poburkiwał:evil_lol: :cooldevi: ...

Posted

Witajcie :lol:
Chyba lato się kończy :roll:. Dziś od rana pochmurno, ciemno i chłodno :shake:.

bogula napisał(a):
...(ja też jestem "na zawsze PANNĄ":evil_lol: )
Nie mów hop... :cool3: ;)

Miłego poniedziałku wszystkim :cool3:

Posted

Halo!

W sobotę byliśmy w Wilnie na wystawie. No i tu mam pytanie - gdzie były welshe? :mad:
Na wystawie nie było ani jednego :roll: .. coprawda była to krajówka, no ale..

Posted

[quote name='borsaf']
Co sie dzieje z Bosem? Mam nadzieje, ze nie chory, a tylko ma dużopracy lub dostęp do kompa utrudniony.

[quote name='Ali26762']Nie mam pojęcia co z bosem, sama już się zastanawiałam co się z nim dzieje. Że nie wspomnę o fotkach z Sopotu - erdelki wstawił, a walijczyki dalej czekają na swoją kolej... Właśnie przed chwilą z nim rozmawiałem :roll:. W miniony łikend był w górach :razz:. Nie zagląda na dogo, ponieważ jego osobisty babiniec zupełnie zablokował mu dostęp do kompa :shake: :mad: :angryy:. Foty walijczyków z Sopotu kiedyś wstawi (na razie przeraża go ich ilość :eek2:). Za moim pośrednictwem przesyła Wam gorące pozdrowienia :hand: i ucałowania :calus:

Posted

Bos- to jak wy ten grafik ułozyliście:crazyeye: myslałam, że taki dzienny- na godziny a tu chyba jest jakiś miesięczny czy co:razz:
to może chociaż Justynka zajrzy i zda relacje..:roll:

bogula - słyszałam o tym psim weekendze reklamowali w radio- no to miałaś super psią imprezę:lol:
- szkoda, że nie ma czegoś takiego gdzieś biżej nas:-(
Najbardziej zadroszcze Ci tego mni torku Agility.

Posted

Welsh terrierku-przyjmij spóźnione,ale szczerze zyczenia urodzinowe ! Żebys zawsze była uśmiechnieta, szczęsliwa, zadowolna z zycia :new-bday::BIG:powodzenia w szkole, spełnienia marzeń,i wszystkiego,wszystkiego naj zyczę ci a dołaczaja się do życzeń moje kudłate potworki ;)

Posted

[quote name='niedzwiedzica']Welsh terrierku-przyjmij spóźnione,ale szczerze zyczenia urodzinowe ! Żebys zawsze była uśmiechnieta, szczęsliwa, zadowolna z zycia :new-bday::BIG:powodzenia w szkole, spełnienia marzeń,i wszystkiego,wszystkiego naj zyczę ci a dołaczaja się do życzeń moje kudłate potworki ;)

Dziękuję :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

Pozdrowienia z boslandu przesyła zadziorny :hand:. Siedzimy przy piffku :popcorn: (ciekawe kto mnie zawiezie do domu :hmmmm: :niewiem:). Trudzia już deczko przetrymowała Jazona :mad: :shake: :eviltong:.

Posted

Siemka! wieczorem byłam z Fisiem nad naszym bajorkiem i w lesie.Fafik wykąpany radośnie wariował. Potem miedzy drzewami znaleźliśmy ... górę wysypanej po chamsku kiełbasy:crazyeye: ; napewno nie była świeża-ktoś szybko chciał się pozbyć.Zadzwoniłam po policję, aby uaktywnili SM, ale oni sami szukali i nawet potem do mnie oddzwonili, bo nie umieli namierzyć miejsca.Cóż, wybrali się bez psa;) .Jutro sprawdzę, czy dotarli i zabezpieczyli...Fafik nie tknął wędlinki, zdążyłam go złapać na smycz---nie dla psa kiełbasa:evil_lol: .Zwariuję w tym kraju!

Posted

Heyka wieczorkiem :)

Ufff, nic nie boli, tylko lekko rozpiera. A mogło boleć. Byłam dzisiaj wieczorkiem u zębologa na kanale, znaczy na leczeniu kanałowym i właśnie mi znieczulenie odeszło. Po wyjścu z gabinetu dałam sygnał TZ-towi i wyszli mi naprzeciw z Derysiem. Jak się psisko ucieszyło, że pańcię na mieście spotkało :D
Wzięłam go na ręce, ludziska się patrzyli, bo u góry paszcza wywijała, a na dole ogon :D

Posted

[quote name='INA']Bos- to jak wy ten grafik ułozyliście:crazyeye: myslałam, że taki dzienny- na godziny a tu chyba jest jakiś miesięczny czy co:razz:
to może chociaż Justynka zajrzy i zda relacje..:roll:
.

...........zalatwiły mnie z tym grafikiem.....faktycznie......ale ja sie za nie wezmę......:evil_lol: :eviltong: ;)

Teraz nie mogę pisać..... bo jakoś żle mi się pisze na trzech klawiaturach jednocześnie........a chyba mi się w oczach troi :crazyeye: :crazyeye:
Justyna pojechała odwieźć zadziornego do domku , jak wróci to się dowiem co to był za upadek na klatce aż Trudzioa zapiszczała........
........ale daliśmy sobie w gaz.........
.....jeszcze zapomniał u mnie koszuli........dobrze że jego żonka w pracy......:multi: :eviltong: :eviltong: ;)

Posted

[quote name='bos']Pozdrowienia z boslandu przesyła zadziorny :hand:
Oczywiście dziękujemy bardzo :)

Ale mnie się skojarzyło coś - na innym forum, jak ktoś pisze z cudzego nicka, pisze od siebie i podpisuje Jarząbek. Skojarzyło mi się, bo przed chwilą w Panoramie powiedzieli, że padł pierwszy klaps na planie Misia 2 :D
Ciekawe czy odniesie podobny sukces jak stary Miś...?
A tego Jarząbka to wymyśliłyśmy z angielską Gosią, czyli Daisy1310 jak nie chciało nam się przelogowywać co chwilę i tak już zostało :D

Pozdrowienia od zadziornego wyglądałyby tak:

"Pozdrawiam z boslandu, pijemy piffko :)

zadziorny - Jarząbek"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...