zadziorny Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ali26762 napisał(a): Przed chwilą wróciliśmy ze spacerku. Ciężko było normalnie przejść przez miasto, bo dzikie tłumy ludzi ciągnęły na do stoczni na koncert Davida Gilmour'a. Pomyśleć, że właśnie minął dokładnie rok od koncertu Jean'a Michel'a Jarre'a, który odbył się w tym samym miejscu 26 sierpnia 2005 roku... A ta nasza dziadowska telewizja tego nie transmituje :shake: :mad: :angryy:. Słucham właśnie fragmentów na trójce :roll:.
bogula Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Siemka! My już po fajnym spacerku w pogodny ranek.Teraz kawka, sernik i interek---to lubię!:evil_lol: Wojtek---od kogo ściągnąłeś te metody?;) po co pytasz kto jest "panem"?wiemy, że Ty---"ten zakręcony na punkcie erdeli" a pies(?) jest suką.....;) Ali---Fafikowi kilka razy zdażyło się zmontować bombę w domu, ale robił to tylko w łazience albo w kuchni, gdzie podłoga jest łatwo zmywalna:cool1: i wyraźnie tylko wtedy, kiedy musiał... Pozdrawiasy dla wszystkich!
Ali26762 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='rita60']Ali jak tam nozka,chyba dobrze jesli wybrałas sie na spacerek:lol: Heyka :) Dzięki, już lepiej. Swędzi tylko jak po komarze... W każdym razie przeżyłam :D
Ali26762 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='bogula']Ali---Fafikowi kilka razy zdażyło się zmontować bombę w domu, ale robił to tylko w łazience albo w kuchni, gdzie podłoga jest łatwo zmywalna:cool1: i wyraźnie tylko wtedy, kiedy musiał... Deryś też tylko kiedy musiał. Drugi raz taki numer wykonał. I dobrze. Beruszek trzymał za wszelką cenę, a ja nieraz miałam wyrzuty sumienia, że nie usłyszałam jak prosi w porę, dopiero jak włączał syrenę.A że sen mam mocny, to nie raz się, biedak, nacierpiał pewnie. A młody sam sobie poradzi. Ja, co najwyżej, posprzątam ;) :)
Ali26762 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Lecimy się wietrzyć :) Miłej niedzieli wszystkim :loveu:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ale ta dogomania dzisiaj muli :shake: :mad: :angryy:. Pogoda iście "latowa" w ten ostatni wakacyjny łikend :multi:. Bezchmurne niebo i o ósmej już 16 °C :cool3: :lol: :p. Miłej niedzieli wszystkim :loveu:.
coztego Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ali26762 napisał(a):Jaki? Jeśli coś wiesz na ten temat, to podziel się wrażeniami, plizzz :) Taką ruszającą się wodę można robić np. w GIMPie, czyli super-hiper odlotowym, DARMOWYM, programie graficznym :cool3: Jak ktoś chce poruszyć jakieś zdjęcie- służę pomocą :cool1: zadziorny napisał(a):Ale ta dogomania dzisiaj muli Chiba się poprawiło :) Ale dzionek mamy piękny, chociaż chmurki już nadchodzą :cool1:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Miałem zainstalowanego GIMP-a, jednak każda próba wczytania obrazka z innego folderu niż "Moje obrazy" kończyła się jego zawieszeniem :shake:. Wkurzająca właściwość :mad: :angryy:.
rita60 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='zadziorny']Miałem zainstalowanego GIMP-a, jednak każda próba wczytania obrazka z innego folderu niż "Moje obrazy" kończyła się jego zawieszeniem :shake:. Wkurzająca właściwość :mad: :angryy:. zadziorny,jak juz zlikwidujesz ta 'wkurzajaca własciwosc' moze sprobujesz troche ozywic foty naszych psiakow ? Ty wszystko mozesz/troche wazelinki nie zaszkodzi:evil_lol:/
Ibolya Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Heyka :multi: Dopiero doczytałam :oops: zadziorny 100 lat dla Twojej seniorki Gai :B-fly: :drink1: :knajpa: Gajeczko z okazji urodzin mizianka od Bodrysia i Neski :calus: :new-bday:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wielkie dzięki :loveu:. Gaja wymiziana :cool3: :multi: :lol:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 U nas właśnie się rozlało na całego :mad:. Mieliśmy za chwilę iść na spacer do lasu, a tak nigdzie nie pójdziemy :shake: :angryy:. Nie wiadomo skąd nadeszły czarne chmury, a taki fajny dzień był od rana :hmmmm:
bogula Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Siemka! właśnie wróciłam z Chorzowa z psiej imprezy pedigre...Pogoda była super, ludzi i psów całe mnóstwo, ale bez awantur:evil_lol: Firmowe namioty z karmą, książką-atlasem, sklepik firmowy(koszulki, breloki, miski,ręczniki, torby).Za free porada weterynaryjna(zęby i dziąsła musimy podciągnąć) i próby na mini torze agility---Fafik nie chciał wejść na "górkę", skoki znakomicie, a jakże!; pokaz psów pracujących. Spotkałam się grupą młodziutkich dogomaniaków pod "ŻYRAFĄ" a na samym terenie zabawy z koleżankami/psiarkami z mego miasta (m.in. z Izą=Gwarek, która ma borderkę Holkę:loveu: ).Wracałyśmy 4 dziewczyny i 3 psy opelkiem...Fafik zachowywał się znakomicie, tylko kilka razy burczał na haski.Teraz śpi umordowany...Jsk przestanie padać, to jeszcze lasek zaliczymy...
Ibolya Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 A Bodryś i Nesia byli wczoraj u koleżanek Gai i Kliwii Aaale się wybiegali, wrócili ledwo żywi Bodryś bardzo lubi jeździć do koleżanek A niektóre dziewczyny wolą większe piłeczki
borsaf Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ibolya fantastyczne foty! Wszystko na pełnym gazie, na 5 biegu!
rita60 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ibolya ten jezyk prawdziwy ? :shake:Foty cudne..........
Ibolya Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ano prawdziwy :evil_lol: Bodryś, jak pobiega, to mu nie można normalnego zdjęcia bez języczka zrobić, bo na każdym go pokazuje :shake: :angryy:
Welsh Terrier Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja właśnie opijam :evil_lol: (coca-colą) moje 15 urodziny ^^ :multi:
Welsh Terrier Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dziękuję Borsaf :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::calus::calus:
rita60 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Welsh Terrier duzo zdrowia,spełnienia marzen/szczegolnie tych dotyczacych hodowli/powodzenia w nauce.15 lat to juz powazny wiek:lol::lol::lol::tort::new-bday::BIG:
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie od zadziornego z Gają i Trudzią, które razem też mają 15 lat
Welsh Terrier Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dziękuję, dziękuję :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
Ibolya Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Welsh Terrier wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday: życzę Ci żebyś kiedyś miała swoją hodowlę :Dog_run: :BIG: :cunao: :pepsi: :tort:
bogula Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 welsh terierku---powodzenia w szkole, spełnienia marzeń, oddanych przyjaciół:loveu: ; moja młodsza córcia też niedługo kończy 15 lat...(ja też jestem "na zawsze PANNĄ":evil_lol: )
Recommended Posts