Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny---tak to już, kiedy ma się panią, która wychodzi i gasi światło;) ; no--podpis widać!:evil_lol: my dzisiaj daliśmy fory kotom...

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wiem , że wchodzę w rozmowę. Ale chciałam zdanie o terierkach trzech napisać.

Sobota 19 sierpnia - konkurs tropowców w Niecieczy. 3 welshe. Na tropie różnie , ale potem wchodzą razem z moim gończakiem na zagrodę dziczą. Szatany, pięknie pracuja, a mój uczący się pod emocjami i z takim terierkowym zacięciem jak widział stara się im dorównać i pięknie chodzi. Tyle, że locha Klara zdążyła go ugryźć w doopkę. Terriery o mniejszym formacie i większym doświadczeniu zwrotniejsze były. Ale niech się żak uczy od dobrych psów.

Posted

Heyka :multi:

Już wróciliśmy z wojaży. Byliśmy 5 dni nad jeziorem i 6 dni nad morzem. Pogody nie było wcale. W jeziorze wykąpała się tylko Zuzanka, a w morzu tylko Bodryś. Ja jeszcze muszę dziś pojechać na jeden dzień do Krakowa, w bardzo przykrej sprawie :-(:-(, ale jutro wieczorkiem się odezwę i wstawię jakieś fotki. Pozdrawiam Was Dogomaniacy.

Posted

Na prośbę jborowego wstawiam fotki Miry Borowy Kennel z Rzeszowa :lol:. Szczególną uwagę proszę zwrócić na handlera :cool3: (a mnie zarzucał, że na wystawach tylko laski focę :evil_lol: :eviltong:):

Posted

Siemka! a coś bliżej z Borowymi? siada im net czy jakaś obraza?;) albo , nie daj Boże, choroba? i jeszcze zamilkł nasz nadworny żartowniś bos....

Posted

Jborowy pisał, że ma problemy z serwerem :shake: :mad:. Natomiast bos nie jest w stanie dorwać się do kompa :cool3: :evil_lol: (w końcu ma dwie kobietki w domu :eviltong:).

Posted

Dobrze mowisz zadziorny .........z dwoma takimi ancymonami w domu to przesrane ......ale bez nich........tysz przesrane........

Witajcie , ale tylko na chwilę........idę walczyć o przetrwanie w tej babskiej rodzinie....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: ;) ;)

Posted

Nikit :klacz::buzi::loveu:Przypomniałam sobie weekend :loveu:szkoda tylko,że ten niedzielny mecz o pietruszke przysłowiowa był :-(
Ps. nikit-może ja tez jeszcze troszke pooffuję ??fotek mam duuuuuuuuużo ;-)

Posted

Heyka :)

bos, Ty masz prawie survival w domu :evil_lol:
To już fotek walijczyków z tego Sopotu pewnie się nie doczekamy... nie mówiąc o Waszych i Jazonka fotkach z wakacji...

A mnie jutro czeka ciężki dzień... Rano idziemy na pogrzeb męża mojej psiej fryzjerki - Ewy. Informację o jego chorobie dostałam 9 lipca, po wystawie w Warszawie, a w niedzielę już chłopa nie było :shake: :shake: :shake:

Ibolya, dobrze, że wróciłaś, już chciałam do Ciebie dzwonić, ale wypstrykałam się z kredytek na komórce i muszę czekać na nowy limit do września :(
Miło Cię znów widzieć :)

Posted

Witajcie serdecznie !!!

Widze, że większość ludzi ma te same problemy domowe i ich
komputerami :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='bos']Dobrze mowisz zadziorny .........z dwoma takimi ancymonami w domu to przesrane ......ale bez nich........tysz przesrane........

a ja mam takich trzech ancymonków tylko rodzaju męskiego

to jest dopiero klęska :diabloti:

Posted

No to możemy mówić o pewnej prawidłowości, hehehe - ten, kto ma przewagę płci, ten ma komputer. Pojedyńcze osobniki są skazane na dobijanie się do kompa :cool3: :evil_lol:

My rozwiązaliśmy ten problem polubownie, bowiem u nas jest jeden na jedną - chłop siedzi przy dużym kompie, ja przy laptoku, a jak on bierze laptoka do pracy to dla mnie zostaje duży :multi:

Posted

bogula - spoko, dopóki fajne laski focę z moimi welshami, a mnie nie słychać, to znaczy, że to tylko net siada. No chyba, że mi Pani Borowa prawym prostym, lub sierpowym w ryjoka przyłoży. Ona jest z zawodu kowal, ma mięśnie wyrobione, zwłaszcza te dwógłowe, jak trafi to boli. Na szczęście posłuchałem kiedyś tatusia i wziąłem sobie żonę niską: nie zawsze trafia.
bos - znam ten ból.(przecież ja w sumie miałem trzy w domu). Kup se na allegro za 200 zł jaki bądź komputer, zapuść Windowsa XP, do tego dwie karty sieciowe, kawałek kabla i będziesz do poczty i do forum miał niezależny dostęp. Staniesz się wolnym człowiekiem.

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Nikit :klacz::buzi::loveu:Przypomniałam sobie weekend :loveu:szkoda tylko,że ten niedzielny mecz o pietruszke przysłowiowa był :-(
Ps. nikit-może ja tez jeszcze troszke pooffuję ??fotek mam duuuuuuuuużo ;-)

Niedziedzica - u mienia toże kupa fotek :lol: tak z kilkaset.. no i z różnych meczy ;)
No szkoda, ze chłopaki nie dali z siebie wszystkiego..:shake:

Posted

Vigorowie byli w Rzeszowie na wystawie z Diuną :cool3: (w charakterze kibiców :roll:). Diunka została na tej wystawie wyskubana przez babcię Nitencję i prababcię bo :lol: :loveu: ;).

Posted

Siemka!
jborowy---jak miło Cię czytać, fajnie że w porząsiu i że wszystko działa:cool3: ;)
nitencja---dzięki za radę; skorzystam!
Dziaiaj od rana mam trochę zaplanowanych spraw, wyglada na to,że niebo zmiłowało się i dam radę dojechać do "rozrzuconych" pacjentów na rowerze. Fafik już zrobił z poranka co trzeba zaszył się u młodszej córki w pokoju na dospanie.
Pozdro dla wszystkich!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...