Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny---zdrowia, kondycji i miłości opiekunów dla Gaji:loveu:
welsh terier---czy jest się czym wywyższać i chwalić?:shake: to durne, aby żywiołowe psy hamować kolczatką/ to pójście na łatwiznę i w dodatku agresywne....., ale może Ty hodujesz psy "baskerwila" w podpalanej i szorskiej szacie albo sobie najwzyczajniej nie radzisz....

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

niedzwiedzica napisał(a):

Kurczę,wzruszające się te urodziny naszych psich seniorów ,zaraz sobie o Koce ( równolatka,starsza o 2,5 m-ca ) pomyslałam i tak mi się ciepło na sercu zrobiło ;-)
Wiesz, że prawie to samo pomyślałem, jak pisałaś o urodzinach Koki? :loveu: :cool3: :lol: :hmmmm:

Posted

[SIZE="4"]zadziorny, wszystkiego psiego dla Gajeczki :multi: Niech zdrowko i psie szczescie jej dopisuje, a Wam wiele radosci z posiadania tak fajnego psiura! :laola:

Posted

Wind dziekuje za zyczonka dla Jaska :) lapa juz wyglada ok i jeszcze kilka dni i bedzie w ogole super. Teraz musze mu odrestaurowac mu siersc na tej lapie....
ROxy ma napewno dzieci . Apetyt jej wraca i bedzie dobrze o ile ona tych dzieci nie pozabija :roll: WIdzac kota przy oknie , robi okrzyk bojowy i leci na leb na szyje na parapet, obijajac sie o wszystko co sie da :( Osiwieje przez nia.
A filmiki z moimi piesiami widzialas ?? :)

Posted

Wszystkiego Najlepszego dla Gajuńki...:new-bday::new-bday::bday::bday::tort::tort::BIG::BIG::laola: Proszę wyściskać ode mnie Gajeczkę :loveu:

Tzn. Ja kolczatki nie wybierałam dla moich psów, mam dopiero 15 lat (a gdy mieliśmy Czarę to miałam 10 lat). Byłam przeciwko (co ja miałam do gadania? :cool3: ). Mieszkamy koło lasu. Jak chodzimy na spacery z psami to często widzimy różne zwierzęta. A każdy wie, że welshe nie odpuszczą i chcą dorwać wiewiórkę, lisy itp. Na początku zakładaliśmy Czarci obróżkę, ale kiedy się szarpnęła, i zaczeła się dusić zdecydowaliśmy się kupić kolczatkę. He... ząbki w kolczatce nie są ostre ani duże. W ogóle im to się nie wbija w gardełko, to nie jest tak jak myślicie :cool3: Nasze pieski teraz spokojnie po paru latach, miesiącach chodzenia na kolczatce mogłyby się przestawić na obróżkę ;) I pewnie kiedyś tak będzie ;)

Posted

zadziorny! :multi: [SIZE="3"]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO DLA GAI!!! DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI! :new-bday: :BIG: :klacz:
Niech nam żyje STO LAT :drinking:

[quote name='Mokka']Całuski dla kitusi :calus: . Ja też mam taką maliznę w domu i będzie operowana po wakacjach. Też będę potrzebowała wsparcia.
Też oczka? Jak piesy? Nic się nie chwaliłaś maluszkiem :razz:
Malizna już od rana dokazuje, jak zwykle... Chociaż widać, ze jeszcze jest trochę słabsza, bo po porannych szaleństwach grzecznie zasnęła ;)

[quote name='Welsh terrier']He... ząbki w kolczatce nie są ostre ani duże. W ogóle im to się nie wbija w gardełko
Załóż sobie i sprawdź czy to fajnie... :cool3:

Nasze pieski teraz spokojnie po paru latach, miesiącach chodzenia na kolczatce mogłyby się przestawić na obróżkę

No to śmiało, na co czekacie?

Posted

Nitencja, ucałuj Jaśka! Duży ma ślad na tej łapce?

WIdzac kota przy oknie , robi okrzyk bojowy i leci na leb na szyje na parapet, obijajac sie o wszystko co sie da

Powiedz Roxy, że takie zachowanie nie przystoi kobiecie w błogosławionym stanie :evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']Załóż sobie i sprawdź czy to fajnie... :cool3:

Ojj... coztego :eviltong: nie mówię, że to jest fajne :eviltong:.

Ale lepiej żeby pies miał kolczatkę i nie załamał krtani, niż żeby miał mieć obróżkę i załamać krtań.:cool3: Ja jak będę miała swoją hodowlę w przyszłości to nie będę stosowała kolczatek :cool3: tylko będę zakładała pieskom obróżki :)

[quote name='coztego']No to śmiało, na co czekacie?
To nie moja hodowla, więc ja się nie będę tak bardzo wtrącać w to co robi tata, jak tata chce żeby miały kolczatki to niech mają.

Aha ;) Skończmy już tą dyskusję na temat kolczatek, bo to jest niepotrzebne ;) I tak każdy zrobi co będzie chciał :)

POZDRAWIAM! ^^

Posted

Welsh Terrier napisał(a):

Ale lepiej żeby pies miał kolczatkę i nie załamał krtani, niż żeby miał mieć obróżkę i załamać krtań.:cool3:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Pierwsze słyszę, żeby pies chodzący na obroży łamał sobie krtań... Jakie szczęście mnie spotkało, ze moje psy nic sobie złamały... Dobrze, że Kreska chodzi w szelkach :cool1:

Posted

zadziorny, ja muszę lecieć z powrotem do roboty, więc tylko bardzo szybciutkie najlepsze życzonka dla Dostojnej Jubilatki! Co tu gadać, piękny wiek!

Posted

Coztego - sladu juz prawie nie ma :) ladnie sie zroslo , tylko zostal maly kawaleczek w miejsc gdzie Jantar zgina lape i mymla :angryy: ale "goi sie jak na psie " ;-)
a co do Roxy to sama jej powiedz :cool1:
a wlasnie szkoda ze u nas nie ma jakiegos zebrania dogomaniackiego. Potrzebne sa rece do malowania plotu..... :cool3:

Posted

coztego napisał(a):

Też oczka? (...) Nic się nie chwaliłaś maluszkiem :razz:

Bo nie ma się czym chwalić :mad: . Jest już u nas kilka miesięcy, nie oczki jej dolegają. Urodziła się z rozszczepem podniebienia i wbrew prawom natury - przeżyła. Ciągle jednak choruje. Jest po 2 operacjach i wciąż ma jeszcze dziurkę w dziobie. Na początku września będą jej usuwać polipa z ucha, spróbują też znowu łatać dziurę. I tyle naszej historii.
coztego napisał(a):

Jak piesy?

A, dziękuję, w porządku :loveu: .

Posted

Nitencjo,

Pewnie, ze widzialam! I moge powiedziec tylko jedno! Bardzo mi sie aktywnosc Twojego szkota podoba. Niezly ma motorek w tylasku i gdybys tylko miala gdzie z nim trenowac, to bylby wielce ciekawym zawodnikiem na torze agility ... byloby sie kogo bac :cool3: :loveu:

Mokka,

Lo matko! Ten kotecek skumulowal na sobie chyba wszystkie kocie nieszczescia :shake: Ma jednak niezaprzeczalnego farta. Na szczescie zyje i ma Ciebie :loveu:

W.

Posted

[quote name='Nitencja']
a wlasnie szkoda ze u nas nie ma jakiegos zebrania dogomaniackiego. Potrzebne sa rece do malowania plotu..... :cool3:
Mam rozumieć, że dyskretnie zapraszasz nas na imprezę? :cool3:

Mokka, no to gratuluję! Jak maluch ma taką wolę życia, to go chyba nic nie zmoże :kciuki:

Posted

[quote name='Wind']Nitencjo,

Pewnie, ze widzialam! I moge powiedziec tylko jedno! Bardzo mi sie aktywnosc Twojego szkota podoba. Niezly ma motorek w tylasku i gdybys tylko miala gdzie z nim trenowac, to bylby wielce ciekawym zawodnikiem na torze agility ... byloby sie kogo bac :cool3: :loveu:
W.

Nitencja - rozumiem, ze nie potrzebujesz w domu odkurzacza, szkocik zbiera wszystkie kurze jak mała froterka :loveu:

Posted

No, dziewczyny, jeśli Wam się wydaje, że trafić do mnie, to szczęście :mad: , chyba mnie przeceniacie :diabloti: .

A to nasza kicia - Tosia

No, trudno, poniosło mnie. Nie trzeba było zagajać, to bm tak nie zoffowała tych biednych terierów...

Posted

[quote name='Wind']Nitencjo,

W.

Wind gdybym tylko miala samochod..........:roll: Juz trulam troche panu Pecoldowi ale to autobusami kawal drogi :( Bardzo bym chciala wyprobowac te moje rude i tego czarnego..... Syn ALexa w Tallinie byl II w klasyfikacji generalnej. Chyba sie do Warszawy przeprowadze ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...