karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Dziekujemy pieknie za gratulcje :). Matrix, greya nie bylo ani jednego. Generalnie chartow bylo malo, i na dodatek nie wszycy sie chyba pojawili zgloszeni. Yorkow bylo 38, 12 psow reszta sunie :) Posokowce: Psy otw: CYNAMON Piotrowe Gniazdo FOX Zachelmianka uzyt DAG Kralovska Studnica EVAN z Liptowskich Revuc SUKI szczeniaki ALA Gniazdo TaALMA z Tymbarskiej Kniei posr CEZA Z Hubertowej Psiarni otw CZUJA z Hubertowej Psiarni REVA Z Klanu Posokowcow uzyt. BELA Ponowa RANIA Z Klanu Posokowcow A, a yorki sedziowala Aleksndra Sekowska Miros :) Quote
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Karenina G r a t u l a c j e !!!!! i podziękowania. :klacz: Proszę kto sędziował yorki ? :D dobrego nigdy za wiele Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 karenina napisał(a): A, a yorki sedziowala Aleksndra Sekowska Miros :) Toc napisalam :) A chcesz moze jeszcze jakas klase? Bo wszystkich to mi sie nie bardzo chce :roll: Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Lara napisał(a):a ja tradycyjnie pytam o beauceronki :D byl jakis chociaz jeden przedstawiciel? :roll: A byl :) pies otw: UGO UNICUS Astra Canina Quote
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Carenina - dziękuję i przepraszam , nie doczytałam . Pozdrawiam i nie przeszkadzam w odpoczynku . :fadein: :D dobrego nigdy za wiele Quote
nice_girl Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Ja równiez tradycyjnie poproszę o corgi. :wink: Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Alutka, Nie przepraszaj, nie ma za co :) Jak cos chcesz to wal smialo :) Corgi Pembroke? Jesli tak to prosze :) Suki mlodz MIECHUNKA Lisiua MIODUNKA Lisiura Ow TERRY KUSA Bibiland Quote
nice_girl Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 karenina napisał(a):Suki mlodz MIECHUNKA Lisiua MIODUNKA Lisiura Ow TERRY KUSA Bibiland Serdecznie dziękuję. :D Czyli cardiganów nie było? Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Jedyne corgi to te co podalam. A mastifa hiszpanskiego nie ma w katalogu. Chyba ze on ma jakas bardziej skomplikowana nazwe ktorej nie znam :oops: Quote
matrix..... Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Karenina dziękuje bardzo, chyba, że zostałas do końca i powiesz jeszcze jak na grupie poszło chartom? 8) Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Matrix, mysmy byli ze wszystkimi dzieciakami, i sil nam a przedewszystkim dzieciakom juz braklo :)Nie wiem jak na grupie bylo i dalej :oops: Quote
Gosik71 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Ja poproszę o stawkę ( a jeśli ktoś i wyniki ma.... :P ) owczarków szetlandzkich :roll: Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Szetlandy :) Suki posrednia FANCY BLACK ENERGIZER Lovely Funny otw. DIAMOND QUEEN Moda na sukces KAMA Raj dla zwierzat SNOW QUEEN Moda na sukces cham ALCIRA Rahandia KENIA Raj dla zwierzat Quote
ursus Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 WRÓCIŁAM !! jamniki miniaturowe: pies szczeniak wybitnie obiecujący i II na BIS szczeniąt :lol: pies w otwartej doskonały :lol: pies champion dosk,CWC, NPwR, Zw.Rasy i II BOG :lol: sunia championka CWC NSwR :lol: Quote
PSYLLA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 karenina napisał(a):Posokowce: Psy otw: CYNAMON Piotrowe Gniazdo FOX Zachelmianka..... karenina, dziękuje bardzo :D Quote
asiek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 karenina napisał(a): A mastifa hiszpanskiego nie ma w katalogu. Chyba ze on ma jakas bardziej skomplikowana nazwe ktorej nie znam :oops: tak też myślałam że nic sie tam nie zjawi - wilekie dzięki :) Quote
dominika_81 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Czy ktoś mógłby wpisać stawkę bullterrierów (III grupa)? Z góry dziękuję :wink: Quote
Jolly Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Gratuluję wszystkim dogomaniakom :D I bardzo proszę o stawkę owczarków szkockich długowłosych - na pewno nie było ich dużo ;) Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Bulliki Psy otw Percy Pajar PORTO GRANDE Ara-scania Suki szczen BORABORA Z Gory Jezowskiej lodz INEZ Akka Laurentia SISTER F MERCY Jedi posr BARBIE Impuls i Splendor RITA Klika otw DALLILA SALEEN Dziedzictwo Tudora Quote
BiBi Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 matrix..... napisał(a):Karenina dziękuje bardzo, chyba, że zostałas do końca i powiesz jeszcze jak na grupie poszło chartom? 8) I BOG miał whippet Agi Nakoniecznej, III BOG afgan. Natomiast II BOG jakoś mi umknęło :oops: Quote
carotina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 po pierwsze: gratulacje dla wystawców :D po drugie: jak wyglądał BOG IX? po trzecie: poprosze o stawke shih-tzu :P ponawiam prośbe :( Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 No to tak jak juz padlo, pierwsza Nakonieczna, II byl borzoj Misterki Kluski, III afgan Eweliny Przystupy Quote
Recommended Posts