Chimera Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 karenina napisał(a):Chimera byla Senta Samba Ksenas i Timur Trop Ksenas. Wyniku miedzy nimi nie znam. Dzięki! Ja stawiam na mamusie :lol: . Quote
Draczyn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Czy to możliwe, że nikt nie oglądał przepięknych bldożków.? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evilbat: Quote
BiBi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 carotina napisał(a):alexandra napisał(a):Dziękuję :D Przyznam szczerze , że byłam tak zszokowana że nie jestem pewna 1 lokaty BIS, ale chyba był to Yorkshire Terrier, a 3 lokata na pewno PON :) york? :D a nie shih-tzu przypadkiem :wink: :P :P ? Tym razem był to york :wink: :D Quote
BiBi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 carotina napisał(a):jak wyglądał BOG IX? I BOG mops II BOG shih tzu III BOG pudel miniaturowy :D :D :D Stawki teraz nie podam, bo nie mam katalogu pod ręką. Ale z tego co pamiętam były 3 i wśród nich HOSHI. Resztę podam najwyżej później :D Quote
Draczyn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 W dalszym ciągu nic nie wiadomo o buldożkach, a szkoda. Kto robił 9tą grupę na Best in Shaw? Quote
carotina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 BiBi napisał(a):carotina napisał(a):jak wyglądał BOG IX? I BOG mops II BOG shih tzu III BOG pudel miniaturowy :D :D :D Stawki teraz nie podam, bo nie mam katalogu pod ręką. Ale z tego co pamiętam były 3 i wśród nich HOSHI. Resztę podam najwyżej później :D DZIĘKUJE :D no to Hoshi pewnie BOG II :D Quote
Atik Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ja ponawiam moją prośbę o boksery żólte i pręgowane :wink: Quote
karenina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Boksie pregowane : Psy ch SOLO Lider suki otw MARIHUANA Minotaur REGINA z Maciejowej Gory Zolte Psy mlodz ORION Klan Kamironu ORKAN Klan Kamironu ORLANDO Spolka z Krzywego Kola Suki otw NINA Faboks ch LENDI Spolka z Krzywego Kola Quote
Aluzja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Best in Show Weteranow wygral moj kochany airedale terrier Int.Ch.NAPOLEON du Haillet des Corneiredes . zanim uplasowal sie ladny siberian o ile nie pomylilma to byla to brazowo kremowa BENNI Eskimoski Domek. Niestety nikt nie podawal nazw psow ani numerow tak wiec trzeba bylo zagladac albo domyslac sie po twarzach wystawcow;-( Grupe Terrierow wygral 1)yorkshire UNI TOP Stribne Prani (po jego wyborze niesttey pojawily sie zarowno brawa jak i buczenie publicznosci) 2)manchester Terrier JOHN ALUZJA v.d spree 3)staffordshire bullterier -niestety nie znam numeru psa ..wiem tylko,ze byl pregowany **ALUZTKA * ogladalam yorki-cierpliowsc i poczucie estetyki pozwolilo mi wytrzymac do klasy szczeniat -suk oto wyniki jakie udalo mi sie podpatrzec.Niestety ocen mozna sie tylko bylo domyslac podobnie jak tytulow ai przy lokatach trrzeb abylo byc czujnym ,zeby sie nie pomylic. Psy Klasa młodziezy:5 psow 1 dosk. PICCOLO Bakarat 2.PHOENIX Lupet 3.FANDA z Udoli Liberku 4.ARMAGEDDON Stribrne Prani NATAN Kudlate Pieszczoszki psy posrednia byly 2 psy ..ale nie zauwazylam oceny albo ich nie bylo :oops: Psy otwarta 1 dosk.CWC BELAMI Royal MAridor 2.HONEY BOY Yorex Ch. CWC,NpwR UNI TOP Stribrne Prani Jesli kogos interesuje mam zapisane lokaty westow Quote
flashka-g Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 znjade gdzies jakies fotki z tej wystawy??? Quote
Alutka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :BIG: awszystkim Z W Y C I E Z C O M , G r a t u l a c j e :BIG: :laola: :smilecol: :laola: Aluzja prosimy jeszcze napisz kto robił gr III, weteranów a klo BIS :D dobrego nigdy za wiele Quote
anovi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A mi dopiero teraz udało sie dopchac do kompa :roll: Po pierwsze GRATULUJĘ WSZYSTKIM wspaniałych wyników :) Po drugie chcemy się tyni, tyni pocieszyć, bo nasza dożynka Oleńka dostała Zw. Mł i BOB, a tym samym zakończyła Champ.Młodz. :D :D :D Po trzecie - nigdy nie byliśmy na tak sympatycznej wystawie :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 No to super, GRATULACJE. I co, za rok znowu Nowy Sącz? Pzdr. Quote
anovi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :D To się jeszcze zobaczy, ale bardzo nam się podobało. Jak tylko się da to na pewno pojedziemy :) Quote
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 czy ktoś kto był na finałach pamięta BOG V i BIS Junior???? podobno na którejś z tych konkurencji akita sunia stała na pudle na pierwszym miejscu.. czy ktoś może to potwierdzić??? Quote
paolinka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Czy moglby mi ktos napisac stawke Pointerow? :D Quote
PSYLLA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 POINTERY: Psy kl.otw SANTO Wilczy Raj kl.champ ARCHIE z Mesinske Hajovny Suki kl.poś TESSA Wilczy Raj kl.użyt SARA Wilczy Raj i to tyle :) Quote
Recommended Posts