karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Owczarki szkockie :) psy szczeniaki AMOR Szkockie Krolestwo otw SASHA BLACK ko-To-Ra suki mlodz BRAWURA SCOTT Ekwiwalent CHANTAL Rozany Gaj MARGARET BLUE Zlote gwiazdy ch REDA Actis weteran LEDA Dobra nasza Shih tzu :) Psy mlodz CODY GRAND Hajan Polonia ch. HOSHI HAN`EI Bohemia Acro suki posr ASTRA Ne Quid Nimis Quote
matrix..... Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Bibi serdeczne dzięki , Karenina również dziękuję za uzupełnienie i jeszczce raz gratuluję wszystkim! Myśmy w ubiegłym roku dostali z Matrixem III BOG, w tym roku jakoś odpusciliśmy sobie ta wystawę, robimy sobie wakacje :) Quote
alexandra Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Gratuluję wszystkim Nowosądeckim zwycięzcom!! Ja też muszę pochwalić swoją czarną sznaucerkę miniaturę BESKĘ Ligę Mistrzów, która dzisiaj w Nowym Sączu oprócz CWC, NswR, oraz BOB'a wygrała Grupę II, a na Wyborze Zwycięzcy Wystawy została V-ce Zwycięzcą wystawy (2 lokata)!!! Jestem z niej ogromnie dumna :D Quote
carotina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Ogromne gratulacje :klacz: :laola: :klacz: :laola: a kogo mieliście po sąsiedzku? :wink: Quote
alexandra Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Dziękuję :D Przyznam szczerze , że byłam tak zszokowana że nie jestem pewna 1 lokaty BIS, ale chyba był to Yorkshire Terrier, a 3 lokata na pewno PON :) Quote
Draczyn Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 czy ktoś może zna stawkę i wyniki buldożków francuskich. i jeszcze ; kto sędziował 9-kę Quote
carotina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 alexandra napisał(a):Dziękuję :D Przyznam szczerze , że byłam tak zszokowana że nie jestem pewna 1 lokaty BIS, ale chyba był to Yorkshire Terrier, a 3 lokata na pewno PON :) york? :D a nie shih-tzu przypadkiem :wink: :P :P ? Quote
maga18 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 a czy zawsze shitzak musi wygywac ?? ;) dla odmiany york :lol: a tak szczerze to nie mam zielonego pojecia 8) Quote
carotina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 maga18 napisał(a):a czy zawsze shitzak musi wygywac ?? ;) dla odmiany york :lol: a tak szczerze to nie mam zielonego pojecia 8) zawsze i już :evilbat: Quote
weihaiwej Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 A czy ktoś zna i mógłby podać stawkę i wyniki akit? Bardzo proszę... Były chyba dwie :P Quote
Elitesse Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 czy moge pieknie poprosic o stawke sznaucerów srednich pieprz i sól ?? Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Po postach sądząc - wystawa bardzo udana. GRATULUJĘ!!!!! Te CWC, BOB-y, BOG-i, no i BIS-y... aż chce się jeździć na wystawy. Pzdr. Quote
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Możliwe że był to shih tzu :lol: Ale naprawdę w głowie mi się kręciło więc i z oczami było też nie tak :lol: Buldożki francuskie: Suki młodzież Barbie Bulgotki Podegrodzkie Eklerka Pro Publico Bono otwarta Blanka Niebieskooka Dusia Istna Inspiracja 100 Pociech championów Baby Zielonego Sącza oceniał Adam Chabik Akita psy młodzież Chino Suteki Suki młodzież Midori Turzycowa Dolina Sznaucery średnie p-s Psy pośrednia Endemit od Kobyliho Potoka Frodo Gagatek otwarta Atari Szczęśliwa Aura championów Baster z Krainy Delfinów weteranów Nemo ze Strasznej Kamienicy Suki otwarta Amiga Sczęśliwa Aura V1 CWC, ukończyła Championat Polski!!! Aura Nasza Pasja V2 (mamusia Amigi) Siberian Husky Psy szczeniąt Magnum Srebro Północy młodzieży Princ Śnieżna Rakieta posrednia Dustin Sądeckie Pieszczochy otwarta Husqvarna Heppy end Of Arktogea Limahl Fortunatus Sandy Box Eskimo River Suki szczeniąt Merci Srebro Północy młodzieży Latrans All For You Azja z Rabczańskiej Krainy Tasheena Eskimoski Domek otwarta Cynthia Kwiaty Śniegu Figa z Baciarni Fudżi z Baciarni Odea Rząska Vanilla Syberyjska Rapsodia weteranow Beni Eskimoski Domek Wszystko :D Quote
Draczyn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dziękuję Aleksandro. Stawkę buldożków już znam. A czy ktoś zna wyniki w buldożkach Quote
puz Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ja sie moge pochwalic ZW Rasy i Bisem Ras Polskich Quote
Draczyn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Brawo PUZ gratulacje :D :roll: :drinking: :angel: :agrue: 0X :lol: Quote
puz Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Draczyn napisał(a):Brawo PUZ gratulacje :D :roll: :drinking: :angel: :agrue: 0X :lol: dzieki Quote
puz Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Chimera napisał(a):A czy były jakieś charty polskie? były w koncu jakis był na bisie jutro podam z katalogu stawke Quote
karenina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Chimera byla Senta Samba Ksenas i Timur Trop Ksenas. Wyniku miedzy nimi nie znam. Quote
Recommended Posts