Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

flashka-g napisał(a):
na huskych oceniał mnie jedynie raz i wiem ze wszytsko moze sie zdarzyc;]

tak, zdarzyc może sie wszystko jak masz brązowego psa lub złotego :)
Pzdr
Lidka i Villarica

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś się dodzwoniłam... Pani powiedziała, że wszystkie potwierdzenia zgłoszenia poszły w formie jednej karteczki i Ci którzy zapłacili maja je ze sobą zabrać razem z dowodem wpłaty i udać się do "namiotu" z katlogami oznakowanymi jako zapłacone i tam dostana teczkę, nr startowy i katalog. Ci natomiast, którzy opłaty nie uiścili mają iść do innego namiociku i tam uiścić opłatę... Strasznie to zakręcone :roll: :roll:

PS.
A czy ktoś był może w Nowym Sączu w zeszłym roku i ma może zeszłoroczny katalog???

Pozdr.

Posted

my też jedziemy, dowiedziałam się bez problemu wszystkiego przez telefon, stawkę też poznałam, no ale to akurat może dlatego, że kanarków tyle, co kot napłakał....... :D (więc chyba nie mieli wiekszego problemu ze sprawdzeniem...)

Posted

A ja mam pytanie do Krakuskow kochanych.. Kto jedzie i bedzie wracal i na dodatek bedzie moze mial miejsce powrotne wolne jedno? Na mojego TZ i charcika kolanowca? Bede wdzieczna za info :)

Posted

benia napisał(a):
my też jedziemy, dowiedziałam się bez problemu wszystkiego przez telefon, stawkę też poznałam, no ale to akurat może dlatego, że kanarków tyle, co kot napłakał....... :D (więc chyba nie mieli wiekszego problemu ze sprawdzeniem...)

:( :( :( A ja nie zapytałam... trochę mi było głupio tak przez telefon pytać... Szkoda - mogłam choć zapytać :( Teraz już za późno :(

Ale znalazłam transpotr!!! Nie musimy pociągiem jechać :) Dziękuję :)

Posted

ja przy zgłaszaniu do Nowego Sącza zrobiłam jeszcze jeden numer... Otóż jakoś tak mi wyleciało z głowy do kiedy trzeba zapłacić, a było już po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń, zadzwoniłam więc do związku i wytłumaczyłam Pani, że straszny ze mnie baran... Może dlatego Panie z anielską cierpliwością udzieliły mi przez telefon wszystkich informacji... :wink:

Posted

Jamniki krótkowłose miniaturowe :
pies w kl. szczeniąt : GRAF GERALD Jamnicza Ostoja FCI
pies w kl. championów: OFIR OZI Sznuki FCI
suka w kl. championów: DIANA z Jeleniej Kotliny

czekamy na kibiców !! :lol: :lol:

Posted

PS.
A czy ktoś był może w Nowym Sączu w zeszłym roku i ma może zeszłoroczny katalog???

Pozdr.

Anovi ja chyba mam bo byłam sprawdze

Posted

Asiaczek Baskow nie bylo.

Lhasa apso:

Psy posr
ANAKIN Magnum Sal

Suki mlodz
JANET PIAULAU-gOU
posr
ALISZA Magnum Sal

PON

Psy ch
DOBY WYBOR Kontekst

Suki mlodz
DRUHNA Z Gangu Dlugich
otw
GRZANKA Hako Nerita

A my wrocilismy z dosk i Zwyc Mlodz :)

Ewa, pozdrawiam, milo bylo poznac. Cudnego masz bialaska, i gratulacje :)