Savannah Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 flashka-g napisał(a):na huskych oceniał mnie jedynie raz i wiem ze wszytsko moze sie zdarzyc;] tak, zdarzyc może sie wszystko jak masz brązowego psa lub złotego :) Pzdr Lidka i Villarica Quote
anovi Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dziś się dodzwoniłam... Pani powiedziała, że wszystkie potwierdzenia zgłoszenia poszły w formie jednej karteczki i Ci którzy zapłacili maja je ze sobą zabrać razem z dowodem wpłaty i udać się do "namiotu" z katlogami oznakowanymi jako zapłacone i tam dostana teczkę, nr startowy i katalog. Ci natomiast, którzy opłaty nie uiścili mają iść do innego namiociku i tam uiścić opłatę... Strasznie to zakręcone :roll: :roll: PS. A czy ktoś był może w Nowym Sączu w zeszłym roku i ma może zeszłoroczny katalog??? Pozdr. Quote
anovi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Nikt nie ma starego katalogu :( A wystawa tuż, tuż :( Quote
benia Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 my też jedziemy, dowiedziałam się bez problemu wszystkiego przez telefon, stawkę też poznałam, no ale to akurat może dlatego, że kanarków tyle, co kot napłakał....... :D (więc chyba nie mieli wiekszego problemu ze sprawdzeniem...) Quote
karenina Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A ja mam pytanie do Krakuskow kochanych.. Kto jedzie i bedzie wracal i na dodatek bedzie moze mial miejsce powrotne wolne jedno? Na mojego TZ i charcika kolanowca? Bede wdzieczna za info :) Quote
anovi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 benia napisał(a):my też jedziemy, dowiedziałam się bez problemu wszystkiego przez telefon, stawkę też poznałam, no ale to akurat może dlatego, że kanarków tyle, co kot napłakał....... :D (więc chyba nie mieli wiekszego problemu ze sprawdzeniem...) :( :( :( A ja nie zapytałam... trochę mi było głupio tak przez telefon pytać... Szkoda - mogłam choć zapytać :( Teraz już za późno :( Ale znalazłam transpotr!!! Nie musimy pociągiem jechać :) Dziękuję :) Quote
benia Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 ja przy zgłaszaniu do Nowego Sącza zrobiłam jeszcze jeden numer... Otóż jakoś tak mi wyleciało z głowy do kiedy trzeba zapłacić, a było już po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń, zadzwoniłam więc do związku i wytłumaczyłam Pani, że straszny ze mnie baran... Może dlatego Panie z anielską cierpliwością udzieliły mi przez telefon wszystkich informacji... :wink: Quote
an3czka Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 hehehe to tak dziala. jak zaczynasz przedstawiac siebie jako zakrecona i niekumata osobe, to jakos sa milsi. trzeba czesciej udawac 'glupka' Quote
Mek Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Podajcie imiona rodowodowe i przydomki i rasy swych psów to bede Wam kibicować :D :D :D Quote
ursus Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Jamniki krótkowłose miniaturowe : pies w kl. szczeniąt : GRAF GERALD Jamnicza Ostoja FCI pies w kl. championów: OFIR OZI Sznuki FCI suka w kl. championów: DIANA z Jeleniej Kotliny czekamy na kibiców !! :lol: :lol: Quote
JustynaJK Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 to już jutro!jak ten czas szybko leci,będę śledzić na dgm Quote
puz Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 PS. A czy ktoś był może w Nowym Sączu w zeszłym roku i ma może zeszłoroczny katalog??? Pozdr. Anovi ja chyba mam bo byłam sprawdze Quote
Mek Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 flashka-g napisał(a):a ja nadal nie wiem czy dojade... :roll: Czemu??? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 no to kto wróci niech się chwali :) a ja proszę o stawkę lhasa apso (jeśli były) i PONów Quote
JustynaJK Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 pogoda dziś zdecydowanie lepsza dla naszych psiaków,u mnie zachmurzone niebo,fajny wiaterek czekam na relację Quote
Asiaczek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Prośba dla powracających z Nowego Sącza: baaardzo proszę o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich być dużo. Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 tu już kolejka oczekujących a nikt jeszcze nie wrócił!!! to chyba dobry znak wygrali i zostali na finały ;) Quote
karenina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Asiaczek Baskow nie bylo. Lhasa apso: Psy posr ANAKIN Magnum Sal Suki mlodz JANET PIAULAU-gOU posr ALISZA Magnum Sal PON Psy ch DOBY WYBOR Kontekst Suki mlodz DRUHNA Z Gangu Dlugich otw GRZANKA Hako Nerita A my wrocilismy z dosk i Zwyc Mlodz :) Ewa, pozdrawiam, milo bylo poznac. Cudnego masz bialaska, i gratulacje :) Quote
PSYLLA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 karenina gratuluje ZwMł :D i bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich Quote
matrix..... Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Karenina gratuluję i proszę sprawdz w katalogu czy jakięs greye się na wystawie pojawiły Quote
Alutka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 A ja bardzo proszę o podanie ogólnie ilebyło yorków psy| suki i kto sędziował ? :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts