Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My się wybieramy :)
Ale nie wiem czy gdzieś się da sprawdzić stawkę, bo stronki niestety nie ma :(

Też bardzo bym jakieś info prosiła jeśli ktoś coś wie......

Posted

A tak poza tym, że nikt nic nie wie - czeski film... To może ktoś się orientuje jak dojechać na wystawę, gdzie to jest oraganizowane... etc...

Posted

nie przejmuj sie. pewnie przyjdzie w przyszlym tygodniu, w czwartek lub piatek :-? to standard!
tylko raz zdazylo mi sie, ze dostalam potwierdzenie przepisowo, czyli na ok. 2 tygodnie przed wystawa
:roll:

Posted

anovi napisał(a):
To może ktoś się orientuje jak dojechać na wystawę, gdzie to jest oraganizowane... etc...

W tamtym roku droga na wystawe była dobrze oznakowana ,wiec bez problemu mozna trafić.

Napisz skąd pojedziesz to spróbuje nakreslić plan .

Posted

Witam
Ja jadę , tzn zglosilem suczke :wink: teraz jestem na etapie kombinowania z dojazdem . jeśli ktoś z warszawy się wybiera i miałby wolne miejsce w aucie na mnie szczupłego Pawła i malą stafficzkę Fridę to byłbym wielce wdzięczny.
Rzecz jasna dorzucam sie do benzyny i stawiam piwko :wink:
Pozdrawiam i zycze sukcesów :fadein:

Posted

[quote name='Mek'][quote name='anovi']To może ktoś się orientuje jak dojechać na wystawę, gdzie to jest oraganizowane... etc...

W tamtym roku droga na wystawe była dobrze oznakowana ,wiec bez problemu mozna trafić.

Napisz skąd pojedziesz to spróbuje nakreslić plan .
Cały klops, że na ta wystawę jedziemy pociagiem!!! i to z Katowic... Zaniemogło nam autko :(
Chyba, że ktoś zmieści grzeczną dożynkę, na tylnim siedzeniu??? (ale mam pomysły, co?) Choć też byśmy do paliwka ....

Bardziej zależało mi na info - jak dotrzeć na wystawę z dworca PKP w N.S. ?

A!!!
dostałam potwierdzenie zgloszenia, ale dziwne jakieś?!? Jedna karteczka potwierdzająca, bez nr startowego, bez mapki (a miala byc) i bez czegokolwiek na odebranie katalogu?!?!

Posted

flashka-g napisał(a):
Mirosław Redlicki :roll: mam nadzieje ze rozpoczniemy z Drako Championat...a z Princem młodziezowy.

oh no to popis sedziowania tego pana to już widziałam na wystawie w maju :roll:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

anovi napisał(a):

Bardziej zależało mi na info - jak dotrzeć na wystawę z dworca PKP w N.S. ?

!

Z dworca PKP to spacerek 15 minutowy .

Posted

Też dostaliśmy potwierdzonka.......... dziwne jakieś bo moje psię nazywa się GRAF GERALD Jamnicza Ostoja a mam napisane inaczej....... poprzekręcane jakoś dziwnie....... widocznie GERALD było la nich za trudne do napisania..........i po co ja takie ładne zgłoszenie na komputerku zrobiłam ?? :(
A jak tam od strony Rabki dojechać?? wie ktoś może??

Posted

ursus napisał(a):

A jak tam od strony Rabki dojechać?? wie ktoś może??

Rabka>>>>>.Mszana Dolna>>>>>Limanowa>>>>Nowy Sącz.

W Sączu na pierwszych swiatłach prosto
na drugich w prawo i jesteś na rynku>>>>Dalej prosto przez rynek i powinno być już opisane jak dojechać.