Vidge Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mokka a tak z ciekawości,czy Twoje maleństwo jest szczuplutkie,puchate i zakończyło tor skokiem na ręce? Bo ja się jeszcze załapałam na tego psiura właśnie i jeszcze jednego rudaska. Quote
dog_master Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Vidge']Ktoś rozpoznaje siebie? Pierwszy piesek od koła to mój pudelek Kubuś - ta czarna plamka z czerwoną, jeszcze mniejszą, plamką na szyi :) Tylko co on tam wyprawiał... zero zainteresowania, zero posłuszeństwa :oops: Pierwszy bieg to była tragedia :evil: Quote
niuka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 ale jak na debiut to i tak bylo naprawde bardzo ladnie :D nam sie podobalo :) Quote
Mokka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Vidge']Mokka a tak z ciekawości,czy Twoje maleństwo jest szczuplutkie,puchate i zakończyło tor skokiem na ręce? Bo ja się jeszcze załapałam na tego psiura właśnie i jeszcze jednego rudaska. Puchate może nie bardzo, natomiast reszta się zgadza - na koniec ląduje u pańci na ręcach :D No i faktycznie mogłaś się na nas załapać, bo biegłyśmy jako pierwsze w M-kach, a rudasek to pewnie Saba z Włocławka. Quote
OlaAB Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 na zdjęciu w środeczku szare odwracające głowę i pańcia w żółtym to my :) Quote
PATIszon Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Vidge napisał(a): Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę.W każdym razie zastanawiałam się jak ona przeszła przez slalom :wink: Tiaaa....Kenia slalom pokonala z..."gracja", ze tak powim..... :roll: Quote
dog_master Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Nie znam się wprawdzie za dobrze na rodezjanach, ale Kenia jest piękna :) Hehe, chociaż to się udało - pogłaskać jej błyszczące futro ;) Ah, jak ja lubię rodezjany :) Quote
Vidge Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 PATIszon przeca ładnie przeszła,a ja się niepotrzebnie bałam,że się nie zmieści :wink: Quote
Anulka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 PATIszon przeca ładnie przeszła,a ja się niepotrzebnie bałam,że się nie zmieści Hehe :lol: my mamy w klubie rodezjana dwa razy większego od Kenii a slalom wychodzi mu świetnie. :lol: To taki nasz "mały" konik. Quote
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Patiszon zobacz tu http://www.psy.pl/sport/?O=4153 są zdjęcia z zawodów i Cytra też się załapała :D Quote
Recommended Posts