Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokka a tak z ciekawości,czy Twoje maleństwo jest szczuplutkie,puchate i zakończyło tor skokiem na ręce?
Bo ja się jeszcze załapałam na tego psiura właśnie i jeszcze jednego rudaska.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vidge']Ktoś rozpoznaje siebie?

Pierwszy piesek od koła to mój pudelek Kubuś - ta czarna plamka z czerwoną, jeszcze mniejszą, plamką na szyi :) Tylko co on tam wyprawiał... zero zainteresowania, zero posłuszeństwa :oops: Pierwszy bieg to była tragedia :evil:

Posted

[quote name='Vidge']Mokka a tak z ciekawości,czy Twoje maleństwo jest szczuplutkie,puchate i zakończyło tor skokiem na ręce?
Bo ja się jeszcze załapałam na tego psiura właśnie i jeszcze jednego rudaska.

Puchate może nie bardzo, natomiast reszta się zgadza - na koniec ląduje u pańci na ręcach :D
No i faktycznie mogłaś się na nas załapać, bo biegłyśmy jako pierwsze w M-kach, a rudasek to pewnie Saba z Włocławka.

Posted

Vidge napisał(a):

Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę.W każdym razie zastanawiałam się jak ona przeszła przez slalom :wink:

Tiaaa....Kenia slalom pokonala z..."gracja", ze tak powim..... :roll:

Posted

PATIszon przeca ładnie przeszła,a ja się niepotrzebnie bałam,że się nie zmieści

Hehe :lol: my mamy w klubie rodezjana dwa razy większego od Kenii a slalom wychodzi mu świetnie. :lol: To taki nasz "mały" konik.